|
Autor/ica | Poruka |
---|
Zgubidan Totalno relaxiran
Broj postova : 1942 Godine : 47 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 13.04.2011
| Naslov: Re: Vatra 30.05.11 11:29 | |
| L.A.
Znam da si sada visoko Kroz blatne ulice ja putujem Čuješ li glas kojim te zovem? Vidiš li moje lice? Čuješ li moje srce?
Spusti se Poput kiše koja dolazi Polako Da opere grad
Predugo ležim u blatu Predugo mrzim da bih mogao voljeti Kad dođu svi bez kojih ne mogu i neću Možda zaboravim i možda oprostim
Spusti se Poput kiše koja dolazi Polako (polako) Polako (polako) Polako (polako) Da opere grad
Previše vremena je prošlo Previše puta sunce prekrile su zvijezde Znaš li još priče koje pričali smo nekad? Pamtiš li moje lice? Ja pamtim tvoje lice
Spusti se (polako) Poput kiše koja dolazi Polako (polako) Da opere grad Spusti se (polako) Poput kiše koja dolazi Polako (polako) Polako (polako) Da opere grad
Spusti se (polako) Poput kiše koja dolazi Polako (polako) Polako (polako) Da opere graaaaaaaad Da opere grad (da opere grad) Da opere grad (da opere grad) Da opere grad (da opere grad)
Spusti se | |
| | | Zgubidan Totalno relaxiran
Broj postova : 1942 Godine : 47 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 13.04.2011
| Naslov: Re: Vatra 30.05.11 11:30 | |
| Lak za nokte
Tvoja je ljubav moja kreditna kartica Najskuplji lak za nokte, ruž na usnama Francuska manikura, fitness, aerobic Botox i silikon za savršen oblik Koža i krzno mjesto kućnih ljubimaca Dolce Gabbana, Gucci lijek protiv stresa Ti bi u shopping, ti se nikad ne bi je, je, je Ja bih baš sada, sada i ovdje
Dajem sve od sebe Mogu biti gori Kada te osvojim Je, je, je, je Je, je, je, je
Dajem sve od sebe Vjeruj, bit ću gori Kada te osvojim Je, je, je, je Je, je, je, je
Tvoja je ljubav moja kreditna kartica za Peglanje krpica modnih dizajnera Francuska manikura, fitness, aerobic, Frizura postojana, savršen oblik Koža i krzno mjesto kućnih ljubimaca Za tri šest pet pari talijanskih cipela Ti bi u shopping, ti se nikad ne bi je, je, je Ja bih baš sada, sada i ovdje
Dajem sve od sebe Ma vjeruj, bit ću gori Kada te osvojim Je, je, je, je Je, je, je, je
Dajem sve od sebe Vjeruj, bit ću gori Kada te osvojim Je, je, je, je Je, je, je, je | |
| Miss
Baš ja Navijam za tebe Baš ja Zabijam za tebe
Ma ti si miss svijeta, ja sam sjajan nogometaš Znam da te zanima što znam s loptama Imam savršen plan, moj BMW je vani Tvoja lenta bi disala
Baš ja Navijam za tebe Baš ja Zabijam za tebe
Ti si miss svijeta, ja sam tvoj pra-pra-praxiten Ja te spuštam i smirujem Za tebe najbolji tretman u hotelskoj sobi Dress code je skidanje Aha!
Baš ja Navijam za tebe Ja Zabijam za tebe
Sve za karijeru! Ne razmišljaj, skidaj se Kamera na foru! Recording, snima se Navijam za tebe!
