|
Autor/ica | Poruka |
---|
mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Re: Twins 02.05.11 11:36 | |
|
Livada, livada sanjiva se budi, sanjiva se budi mali mrav se krece niz Ajsine grudi, niz Ajsine grudi
Ref. Mali mrav, mali mrav u nedrima nest'o moram da ga nadjem da menjamo mesto
Mali mrav, mali mrav u nedrima nest'o joj kad bi hteo da menjamo mesto
Vrisnula, vrisnula Ajsa vise puta, Ajsa vise puta opio se mali mrav pa sve dublje luta pa sve dublje luta
Ref.
Mali mrav, mali mrav skrenuo sa puta, skrenuo sa puta lepo mu kod Ajse pa sve dublje luta pa sve dublje luta
Ref.
| |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Twins 02.05.11 11:37 | |
| Marija
Ljubio sam Marije, i mladje i starije sad me jure mladje, naravno i sladje 2x
Ref. 2x Ej, Marija, da si malo starija mnogo bih ti dao, svojom bi te zvao
Pored male prolazim, kako da joj odolim suvise je mlada da je ljubim sada 2x
Ref. 2x
Sve su lepe Marije, i mladje i starije one malo mladje mislim da su sladje 2x
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Milena, Milena (duet Bora Drljaca)
Volela me ludo i nije mi zao volela me jedna zena zvala se Milena 2x
Ref. 2x Milena, Milena najlepsa si zena dodji da ti ljubim lice banjalucka lepotice
Usne su medene kosa raspletena na princezu sve joj lici najlepsa je zena 2x
Ref. 2x
Banja Luko i ta tvoja sela u tebi me cura zanijela zanijela garavim ocima bijelim licem i mednim ustima
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Moj novi rodjendan
Neka te neka divlja si reka znala sam sta me sa tobom ceka na raspetu ni kapi vode ni leka bila sam kao postelja meka
Neka te neka sudbino preka znala sam sta me sa tobom ceka nijedna sansa hiljadu prepreka neka te neka prevaro veka
Ref. Zar neznoj srni andjele crni uzimas dusu na sveti dan zar nije i svaki prethodni bio sa tugom ispisan
Zar neznoj srni andjele crni uzimas dusu na ovaj dan ili je smrt samo ljubavi pobeda moj novi rodjendan | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Twins 02.05.11 11:38 | |
| Moja bila si
Ljubio sam tvoje usne hiljadu puta dodira neznih ne zna se broj bez tebe dusa mi samo luta boli me sto vise nisam tvoj (2x)
Ref. 2x Ti, moja bila si moja bila si a sada vise ne
Kidao sam grudi svoje hiljadu puta zbog tebe ja sam postao broj bez tebe dusa mi samo luta boli me sto vise nisam tvoj (2x)
Ref. 2x
U noci opela, miris tvoga tela uz miris sveca, umire sreca lutam otkacen i ostavljen
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Twins 02.05.11 11:38 | |
| Motori (duet Mica Trofrtaljka)
U daljini cuju se kao gromovi autoputem prolaze kao vetrovi
Odlaze na dalek put ko to moze znati samo neki stopaju sto ih prstom prati
Ref. Motori, motori motori motori, motori motori
Izlizane trapevice jakne,cizmice usijane kacige kozne torbice
Odlaze na dalek put ko to moze znati samo neki stopaju sto ih prstom prati
Ref.
