| Vatra | |
|
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Zgubidan Totalno relaxiran
Broj postova : 1942 Godine : 47 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 13.04.2011
| Naslov: Vatra 30.05.11 10:51 | |
| 00:50
Svijetlio je Zagreb U ponoć i pedeset Otvorila je prozor
Odavno je nisi povrijedio ovako Sav kofein svijeta nema te gorčine U sobi punoj dima Još joj fali nikotina Da zablura slike na kojima ste skupa
Držiš ju za ruke Na Eiffelovom tornju Ona bijela poput gejše U strahu od visine
Ona sretna kao dijete 2005. Pod slamnate šešire Skriveni od ljeta
Svijetlio je Zagreb u ponoć i pedeset Otvorila je prozor I podigla rolete
Odavno je nisi povrijedio ovako S njenog osmog kata Suze razbijaju asfalt U sobi punoj dima Još joj fali boca džina Da utopi sve vaše planove za sutra
Ona bijela poput gejše U strahu od tišine Bez tebe ona ne zna Bez tebe ona nije
Svijetlio je Zagreb U ponoć i pedeset Otvorila je prozor I podigla rolete
S njenog osmog kata Sve činilo se krivo U ponoć i pedeset | |
|
| |
Broj postova : 1942 Godine : 47 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 13.04.2011
| Naslov: Re: Vatra 30.05.11 10:52 | |
| 2 akrobata
Gasim svjetlo Ništa nije kako treba Možda pričat ćemo sutra Okrećem ti leđa Bez laku noć
I gasim svjetlo Kasno je da čitaš Pokvarit ćeš oči Svi junaci tvojih knjiga Ne mogu mi ništa
Gasim svjetlo Naša igra je preduga Ostao sam bez pijuna Sad nema načina Da spasim kraljicu
I svjetlo za nas Mi smo dva akrobata U mraku na žici Bez ravnoteže
Gasim svjetlo Još dugo budni smo oboje Svatko na svojoj strani kreveta U sebi vodi male ratove
Ja gasim svjetlo Pravim se da je pregorilo Točno u ponoć odzvonilo A gdje je vatromet? Ma gdje su konfete?
I svjetlo za nas Mi smo dva akrobata U mraku na žici Bez ravnoteže
Sad dobrodošlo bi Svjetlo za nas Mi smo dva akrobata U mraku na žici Bez ravnoteže Bez zaštitne mreže
Sad dobrodošlo bi Svjetlo za nas Mi smo dva akrobata U mraku na žici Bez ravnoteže
Sad dobrodošlo bi Svjetlo za nas Mi smo dva akrobata U mraku na žici Bez ravnoteže Bez zaštitne mreže | |
|
| |
| Ako moraš
Pokaži mi put po kojem hodaš Pokaži mi put koji vodi do nas Vlasnik tvog srca sad već spava Hajde siđi sa trona
Promijeni noć u dan Promijeni svijet za nas Ako moraš Promijeni noć u dan Promijeni svijet za nas Ako moraš
Pokaži mi put po kojem hodaš Pokaži mi ritam što te nosi kroz grad Vlasnik tvog srca sad već spava Hajde siđi sa trona
Promijeni noć u dan Promijeni svijet za nas Ako moraš Promijeni noć u dan Promijeni svijet za nas Ako moraš
Dok čekam na nas Već sam tu, već sam tvoj Već me dobro znaš
Sviraj!
Promijeni noć u dan Promijeni noć u dan Promijeni noć u dan Promijeni noć u dan Noć u dan Noć u dan | |
|
| |
| Alkohol
Tek sad dok ležim na podu, Bez imalo truda mislim na nju Topi se moj strah u čaši Nestaje u prvom gutljaju. I tek sad dok slažem krevet za dvoje Pitam se kome li je ostavljam Znam li je tako dugo, Tako dugo da se ne sjećam od kad!
