|
Autor/ica | Poruka |
---|
mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Re: Zana 01.05.11 9:34 | |
| Mislim na tebe Ovaj tekst je pregledan 8 931 puta
On me prati zna da mi ugadja i cuva me za sebe mozda shvati sta mi se dogadja jer ja mislim jos na tebe
Ref. Mislim na tebe kad je noc, kad je dan dok se umivam tu tvoja slika je mislim na tebe ulazis mi u san cak i moja senka misli na tebe
On je veran, njemu verna sam ja al' tebi sam vernija sto me ljubi kad nema potrebe ja mislim jos na tebe
Ref. 3x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Zana 01.05.11 9:34 | |
| Mladicu moj Ovaj tekst je pregledan 1 005 puta
Zelim ti zabavan dan najuzbudljiviji san nikad da ne budes sam druge da setas meni da smetas
Zelim ti uspeh i moc najludji provod kroz noc ceo svet neka je tvoj druge da imas, naravno mene da nemas, ne-ne, ne-ne
Ref. Mladicu moj, problem je tvoj sto si mi tako sladak mladicu moj, problem je tvoj tako si mek i gladak
Mladicu moj, problem je tvoj luduju sve za tobom mladicu moj, problem je tvoj moram ti reci zbogom, zbogom-zbogom | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Zana 01.05.11 9:35 | |
| Ne mogu vise Ovaj tekst je pregledan 6 935 puta
Ne mogu vise, ne mogu vise, od mojih suza padaju kise, ne mogu vise sa njim.
Ne mogu vise, ne mogu vise, zelje nam manje, reci sve tise, ne mogu vise sa njim.
Znam.... kasno je, da srecu zamislim, sad....... odlazim, ne mogu vise sa njim.
Mozda bi vratila, sve svoje poljupce, na njega ih potrosila, do zadnjeg ludila.
Korak me izdaje, suza me odaje, dal' neko zna u gradu gde se sreca prodaje.
Znam.... kasno je, da dusu zatvorim, znam.... nemam s'kim, al' ne mogu vise sa njim. | |
| | | mobile VIP član
| Nije sve tako crno Ovaj tekst je pregledan 5 759 puta
Vidim, s njom mislis ozbiljno, o tome prica ceo grad, ne boj se to je dovoljno, znam gotovo je sad.
U srcu dugo jos nosicu, taj pecat prevare, al vidim ona je OK, od mene stvarno bolja je.
Poslusaj srce svoje, za sebe uzmi najbolje.
Nije sve tako crno, i ja sam dete srece, ljubavi tvoje zrno, znaj ubiti me nece, dovraga snovi moji, ona ti dobro stoji.
A tako slatko bih omrzla, i tebe, a i nju, al vidim, ona je OK, i sta ja da trazim tu. | |
| | | mobile VIP član
| Nisam andjeo ja Ovaj tekst je pregledan 7 293 puta
Ja bih te dirala, po tebi svirala radila sve sto ne znam, znam malo se igrala, malo se skidala samo da opet probudim plam znas li ti kakav bio si lik a sad se ponasas kao gubitnik
Nocu, kad izlazim, tebe obilazim sto da vece mi propadne i druge nalazim, sama se snalazim uzmem sta mi se dopadne da li je dobar, to vidim i znam da li je slobodan, ne pitam
Ref. Nisam andjeo ja, pa da spasavam svet nisam andjeo ja, nemam krila za let kome trebas kad si zauzet
Ja bih se prodala, tebe bih povela tamo gde ne zna noc gde je dan najlepse devojke tebi bih dovela a ja s momcima isla u stan ne daj da vara te osecaj kome bolje je, tri put pogadjaj
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Zana 01.05.11 9:36 | |
| Nisam devojka tvoga druga Ovaj tekst je pregledan 8 017 puta
Svako vece sama ruga mi se tama jer zna, da sam sama zbog tebe evo, leto dodje vec ce i da prodje a ti, mislis samo na sebe
Hvata me nervoza hladan si k'o boza o, da, ma i tako mi treba kazes, imas druga on zbog mene cuga pa ti neces sa mnom do neba
Ref. 2x Nisam, nisam devojka tvoga druga nisam, nisam ma, to je neka druga nisam, nisam, nicija devojka | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Zana 01.05.11 9:36 | |
| Ozenices se ti Ovaj tekst je pregledan 11 963 puta
Mi nismo bili par, jer gledao si me, uvek kao stvar. Ti, tako pozeljan, svaku ljubio, mene ubio.
Bol, sve je sada bol, u osecaju moj, i odgovoru tvom.
Ozenices se ti, i udacu se ja, al' plakacemo znam, kad god se sretnemo.
