|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Želiš li mi biti jamac za kredit? 28.06.10 23:25 | |
|
ma sad biti jamac..pravo ludilo...
|
| | | teaa Totalno relaxiran
Broj postova : 2415 Godine : 54 Lokacija : Split Datum registracije : 05.02.2010
| Naslov: Re: Želiš li mi biti jamac za kredit? 28.06.10 23:27 | |
| Na 20 godina na primjer...veza za cijeli život | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Želiš li mi biti jamac za kredit? 28.06.10 23:28 | |
| - teaa je napisao/la:
- Pametnije je ne biti jamac.Uvijek je rizik da nešto može ići na krivo.
Teaa,ma tebi bi bio pa nek sve ide u dubinu.Jednom se zivi,jednom se mre. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Želiš li mi biti jamac za kredit? 28.06.10 23:28 | |
| 20 godina košmara, neprespavanih noći.. |
Broj postova : 2415 Godine : 54 Lokacija : Split Datum registracije : 05.02.2010
| Naslov: Re: Želiš li mi biti jamac za kredit? 28.06.10 23:29 | |
| Ma...udrit brigu na veselje i pomolit se za dobro zdravlje...kad se već odluči bit jamac onda povratka nema. | |
| | | Dita von Teese Ljubitelj foruma
Broj postova : 3308 Godine : 114 Datum registracije : 12.02.2010
| Naslov: Re: Želiš li mi biti jamac za kredit? 28.06.10 23:34 | |
| Moja koleginica je tako uzimala kredite,zirant joj bio kurta i murta,plus hipoteka na kucu i sta sve ne..i sad je dosla u situaciju da nema para da sve to otplacuje,ziranti su se vec odavno potegli..i kad joj dodju da se zale kako im odbijaju od plate,ona im mrtva hladna kaze:"Pa sta da radim,da imam ja bih vam dala pare,ovako nemam i ne mogu vam nista"! Ja se sledim kad je cujem,da sam na mjestu tih ljudi krv bih joj popila. | |
| Naslov: Re: Želiš li mi biti jamac za kredit? 28.06.10 23:37 | |
| Ljudi su je izgleda krivo procjenili.Samo ja znam dobre prijatelje gdje je prijateljstvo puklo zbog toga.Kako su to drugačiji odnosi kad se ne plaća na vrijeme...ili nema od čega. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Želiš li mi biti jamac za kredit? 28.06.10 23:38 | |
| - Dita von Teese je napisao/la:
- Moja koleginica je tako uzimala kredite,zirant joj bio kurta i murta,plus hipoteka na kucu i sta sve ne..i sad je dosla u situaciju da nema para da sve to otplacuje,ziranti su se vec odavno potegli..i kad joj dodju da se zale kako im odbijaju od plate,ona im mrtva hladna kaze:"Pa sta da radim,da imam ja bih vam dala pare,ovako nemam i ne mogu vam nista"!
Ja se sledim kad je cujem,da sam na mjestu tih ljudi krv bih joj popila. Dita nemoj jos krv.Mozda je malokrvna.Nije ona kriva sto je zinula ko pes. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Želiš li mi biti jamac za kredit? 28.06.10 23:38 | |
| Neće bolje ni proći...stvarno ne znaš šta čekaju..
|
| Naslov: Re: Želiš li mi biti jamac za kredit? 28.06.10 23:41 | |
| Sumrak,u njoj nema krvi vjeruj mi..jer da ima ne bi sa tolikom hladnocom podnosila sve to..jebote kucu hoce da joj uzmu,sa svih strana je stisli ziranti,kamatasi i ona nista.Kao sekira se ona,alina kraju ne moze da se ubije zbog toga.Tako kaze. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Želiš li mi biti jamac za kredit? 28.06.10 23:44 | |
- Sumrak,u njoj nema krvi vjeruj mi..jer da ima ne bi sa tolikom hladnocom podnosila sve to..jebote kucu hoce da joj uzmu,sa svih strana je stisli ziranti,kamatasi i ona nista.Kao sekira se ona,alina kraju ne moze da se ubije zbog toga.Tako kaze.
Znaci to je neka ameba.Jednom sam ja bio zirant.I bilo je ok.Naravno zenskoj osobi.Ako me neko nategne nek bude barem zesnko. |
| Naslov: Re: Želiš li mi biti jamac za kredit? 28.06.10 23:50 | |
| Sigurno da postoje ljudi koji cete ispostovati,nisu svi amebe.Ali eto ja malo nesto vjerujem ljudima. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Želiš li mi biti jamac za kredit? 28.06.10 23:55 | |
- Sigurno da postoje ljudi koji cete ispostovati,nisu svi amebe.Ali eto ja malo nesto vjerujem ljudima.
Postoji jos par Mohikanaca.Inace je svakako rizik.Uglavnom imam pozitivno iskustvo. |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Želiš li mi biti jamac za kredit? | |
| |
| | | | Želiš li mi biti jamac za kredit? | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 472 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 472 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|