|
| Twins | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Twins 02.05.11 11:27 | |
| Ako si njen
Razapele kise srce obraz opekle osam godina zivota zbog tebe odrekle
Osam godina mrznja i ljubavi oziljak kajanja samo mi ostavi aaaa, samo mi ostavi
Ref. 2x Ako si njen, zasto si tu tonem s tobom prema dnu ako si njen, zasto si tu tonem s tobom prema dnu nevere tebi na dusu za ljubav umirem
Razepele kise tugu put mi ukrale osam godin zivota bolnom ubrale
Osam godina mrznja i ljubavi oziljak kajanja samo mi ostavi aaaa, samo mi ostavi
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Twins 02.05.11 11:27 | |
| Alkohol u venama
I ne znam gde smo stali a ni razloge zeleli smo oboje samo najbolje i ne znam gde smo sada samo Bog to zna gde je ljubav nestala
Ref. 2x Alkohol u venama prepreke sve rusi a nisam ti u srcu i nisi mi u dusi alkohol u venama nocas ubija a nismo zaljubljeni kao nekada
Alkohol u venama, kao nekada kao nekada, kao nekada
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Twins 02.05.11 11:28 | |
| Amore mio
Tebe nema nocima pa mi dusa pati ne znam da l' si sretan il' te djavo prati
Ref. 2x Srce place tuguje sve jace gdje si nocas bio o amore mio
Tebe nema nocima mene ubi tuga i ponekad mislim da te ljubi druga
Ref. 2x
Ljubio sam drugu pa se vracam tebi nikada te duso ostavio nebi
Tebe volim zasto bi to krio nemoj da se ljutis sto sam s drugom bio
Tebe volim zasto bi to krio nemoj da se ljutis o amore mio
Tebe nema nocima mene ubi tuga i ponekad mislim da te ljubi druga
Ref. 2x
Ljubio sam drugu pa se vracam tebi nikada te duso ostavio nebi
Tebe volim zasto bi to krio nemoj da se ljutis sto sam s drugom bio
Tebe volim zasto bi to krio nemoj da se ljutis o amore mio | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Twins 02.05.11 11:28 | |
| Arschloch
Dosao je tuzan kune se i moli da mi bude deo srca najvise me voli (2x)
Ref. 2x Jos jedan Arschloch bio je u dusi poslednji Arschloch moje snove rusi majke mi
Glumijo je ljubav filmove iz bajke mislila sam da je bolji od rodjene majke (2x)
Ref. 2x
Sve je bila barka koja kratko traje posle svega ja bez njega on me ne poznaje (2x)
Ref. 2x
Vratio se maco za oprostaj moli neznam kako ponovo Arschlocha da voli dusa ranjena
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Twins 02.05.11 11:29 | |
| Bacila si cini
Zbog tebe sam puko moja sveta azbuko ni sam ne znam kako sam se na tebe ludu navuko
Zbog tebe sam puko ali nisam pokleko ni sam ne znam kako sam se kraj tebe lujko zateko
Ti dinamit a ja pripit nemoralan limit jedino si meni prodala svoj mit
Na mene si mala nabacila pik izvela si pravi madjijonicarski trip
Ref. 2x Bacila si cini, bacila si cini nema sad izvini bacila si cini, hajde otkini do gole koze me skini | |
| | | mobile VIP član
| Beli hleb i crni grozd
Oluja je, veliki post beli hleb i crni grozd ej, brate moj, andjele moj
Zavejan moj je most nikom vise dobar gost svi gradovi, luke sveta sve na nju jos mirise
Uzela mi dusu, sve zavela mi drugove kako da vaskrsnem iz sebe da je zauvek izbrisem
Zavejan moj je trag ko li joj nocas drag pobeleo januar sve na nju jos mirise
Ref. I da si proklet, ne bi nikad takvu zenu sreo a ja sam je ko andjela svog zavoleo i da si proklet, ne bi nikad takvu zenu sreo a ja otrovnicu nisam jos preboleo | |
| | | mobile VIP član
| Bili smo par
Ona te pita da li me volis u oci me gleda bezobraznica jos ne shvata ko sam ti ja jer ti cutis kao kukavica
Ona te pita zasto me molis u oci me gleda ta pocetnica jos ne shvata ko sam ti ja jer si dzoker dvostrukog lica
Ref. Bili smo par, dodirnuli zar otkrili car kao more i mornar nedostajao nam je samo milimetar zar ces zbog nje uprskati stvar
A bili smo par, dodirnuli zar otkrili car kao nebo i oltar sada nas deli prvi kilometar eh, da sam slutila bar | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Twins 02.05.11 11:30 | |
| Bure
Zanate sam mnoge ja ucio, ja ucio al' ih k' nisam dobro izucio, izucio
Ref. 2x Nisam majstor da napravim bure al' sam majstor da osvajam cure
Prebio sam nokte na rukama, na rukama gledajuci stalno za curama, za curama
Ref. 2x
Nisam znao burad da okivam, da okivam al' sam znao cure da dozivam, da dozivam
Ref. 4x | |
| | | mobile VIP član
| Crvenkapa
Bako, bako zasto su ti tako velike usi da te bolje cujem kad te vuk u sumi srusi bako, Bako zasto su ti tako velike oci da te bolje vidim kada vuk na tebe skoci
Secem drva ja u sumi, pridje malena evo, kaze, uzmi malo divljih jagoda pitam je, zar se ne bojis starih vukova a ona mi kaze, ne, ni tvojih drugova
Ref. Crvena haljina me zapalila ispod boje crvene zelje vatrene crvena tkanina joj na grudima ako treba nosicu je i u zubima
Zar se se ne plasis u sumi, crvenkapice, ne, ne sto ti ispod tanke suknje vire tangice kaze ona, idem baki, zbogom, lepi moj a ja mislim, kada sredim baku bicu tvoj
Ref.
