|
| Era Ojdanic | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Era Ojdanic 03.05.11 12:32 | |
| Ako sam se ozenio
Nema mi te dugo, dugo prvi sneg je evo pao a ja ti se ozenio tek da nebih samovao (2x)
Ref. 2x Ako sam se ozenio ja te nisam preboleo za tobom me dusa boli ko nekada jos te volim
Nema tebe, ne dolazis kroz kucu mi ne prolazis drugu ljubim al' nikako s' pameti mi ne silazis (2x)
Ref. 2x
Nije ona ko ti meni telo gori, srce zebe dok je ljubim lepo mi je a kad zaspim sanjam tebe (2x)
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Era Ojdanic 03.05.11 12:33 | |
| Azbuka zivota
Umesto proleca u mom srcu zima tako mi treba kad verujem svima (2x)
Ref. 2x Neka, neka, neka patim neka, nek' se mucim azbuku zivota moram da naucim
Umesto radosti u mom srcu tuga tako mi treba kad ne biram druga (2x)
Ref. 2x
Mesto svojoj sreci ja se tudjoj divim tako mi treba kad ne znam da zivim (2x)
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Beogradski mali pijac
Beogradski mali pijac potopila Sava (2x)
Moju dragu, moju dragu zabolela glava moju dragu eto tako zabolela glava
Preplivacu, preplivacu i Dunav i Savu preplivacu eto tako i Dunav i Savu
Da pronadjem, da pronadjem lekovitu travu da pronadjem eto tako lekovitu travu
Da mi draga, da mi draga na ramenu spava da mi draga eto tako na ramenu spava
Da je nikad, da je nikad ne zaboli glava da je nikad eto tako ne zaboli glava | |
| | | mobile VIP član
| ekam i cekacu
Prolazi mi mladost u bolu i ceznji gde su sada oni tvoji zagrljaji nezni (2x)
Ref. 2x Cekam i cekacu volim i volecu ti si moja, ja sam tvoj ti si zivot moj
Zelim da me volis ali neznam gde si s' kim si sada i gde zivis sto kraj mene nisi (2x)
Ref. 2x
Zaboravi svadje i bezsane noci mi smo jedno, veruj meni ti mi moras doci (2x)
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Era Ojdanic 03.05.11 12:34 | |
| Da Srbije nema
Oj, Moravo, kad si izvirala kad si izvirala da Srbije nema kud bi proticala kud bi proticala
Pomoravku ne bi ni ljubio a da nisam ne bi prezalio 2x
Zlatibore, kad si zelenio kad si zelenio da Srbije nema gde bi sada bio gde bi sada bio
I da grane nisi rasirio gde bi soko sokolice skrio 2x
Oj, sajkaco, kad si sasivena kad si sasivena da Srbije nema kud bi pronesena kud bi pronesena
Sirom sveta tebi se klanjaju i Srbiju po tebi poznaju 2x | |
| | | mobile VIP član
| Dace Bog da Srbin shvati
Ko ti okrece ledja cija te izdaja vredja koga si hlebom hranio kroz ratove branio 2x
Ref. 2x Dace Bog, dace Bog da Srbin shvati da ne moze, da ne moze svakog bratom zvati
Koji te vetrovi biju prokletstvo cije te boli kome si srce davao zbog kog ispastao 2x
Ref. 2x
Cije si drumove gradio koga si narodom stvorio ko ti to bolom vraca izdajom, brate, placa 2x
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Dodji do pecine male
Kisa preti, milovanje kvari uplasi nas grom podji samnom u pecinu malu u cobanski dom
Ref. Dodji, dodji do pecine male gde cobani svoje vatre pale ja sa frulom, ti sa prutom ljubicu te pod kaputom
Tama gusta, pecina je pusta kraj nje ovcar pas a iz tame sapcu usne same joj, videce nas
Ref.