Jer imali smo svi, osamnaest godina, i nismo znali tad, koliko mozemo. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Zana 01.05.11 10:15 | |
| Pahulje Ovaj tekst je pregledan 1 299 puta
Zelim, zelim, ponovo, nas stan da se vrate, februar i mart hocu, hocu, danju nocu da prekinem, tu samocu, tu samocu
Zelim, zelim, ponovo, nas breg nase sanke, grudvanja i sneg hocu, hocu, danju nocu da prekinem, tu samocu, tu samocu
Ref. 2x Pahulje, pahulje, pahuljice padaju, padaju, na rukavice | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Zana 01.05.11 10:16 | |
| Prijatelji Ovaj tekst je pregledan 8 839 puta
Trebacu ti mozda ne teraj me jos sutra ces se kajati sto si prema meni bio los
Trebacu ti mozda kad te svi prevare da ti skoknem po cigare i pozajmim ti pare
Ref. Uh, zato si tu, zato sam tu da budem rob svakoj tvojoj zelji uh, zato si tu, zato sam tu zato sluze prijatelji
Trebacu ti mozda vise nego sad jednom ce ti biti zao kada ne budes lud i mlad
Trebacu ti mozda kad te svi prevare da ti skoknem po cigare i pozajmim ti pare
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Princ Ovaj tekst je pregledan 5 308 puta
Srce mi malo, velike mi zelje zato u pomoc zovem prijatelje uz malu pomoc mojih prijatelja mom ce se srcu ispuniti zelja da smo zajedno
Volim te, volim, ljubavne su reci da ti to kazem tu me nesto spreci ali uz pomoc mojih prijatelja mom ce se srcu ispuniti zelja da smo zajedno
Ref. 2x Hej, prince moj nije tebi do sebe hej, kol'ko je meni nocas do tebe | |
| | | mobile VIP član
| Rajko Kokorajko Ovaj tekst je pregledan 2 282 puta
Jesi cuo najnoviji vest, jok bre umreli Djudinci Rajka na kamenitu cupriju umreli ga triput u ledja jebote, 'ajde, jebote, 'ajde, jebote, 'ajde
Etno geto, etno geto 2x
Jednu tuznu pricu crna zemlja krije u krcmi na uglu nema gi da pije ostade nam Rajko veciti nezenja ne bi mladozenja
Ref. Rajko Kokorajko ubise ga majko ubise ki zeca nema koj da jeca
Etno geto, etno geto 2x
Ne obijaj, sine, kola i trafike na pijacu pojdi, prodavaj paprike al' ta glava luda imala je muda da napravi cuda
Ref.
Etno geto, etno geto 2x
Taman sto se vrnu grdan sa robija on ponovo ode cak do Albanija al' ga tamo fata albanska mafija placi Kolumbija
Ref.
Etno geto, etno geto 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Zana 01.05.11 10:17 | |
| Rane Ovaj tekst je pregledan 15 024 puta
Rastajes se ti od moga ramena da te zadrzim znam nema vremena sve sam godine upropastila jos jednu bih te castila
Lako ti je to kad ledja okrenes kada zivot svoj sa nule pokrenes a ta sam nula bila ja bas u tvojim ocima
Ref. Rane, moje rane neka prodju same neka tuga ode s puta jer i moja ljubav zna za bolje dane tek ponekad zaluta
Rane, moje rane neka prodju same neka tuga ode s puta a ja cu za tobom u drugom zivotu kad mi dusa zaluta, prema tebi zaluta
Plati barem ti nas zajednicki ceh da ne izgleda bas sve k'o neuspeh i da ostanem malo ponosna u tim tvojim ocima
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Rezervacija Ovaj tekst je pregledan 4 870 puta
Otvori mi vrata i kaput mi pridrzi da ne krene suza jos malo da izdrzim jer jaka sam ja al' dusu ce da mi pokida
Ne treba nista da kazes sve vidi se dobra je ona od mene ne stidi se jer mesto je to kraj tebe rezervisana odavno
Ref. Al' jednom pitacu je ja kad ne bude se nadala kad ispod oka budes drugu gledao pitacu je ja, onako preko ramena da li joj vazi stara rezervacija | |
| | | mobile VIP član
| Rukuju se, rukuju Ovaj tekst je pregledan 14 709 puta
Otisli su drugovi najeli se, napili casa prepun sto ne sme znati to kol'ko smo se voleli
Otisli su drugovi sve sa sobom odneli casa prepun sto nije kriv za to sto smo se mi rastali
Ref. 2x Rukuju se, rukuju oni koji putuju kad se dvoje rastaju oni zorom druguju | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Zana 01.05.11 10:18 | |
| Sama sam Ovaj tekst je pregledan 6 360 puta
Sama sam i lepo mi je bas, ma, dokle da se lazem. Sama sam, a trebas mi bas ti, da ti sve tajne kazem.
Sama sam, ne mogu vise to, ne mogu da izdrzim, dodji i provedi samnom noc, da te za ruku drzim.
I po prvi put ove godine, necu bezati od svoje istine, i po prvi put okrenucu tvoj broj, i reci ti, dodji.....
Sama sam i lepo mi je bas, ma, dokle da se lazem. Sama sam, a trebas mi bas ti, da ti sve tajne kazem.
Sama sam i lepo mi je bas, jos jedno sipam pice, vatra sam i nisam vise led, i ja sam zivo bice.
