|
| Zana | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Zana 01.05.11 9:27 | |
| 40 Ovaj tekst je pregledan 5 314 puta
Nocas si se trudila kao nikad pre stare zelje si mi budila al' nece me cet'rdeset mi je tek a kao da sam vek radio samo ono sto si htela ti
Ref. Dosao sam ti na dan a sa tobom bio godine od tebe sam umoran zeno moja, pusti me na samo jedan dan
Nocas si me ljubila kao da ce rat stare zelje si mi budila a ja kao brat cet'rdeset mi je tek a kao da sam vek radio samo ono sto si htela ti
Ref.
Cet'rdeset mi je tek a kao da sam vek radio samo ono sto si htela ti
Ref.
| |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Zana 01.05.11 9:27 | |
| A ti si Ovaj tekst je pregledan 7 119 puta
Subota je, a ja s' njim, kao i uvek izlazim a onda sam te videla i bez daha ostala nisam znala da ste drugovi i da ti je preci on od moje ljubavi on od moje
Ref. Jer ti si, jer ti si, sada znam, vise voleo njega o, zasto se ti i ja ne bi odrekli svega jer ti si, jer ti si, sada znam, njemu prijatelj bio ti ne bi zbog zene nikad druga izgubio
Kao zena sam rodjena a u zenskoj je prirodi da bude lepa i pozeljna i da voli, da zavodi a ti si stalno u njega gledao ko je od nas troje kome tu smetao jedan od troje, ko je to
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Zana 01.05.11 9:27 | |
| Balkanska Ovaj tekst je pregledan 4 099 puta
K'o svaki dan ja nervozan mrzovoljan bas svaki dan meni je lose i sav sam na cose nasadjen krivo, ma, mrzim sve zivo
Ref. Al' srce nek' zna da tu sam ti ja da ti u dusu zavirim ko te cuva od zla, pa, naravno ja samo ja znam da te smirim
Ma sta ja znam, ne ide nam i gde je spas, lose je po nas depresija, i ti i ja i paranoja, da li si moja
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Zana 01.05.11 9:28 | |
| Camac na vodi Ovaj tekst je pregledan 3 230 puta
Goli smo i sami veliki nam talas dolazi mojim toplim telom neka cudna struja prolazi
Zeleni pokrivac ljulja se pod nama kao moj camac na vodi osecam da tonem da sa mene kaplje sladak znoj
Ref. Njisi me u ritmu plime ljubavi njisi me, veliki talas dolazi njisi me, opasna bura nosi nas njisi me, camac na vodi plovi sam
Goli smo i sami pesak nam je jos u ustima opusteno ronis po mojim najlepsim dubinama
Zeleni pokrivac ljulja se pod nama kao moj camac na vodi osecam da tonem da sa mene kaplje sladak znoj
Ref.
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Crvene lale Ovaj tekst je pregledan 2 831 puta
Hajde, hajde, ima vajde jos ces biti moj ma gde da si, ma s kim da si ti si zivot moj
Moje suze, dva kristala pala su na dlan ako ne znas sta sam dala reci sve je san
Ref. Tako ti nase ljubavi nikad me ne zaboravi tako ti lala crvenih i noci pijanih tako ti moje mladosti seti se nasih radosti seti se lala crvenih | |
| | | mobile VIP član
| Cuj dragi Ovaj tekst je pregledan 6 404 puta
Noc je podigla jedra skoro presla u naviku puna cudnih simbola trazi spas u mom uzdahu tvoja ramena su tako blizu jos jedna ljubav radja se, znam
Ref. 2x Cuj dragi, cuj dragi moj simbol zelje si ti
Noc me skida a greje svemir na mojim grudima krv mi struji kroz glavu opet verujem culima tvoja ramena su tako blizu jos jedna ljubav radja se, znam
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Zana 01.05.11 9:29 | |
| Da si moj Ovaj tekst je pregledan 7 465 puta
Nocas sam se picem posteno uradila nema mesta koje nisam stiklom zgazila malo koja moze podneti dupli viski, dupli ti
Ma, neka mesto televizora sad tvoja slika je lezem kada posten narod znam da ustaje i u prah cu se pretvoriti a necu ti govoriti
Ref. Da si moj, nikako, njen nekako svoj svakako al' jedno cu da priznam sve nas lozis opako
Nocas mi od ruke s tobom nista ne ide puknucu od muke, al' da druge ne vide ne smem sad da kapituliram zato samo kuliram
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Daj sve od sebe Ovaj tekst je pregledan 5 166 puta
Volela nisam nikad do sad, nista o tebi nisam znala, dok ti nisi razbio moj strah u paramparcad.