Kisa stala, provirilo sunce pasu stada dva pod kaputom prutic slomljen nasu tajnu zna
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Era Ojdanic 03.05.11 12:35 | |
| Domacine ziveli
Dobro dosli svatovi sviraju vam asovi veselje nam svako milo ovo nigde nije bilo
Ref. 2x Domacine ziveli krstenje vam svirali dogodine bice slavlja dolazimo Boze zdravlja
Kume imas priliku da zakitis muziku i povedi stare svate igraj majko, sejo, brate
Ref. 2x
Stricevi i ujaci tetke, strine, rodjaci ako treba doci cemo jos tri dana sviracemo
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Dozivecu stotu
Godine jure kao da zure da sreci dodje kraj e bas me briga za kalendarom u srcu mom je raj (2x)
Ref. 2x Dozivecu mozda stotu bas me briga za vremenom i jos koju mozda vise s' ovom dusom zaljubljenom
Godine lete kao da prete u kosi beli cvet a srce moje ne gleda na to zivim za celi svet (2x)
Ref. 2x
Godine lude samo me cude lice mi saraju a usne ljube i uvek cute godine varaju (2x)
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Drzi me pod ruku
Drzi me pod ruku i sapni mi ime a kad niko nevidi a ti poljubi me (2x)
Ref. 2x Ljubi me danas ljubi me sutra ljubi me jace, jace svakoga jutra
Drzi me pod ruku i sapni mi tiho da me volis draga da necuje niko (2x)
Ref. 2x
Drzi me pod ruku do kraja zivota ti si moja sreca i moja lepota (2x)
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Era Ojdanic 03.05.11 12:36 | |
| Dva drugara
Otisli su istog dana iz svog rodnog zavicaja i ceznuli istim zarom za Ovcarom i Kablarom
Ref. Sastala se dva drugara sa Ovcara i Kablara pa pricaju price stare o zivotu kraj Morave
Nosili su u svom srcu ljubav prema rodnom kraju i zeleli da se vrate svom Ovcaru i Kablaru
Ref.
Vratice se jednog dana zeljni svoga zavicaja ne nadjose lepseg kraja od Ovcara i Kablara
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Ej, curice
Imas osmeh, nikad nije zima rodila se ljubav u nasim srcima (2x)
Ref. 2x Ej, curice dete nisi zaljubljena ti si
Imas oci sto nemaju druge i na licu tvome nikad nema tuge (2x)
Ref. 2x
Imas usne sladje su od meda ljubicu te krisom kad niko ne gleda (2x)
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Eto mene posle radne smene
Danas sam u drugoj smeni sporo teku radni sati al' sam srecan sto ces mene pred fabrikom sacekati
Ref. Eto mene posle radne smene preplescemo zaljubljeno prste grlice te moje ruke nezno i ako su kao gvozdje cvrste
Gledao sam tvoju lepu sliku na masini ispred mene tvoj osmeh mi radost pruza sve do kraja radne smene
Ref.
Pri kraju je radno vreme vec se cuje glas sirene glasnija ce svirka biti kada podjes ti za mene
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Gajio sam ruzu
Cuvao sam tajnu u srcu je krio a drugi je otkrio (2x)
Ref. 2x Gajio sam ruzu niko nije znao a drugi je ubrao
Ljubav sam za sebe sacuvati hteo a drugi je oteo (2x)
Ref. 2x
Cuvao sam rosu i zedan je krio a drugi je popio (2x)
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Era Ojdanic 03.05.11 12:37 | |
| Gde sam bio, gde sam dangubio
Idem putem, kisa lije a kosulja mokra mi je gazim blato do kolena a u dzepu para nema
Ref. 2x Gde sam bio, gde sam dangubio voleo sam, voljen nisam bio davao sam i kapom i sakom gresio sam na koraku svakom
Gde si sada moje zlato sunce moje umiljato i proklinjem samog sebe zasto nisam pored tebe
Ref. 2x
Kisa pada pa me kvasi naci cu te, ma gde dasi i shvatices mila moja da mi treba ljubav tvoja
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Godinama zivim sam
Zivot nas davno razdvoji draga misli me nocas ka tebi nose moj andjele plavi, pismom mi se javi posalji mi pramen tvoje kose
Ref. 2x Cekam, cekam svaki dan godinama zivim sam godine se brzo trose da se vrati ona moze joj, ima li te Boze
Vetar mi nocas donosi tugu kisa mi kvasi umorno lice ta postelja meka samo tebe ceka postala si tudja i daleka
Ref. 2x
Vracam se kuci ulicom pustom ponoc je prosla, kasno je draga srce mi kaze, ne zna da laze ode ljubav s' naseg praga
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Godine su moje prosle
Godine su moje prosle ni sam ne znam gde nezenja sam, nikog nemam a do juce ljubih cure dve
Ref. Stari su mi govorili a ja nisam verovao ko god zeli dve, izgubice sve ko god zeli cure dve izgubice sve
Zazaliti nikad necu nisam duse zle ljubio sam dok sam hteo u zivotu to mi bese sve
Ref.