Crvenkapo, jagnje milo vatreno je s tobom bilo u vuka sad srce zudi hoce da izludi
To, malena, tako, tako
Ref.
Sisam ovce ja na Drini crvenkapo, ti ne brini bices moja mila ovca mene vuka, starog borca
Ja sam bio ribolovac gomilao samo novac sve dok tebe nisam sreo sreo pa skroz zanemeo
Srce mi je od kamena dok ne dodje ti, malena bilo mi je od olova sve dok nisi stala gola
Ponekad se pitam kako dobila je sve i zlato da l' si ovca ili lija ne znam sta si, al' sve sija
Crvena haljina me zapalila, hej crvena tkanina joj na grudima, hej
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Cupi
Ich lieb dich nicht du liebst mich nicht
Imam malu lepu sa licem andjela ali me ona stalno dovodi do ludila kad obuce kratko nasmesi se slatko i na glas bih plak'o jer je gleda svako
Ref. Ne gledaj mi cupi, ti kretenu glupi idi setaj, frajeru, svoju levu cipelu ne gledaj mi cupi, ti kretenu glupi idi setaj, frajeru, svoju desnu cipelu
Du liebst mich nicht ich lieb dich nicht
Iz ociju joj ono preterano viri tako nesto ne moze da se smiri kad ulovim pogled koji pada na nju nalazim se tada u afektnom stanju
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Twins 02.05.11 11:31 | |
| Dzungla
U glavi mi je dzungla otkad te nema urlam iz sveg glasa kao prava neman
Da udaram po nosu zbog tebe sam spreman ko lav da pustam kosu da pravim zeman oruzje da nosim, sa zakonom kosim nocas pola grada u materinu nosim
Ref. Zbog tebe pijem tone bensendina treba mi ljubav i tvoja blizina moje je srce uzarena kugla u glavi mi je dzungla u glavi mi je dzungla
U glavi mi je dzungla u srcu tvoja slika ne mogu da disem bez tvog lepog lika
Cujem da si s drugim zato pamet gubim nocas ludim, svima preko sudim oruzje da nosim, sa zakonom kosim nocas pola grada u materinu nosim
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Eva
Kuckice, prznice ti mala drznice pucam ko led zbog tebe njuskice
Ja nisam lik za tvoje vikend uloge ni dobar pas koji ti dodje pred noge
Bog mi sa tobom dao sve i uzeo zar ne ako te gubim daj mi bar da ljubim te
Kuckice, prznice ti mala drznice nekome med a meni mrvice
Ja nisam lik za tvoje vikend uloge i nemam trik protiv te tvoje magije
Bog mi sa tobom dao sve i uzeo zar ne ako te gubim daj mi bar da ljubim te
Ref. Prelepa si, Eva otrovana jabuka kao divlja zver si stara navika
Prelepa si, Eva otrovana jabuka ujedas za srce, malena | |
| | | mobile VIP član
| Fenix
Sta te to vraca na mesto zlocina ziv sam ti svedok svih ovih godina
Htela si grob na kojem ces plakati besmrtno lepa ruza si prokleta nikad te niko nece ubrati
Sta te to vraca na mesto zlocina i otkud suza u tvojim ocima
Vazna su krila kojima mases ti besmrtno lepa ruza si prokleta nikad te niko nece ubrati
Ljubio sam zemlju po kojoj si hodala ti si se kockala ti si sve prodala
Kao skorpion mrezu greha si plela sad goris zbog nedela