Ref. 2x Vetar duva lomi grane niko nece da mi stane kuda ide, kuda zuri kao da ga djavo juri kuda ide, kuda zuri kao da ga djavo juri
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Twins 02.05.11 11:39 | |
| Noc u Beogradu
Jednu noc u Beogradu cuvam je samo za tebe i izgovaras ime lancima vezes za sebe
Citas mi misli usnama neznim vreme nam vraca neizbezno volim te dusom i telom opet smo jedno na asfaltu vrelom
Ref: I neka me vide sa tobom svi nek upere pogled i prst do kraja sveta mi trebas kao vino, osmeh i krst
I neka mi okreu ledja i neka me odbace svi zbog jedne noci ponovo s tobom necu se kajati
Jednu noc u Beogradu cuvam je samo za tebe i izgovaras ime lancima vezes za sebe
Citas mi misli usnama neznim vreme nam vraca neizbezno volim te dusom i telom opet smo jedno na asfaltu vrelom
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Twins 02.05.11 11:39 | |
| Nocas vino pijem
Ikona je moja bila i uz mene pravi lik zauzete sto su pale tonem kao titanik
Gledao sam ko u Boga njene oci zelene ne znam zasto sada pravi pijanicu od mene
Ref. Nocas vino pijem iz case od karmina vino, krv i staklo nadoslo ko plima
Nocas vino pijem kao krv crveno strelom ja bih pravo bas u srce njeno
Zelene su oci tudje ruke su mi krvave ove noci sve su ludje sta to radi od mene
Pijan sam i ne znam gde sam dok u glavi vrti se placam sutra sto sam duzan na moj racun stavite
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Twins 02.05.11 11:40 | |
| O, otkud to
Halo, ko je to ?
Ja se vracam tebi za oprostaj molim gresio sam pa se kajem jos uvek te volim (2x)
Ref. O, otkud to da me ti nazoves ponovo gresio sam pa se kajem svoju gresku ja priznajem
O, otkud to da se meni vratis ponovo gresio sam pa se kajem svoju gresku ja priznajem
O, otkud to da me ti nazoves ponovo o, otkud to da se meni vratis ponovo
Dusa mi je prazna srce puno tuge hocu tebe pored sebe ja ne zelim druge (2x)
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Twins 02.05.11 11:40 | |
| Opa, opa
Hipnotisan te pratim ko je lovac, ko je plen pokusavam da uhvatim tvoj pogled bar na tren
Gledas kroz mene vise nista ne pitas govoris osecas da samo meni pripadas
Jos malo, vreme bi stalo al' nam nesto nije dalo jos malo, vreme bi stalo al' te nesto ukralo
Ref. Opa, opa, opa, opa sve je igra tvojih stopa opa, opa, opa, opa pogodi me ko iz topa
Opa, opa, opa, opa da mi oci nisi krila opa, opa, opa, opa breskvica bi moja bila
Hipnotisan te pratim ko je lovac, ko je plen pokusavam da uhvatim tvoj pogled bar na tren
Gledas kroz mene vise nista ne pitas govoris osecas da samo meni pripadas
Jos malo, vreme bi stalo al' nam nesto nije dalo jos malo, vreme bi stalo al' te nesto ukralo
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Twins 02.05.11 11:41 | |
| Opet sam se zaljubio
Kada sam se zaljubio tad sam sebi govorio u tim teskim mukama vise nikada (2x)
Ref. 2x Opet sam se zaljubio ne znam ni po koji put gori dusa u plamenu Boze na tebe sam ljut
Kad me teske muke prodju i bezveze dani dodju a ja opet pozelim da se zaljubim (2x)
Ref. 2x
Bog je rek'o kad se voli mora malo da zaboli voli svako to se zna pa sta mogu ja (2x)
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Palim se na suze
Zbog nje nemam mira, nemam nocima ona ne da san mojim ocima bila mi je sunce sto na nebu sja umrecu bez dva oka zelena 2x
Ref. 2x Bas je kul sto patis volim tvoj bol palim se na suze palim se na suze i bol
Uradicu ti sve, sve sto zelis ti ostvaricu ti snove, nemoj plakati posle svake kise sunce dolazi ja cu biti tu, na tvome jastuku 2x
Ref. 4x | |
| | | mobile VIP član
| Panter
Hajdemo kod mene, zagrevas mi vene ti si vatra ziva, neukrotiva opijas me, duso, kao viski s ledom tri te noci sanjam, sanjam za redom
Ref. 2x Skini, skini kosulju al' nemoj brushalter ostavi bar nesto, mala da pocepam panter
Ti si s drugog sveta, bas bi bila steta da spavamo, mala, u dva kreveta 2x
Opijas me, duso, kao viski s ledom tri te noci sanjam, sanjam za redom
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Twins 02.05.11 11:42 | |