Baš ja Navijam za tebe Ja Zabijam za tebe | |
| Mornarska majica
Imaš prekrasan osmijeh i sve svoje zube Silikonske usne Manekenski pogled U mornarskoj majici dok ležiš kraj mene Moj brod je sve veći dok ti uvijam brkove Tetoviram tvoje ime na leđima Vežem te sidrom da ne otploviš sam Kapetan si broda Mašeš mi s palube A lomiš mi srce Lomeći valove
Let's go
Hajde budi moj mornar Ja bit ću tvoj ocean Budi kapetan mog broda Moja privatna posada
Imaš prekrasan osmijeh i sve svoje zube Imaš savršen ten I kremu za sunčanje U mornarskoj majici dok ležiš kraj mene Moj moby dick raste Moj moby dick
Let's go
Hajde budi moj mornar Ja bit ću tvoj ocean Budi kapetan mog broda Moja privatna posada
Zaplovi! Zaplovi | |
| Naslov: Re: Vatra 30.05.11 11:31 | |
| Ne vjeruj nikome
Zima je moja luda sestra Ljeto je moj poludjeli brat A ja sam A ja sam ljubav što ih veže I ja sam Ja sam mržnja što ih razdvaja i odvaja
Velika ljubav iz velikog srca kaže: Ista smo koža, krv i glad Velika mržnja iz proklete boli kaže: Ne vjeruj nikom i ne vjeruj nikada
Ne vjeruj nikome i ne vjeruj nikad Ne vjeruj nikome i ne vjeruj nikad
Velika ljubav iz velikog srca kaže: Ista smo koža, krv i glaaad Velika mržnja iz proklete boli kaže: Ne vjeruj nikom i ne vjeruj nikaaada Velika ljubav iz velikog srca kaže: Ista smo koža, krv i glaaad Velika mržnja iz proklete boli kaže: Ne vjeruj nikom i ne vjeruj nikada
Ne vjeruj nikome i ne vjeruj nikad Ne vjeruj nikome i ne vjeruj nikad I ne vjeruj nikome i ne vjeruj nikad Ne vjeruj nikome i ne vjeruj nikad | |
| Odbrojavanje
U meni skupilo se previše Strpljenje prelijeva sve rubove Pod tepih više ne stane Ni jedna grupa riječ Ni jedan odjebi
Pokreće se lavina Ruši se niz crnih domina Krećem s odbrojavanjem tik-tak tik-tak tik-tak tik-tak
Strpljenju Dolazi kraj Nije mi dobro Neuračunljiv sam
Strpljenju Dolazi kraj Nije mi dobro
U meni skupilo se previše Nema više fair play Ispraznit ću šaržere Pucam po svemu što se miče
Zbog lažnih obećanja Zbog omalovažavanja Krećem s odbrojavanjem tik-tak tik-tak tik-tak tik-tak
Strpljenju Dolazi kraj Nije mi dobro Pucam po šavovima
Strpljenju Dolazi kraj Nije mi dobro Pucam po šavovima | |
| Omerta
Kad nas podijeli Zid od tišine Ne okrećem glavu Da ti ne sretnem pogled Tvoje su suze bojevni metci Pogađaš točno Obaraš s nogu Bodljikavom žicom Zašili smo usta Na riječi isprike Režu i bodu Bodljikavom žicom Zašili smo usta 'Ko se povuče nek nastrada prvi
Kad se ukopamo U rovove ega Nema predaje Nema povlačenja Ostat ćemo tako Dok nam ne utrnu ruke Umjesto srca Dok ne popucaju zubi
Zašivenih usta Slušam te dišeš Predaj se, predaj se
Zašivenih usta Slušam te dišeš Predaj se, bar jednu riječ mi reci
Omerta Među nama na snazi Omerta Među nama na snazi
Kad nas podijeli Zid od tišine Ne okrećem glavu Da ti ne sretnem pogled Tvoje su suze otrovne strijele Pogađaš točno u mene
Zašivenih usta Slušam te dišeš Ma predaj se, predaj se
Zašivenih usta Slušam te dišeš Postaješ drevna mantra Što nas liječi
Omerta Među nama na snazi Omerta Među nama na snazi
Omerta
Omerta | |
| Privatni pakao
I znam da nakon svega Imam samo tebe Zavjese od dima I tepih od prašine Ne zatvaram vodu Potopit ću stan Kad otvoriš vatru Kad započneš rat
Između četiri zida snimamo horror Kad nam život postane pakao Između četiri zida snimamo horror
Znaš da nakon svega Imaš samo mene Isključujem telefon Samo kad te varam Dajem ti razlog Da započneš fight Umjesto pomirdbenog sexa Da razbiješ stan
Između četiri zida snimamo horror Kad nam život postane pakao Između četiri zida snimamo horror
Između četiri zida snimamo horror Jer život u dvoje postaje pakao Između četiri zida snimamo horror | |
| Naslov: Re: Vatra 30.05.11 11:32 | |
| Privremeno nedostupan
Sve se vrti u krug Al' još je rano da stanem Ima toliko tog Što u mene stane
I smijem se jer moje riječi nisu moje Ne hvatam signale Gubim ton i boje Smijem se jer moje riječi nisu moje To duh iz boce govori...