Kad ostane tišina kao odgovor, Kad ne znam pričam li sam sa sobom Il' pričam sa njom! Kad ostane tišina kao odgovor, Ja imam još jedan razlog...
I tek sad dok ulicama gazim lica sam Nije važno kamo putujem. Tek sad dok ritam bubnja sporo tuče Vidim kako je bez nje! Čitav svijet sad je hladna gorka crna kava Ne osjećam se najbolje! Jer čitav svijet kao divlja rijeka već me nosi Sve dalje od nje!
Kad ostane tišina kao odgovor, Kad ne znam pričam li sam sa sobom Il' pričam sa njom! Kad ostane tišina kao odgovor, Ja imam baš dobar razlog za alkohol!
Kad ostane tišina kao odgovor, Kad ne znam pričam li sam sa sobom Il' pričam sa njom! Kad ostane tišina kao odgovor, Ja imam još jedan razlog za alkohol!
Za alkohol Za alkohol Za alkohol I rock and roll! | |
|
| |
| Anđeo s greškom
Sad znam da je ljubav Kada puna vode Oprani zubi I tvoje bose noge
I znam da je ljubav Išarala tapete Zagorila ručak Dok je buljila u TV
He!
Mile: Sad zna što je ljubav! Ivan: Sad znam što je ljubav! Mile: Al' zna što je ljubav! Ivan: Sad znam što je ljubav!
Au!
Sad znam da je ljubav Provalila kroz prozor Pljuvala s balkona Ljudima u kosu
Slušala Pivo Gutala tablete Slomila krevet Kad je legla na mene
He!
M: Sad zna što je ljubav! I: Sad znam što je ljubav! M: Al' zna što je ljubav! I: Sad znam što je ljubav!
M: Ah! 'Ko zna što je ljubav?!
M: Hahahahahahahahahaha! M: Hahahahahahahahahaha!
M: Ljubav?! | |
|
| |
| Naslov: Re: Vatra 30.05.11 10:53 | |
| Aritmija
Ti si moja izgubljena bitka Bez ispaljenog metka ti bi nas predala Nikad do kraja odgledana drama Nestaje struje pa nas prekine reklama Neprocjenjivo skriveno blago U telefonu pod lažnim imenom U telefonu pod lažnim imenom Mi se skrivamo Mi nismo legalan dok
Grizem oštrim zubima Jezik da ne prizna Grizem oštrim zubima Jezik da nas ne izda
I bez razmišljanja osudim sebe na nas Tamo gdje prestaješ ti počinjem ja Bez razmišljanja osudim sebe na nas Tamo gdje prestaješ
Ti si moja nepročitana knjiga Padam u nesvijest već poslije naslova Nikad do kraja odgledana drama Nestane struje Mijenjam program zbog reklama Neprocjenjivo skriveno blago Uz bocu votke svi bolje plešemo Uz bocu votke s ruskim imenom Dok sam se gubio tebe sam našao
Grizem oštrim zubima Jezik da ne prizna Grizem oštrim zubima Jezik da nas ne izda
I bez razmišljanja osudim sebe na nas Tamo gdje prestaješ ti počinjem ja Bez razmišljanja osudim sebe na nas Tamo gdje prestaješ
I bez razmišljanja osudim sebe na nas Tamo gdje prestaješ ti počinjem ja Bez razmišljanja osudim sebe na nas Tamo gdje prestaješ | |
|
| |
| Želim biti ti
Zavedi me noćas Udahni me tiho da ne probudiš Usnulo nebo I hladno more koje odnosi
Tvoj posljednji glas progutat će noć Tvoj miris bez riječi more odnosi Tvoj posljednji glas progutat će noć Pa hajde još jednom
Povedi me sad U svoje tijelo Želim biti ti Bez imalo straha Zamolit ću srce da te ne pusti
Tvoj posljednji glas progutat će noć Tvoj miris bez riječi more odnosi Tvoj posljednji glas progutat će noć A samo još jednom želim biti ti