| Plavi slon (duet Era Ojdanic)
Nocas sam sanjao plavog slona od hiljadu tona i dvesta miliona dolara u kesu i belu smesu
Nocas sam sanjao mene i Madonu u staklenom kondomu i Bila kako svira pesmu mira na saksofonu
Nocas sam sanjao ja i Divac Vlade Amerima iz snova lupamo blokade i da sam visok tri nula tri i jebo te vole me svi
Ref. I necu da se probudim jer mogu da poludim kad vidim ko sam kad vidim gde sam
Nocas sam sanjao plavog slona od hiljadu tona i dvesta miliona dolara u kesu i belu smesu
Nocas sam sanjao mene i Madonu u staklenom kondomu i Bila kako svira pesmu mira na saksofonu
Nocas sam sanjao ja i Divac Vlade Amerima iz snova lupamo blokade i da sam visok tri nula tri i jebo te vole me svi
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Plaza
Kad sam s tobom ja na plazi mislis da sam malo drazi kazes da sam kao slika u cemu je tu razlika 2x
Ref. Sunce greje, a tebi se smeje bas na plazi mnogo si mi drazi sunce greje, a tebi se bas na plazi mnogo si mi drazi
Hej okreni se pa pogledaj u mene ti koja ti je ova sto misli da bedan si a sta cu sada ja sta cu sada ja
Ref.
Kad po meni maze kremu ja osetim njenu tremu pa na kraju sama kaze posle plaze sve je draze 2x
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Popio sam sve sto bese
Svako ima svoju ljubav svakom cveta belo cvece a ja pijem, case lomim u ljubavi nemam srece (2x)
Ref. Popio sam sve sto bese zora svice, drustvo plese dobro jutro bela zoro evo mene trezan skoro
Popio sam sve sto bese drugovi me moji tese dobro jutro bela zoro evo mene trezan skoro
Ostavi me ljubav moja necu nikoga da krivim zaljubih se kao nikad ne znam kako da prezivim (2x)
Ref.
Ovo vece nije nase zato pijem, lomim case s drugarima cekam zoru da prebolim ljubomoru (2x)
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Twins 02.05.11 11:43 | |
| Stara bagra (duet Ena)
Nema mesta gde, gde jos nisam bio na zensku lepotu oci nisam krio a gde para zvecka udara se recka ima se, moze se, a vozi se i mecka
Gandza kad se smota manja je sramota girice, haringe, ajkule i azdaje sa svakom od njih ja imam to na umu na svilenoj postelji da gazim ko na drumu
Snaga klade valja, utoka je obara bicepsi, tricepsi, voli pa sve izgara a gde je puno kesa sprema, kuva, mesa vidim sve to vole zene, a najmanje mene
Ne znam kako, al' pred sobom ruznu sliku vidim ko da Bog mi daje da se samog sebe stidim
Bancio sam, arcio sam radio sto telu godi a da bude gore kazu to je sve u modi slep sam bio, a sad vidim vidim pa se stidim
Ref. Stara bagra bio si pa nisi tvrd si orah, zalio me nisi a ja naivna, sve bih da ti dam stara bagra, lud si kao struja sve sto hocu s tobom se leluja a ja zaljubljena sam
Stara bagra, sve sam bio, sve sam pio stara bagra, sve sam bio, sve sam sio stara bagra, ko zna sta sve nisam bio stara bagra
Stara bagra, ipak volim te to znas stara bagra, prevario si me bas stara bagra, sad si bolji i to znas stara bagra
E, moj stari, vrazji brate ko vuk ovcu, brate Murate vrebao si, varao si, gledao i lagao samo na sebe i na sebe si mislio
E, moj druze, lazni brate sad si stvarno srece kurate dosta mi je da te slusam odavno se svega gnusam izlazi iz moje glave, izlazi ti djavole
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Twins 02.05.11 11:43 | |
| Stari panj (duet Era Ojdanic)
Doktore da legnema ja preko njega mozda ga ozivim ne garantujem za vas zivot a vi sestro pa mislim da si neozbiljna Jeco
Al ipak bi da legnem al prvo, sta bi prvo pa izmeri te ga sestro, dodaj te mi slusalice izvolite, doktore
Gornji pritisak totalno mali a koliko je donji a donji, a donji strasno mu se dize brzo
Pa cekajte, mrda ja osecam da mrda i treba da mrda pa da legnem onda
Devojke me vole i za ljubav mole al ne mogu stici svima kad ih puno ima (2x)
Ref. Pozovi me upomoc ja cu ti Neso doc stari panj vatru drzi pa da vide kako przi
Pozovi me u pomoc ja cu ti Neso doc da te spasim od njih muka ja sa tvoja desna ruka
Nije bas ni lako kad me vole tako cujem, prete mi po strani ko ce da me brani
Ref.