I sad sam dobro Bez imalo straha Tek sad kad gubim Tlo pod svojim nogama
I sad sam dobro Bez imalo straha Tek sad kad kreće Prekid programa!
Je, je, je!
Sve se vrti u krug Al' još je rano da svane Ima toliko tog Što moram da ti slažem
Smiješ se jer moje riječi nisu moje Ne hvatam signale Gubim ton i boje Smiješ se jer moje riječi nisu moje To duh iz boce govori...
I sad sam dobro Bez imalo straha Tek sad kad kreće Prekid programa!
Je!
Smijem se jer moje riječi nisu moje Smijem se jer moje riječi nisu moje
Hej, hej, hej... Ohooo!
Hej, hej, hej... Ohooo!
I sad sam dobro Bez imalo straha Ne zovi me više jer
"Pretplatnik je privremeno nedostupan, molimo nazovite kasnije." | |
| Naslov: Re: Vatra 30.05.11 11:32 | |
| Probudi me
Otkad ne hodaš uz mene teški me dani more Otkad ne hodaš uz mene hladni me ljudi vode Prazne su mreže sreće koje smo pleli mi I puste su obale života koje smo sagradili
Ooooooohoooaaaaaaaaaa
Probudi me, i reci mi da sanjam Probudi me, pokaži mi ohoohooo
I tisuću puta te molim sa suncem vrati se Probudi me tik u zoru i reci mi da sanjam Jer stvarnost donosi Teške snove Jer stvarnost donosi Mržnju i bol Patnju i strah
Ooooooohoooaaaaaaaaaa
Probudi me, reci mi da sanjam Probudi me, pokaži mi ohoohooo
Ako zvijezde su Ljudi na nebu Jedna od njih si i ti Mmmmmmmmmmmm Vrati se kao one što padnu Probudi meeeeeeeeee
Probudi me, reci mi da sanjam Probudi me, pokaži mi ohoohooo
Ooooooohoooaaaaaaaaaa
Probudi me Probudi me Probudi me, pokaži mi ohoohooo | |
| Naslov: Re: Vatra 30.05.11 11:33 | |
| Putujem
Poslat ću sunce da te nasmije i poljubi Prolit ću more da te umije i probudi Mi kao sami, a nikad sasvim sigurni Mi kao jedno, a svatko na svojoj strani
Putujem Tebi putujem Ja putujem Tebi putujem
Dok tražiš razlog da me zauvijek zaboraviš U tebi strah, u meni ljubav koja govori Jednom kad probaš, nikad ne zaboraviš Jednom kad kreneš, ha, teško ćeš ikad stati
Poslat ću sunce da te nasmije i poljubi Prolit ću more, hodat ću po vodi tebi Mi kao sami, nikad sasvim sigurni Sve sam ti bliže, dal me čuješ?