Tvoj posljednji glas progutat će noć Tvoj miris bez riječi more odnosi Tvoj posljednji glas progutat će noć A samo još jednom želim biti ti
Želim biti
Želim biti
Ti | |
|
| |
| Čuvam te
Ti me vodiš gdje još nisam bio Kao da mi želiš reći čuvaj me I kao da me znaš oduvijek Kao da me znaš dovoljno dugo Pa mi vjeruješ
Kao jesen koja drijema U žutoj boji kože Duboko ispod moga srca kucaš
Ja čuvam te I tko ti išta može Čuvam te Ja čuvam te Duboko ispod kože Čuvam te
Ti me vodiš gdje još nisam bio Kao da mi želiš reći, hajde upoznaj me U ženi koju voliš i u licu što ga nosiš Ja sam bio, puno prije
Kao jesen koja drijema U žutoj boji kože Duboko ispod tvoga srca kucam Još uvijek
Ja čuvam te I tko ti išta može Čuvam te Ja čuvam te Duboko ispod kože Čuvam te
I dok prolazim kroz tebe Ja kao da te znam od prije I dok sanjamo u dvoje Ti kažeš da me znaš oduvijek
Čuvam te I tko ti išta može Ja čuvam te Čuvam te Duboko ispod kože Ja čuvam te
O da
Ja čuvam te Ja čuvam te Ja čuvam te
Ja čuvam te Ja čuvam te Ja čuvam te | |
|
| |
| Naslov: Re: Vatra 30.05.11 10:54 | |
| Bilo je dobro dok je trajalo
Bilo je dobro dok je trajalo, Bilo je dobro dok se živjelo I poput sunca kad zađe I poput ljeta kad prođe Kažem bilo je dobro dok je trajalo
Dok spavaš, spavaš, spavaš Da li čuješ moje molitve u noći? Dok sanjaš, sanjaš, sanjaš Da li pratiš moje korake u stopu?
Da da da da da Da da da daa da Da da da da da Da da da daa
Bilo je dobro dok je trajalo, Vrijeme se nije štedjelo, Sad gledam u zvjezdano nebo Molim Boga vrijeme da vrati Jer bilo je dobro dok je trajalo
Dok spavaš, spavaš, spavaš Da li čuješ moje molitve u noći? Dok sanjaš, sanjaš, sanjaš Da li pratiš moje korake u stopu?
Da da da da da Da da da daa da Da da da da da Da da da daa
Bilo je dobro dok je trajalo, Bilo je dobro dok se živjelo, Sad sunce nije toplo kao nekad Više ništa nije kao prije A bilo je dobro dok je trajalo
Dok spavaš, spavaš, spavaš Da li čuješ moje molitve u noći? Dok sanjaš, sanjaš, sanjaš Da li pratiš moje korake uuuuuuu
Da da da da da Da da da daa da Da da da da da Da da da daa da
Da da da da da Da da da daa da Da da da da da | |
|
| |
| Bingo
Tvojima nisam bingo Sve pročitat ću U maminom kiselom smiješku Dok truje me slatkim
Napetost režemo nožem Za ručkom u nedjelju Ja sam gorila za odstrel Na tatinom nišanu
I svijet se uroti Da nas uništi To što te stvarno volim Ništa im ne znači
Familija navija za dečka s diplomom Dečka s pedigreom Tvoj tata bi...
Ja nisam bingo Za tvoje mamu i tatu Bingo je doktor Gospodin čovjek nosi kravatu
Ja nisam bingo Za tvoje mamu i tatu Bingo je big boss Rolex na ruci Lanac na vratu
Tvojima nisam bingo Krivi brojevi Muzičar što svira kurcu Za ništa ne koristi
Napetost režemo nožem Za ručkom u nedjelju Mama mi postavlja klopku Tata me drži na nišanu
I svijet se uroti Da nas uništi To što te stvarno volim Ništa im ne znači
Familija navija za dečka s diplomom Dečka s pedigreom Tvoj tata bi...