Sva sam sela obisao sto me cura zna zazalice momkovanje koji nisu kao sto sam ja
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Era Ojdanic 03.05.11 12:38 | |
| Gresnicu sam zavoleo
Svi mi kazu da za mene nisi lepa jesi, al' djavola krijes a ocima kao casu vina dusu mozes svakome da pijes
Ref. 2x Gresnicu sam zavoleo jer joj nisam odoleo istina je, srce kaze da me laze, da me laze
Ima zena da za to postoje koje zive da ih drugi zele od ceznje cu sagoreti brzo na usnama sto ih mnogi dele
Ref. 2x
Nikad nece moja sasvim biti cak ni onda kad mi usne pruza i kad bi joj srce zakljucao uvela bi ko jesenja ruza
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Era Ojdanic 03.05.11 12:38 | |
| Hajd', ziveli, druze
Volim, volim sve sto vole ljudi zasto vas to cudi lepo mi je, zasto bih to krio neiskren bih bio
Ref. Ali ima, ima nesto sto mi smeta trideseta prodje, ide pedeseta kad bi mladost htela da potraje duze sve bi lepse bilo, hajd', ziveli, druze
Devojke su jabuke sa grane uvek bi ih brao sa njima sam uvek sve do jutra ne mislim na sutra
Ref.
Ljubim, ljubim, niko mi ne brani lepi su mi dani ja ne brojim proleca ni leta sve zbog ovog sveta
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Era Ojdanic 03.05.11 12:39 | |
| Hej, kafano prokletijo
Imam pesme, imam pica za mladica, za mladica ako nema, zasto nema u drustvu sam uspomena
Ref. Hej, kafano prokletijo zasto sam se napio da l' od tuge ili bola sto sa drugim zivi ona
Imam pesme, imam leka za coveka, za coveka ako nema, kako nema ranila me jedna zena
Ref.
Imam spasa ovog casa zaljubljenom, ostavljenom ako nema, zasto nema kad me boli ljubav njena
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Era Ojdanic 03.05.11 12:40 | |
| Hej, Srbijo
Hej, Srbijo, ti si nam u dusi ti si nam u dusi nikom, nikom ne damo da ti gnezdo rusi
Ref. 2x Jaci smo zajedno kad nas ljubav veze hej, Srbijo, majko bilo je i teze
Hej, Srbijo, tek si gnezdo svila tek si gnezdo svila zato nikom ne damo da ti lomi krila
Ref. 2x
Hej, Srbijo, na srcu ti rane na srcu ti rane na put srece niko ne sme da ti stane
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Era Ojdanic 03.05.11 12:40 | |
| Hiljadu dana
Jos hiljadu dana cekacu je ja jos hiljadu noci molicu se ja
Ref. 2x Toj lepoti da se divim cekacu je sve dok zivim
Jos hiljadu zora bicu budan ja cekacu da dodje, da mi sebe da
Ref. 2x
Jos hiljadu noci sanjacu je ja sve je blize meni, srce oseca
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Era Ojdanic 03.05.11 12:41 | |
| I sve sto sam stek'o
Radio sam ja posteno je li tako, reci zeno poceli smo mi od nule sazidasmo ove kule hej, zeno moja, hej
Ref. A bogatstva nikad dosta od zivota malo osta da l' zetovi ili snaje to ce neko da prodaje i sve sto sam stek'o potrosice neko
Castio sam ja i pio u svemu sam prvi bio radio sam kao mrav hvala Bogu, jos sam zdrav hej, zeno moja, hej
Ref.
Neka malo rade mladji pa ce vise i da cene sto sam mog'o, ja sam stek'o dosta im je to od mene hej, zeno moja, hej
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Ibarska magistrala
Na Ibarskoj magistrali svirao sam kao mali (2x)
Ref. 2x Za pesmom mi srce bije nek' se igra, nek' se pije za pesmom mi srce bije ja sam dete Sumadije
Voleo sam jednu Radu ukrao sa svadbe mladu (2x)
Ref. 2x
Ne stidim se sela, njive pevao sam i sa sljive (2x) | |
| | | mobile VIP član
| Izgubjeno jagnje
Zalutalo jagnje moje oko podne na livadi odvede ga stado tvoje na maleni izvor hladni
Ref. Jagnje moje, jagnje belo srecu si mi ti donelo da te nisam izgubio ne bih dragu poljubio jagnje moje belo
Trazio sam jagnje svoje a nasao tebe mala vragolasti osmeh bese kada si me pogledala
Ref.
Zbog pogleda vragolastog usne sam ti poljubio srce te je zavolelo a jagnje sam alalio | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Era Ojdanic | |
| |
| | | | Era Ojdanic | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 364 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 364 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|