Putujem! | |
| Ruska
Hej, hej Hej, hej
Meni je dosta Htio bi prestati Igrati vječno sporedan lik Za mene čuvaš najgore uloge Za mene pišeš koma scenarij
Pogledaj da li me možeš presnimiti Prijevod je loš Nitko ne zna što govorim
Pogledaj da li me možeš presnimiti Signal je slab Opet se gubim
Hej, hej Hej, hej
Meni je dosta htio bi mjenjati Svoj crno-bijeli za color film Nikada neću dobiti Oscara Jer drama bez akcija Nije u modi
Pogledaj da li me možeš presnimiti Prijevod je loš Nitko ne zna što govorim
Pogledaj da li me možeš presnimiti Signal je slab Opet se gubim
Hej, hej Hej, hej
Pogledaj da li me Pogledaj da li me Pogledaj da li me možeš presnimiti
Hej, hej Hej, hej | |
| Samo Bog zna
Ja molio sam Boga da vam progleda kroz prste I da vam oprosti Da skine masku s vaših lica Da skine laž sa vaših usana Da otvori vam oči i oprosti vam grijehe I da zaboravi Ja molio sam Boga: Oprosti im još ovaj put
Jer samo On zna sve vaše laži i tajne Samo On zna Jer samo On zna koliko boli i veže nas glad
Ja molio sam Boga da otvori vam oči Da oprosti vam grijehe I da vas prosvijetli Da skine masku s vaših lica Da makne bol s vaših dodira
Jer samo On zna sve vaše laži i tajne, samo on zna Jer samo On zna koliko boli i veže nas glad To samo Ooooooon zna To samo Ooooooon zna
I doći će dan ruke ćete sklopiti Doći će dan za milost ćete moliti Sa zalaskom sunca oči ćete sklopiti A samo Bog zna da li će sve Oprostiti, dozvoliti
To samo Ooooooon zna To samo Ooooooon zna Još samo Bog zna sve vaše laži i tajne Samo Bog zna Jer samo On zna koliko boli i veže nas glad Bog zna ooooho Bog zna ooooho | |
| Sputnik
Razliven vosak Po našim prstima Rastopljen šećer U časi absinta U aroma lampi Sva mora, svi borovi Prigušimo svjetla Mrak nam je saveznik
Raspusti kosu Poglasni muziku Čekam na prizor Otkopčaj posljednji gumb Pojest ću šminku sa tvojih usana Svršimo skupa
Ti da si najjači flash Ja ne bih skidao pogled sa tebe Ti da si najjači noise Ja bih još glasnije Bio bih tvoj mali sputnik I ovaj krug ja pravim za tebe
Ti da si najjači flash Ja ne bih skidao pogled sa tebe Ti da si najjači noise Ja bih još glasnije Bio bih tvoj mali sputnik I ovaj krug ja pravim za tebe (za tebe, za tebe, za tebe) Za... | |
| Naslov: Re: Vatra 30.05.11 11:34 | |
| Srce
Nije dotakla ništa što bi moglo da boli Njene ruke su bijele kao led Njene misli su čiste Ona misli da voli, ona vjeruje, vjeruje Neće doći na jesen kada opada lišće Neće doći u zimu kad je snijeg Nije imala razlog Nije imala kada Da ostane Da ostane kraj mene Kraj mene
Da li da vjerujem u to Da li da vjerujem u to Ahaha
Nisam rekao ništa što bi moglo da znači Nisam našao onu pravu riječ Koja može da veže Koja može da boli I kojoj vjerujem, ja vjerujem Neće doći na jesen kada opada lišće Neće doći u zimu kad je snijeg Nije imala razlog Nije imala kada Da ostane Da ostane kraj mene Kraj mene
Da li da vjerujem u to Da li da vjerujem u to Ahaha
Neće doći na jesen kada opada lišće Neće doći u zimu kad je snijeg Nije imala razlog Nije imala kada Da ostane Da ostane kraj mene Kraj mene
Da li da vjerujem u to Da li da vjerujem u to Au! | |