Ljubio sam sunce sto si zacrnela ti si se kockala od vina uvela
Kao skorpion mrezu greha si plela al nisi uspela kao fenix se radjam iz pepela | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Twins 02.05.11 11:32 | |
| Gastarbeiter (duet DJ Krmak)
Kada pos'o traze moje generacije on ih prvo pita koje si ti nacije
Kad mu kazem da sam Jugo on glavu okrece zao mi je, tut mir leid posla biti nece
Sve u pizdu materinu necu jesti detelinu bice hleba, bice vode dok ima slobode
Radio sam sta sam znao umeo sam pa sam krao Lewis, Diesel i Armani druga prica, hajde mani
Ref. 2x Predajem se Bogu iz ove koze u drugu ne mogu
Gradio sam vale velike i male ponegde sam dig'o pare i mantile stare
Jeste da je malo frka to je par minuta pa se nadje kinta koja bez i malo znoja
Preko moje koze besne svake pantalone tesne Blue System ili Joop druga prica, hajde stop
Kroz butike radim sane to i nisu neke mane posle toga mili brate drotovi me svuda prate
Ref. 4x
Ja sam Jugosloven necu da se stidim ne volis me ni malo to ja i sam vidim (2x)
Hajde Jugo idi kuci dok te nisam posla tuci (4x) | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Twins 02.05.11 11:32 | |
| Ja bih sa tobom
Da sam samo malo vise lagao ja bih tebe imao da sam samo malo vise lagao ja bih s tobom spavao (2x)
Ja bih sa tobom bija bija bih sa tobom ja bih sa tobom bija ja bih sa tobom bi
Ref. Cuti, vidis da si dosadan, ma cuti necu da ti dam ni jedan osmeh vidis da si dosadan, ma cuti ja necu da ti dam
Da sam samo malo manje popio ja bih te odvojio da sam samo malo vise lepio ja bih te osvojio
Da sam samo malo manje dunuo ja bih te odvojio da sam samo malo vise lepio ja bih te osvojio
Ref.
Nema leka apoteka nit' pomazu tu lekari niti znaju, nit' umeju da izlece one stvari
Dunje, dunje ako nema moze doci do problema ako nema, hopa cupa moze maca da odluta
Pa da ode drugom ciki kod koga je preveliki stan od jedno sto kvadrata otkupljen u vise rata
Meni treba mlado pile da ojacam malo zile i paljeve u korenu zato trazim mladu zenu
Ref.
Ja bih sa tobom bija bija bih sa tobom (2x)
Ref. 3x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Twins 02.05.11 11:33 | |
| Ja se borim
Ti spremas dusu za pakao smejem se ali bi plakao i tvoje grehe oprostio kad bi mi samo priznala
Da si bila s njim i sve mu dala a ja sto sam lud nigde ni hvala sada nemam kud i zato kazem ti (2x)
Ref. Ja se borim, da od tebe zenu stvorim zensko bice, ko je samo moje bice ja se borim, da od tebe nesto stvorim al' zbog tebe sve u vecoj vatri gorim ja
Da imam sobu za plakanje i visok most za skakanje da li bi tebe ubedio i losu stranu pobedio
Da si bila s njim i sve mu dala a ja sto sam lud nigde ni hvala sada nemam kud i zato kazem ti (2x)
Ja se borim, da od tebe zenu stvorim zensko bice, ko je samo moje bice ja se borim, da od tebe nesto stvorim al' zbog tebe sve u vecoj vatri gorim
Ref.