Ja nisam bingo Za tvoje mamu i tatu Bingo je doktor Gospodin čovjek nosi kravatu
Ja nisam bingo Za tvoje mamu i tatu Bingo je big boss Rolex na ruci Lanac na vratu | |
|
| |
| Bioritam
Spavam slabo Jedem loše Pušim pomalo I pijem oduvijek
Uz mamurno i neurotično stanje Pretvaram živce iz tankih u tanje
Tablete gutam Recept ne čitam Ručak od kave Zubi se kvare TV ujutro, u podne, navečer Visok mi tlak Nizak mi šećer
Moj dnevni bioritam Dovest će do napada panike Gubim zrak Osjećam gušim se Vrti se Sve oko mene
Pijem sve više Jedem sve manje Dovodim zdravlje U kritično stanje
Telefon zvoni Žurim se, kasnim Tramvaji puni Preskup mi taxi
Kosa sve kraća Brada sve jača Računi stižu Kasni mi plaća
Kasni i tebi Danas i jučer Skače mi tlak Pada mi šećer
Moj dnevni bioritam Dovest će do napada panike Gubim zrak Osjećam gušim se Vrti se Sve oko mene
Moj dnevni bioritam Dovest će do napada panike Gubim zrak Osjećam gušim se Vrti se Sve oko mene (oko mene, oko mene, oko mene...) | |
|
| |
| Naslov: Re: Vatra 30.05.11 10:55 | |
| Boljeg za sebe
Polij me benzinom I prije nego odeš Sa šibicom u ruci Još jednom me zagrli Pa skini acetonom Svaki moj trag sa sebe Mi pucamo kao nokti Mi se lomimo kao staklo
Boljeg za sebe Nađi boljeg za sebe Ovakav kakav jesam Za ništa ne koristim
Isperi me zauvijek Deterdžentom i vodom Okreni na 90 Ma, nemoj čitati upute I pusti da otečem Da se pretvorim u nevažno Ovakav kakav jesam Za ništa ne koristim
I skini acetonom Svaki moj trag sa sebe Mi pucamo kao nokti Mi se lomimo kao staklo
Boljeg za sebe Nađi boljeg za sebe Ovakav kakav jesam Za ništa ne koristim | |
|
| |
| Naslov: Re: Vatra 30.05.11 10:56 | |
| Daleko je raj
Noćas ću zvati svoga anđela Da svlada bol u mojim grudima I skine križ sa mojih umornih leđa
Noćas ću kliziti sa oblaka Tražiti utjehu u zvijezdama Slušat ću sebe dok dišem Slušat ću vjetar dok priča priče
Dok priča laži koje zna Dok priča šta će biti sutra Ja plovim sam do novog jutra I znam Ti više nisi anđeo sa moga lijevog ramena Jer dobro znaš, ti dobro znaš
Daleko je raj i strah mi grize lice Daleko je raj, puno je bliže pakao Daleko je raj i sve dok me puštaš da padam Daleko je raj i sve se daljim čini Bog
O da!
