|
| O kom filmu je riječ??Pomoć | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Banderas Početnik
Broj postova : 36 Godine : 33 Datum registracije : 29.04.2010
| Naslov: O kom filmu je riječ??Pomoć 31.05.11 11:23 | |
| Pošto vidim na ne postoji nijedna tema u kojoj bi članovi foruma mogli da diskutuju o filmovima koje ne mogu da propoznaju..eto mislio sam onda da ja budem taj koji će prvi otvoriti topik na tu temu. Prije svega i meni bi trebala mala vrta apomoći da prepoznam neke djelove iz filmova koji su nacrtani na jednoj stranici, ručno. U pitanju je jedna nagradna igra..i ako pogodim sve figure biću u konkurenciji da osvojim glavnu nagradu. Ima ukupno 30 scena ja mislim..i meni oko pola fali... | |
| | | mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Re: O kom filmu je riječ??Pomoć 31.05.11 11:34 | |
| | |
| | | Banderas Početnik
| Naslov: Re: O kom filmu je riječ??Pomoć 31.05.11 11:43 | |
| Pa dobro..mislio sam prije svega za one koji bi možda znali da mi pomognu u ovome..ako ne znač nije prob. Jeste da sam ljubitelj filmova, ali odista nije lako prepoznat filmove sa ove slike, jedino ako se pogleda video klip pa tako.. | |
| | | perki25 Početnik
Broj postova : 2 Godine : 39 Datum registracije : 07.05.2010
| Naslov: Re: O kom filmu je riječ??Pomoć 31.05.11 14:38 | |
| A o cemu se radi u ovoj igri. Kako funkcionira? Jel ovo nagradno natjecanje? Cool je ova slicica, uspio sam desetak filmova vec da nadjem... Zar nije trideset malo pretjerano... Mada ima tu i nekih motiva koje uopce ne prepoznajem... | |
| | | Mishkov Početnik
Broj postova : 25 Godine : 39 Datum registracije : 29.04.2010
| Naslov: Re: O kom filmu je riječ??Pomoć 16.06.11 10:35 | |
| Ovo mi zvuci poznato! Ko da sam negde vidio... Da nije mozda ovaj video klip u pitanju: https://www.youtube.com/watch?v=KFsgli8xeBc I ovde trebaju da se traze filmovi... Inace skroz je gotivno, jedan lik crta motive iz filmova, a ti trebas da pogodis koji su filmovi u pitanju... | |
| | | Banderas Početnik
| Naslov: Re: O kom filmu je riječ??Pomoć 16.06.11 11:15 | |
| Ja sam bio u prvom postu stavio sliku na kom se vide svi detalji, ali sad je ne vidim :s. Dobro si prepoznao i riječ je o tome ) Jel si ti sakupio koliko? Ja imam tek oko 7, ostali dio mi fali, mogao bi mi pomoć, ili da sa ujedninjenim snagama riješimo svih 30 | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: O kom filmu je riječ??Pomoć | |
| |
| | | | O kom filmu je riječ??Pomoć | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 499 korisnika/ca online; 1 registriran/a, 0 skrivenih i 498 gostiju. :: 2 Bots GerillaNajviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59. |
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|