Ti spremas oci za suza roj toliko suza da ne znam broj ja bih i mozda bio tvoj kad bi mi samo priznala
Da si bila s njim i sve mu dala a ja sto sam lud nigde ni hvala sada nemam kud i zato kazem ti (2x) | |
| | | mobile VIP član
| Jedino ti
Jos me ponekad progone snovi o velikoj lovi jos mi na kozi tragovi stoje lude mladosti moje
Al' nije sreca u tome kad vidim stare drugove u milione su usli, al' duboko u dusi beda ko i pre
Jos mi ponekad ponude belo za stara vremena i neke bivse se telo uz telo stvore kada te nema
Al' nije sreca u tome nek nude ljubav drugome jer tvojih suza nijedna ni u ludilu vredna nije za mene
Ref. Jedino ti, zivote moj ne das da padnem na dno sve oko mene je greh sto vara dusu ponovo
Jedino ti, zivote moj mislis da vredim ja kao nekada zlo ti poteci mojim venama | |
| | | mobile VIP član
| Kad si ti sa drugom
Kad si ti sa drugom ja se borim s tugom u suzama cele noci cekam kad ces doci (2x)
Kad si ti sa drugom mene vatra pece bezveze su moje noci i jutro i vece (2x)
Nije mnogo vazno drugu volim lazno ne ljuti se to je sala lutko moja mala (2x)
Ref. 2x Ja te ludo volim i hocu za sebe i kad ljubim neku drugu ja mislim na tebe
Kad te druga voli mene dusa boli pa se redom zalim svima da te ona ima (2x)
Kad si ti sa drugom mene vatra pece bezveze su moje noci i jutro i vece (2x)
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Twins 02.05.11 11:34 | |
| Kad tad
Pogresna intuicija ma nije ovo licitacija nema te nema sto godina ne secam ti se ni imena
Pogresna intuicija ma nije ovo ordinacija nema te nema sto godina daj ne glumi da si nevina
Ref. 2x Sta bi sad i gde si bila kad je grmelo kada je u mojoj dusi sevalo
Dala si mi premalo i reci sta bi sad i sama si znala doci ces kad tad
Pogresna intuicija ma nije ovo licitacija nema te nema sto godina ne secam ti se ni imena
Pogresna intuicija ma nije ovo ordinacija nema te nema sto godina daj ne glumi da si nevina
Ref. 4x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Twins 02.05.11 11:34 | |
| Ko te ne zna
Ko te ne zna skupo bi te platio ko te ne zna ko sto znam te ja
Sanjao sam dok sam vazduh ljubio tvoju kosu medju prstima
Ref. U zubima nosio sam celi svet pored mene kad si hodala kao vetara cvet si dusu slomila kad si s drugim otisla s drugim otisla
Duga zima kuca mi na vratima ko te ima grom ka ubio moj se zivot nocas meri satima sve sam imao sve izgubio
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Twins 02.05.11 11:35 | |
| Lako ti je sa mnom bilo
Sa tobom sam raskrstila ni dobar dan ni dovidjenja nema nama pomirenja nestalo je ljubavi i poverenja sa tobom sam zavrsila i na kolena da padnes ja bih te tek tada srusila
Ref. Lako ti je sa mnom bilo al' se ne ponovilo kao grom iz vedra neba me pogodilo
Lako ti je sa mnom bilo srce se otvorilo kakvo mi se cudo s tobom to dogodilo | |
| | | mobile VIP član
| Lazes me Ovaj tekst je pregledan 2 231 puta
Lazes me, gde ce ti dusa zavrsi ti kad dodje sudnji sat lazes me, Bog ce ti sudi ti probudi se, sve ces izgubi ti
Ref. Ljubav sto smo imali odavno smo izgubili ljubav sto smo sanjali drugi su nam ukrali
A volim te jos i dao bih sve da si pored mene a volim te jos i dao bih sve da si pored mene tu
Lazes me, oci ti govore ne kuni se u nase dodire laze me, necu te voleti probudi se, sve ces izgubi ti
Ref. 4x | |
| | | mobile VIP član
| Lijander
Svanulo ti, svanulo, jutro kao sumrak
Na stolu pismo bedno je, sta ti znaci beli lijander u mleku odlazis s drugim, a cvece zla mi ostavljas za utehu
Na stolu prsten, case dve, jedna prazna ona iz koje si pila druga za mene, alkohol svojim suzama si zalila
Ref. Svanulo ti, svanulo, jutro kao sumrak to ti zeli ovaj emotivni ludak ali tvoju sujetu kletve samo hrane svanulo ti, svanulo, kad i meni svane
Svanulo ti, svanulo, jutro kao sumrak umire za tobom emotivni ludak zora kao nevina otvara mi rane svanulo ti, svanulo, kad i meni svane | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Twins 02.05.11 11:36 | |
| Magarac
Ona je zgodna ko avion ona je vredna zlata kamion ona je plodna ona je ona ona je jezik a ti bombona
E moj druze price kruze nema kome nije dala e moj druze price kruze da si ludak i budala
Ref. 2x Nemoj da si magarac to je takva vrsta ne daj da te mota oko malog prsta
Ona je lepa ko Vavilon ona je pravi Don Perinjon ona ti tepa ko da si dete ona je skola za kadete
E moj druze price kruze nema kome nije dala e moj druze price kruze da si ludak i budala
Ref. 6x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Twins 02.05.11 11:36 | |
| Malena
Raskopcala jelek malena, malena hej, da joj ljubim ramena, ramena na jednom mi slika andjela, andjela a na drugom ime djavola, djavola
Ref. 2x Jos cu nocas da te ljubim, malena a vec sutra srce mi je od kamena
I srebro, i zlato skinuce, skinuce hej, a i zora svanuce, svanuce sveta voda da te opere, opere hej, samo dalje od mene, od mene
Ref. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Twins | |
| |
| | | | Twins | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 368 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 368 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|