| Sunce
Zavuci se pod kožu, tiho kao u krevet Dok gledaš mi kroz oči, da li vidiš sve što Sanjam noću ja Poljubi moju mržnju, zbog nje već dugo ja ne znam za nas Probudi moje noge, neka nas nose
Gdje sunce sluša riječi I kada ne čuje naš glas Gdje sunce ljubi lice Možda baš danas nije Pravi dan za kraj
I pričaj mi o nama Još uvijek ne znam Sve što ti znaš Dok hodamo po vodi nebo spušta lice
Sad sunce sluša riječi I kada ne čuje naš glas Sad sunce ljubi lice
Sad sunce sluša riječi I kada ne čuje naš glas Sad sunce ljubi lice Možda baš danas nije Pravi dan za kraj
Sad sunce sluša riječi I kada ne čuje naš glas Sad sunce ljubi lice Možda baš danas nije Pravi dan za bye, bye Za bye, bye, bye, bye, bye, bye, bye
Možda baš danas nije pravi dan za bye, bye | |
| Sve dok nebo ne postane more
Kao nebo je zemlja Kao noć je dan Kao ljubav je more A kao ti sam ja
Dotakni mi ruke Da te odvedem Do naših bogova Dotakni mi ruke Ne daj da čekaju na nas Oni čekaju na nas
Sanjaj me, sanjaj me Noć i dan Sanjaj me, sanjaj me Na kušnji smo ti i ja Sanjaj me, sanjaj me Noć i dan I sanjaj me, sanjaj Sve dok nebo ne postane more
I kao vjetar što nosi tisuću pozdrava Na svojim leđima Svaka riječ dobro zvoni Sa tvojih usana Kad kažeš
Dotakni mi ruke Da te odvedem Do naših bogova Dotakni mi ruke Ne daj da čekaju na nas
Sanjaj me, sanjaj me Noć i dan Sanjaj me, sanjaj me Na kušnji smo ti i ja Sanjaj me, sanjaj me Noć i dan I sanjaj me, sanjaj Sve dok nebo
Sanjaj me, sanjaj me Sanjaj me, sanjaj Sanjaj me, sanjaj me Sanjaj me, sanjaj
Sanjaj me, sanjaj me Sanjaj me, sanjaj Sanjaj me, sanjaj me Ja sanjam te, sanjam
Mommy, will you sing jingle bells for me? | |
| Naslov: Re: Vatra 30.05.11 11:35 | |
| Svjetla i sirene
Ne osjećam ništa Sve se odigralo brzo Čuo sam kočnice Vrištanje, ništa drugo
Adrenalin preuzima kontrolu Ne osjećam puls, padam u komu
Rotiraju svjetla, zavijaju sirene Cijeli spektakl samo zbog mene Kroz vatromet boja premotavam život unatrag U samo jednoj sekundi
Ne osjećam strah Staklo ni miris benzina Ne udišem zrak, postajem proziran Rasplesan lik iscrtan na asfaltu Plešem sa zvijezdama u bestežinskom stanju
Rotiraju svjetla, zavijaju sirene Cijeli spektakl samo zbog mene Kroz vatromet boja premotavam život unatrag U samo jednoj sekundi
Rotiraju svjetla, zavijaju sirene Cijeli spektakl samo zbog mene Kroz vatromet boja premotavam život unatrag U ovoj zadnjoj sekundi | |
| Tebi u lice
Život postao je grub Razapeo me na križ Polomio kosti Odrezao jezik
Život postao je ples Za koji ne znam korake Pa zapetljanih nogu Hvatam krivi ritam
Al' ne odustajem Borim se Ja skupljam snagu da ustanem Premda ne osjećam ništa osim boli Skupit ću snage da se nasmijem
Tebi u lice Tebi u lice Tebi u lice Jer smijeh u lice Najviše boli
Život postao je grub Prolio mi krv Slomio srce Polomio jedra kaže Plovi sad, plovi sad Evo šaljem ti kišu Evo šaljem ti vjetar da te O stijene razbije
Al' ne odustajem Borim se Skupljam snagu da ustanem Premda ne osjećam ništa osim boli Skupit ću snage da se nasmijem
Tebi u lice Tebi u lice Tebi u lice Jer smijeh u lice Kažu najviše boli!
