Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaRegistracijaLogin

Želiš li mi biti jamac za kredit?

Go down 
+3
Lux
Blizanka
Goran
7 posters
Go to page : Previous  1, 2
Autor/icaPoruka
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster
Broj postova : 80666
Godine : 43
Datum registracije : 24.09.2008

Želiš li mi biti jamac za kredit? - Page 2 Empty
PostajNaslov: Želiš li mi biti jamac za kredit?   Želiš li mi biti jamac za kredit? - Page 2 I_icon_minitime24.01.09 19:42

First topic message reminder :

Da li ste ikada bili nekome jamac za kredit i kome bi se usudili biti jamac, kakva su vaša iskustva vezana uz to?

Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/CarpeDiemCitatiMisliPoezija

Autor/icaPoruka
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Želiš li mi biti jamac za kredit?   Želiš li mi biti jamac za kredit? - Page 2 I_icon_minitime28.06.10 23:25

ma sad biti jamac..pravo ludilo...
[Vrh] Go down
teaa
Totalno relaxiran
teaa

Female
Capricorn Rooster
Broj postova : 2415
Godine : 54
Datum registracije : 05.02.2010

PostajNaslov: Re: Želiš li mi biti jamac za kredit?   Želiš li mi biti jamac za kredit? - Page 2 I_icon_minitime28.06.10 23:27

Na 20 godina na primjer...veza za cijeli život Smile
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Želiš li mi biti jamac za kredit?   Želiš li mi biti jamac za kredit? - Page 2 I_icon_minitime28.06.10 23:28

teaa je napisao/la:
Pametnije je ne biti jamac.Uvijek je rizik da nešto može ići na krivo.

Teaa,ma tebi bi bio pa nek sve ide u dubinu.Jednom se zivi,jednom se mre. Želiš li mi biti jamac za kredit? - Page 2 765814
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Želiš li mi biti jamac za kredit?   Želiš li mi biti jamac za kredit? - Page 2 I_icon_minitime28.06.10 23:28

20 godina košmara, neprespavanih noći.. Laughing
[Vrh] Go down
teaa
Totalno relaxiran
teaa

Female
Capricorn Rooster

PostajNaslov: Re: Želiš li mi biti jamac za kredit?   Želiš li mi biti jamac za kredit? - Page 2 I_icon_minitime28.06.10 23:29

Ma...udrit brigu na veselje i pomolit se za dobro zdravlje...kad se već odluči bit jamac onda povratka nema.
[Vrh] Go down
Dita von Teese
Ljubitelj foruma
Dita von Teese

Leo Dog
Broj postova : 3308
Godine : 114
Datum registracije : 12.02.2010

PostajNaslov: Re: Želiš li mi biti jamac za kredit?   Želiš li mi biti jamac za kredit? - Page 2 I_icon_minitime28.06.10 23:34

Moja koleginica je tako uzimala kredite,zirant joj bio kurta i murta,plus hipoteka na kucu i sta sve ne..i sad je dosla u situaciju da nema para da sve to otplacuje,ziranti su se vec odavno potegli..i kad joj dodju da se zale kako im odbijaju od plate,ona im mrtva hladna kaze:"Pa sta da radim,da imam ja bih vam dala pare,ovako nemam i ne mogu vam nista"!
Ja se sledim kad je cujem,da sam na mjestu tih ljudi krv bih joj popila.
[Vrh] Go down
teaa
Totalno relaxiran
teaa

Female
Capricorn Rooster

PostajNaslov: Re: Želiš li mi biti jamac za kredit?   Želiš li mi biti jamac za kredit? - Page 2 I_icon_minitime28.06.10 23:37

Ljudi su je izgleda krivo procjenili.Samo ja znam dobre prijatelje gdje je prijateljstvo puklo zbog toga.Kako su to drugačiji odnosi kad se ne plaća na vrijeme...ili nema od čega.
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Želiš li mi biti jamac za kredit?   Želiš li mi biti jamac za kredit? - Page 2 I_icon_minitime28.06.10 23:38

Dita von Teese je napisao/la:
Moja koleginica je tako uzimala kredite,zirant joj bio kurta i murta,plus hipoteka na kucu i sta sve ne..i sad je dosla u situaciju da nema para da sve to otplacuje,ziranti su se vec odavno potegli..i kad joj dodju da se zale kako im odbijaju od plate,ona im mrtva hladna kaze:"Pa sta da radim,da imam ja bih vam dala pare,ovako nemam i ne mogu vam nista"!
Ja se sledim kad je cujem,da sam na mjestu tih ljudi krv bih joj popila.

Dita nemoj jos krv.Mozda je malokrvna.Nije ona kriva sto je zinula ko pes. Želiš li mi biti jamac za kredit? - Page 2 765814
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Želiš li mi biti jamac za kredit?   Želiš li mi biti jamac za kredit? - Page 2 I_icon_minitime28.06.10 23:38

Neće bolje ni proći...stvarno ne znaš šta čekaju..
[Vrh] Go down
Dita von Teese
Ljubitelj foruma
Dita von Teese

Leo Dog

PostajNaslov: Re: Želiš li mi biti jamac za kredit?   Želiš li mi biti jamac za kredit? - Page 2 I_icon_minitime28.06.10 23:41

Sumrak,u njoj nema krvi vjeruj mi..jer da ima ne bi sa tolikom hladnocom podnosila sve to..jebote kucu hoce da joj uzmu,sa svih strana je stisli ziranti,kamatasi i ona nista.Kao sekira se ona,alina kraju ne moze da se ubije zbog toga.Tako kaze.
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Želiš li mi biti jamac za kredit?   Želiš li mi biti jamac za kredit? - Page 2 I_icon_minitime28.06.10 23:44

Sumrak,u njoj nema krvi vjeruj mi..jer da ima ne bi sa tolikom hladnocom podnosila sve to..jebote kucu hoce da joj uzmu,sa svih strana je stisli ziranti,kamatasi i ona nista.Kao sekira se ona,alina kraju ne moze da se ubije zbog toga.Tako kaze.

Znaci to je neka ameba.Jednom sam ja bio zirant.I bilo je ok.Naravno zenskoj osobi.Ako me neko nategne nek bude barem zesnko. Želiš li mi biti jamac za kredit? - Page 2 765814
[Vrh] Go down
Dita von Teese
Ljubitelj foruma
Dita von Teese

Leo Dog

PostajNaslov: Re: Želiš li mi biti jamac za kredit?   Želiš li mi biti jamac za kredit? - Page 2 I_icon_minitime28.06.10 23:50

Sigurno da postoje ljudi koji cete ispostovati,nisu svi amebe.Ali eto ja malo nesto vjerujem ljudima.
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Želiš li mi biti jamac za kredit?   Želiš li mi biti jamac za kredit? - Page 2 I_icon_minitime28.06.10 23:55

Sigurno da postoje ljudi koji cete ispostovati,nisu svi amebe.Ali eto ja malo nesto vjerujem ljudima.

Postoji jos par Mohikanaca.Inace je svakako rizik.Uglavnom imam pozitivno iskustvo.
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Želiš li mi biti jamac za kredit?   Želiš li mi biti jamac za kredit? - Page 2 I_icon_minitime

[Vrh] Go down

Želiš li mi biti jamac za kredit?
[Vrh] 
Stranica 2 / 2.Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» [b]Nebankarski kredit za preduzeca i fizicka lica
» Ne prdi ženi u lice ako želiš seks!
» “Ako nešto dovoljno jako želiš, cijeli Svemir se uroti da ti pomogne” – Coelhovih 25 uputa za sreću
» Biti tata
» Ubiti ili biti ubijen