Noćas ću zvati svoga anđela Jer samo on vidi, samo on zna Koliko boliš, koliko molim, koliko želim Da si tu, o da si tu
Ali daleko je raj i strah mi grize lice Daleko je raj, puno je bliže pakao Daleko je raj i sve dok me puštaš da padam Daleko je raj, ja to tako dobro znam
Po staklu hodam A sve se daljom I sve se manjom Čini bol | |
|
| |
| Dno od suza
Ja tražim još samo jedan dan Da vratim stvari na pravo mjesto, da grižnju savladam Ja sanjam još samo jedan ples Na tužnom brodu bez putnika Mi tonemo u gluhu noć
Ja sanjam kako me umivaš U jutru koje znači kraj Jer miriše na riječi Koje bole i koje ostavljaju trag, Koje bole, koje nas bacaju u more
Da tonemo Dubina mijenja naša lica Dok tonemo Na slano dno od suza
Ti i ja
Ja sanjam još samo jedan sat na pučini bez riječi Mi slušamo tišinu koja priča, koja govori za nas U jutru koje znači kraj jer miriše na riječi Koje bole i koje ostavljaju trag Koje bole, koje nas bacaju u more
Ti i ja (tonemo) Ti i ja Ti i ja (tonemo) Ti i ja (sve se tako dobro zna)
O da, ja sanjam samo jedan sat U jutru koje znači kraj Jer miriše na riječi koje bole Koje bole i koje ostavljaju trag Koje bole, koje nas bacaju u more
Ti i ja (tonemo) Ti i ja Ti i ja (tonemo) Ti i ja (sve se tako dobro zna) | |
|
| |
| Eskim
Znaš da ovdje snijeg Nikad ne otapa Možda na krevetu Pod tvojim prstima
Odmagli prozore Vani je mećava Pred tvojim vratima Bijelim se satima
Tvog Eskima Progutat će zima Ako me ostaviš Na hladnom pred vratima
Tvog Eskima Zatrpat će lavina A ti ne popuštaš
Polarna duga noć Injem me okiva Minus 60 je Kroz krzno probija
Pred tvojim vratima Tresem se satima Ne budi ledena Otopi ponekad
Tvog Eskima Hladna zima Pretvorit će u pingvina
Tvog Eskima Hladna zima Pretvorit će u pingvina
Tvog Eskima (tvog Eskima hladna zima) Progutat će zima (pretvorit će u pingvina) Ako me ostaviš Na hladnom pred vratima
Tvog Eskima (tvog Eskima hladna zima) Zatrpat će lavina (pretvorit će u pingvina) A ti ne popuštaš | |
|
| |
| Naslov: Re: Vatra 30.05.11 11:26 | |
| Glava kojom ne razmišljam
Ona je ilegalna igra U koju zaplest ću se sam Pod njenim brojem muško ime Davno probijena šifra
Ona je samo avantura Ona je flert koji ne znači ništa Postajem dobrovoljni taoc Glave kojom ne razmišljam
Suludo da ti išta objašnjavam Ti si probila sve šifre, mozaik posložila Suludo da ti išta objašnjavam Ti si probila sve šifre
Ona je doza adrenalina Trofej koji nedostaje Mom glupom muškom egu Da proglasi pobjedu
Ona je samo avantura Ona je flert koji ne znači ništa Postajem dobrovoljni taoc Glave kojom ne razmišljam
Suludo da ti išta objašnjavam Ti si probila sve šifre, mozaik posložila Suludo da ti išta objašnjavam Ti si probila sve šifre
Suludo da ti išta objašnjavam Ti si probila sve šifre, mozaik posložila Suludo da ti išta objašnjavam Ti si probila sve šifre | |
|
| |
| Naslov: Re: Vatra 30.05.11 11:26 | |
| Glupost
Što je to u meni? Takvog se ne poznajem Ja režim, proklinjem I prije nego napadneš Moj jezik te izreže Lice ti zapljusne Sva moja glupost Vraća me unatrag Gura mi nož pod vrat I sve sam gori Ma baš me boli
Glupost Tako čest gost Ponavljam uvijek iste greške Glupost Tako drag gost Pali me sve što se ne smije
Što je to u meni? Sve teže govorim Ja lajem Ja lajem i režim I prije nego napadneš Moj jezik te izreže Lice ti zapljusne Ta čista
Glupost Tako čest gost Ponavljam uvijek iste greške Glupost Ma tako drag gost Pali me sve što se ne smije | |
|
| |
| Naslov: Re: Vatra 30.05.11 11:27 | |
| Gorim