Tebi u lice Tebi u lice Tebi u lice Jer smijeh u lice Kažu najviše boli... | |
| Ti kao ljubav
Ti budi hrabra Kada ti kažem sve što moram Sve što ja znam Sakrij bore ispod lica Pa me mrzi Ma to se ovdje tako dobro zna
Pa skupi snage Skupi snage pa si priznaj Sve što sad znaš Ionako nije važno Već ga ljubiš, već zaboravljaš na nas Ja tek sad znam kako glup kraj
Ti kao ljubav Ti kao ljuuuhuhuhu Ti kao ljubav Sve dobro znaš Već negdje s njim
Ti budi hrabra Kada ti kažem sve što moram Sve što ja znam Sakrij bore ispod lica Budi hrabra, ma to bar dobro znaš Jer samo jedan dan mijenja naš plan A kraj već znam
Ti kao ljubav Ti kao ljuuuhuhuhu Ti kao ljubav Sve dobro znaš Već negdje s njim plešeš za nas
Ti kao ljubav
Ti kao ljubav Sve dobro znaš Već negdje s njim plešeš za nas Plešeš za nas Plešeš za nas Plešeš za nas | |
| Naslov: Re: Vatra 30.05.11 11:36 | |
| Ti znaš gdje se krije milost
U dugim zimskim noćima Ja molim se da nam se vratiš na tren Da skineš nam inje sa lica Da gledaš i hodaš uuuuz nas
A ti hodaš, ti gledaš, ti znaš Hodaš i uvijek si tu Iznad grada na leđima vjetra Ti hodaš i znaš gdje krije se milost
U dugim zimskim noćima Kad padne snijeg i nestanu ceste Ja gledam sjene na zidu I mislim na tebe O da, da, da, da, da
A ti hodaš i gledaš, ti znaš Hodaš i uvijek si tu Iznad grada na leđima vjetra Ti hodaš i znaš gdje se krije milost
Kad padne snijeg i nestanu ceste Ti dođi opet pred moja vrata
Pozvoni, otvorit ću, Pozvoni mi opet, Pozvoni, otvorit ću, Pozvoni, ja čekam te
A ti hodaš, ti gledaš, ti znaš Hodaš i uvijek si tu Iznad grada na leđima vjetra Ti hodaš i znaš gdje se krije
Hodaš, ti gledaš, ti znaš Hodaš i uvijek si tu Iznad grada na leđima vjetra Ti hodaš i znaš gdje se krije milost
Ti znaš gdje se krije milost Ti znaš gdje se krije Bog Ti znaš Ti znaš | |
| Tvoja ljubav
Reci mi gdje da te potražim Ja hodam, hodam putem kojeg ne znam Oboji me svojim očima iz crnog u bijelo U bijelo me odjeni Ljubi me, poljubi me ti gade
Oprosti mi, za mene vrijeme nije važno Važno i ludo kao nekad Oprosti mi što mrzim ljude jer su prazni Hladni i tihi kao nikad
Ljubav, ja samo želim da me svlada Tvoja ljubav, ja samo želim da me svlada Tvoja ljubav, ja samo želim da me svlada Tvoja ljubav, ja samo želim da me svlada Ljubi me, ljubi me, ljubi
Reci mi gdje da te potražim, ja hodam, Hodam putem kojeg ne znam Reci mi gdje da te potražim jer suviše sam prazan Hoću da postanem nov Ljubi me, poljubi me Ljubi me, hajde poljubi me i ljubi me, ljubi me, ljubi Ljubi me, ljubi me, ljubi Poljubi me ti gade
Reci mi gdje da te potražim, ja hodam Hodam putem kojeg ne znam Reci mi gdje da te potražim jer suviše sam prazan Hoću da postanem nov
Ljubav, ja samo želim da me svlada Tvoja ljubav, ja samo želim da me svlada Tvoja ljubav, ja samo želim da me svlada Tvoja ljubav, ja samo želim da me Svlada Ljubav, ja samo želim da me svlada | |
| Unutra - van
Na na na na na na Na na na na na na Na na na na na na
Na na na na na na Na na na na na na
Hodaš na mojim prstima Smiješ se mojim usnama Govoriš mojim riječima Kroz moje oči gledaš
Ako me zoveš sebi Ako me stvarno želiš Ja nemam razlog Da ne provjerim kako je biti u tebi
Au!
