| Mobitel... | |
|
+5Ary Blizanka Kikica Goran Fickey 9 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Mobitel... 27.01.09 14:49 | |
| Možete li bez mobitela,ili je on uvijek uz vas? Koliko dugo imate mobitel?
Ja bez mobitela ne mogu. Imam dva mobitela i oba dva su non stop u funkciji... Mobitel imam već 14 godina. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Mobitel... 27.01.09 18:02 | |
| Ja mogu bez mobitela. Jedno vrijeme ga uopće nisam ni nosila na job, ali opet sam počela iz jednog osobnog razloga. Ali i sad mi je maltene pola dana isključen zvuk jer mi je pregrozno da mi zvoni na jobu. Jedino za što mi služi je dogovor kad sam negdje i kao budilica ujutro. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Mobitel... 29.01.09 12:40 | |
| na poslovnom polju ne mogu bez mobitela..... a privatno..mogu i bez njega...i tako je brat glavni organizator zabave u društvu i samo njega pitam di i kad... |
|
| |
Fickey Moderator
Broj postova : 0 Godine : 29 Lokacija : Trnovec-Varaždin Datum registracije : 01.02.2009
| Naslov: Re: Mobitel... 02.02.09 0:19 | |
| paa..sad ne znam da li bi mogla bez moba.. a,isto tako imam iskljucene zvukove veci dio dana.. i pretezito mi koristi da se cujem s deckom..i naj frendicom.. te ko alarm.. | |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Mobitel... 01.04.09 23:47 | |
| Mogu bez mobitela, no ponekad mi je neophodan zbog posla, prvi mobitel sam dobio u trećem razredu srednje. Sad ga naravno klinci imaju u prvom osnovne. : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Mobitel... 01.04.09 23:52 | |
| imam mobitel već 8-9 godina... ne mogu bez njega, i imam jedan-koji mi je dovoljan... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Mobitel... 01.04.09 23:55 | |
| Mogu bez mobitela..al pojedine osobe u mom životu se ljute kad ga ne nosim pa eto radi njih... |
|
| |
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Mobitel... 14.04.09 10:23 | |
| Imam mob več 10 god i u tih deset sam promijenila samo dva. Prva mi je bila Nokia 3210, legenda od telefona, sad imam Simensa CX65, star je 5 god i još radi kao nov. Zapravo mi uopče mob. ne treba, ali pošto nemam fix.tel. u kući držim samo u slučaju nužde. Kada idem nekuda muž mi obavezno kaže "..de ponesi mob. da te mogu dobit ako nešto zatrebam i javi se na njega koji put." | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Mobitel... 14.04.09 10:28 | |
| Imam mobitel oko 10 godina i mogu bez njega bez problema. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Mobitel... 14.04.09 10:33 | |
| ne ..nikako bez toga.. jednoga koristim za posao a drugi mi je privat.. ma neznam ni sama koliko dugo to koristim.. godinama.. |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Mobitel... 06.05.09 17:20 | |
| - Teo je napisao/la:
- Imam mobitel oko 10 godina i mogu bez njega bez problema.
Kako komuniciraš s curama kad si bez njega? :afro: _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Mobitel... 06.05.09 17:22 | |
| Na fiksni telefon... |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Mobitel... 06.05.09 17:27 | |
| Na onaj poljski što se vrti da napuni struju. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Mobitel... 06.05.09 17:31 | |
| Meni golubovi u posljednje vrijeme donose samo govna, bez pisama. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Mobitel... 06.05.09 17:31 | |
| ne znam koliko ga vec imam ...krenula od 3310 nokia legenda od telefona ...jos se po kuci vrti i ako nekom nesto zatreba ustvari ako se nekom pokvari njegov ovaj jos uvijek posluzi...mogu bez njega...nije mi problem ...i bolje mi je bez njega... : : _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Mobitel... 06.05.09 17:35 | |
| Ma kako ti može biti bolje bez njega... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
| |
| |
Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Mobitel... 06.05.09 17:53 | |
| Nije baš da nemogu bez njega(ni sad neznam gdje mi je)svaki dan ga se natražim po kući ko budala...sva sreća što imam dva pa zovem sama sebe da ga nađem... jedino je problem ako zametnem obadva... neznam. mogu živjet bez njega... mobitel imam 11 godina | |
|
| |
Teioo Totalno relaxiran
Broj postova : 1670 Godine : 30 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 15.04.2009
| Naslov: Re: Mobitel... 21.06.09 18:48 | |
| evo ovai mob imam već dvie godine (čudo nie se pokvario : ) ali mogu bez njega...evo npr. prie par mjeseci mi nie radio mob jer sam ja idiot zaboravila koi mi je pin a nisam mogla nać onu karticu na kojoj to piše...i tako ga nisam upotrebljavala 2 mjeseca i uopće mi nie ni trebo neš previše...ak sam trebala nekog nazvat imam fiksni il uzmem od stare a ak sam vani onda posudim od frendice...tako da sam se snašla | |
|
| |
Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Re: Mobitel... 24.04.10 10:56 | |
| Mogu bez njega ladno...(sta reci kad mi je vec 2 dana iza kreveta a mene mrzi da ga dohvatim... ) Ako nekom trebam, ima fiksni pa nek zove | |
|
| |
| Naslov: Re: Mobitel... 08.05.11 21:27 | |
| Ne mogu bez njega sve sam vise ovisnik o njemu tj o mobitelu ..a imam ga jako dugo..ne znam ni ja od kad _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Bobby Totalno relaxiran
Broj postova : 2068 Godine : 68 Datum registracije : 06.11.2010
| Naslov: Re: Mobitel... 08.05.11 21:29 | |
| Imam Sony Ericsson T715, super mi je Inače, neidem nigdje bez mobitela, ali nisam ovisna o njemu. | |
|
| |
mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Re: Mobitel... 08.05.11 21:39 | |
| nije naivan telefona li mu je slaba kamera | |
|
| |
mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Re: Mobitel... 08.05.11 21:41 | |
| al ovaj ludi pravi slike dete mu ludo j**** ovo je telefon | |