Strasti su bile, slucajan zov, sad sve sto radim zbog, tebe radim znaj, svesno i namerno padam i letim.
Ref: Pomozi mi da saznam, sta je ljubav, to mi ti pokazi, daj sve od sebe, u toj igri, sve je fer, sve vazi !
Daj sve od sebe, sta je ljubav, to mi ti pokazi, pricaj mi lazi, u toj igri, sve je fer, sve vazi !
Kad sam te srela, taj prvi put, crveno svetlo, u mojoj glavi, se upalilo kao zar, jos uvek gori.
Moje grudi skupio bol, uzbuna prva u celom bicu mom, u svakom delu tela, poplava srece. | |
| | | mobile VIP član
| Devojcice Ovaj tekst je pregledan 7 778 puta
Tebe krivim devojcice, sto ja sada nisam sa njim, cuvaj me drugarice, da nesto lose ne uradim.
Sta ti mislis devojcice, da si mu jedina, on sad okrece novi broj, stvarno, mnogo si naivna.
Ref: Ali znam zasto ti, nisi odolela, jer i njega sam ja, bas tako volela.
Sto si luda devojcice, kriva si sama to znas, zivot ce te nauciti, da tudje nikada ne diras. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Zana 01.05.11 9:30 | |
| Dodirni mi kolena Ovaj tekst je pregledan 34 250 puta
Hej, moja dusice, izbaci bubice iz svoje lepe lude plave glavice ne budi dete obuci papuce, dodaj mi jastuce nezno me zagrli i ponasaj se prirodno
Skuvaj mi kafu, napravi sendvic lepo ugosti i zadovolji me
Hej, moja dusice, ostavi lutkice koje te jure i stalno ti dosadjuju ne budi dete kupi mi haljine, srebrne lancice crvene maline i kartu do Amerike
Znamo se skoro vec deset dana daj mi svoj auto, i kljuc od stana
Ref. Hej, na sveze mleko mirise dan ptice pevaju na sav glas jutro njise vetar, dodirni mi kolena to bi' bas volela
Hej, plavo nebo zuri u stan zuti leptir mazi moj vrat jutro njise vetar, dodirni mi kolena to bi' bas volela | |
| | | mobile VIP član
| Druga violina Ovaj tekst je pregledan 5 077 puta
Gledas me i odlazis zbog nje uzimas sve sto vrijedilo je pogledom lomis me nemam snage da dalje se borim da ti kazem, da te jos volim
Tvoje su rijeci hladne kao led bodu u srce i ruse moj svijet sad zivim u njemu bez tebe nestao je u ocima sjaj, odlazis u njen zagrljaj
Ref. 2x Znaj preboljet cu te neka ona te dira sad kad' za tebe sam druga violina neka ima sad sve, sve sto bilo je moje nek' zivi sve moje snove (nek' zivi sve moje snove)
Tko ce mi brisati suze tko ce bit uz mene tko ce zacijeliti rane sad prekasno je
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Dva Ovaj tekst je pregledan 3 825 puta
Nedelja mi bas nije dan kad pored mene nisi ti rodjendan mi bez svecica i nema zvezda na Zvezdari
Ti si kraj u beskraju. ti si med u mom caju
Ref. Dva, dvaput sam ti trazila dva, dvaput sam i dobila odgovor na to jedno pitanje da l' malo volis me, oba puta je bio ne
Na kisu sam osetljiva na ulici nepazljiva jer sada sta, jer sada gde jer sada sto kad nema te | |
| | | mobile VIP član
| E, moj doktore (feat. Dragana Mirkovic) Ovaj tekst je pregledan 4 981 puta
Otis'o si jedan dan sad se vracas nepozvan nisi postar, nisi sneg da dodjes nenajavljen
Otis'o si nasmejan sad se vracas uplakan 'zalud vracas stari film necu da se sazalim
Otis'o si jednu noc sad me zoves upomoc pa mi kazes hitno je ja ti kazem kasno je
Zar si mozda nakresan il' jos gore nepismen zar ne citas da je nas roman davno zavrsen
Ref. 4x E, moj doktore nacisto me ti razbole
Sta ti vredi sto si lep kad si jednom bio slep kada nisi video da si me izgubio
Ref. 4x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Zana 01.05.11 9:31 | |
| Gospodar uzdaha Ovaj tekst je pregledan 4 228 puta
Sta se to pusi u mojoj dusi, ko mi to nocas pali pozare, sta me to gusi, sta me to susi, ko mi to nocas stavlja okove...