Reci gdje to dobro loše pobijedi Nikad ne dočekam kraj, uvijek zaspim Gdje se to vojska straha pred bitku raznježi Okrene leđa zlu pa se prehladi od ljubavi
Plačem, a smijeh u mojoj glavi zvoni Ne pitaj ništa, šuti, samo gledaj kako gorim Plačem, a smijeh u mojoj glavi zvoni Ne pitaj ništa, šuti
Reci gdje to dobro loše pobijedi U mojoj zemlji već dugo ne igra taj film Gdje se to vojska straha porote uplaši Povuče zadnji dim i popizdi od ljubavi
Plačem, a smijeh u mojoj glavi zvoni Ne pitaj ništa, šuti, samo gledaj kako gorim Plačem, a smijeh u mojoj glavi zvoni Ne pitaj ništa, šuti
Plačem, a smijeh u mojoj glavi zvoni Ne pitaj ništa, šuti, samo gledaj kako gorim Plačem, a smijeh u mojoj | |
|
| |
| Hladan
Ja bit ću ledeno hladan kao ponos na licu Ledeno hladan, siguran da znam Otvori mi srce Otvori mi dušu Pruži mi ruku Odvedi me, izvedi me van
U tvojim očima Ja vidim baš sve što mi treba U tvojim očima Ja vidim baš sve što mi treba Za jedan dobar dan
Bit ću siguran da znam Kad treba reći ne Kad treba reći da Siguran da znam Kako me osjećaš iznutra
Otvori mi srce Otvori mi dušu Pruži mi ruku Odvedi me, izvedi me van Pokaži mi izlaz
U tvojim očima Ja vidim baš sve što mi treba U tvojim očima Ja vidim baš sve što nam treba Za jedan dobar
U tvojim očima Ja vidim baš sve što mi treba U tvojim očima Ja vidim baš sve što mi treba Za jedan dobar dan Za jedan dobar dan Za jedan dobar dan | |
|
| |
| Između nas
Hajde budi voda koja diže me i nosi Hajde budi strah koji pleše mi po koži I ostavlja trag kao svaki novi dan Ti ostavi trag kao ljubav
Između nas Između nas Između nas Između nas
Hajde budi žudnja koja puca mi u leđa Hajde budi riječ koja boli me i vrijeđa I ostavlja trag kao svaki novi dan Ne ostavljaj trag kao mržnju
Hajde budi voda koja diže me i nosi Hajde budi strah, budi strah
Hajde budi strah koji raste Između nas Hajde budi strah koji raste Između nas Hajde budi strah koji raste Između nas | |
|
| |
| Naslov: Re: Vatra 30.05.11 11:28 | |
| Java
Ljubav je u mojoj kući Hoda na prstima Skriva se Smije se dok nas guta Sjaji u očima i Zvoni u ušima Ako me ne čuješ Čitaj mi s usana
Ostani tu do jutra I nebo će pasti na nas Ja ostat ću bez pola srca Ako me ostaviš sad Ako ne postaneš java Java! Java! Probudi jutro za nas!
Ljubav je u plavom gradu Hoda na prstima jer Dobro zna Svaki je pokret plaši Sjaji u očima i Zvoni u ušima Ako me ne čuješ Čitaj mi s usana
Ostani tu do jutra I nebo će pasti na nas Ja ostat ću bez pola srca Ako me ostaviš sad Ako ne postaneš java Java! Oooohoooo! Java! Probudi jutro za nas!
Hej!
Trag koji ostavljaš kao miris da me podsjeća U sebi odgovore nosi Ljubav na prstima već sliježe ramenima Jer odgovor zna
Ostani tu do jutra I nebo će pasti na nas Ja ostat ću bez pola srca Ako me ostaviš sad Ako zaboraviš na nas!
Ostani tu do jutra I nebo će pasti na nas Ja ostat ću bez pola srca Ako me ostaviš sad Ako ne postaneš java Java! Java! Probudi jutro za nas! | |
|
| |
| Jedno
Kao čaša vode Kada žeđ ugasi Ili miris kave Da nas brže probudi Dok ležimo u vatri Da nas ugrije Dok trčimo kroz šumu Hahahaha Gol sam, smijem se
Mi smo jedno Oduvijek smo jedno Jer mi smo jedno Zauvijek smo jedno
Kao vrelo mlijeko Za doručak u sobi Mi smo jedno Nama kilometri nisu važni Mržnja kad odustane U mojoj sobi imam krevet za tebe
Jer mi smo jedno Oduvijek smo jedno Jer mi smo jedno Zauvijek smo jedno
I nije laž Čitav svijet se na mom gramofonu vrti Sva se mora valjaju u mojoj kavi Svi putevi kroz zvučnike me vode Pravo tebi
O je!