Sutra je već pred vratima Guta nas gladnim ustima Ovo je zadnja prilika da te upoznam
I valjda znaš što slijedi sad Ti gasiš svijetla Aha! Ja vadim gun
Unutra! Van, van! Unutra! Van, van! Unutra! Van, van! Ja sam unutra! Hahaha!
Hodaš na mojim prstima Smiješ se mojim usnama Govoriš mojim riječima
Au!
Ako me zoveš sebi Ako me stvarno želiš Ja nemam razlog Da ne ostanem čitav život u tebi!
Valjda znaš što slijedi sad Ti gasiš svijetla Ja vadim gun
Unutra! Van, van! Unutra! Van, van! Unutra! Van, van! Ja sam unutra! Hahaha!
Ti kažeš Van, van, van... Ti kažeš Van, van, van...
Unutra! Van, van! Unutra! Van, van! Unutra! Van, van! Ja sam unutra! | |
| Vrati se
Zvijezde znaju tvoj put (put, put, put, put) Zvijezde znaju tvoj kraj (kraj, kraj, kraj, kraj) Ljubi me, poljubi jer dolazi jesen I padat će kiše i padat će mrak I biti će hladno, biti će prehladno za nas Ljubi me, poljubi, nasloni svoj vrat na moje grudi I rukama prođi kroz moju kosu i ostavi trag na mojoj koži
Vrati se Ja trebam te ovdje, ja trebam te tu Vrati se Ja trebam te ovdje, ja trebam te tu (tu, tu ,tu, tu) Ja trebam te tu (tu, tu, tu, tu)
Ljubi me, poljubi jer dolazi jesen I padat će kiše i padat će mrak I biti će hladno, biti će prehladno za nas Ljubi me, poljubi, nasloni svoj vrat na moje grudi I rukama prođi kroz moju kosu i ostavi trag na mojoj koži
Vrati se Ja trebam te ovdje, ja trebam te tu Vrati se Ja trebam te ovdje, ja trebam te tu (tu, tu, tu, tu) Ja trebam te tu (tu, tu, tu, tu) Ja trebam te tuuuuuuuuuuoooooohahaahaaaaaaa Ja trebam te tuuuuuuuuuuuohohoooooooooo | |
| Naslov: Re: Vatra 30.05.11 11:37 | |
| Zadnja
Tvoj pogled ubija Tvoj pokret zavodi Ima u tebi Nešto o čemu ovisim
Ja sam u krizi Ne mogu si pomoći Skidanje s tebe Na suho ne ide
Ja sam u transu Loše s dobrim ratuje Skidanje s tebe Na suho ne ide
Otrov ubrizgavaš Osjećam paralizu Ima u tebi Nešto što ne bih
Ja sam u krizi Ne mogu si pomoći Skidanje s tebe Na suho ne ide
Ja sam u transu Loše s dobrim ratuje Skidanje s tebe Na suho ne ide
Skidanje s tebe
Na suho ne ide | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Vatra | |
| |
| | | | Vatra | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 337 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 337 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|