Ref: Ti si gospodar uzdaha, gospodar mojih sumraka, a ja sam sluga srca svog, volim te, volim bas zbog tog...
Sta mi to puca tu oko srca, ko to u meni vodi ratove, sta me to pali, sta me to zari, ko mi to nocas sipa otrove... | |
| | | mobile VIP član
| Jabuke i vino (duet Zeljko Bebek) Ovaj tekst je pregledan 22 438 puta
Dobro vece dragi uvek si rado vidjen gost jabuke i vino cekaju i res prepecen tost
U basti mesec sija zut i laste vec odlaze na jug a mi se vrtimo u krug
Dobro vece draga kazem ti lijepa si ko Bog zasto zuris kada patim bez milovanja tvog
Sad spavaj pokrivacu te ja sanjaj dok plamen svijeca sja u snove utonimo do dna
Ref. 2x Ljepoto, ma hajde usreci me malo sto pre zbog nas je ovo vece palo, zar ne i zvezde rasule po nebu bas sve iz ovog naseg gnezda gde bi | |
| | | mobile VIP član
| Jos ovaj dan Ovaj tekst je pregledan 5 307 puta
Sto, a sto, a sto, sto bas danas jedini moj, sto, a sto, a sto, sto bas danas odlazis njoj, daj mi daj - jos ovaj dan..
Sto, a sto, a sto, sto mi danas nanosis bol, sto, a sto, a sto, nisam danas spremna za to, daj mi daj - jos ovaj dan.
Ref: Ruke molite, jos ga volite, suze tecite, sve mu recite...
Sto, a sto, a sto, danas nam je godina tek, sto, a sto, a sto, u mislima ne nalazim lek, daj mi daj - jos ovaj dan. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Zana 01.05.11 9:32 | |
| Kise novembarske Ovaj tekst je pregledan 4 855 puta
Da si me ti uspavao, nikad se ne bi budila, ni moje trepavice, pokisle veverice, srce od iverice.....
Koliko si mi puta pisala, omrzli me svi postari, plakali trotoari, od mojih ostrih stikli, rogovi im svima nikli.
O, duge kise, duge novembarske, o, gase nase, vatre olimpijske, o, duge kise, duge novembarske, gase nase, vatre olimpijske.
Da si me ti probudio, nikada ne bih zaspala, isla do kraja sveta, na adresu onog leta, leta od suncokreta. | |
| | | mobile VIP član
| Kosava Ovaj tekst je pregledan 2 607 puta
Da li neko zna gde da pobegnem da se negde sakrijm preko glave pokrijem i da prespavam tvoje preljube da me nista ne boli ima dana kad se sve dozvoli
Ref. Sama protiv sebe ici cu ne znam dokle stici cu samo protiv tebe ne mogu za sve ove godine ti bacas me k'o kosava stare novine
Da li neko zna gde da zakucam da se vrata otvore srca da progovore ti me ne gledas kao ranije ima nade pomislim sto me boli proslo je, a nije
Ref.