Jer mi smo jedno Oduvijek smo jedno Jer mi smo jedno Zauvijek smo jedno
Na na na na na na na na ... | |
|
| |
| John Travolta
Za sve je kriv DJ Jaka svjetla i ritam mašine Pelin, cola, stroboscope John Travolta je popio previše
Za sve je kriv DJ Jaka svjetla i ritam mašine Pelin, cola, stroboscope Disco ritam u glavi još mi tuče
Budim se pored tebe Mamuran od jučer Izgubio sam film Negdje na putu do kuće
Bio sam najbolji plesač Pljunuti John Travolta U alkoholnom deliriju Nasred plesnog podija
Za sve je kriv DJ Jaka svjetla i ritam mašine Pelin, cola, stroboscope John Travolta je popio previše
Za sve je kriv DJ Jaka svjetla i ritam mašine Pelin, cola, stroboscope Disco ritam u glavi još mi tuče
Za dobro jutro u sebe Paket aspirina Groznica subotnje večeri Tragove je ostavila
Bio sam najbolji pjevač S koreografijom Massima U alkoholnom deliriju Nasred plesnog podija
(disco ritam u glavi još mi tuče)
Za sve je kriv DJ Jaka svjetla i ritam mašine Pelin, cola, stroboscope Disco ritam u glavi još mi tuče | |
|
| |
| Kraj predstave
Spuštaju zastore Mi se i dalje mrzimo Nismo li trebali prestati Kad ugase reflektore? Čarolija prestaje I znaš da je najbolje Da odložimo uloge Da baš ne pokvarimo sve Publika ustaje Odlazi, šuti, ne plješće Ništa ih neće vratiti Nismo im dali happy end
I više ništa nije važno Lice svijeta Zlobno i lažno Se raspline za čas
I nitko više nije bitan Svi su pijesak Prezren i sitan Pijesak ispod nas
Kad svjetla upale Tišina kad nas razvali Ni šminka neće sakriti Stvarno smo loše glumili Kad svjetla upale Zar samo da bi nam laskali Na samom kraju predstave Da lažiramo happy end
I više nitko nije bitan Svi su pijesak Prezren i sitan Pijesak ispod nas
I nitko više nije bitan Svi su pijesak Prezren i sitan Pijesak ispod nas | |
|
| |
| Naslov: Re: Vatra 30.05.11 11:29 | |
| Krvave oči
Ne potkupljuj me suzama Krvave oči ne vrijede Loše sam otkad nisi tu Otkad te ne vidim I ne čujem Ja ne čujem
Uz nikotin i alkohol Brže prolazi vrijeme Uz nikotin i alkohol Zamišljam nekog kraj tebe
Dobro znam Koliko dubok trag Ostavlja na nas Dobro znam Koliko dubok trag Ostavlja na nas Kraj!
Ne potkupljuj me riječima Sad ih zadrži za sebe Ne poznaš jezik ljubavi Kako da te razumijem?
Ako zaboravim bilo što Ako ti oprostim zauvijek Neka me ovaj tren Vrela pustinja prekrije
Ooooooooaaaaaaaaaaaa!
Dobro znam Koliko dubok trag Ostavlja na nas Dobro znam Koliko dubok trag Ostavlja na nas Kraj!
Ooooohooooo!
Koliko dubok trag Ostavlja na nas Koliko dubok trag Ostavlja na nas Sad znam Kraj! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Vatra | |
| |
|
| |
| Vatra | |
|