Sve su oko meine devojke i zene pa me ljube kao dete od glave do pete
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Twins 02.05.11 11:44 | |
| Svi mi kazu
Svi mi kazu da te volim da si luda, da sam puk'o djavola za ljubav molim crni cvete, moja bruko
Svi mi kazu da si kazna da si lazna tako mazna niko ne zna sto te cekam zasto si mi tako vazna
Ref. 2x Nek' me kise s' tobom krote ljubicu te bar do stote cekam te od prvog dana predugo si moja rana | |
| | | mobile VIP član
| Vuk (duet DJ Krmak)
Godine su ucinile svoje ti jos ljubis drugarice moje 2x
Ref. 2x Nisam mator, dobro mi je stanje starom vuku treba mlado janje ja sam maco, deset bih nadjaco mladom vuku treba dati ruku
Nisi momak, kose su ti sede ostarile ruke k'o u dede 2x
Ref. 2x
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Zaboravi
Znam da nisam bio tu kad ti je trebalo nisam bio tu kad ti je gorelo nisam bio tu kad ti je trebalo nisam bio tu kad ti je gorelo
Ti nisi bio tu kad mi je trebalo nisi bio tu kad mi je gorelo nema vise ljubavi kojom sam te grejala nema vise niceg, sve sam prebolela
Ref. 2x Na, na, na, na na, na, na, na na, na, na, na kasno je sad
Zaboravi, zaboravi necu ti oprostiti zaboravi i nestani necu ti se vratiti
Znam da ides drugom da mu dajes sve a jos te uvek volim zivim za tebe znam da ides drugom da mu budes sve a jos te uvek volim zivim za tebe
Ti nisi bio tu kad mi je trebalo nisi bio tu kad mi je gorelo nema vise ljubavi kojom sam te grejala nema vise niceg, sve sam prebolela
Ref. 2x
Zaboravi, zaboravi necu ti oprostiti zaboravi i nestani necu ti se vratiti
Zaboravi, zaboravi necu ti oprostiti zaboravi i nestani necu ti se vratiti (2x) | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Twins 02.05.11 11:45 | |
| Zaboravi, zaboravi
Resio sam da se zenim mora biti tako ovaj zivot da promenim nije bas ni lako (2x)
Ref. 2x Zaboravi, zaboravi mene i moj broj ozenjen sam, ne trazi me nisam vise tvoj
Necu moci vise drugoj da dodjem na vrata ozenjen sam, ne trazi me uskoro sam tata (2x)
Ref. 2x
Napusticu prvu ljubav al nije mi lako novi zivot navikavam mora biti tako (2x)
Ref. 4x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Twins 02.05.11 11:45 | |
| Zbog tebe
Otisla si, ljubavi zbog cega me ostavi zbog tebe mi lose ide vino pijem, tugu krijem (2x)
Ref. 2x Zbog tebe sam lutalica zbog tebe sam kukavica zbog tebe sam pijanica pa zbog tebe mrzim sebe
Prvo sam te ljubio pa onda izgubio nesretan sam ja bez tebe pa zbog tebe mrzim sebe (2x) | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Twins | |
| |
| | | | Twins | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 396 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 396 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|