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Kucica Ovaj tekst je pregledan 4 235 puta
Ima li ovde kucica za tuzne ptice tu da prezimim ugrejem od drhtavice
Sto zdravom prija to bolesnom zna da skodi vidim je s njim i hocu da se onesvestim
Refren: Sve sto prija njoj to meni skodi to je podela prava u ljubavi sam ja bolesna jako ona je od ljubavi zdrava
Ima li ovde rupica za nocne bube da se uvucem da ne gledam dok se ljube
Sto zdravom prija to bolesnom zna da skodi vidim je s njim i hocu da se onesvestim
Laku noc i hvala vam na picu fali mi samo kap i vristat cu | |
| | | mobile VIP član
| Kum Ovaj tekst je pregledan 3 512 puta
Nije za tebe to ovo vece, ni sto ovo vino, Cigana dva nisam za tebe ni ja
Nije za tebe to ljubavna pesma, ni bol nista od slike te idi sto pre
Ref. 2x Necu da mi budes kum kad me budu prosili neki dani, dani buduci | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Zana 01.05.11 9:33 | |
| Kvaka Ovaj tekst je pregledan 2 593 puta
Otisla sam kod frizera, imao je tvoje ruke, s'njim cu prvo da te prevarim.
Postar zvoni ko ti dvaput, oci su mu kao tvoje, zbog njega cu da te ostavim.
Ref: Kad se uhvatis za kvaku, videces po mom stomaku, znaces da te nisam cekala, drzacu se price svoje, da ne trazis sta je tvoje, kada shvatis da sam lagala. | |
| | | mobile VIP član
| Lovac na jastuku Ovaj tekst je pregledan 3 047 puta
To ispod kosulje kad bi mi zasio sto se rasparalo i razocaralo ne bi se nikada bez mene budio bez mene jeo, spavao i sve mi davao
Ref. Ovo je prvi, nas prvi pravi ljubavni dan i ne dam da mi odes kao dlanom o dlan ti si lovac na jastuku, a ja sam tvoj plen malim poljupcem uhvacen
Diraj me, diraj me i ne sekiraj me kad strasti nam prokljucaju nek' nas zakljucaju
Ref.
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Majstor za poljupce Ovaj tekst je pregledan 10 027 puta
Momak za sve, za moje nemirne sne, zgodan i lep, momak za sve
Onda kad mrzim ceo svet, ti mi se samo priblizis, i ja tad zaboravim na sve
Ti si moj majstor za poljupce, (poljpce)..o da o ne, tako mi dobro radis sve, (radim sve)...o da o ne... | |
| | | mobile VIP član
| Mala Ovaj tekst je pregledan 8 424 puta
Ti sa takvim grudima, ti sa takvim ocima, mogla si da imas svet, ceo svet pod nogama.
Mogla si da imas sve o cemu druge sanjaju, u zlatu bi se kupala, o bas si glupa ispala.
Refren: O, mala, gledaj kom si srce dala Taj ti nikad nece reci hvala. Mala, ovaj put si stvarno lose, Stvarno lose odigrala, mala.
Ti sa takvim snovima, Ti sa takvim usnama, Mogla si da igras se, sa muskim srcima.
Da budes puna k'o brod, i beres samo rajski plod. U zlatu bi se kupala. O, bas si glupa ispala. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Zana 01.05.11 9:34 | |
| Mis Ovaj tekst je pregledan 4 247 puta
Da, ti si jedan slatki mali crni mis, kad ces vec jednom da me ostavis,
jer sam samo stari macak skitnica, i vise ne mogu bez svojih mackica.
Da, ja sam jedan slatki, mali crni mis, kad ces vec jednom mene da ostavis,
ko ementaler ja bih tebe grickala malo glockala, malo grickala.
Stani misu, stani, stoj stoj stoj ne plasim se tebe, joj, joj joj
pojescu te celog misu moj, pojedi me celu, joj, joj, joj. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Zana | |
| |
| | | | Zana | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 216 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 216 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|