Necu sama da cekam , svetlost dana... i reci cu ti, dodji. | |
| | | mobile VIP član
| Trinaest je moj srecan broj Ovaj tekst je pregledan 4 321 puta
Bilo mi je godina trinaest ti si bio moje najludje iskustvo mada sam mogla da biram tebi sam dala preimucstvo
Secam se sa pomalo bola kako smo setali po mraku po usamljenom parku hodniku, sumarku
Ref. Trinaest, moj je srecan broj trinaest, sad kad nisi moj trinaest, verujem u to trinaest, to je moj srecan broj
To je bio samo trenutak ispred nas nije bilo perspektive dao si mi nove vidike i pruzio najlepse motive
Secam se sa pomalo bola sta smo sve pricali u tami uz muziku sa ploca kad smo bili sami
Ref.
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| U zivot kockam se Ovaj tekst je pregledan 4 786 puta
Mili, zasto ovako ljubav bacas na pod kao prasnjavu stvar, sto se gadis od nje kad ocisticu je
Mili, mogu ja bolje cak i ona to zna tebi samo je slatko da se vidis na kratko da ti poljubac da
Mili, sta ti to treba to je prolazna stvar evo nadji joj kutak, voli je na trenutak al' obecaj mi da zadnja ostajem ja
Ref. U zivot kockam se, u dzepu ni dinara na slepo prodam sve sto nisam ni imala u zivot kockam se i ne brinem o tom ucini mi bar da propadnemo po mom | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Zana 01.05.11 10:19 | |
| Vejte snegovi Ovaj tekst je pregledan 7 042 puta
Hej, vejte snegovi silni smetovi zavejte mu put da joj ne ide, da je ne vidi jer umirem sasvim za njim
Hej, gde ste snegovi divlji vetrovi sakrijte joj lik da zaboravi i da je ostavi jer umirem sasvim za njim | |
| | | mobile VIP član
| Video Ovaj tekst je pregledan 2 647 puta
Nekad si bio dobar film, koji bih stoput gledala, sada se cuje samo ton, slika je izbledela.
Mozemo da se bijemo, i celu noc da pijemo, i zmurke da se igramo, od sebe da se krijemo.
Ref: U video bar neki, dobar horor nocas stavi, dok pricas mi o ljubavi.
U video, udji i ti jer mesto ti je tamo, jos samo to da probamo.
Sve one glavne uloge, tebi sam ja dodelila, ti meni samo sporedne, sada se stvar promenila. | |
| | | mobile VIP član
| Vlak Ovaj tekst je pregledan 4 344 puta
Vani je bio mrak, i kasnio je vlak, od suza curi nos, u noci juri voz.
Gorka kafa bez secera, bajat sendvic ko vecera, sa dve reci si razbio sve, kad rekao si da me ne volis.
Naglas cu plakati, kroz prozor skociti, pred svim tim ljudima, sta koga zanima.
Prvog koji naidje tu, drzacu u narucju svom, i sa sebe skinucu sve, samo da zaboravim te.
U reku tvoja pisma bacicu, tvoje slike spalicu, neka ide s vragom sve, sve, kad ne volis me.
Vani je bio mrak, i kasnio je vlak, od suza curi nos, u zoru stize voz.
Sve je bolje od gomile te, bezim i zaboravljam sve, sve te torbe i kofere, jer zeljna sam i muka mi je. | |
| | | mobile VIP član
| Vojna posta Ovaj tekst je pregledan 5 062 puta
Vojna posta 100/3, mali grad na granici, bas je teska godina, kad kraj tebe nisam ja.
Dok vojnici ratuju, cure za njih strahuju.
U kog pucas nocas ti, dok na mrtvoj strazi bdis, dal' te plase vukovi, dal' te brane drugovi.
Ko ti nocas drzi strah, dok ti vetar ledi dah.
Tuzne su, moje jeseni, kad nisi tu, u meni. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Zana 01.05.11 10:20 | |
| Zena Ovaj tekst je pregledan 5 782 puta
Nemam vremena ja za poziv tvoj vidim kakav si, vidim sve po njoj reci budu laz, lice kaze sve o, nemam vremena za glavobolje lepa, pametna, vidim sta mi je najbolje
Ref. Necu da budem nicija zena necu nikog da cekam nocima necu nikom da ostarim pred ocima necu, ne, ne | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Zana 01.05.11 10:20 | |
| Znas li sta je ljubav Ovaj tekst je pregledan 9 451 puta
Nisam ja od onih sto znas izlaske i ne volim bas jer tada moras da se sredis za te stvari ti ne treba dar malo sminke i gotova stvar u ovom gradu odmah vise vredis
Malo je takvih ko ja a da li si to sto mi treba
Ref. Znas li sta je ljubav, potsetnik za bol ne treba ti ljubav kad stignes do dna pomislis da si slobodan i da nebom plovis eto, to je ljubav, eto, to je ljubav
Ja nisam dobra, nisam ni zla to sto vidis samo sam ja trikove ne koristim odavno mozda si , za mene bas taj mozda cu sa tobom u raj mozda cemo ipak proci slavno
Toliko sam puta sebi rekla i svaki put se opekla
Ref. 2x | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Zana | |
| |
| | | | Zana | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 402 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 402 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|