|
Autor/ica | Poruka |
---|
Zgubidan Totalno relaxiran
Broj postova : 1942 Godine : 47 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 13.04.2011
| Naslov: Re: Hladno Pivo 08.06.11 8:20 | |
| Svirka
Odlična, svirka je bila odlična kombi se drma prek' ceste a na radiju Dwight uz takve se pjesme sve čini all right
smijem se na staklu nazirem obrise umor mi crta vješto na staklo kako je smiješno sve počelo
Nigdje instrumenti al' smo bili već bend nevažni su talenti kad ti je frend i kad razmislim sad još sam presretan sto sam bio mlad a ne pametan
očajna svirka je bila očajna sada mi gode one uspomene na prve probe gore kod mene
Nigdje instrumenti al' smo bili već bend nevažni su talenti kad ti je frend i kad promislim sad još sam presretan sto sam bio mlad a ne pametan | |
| | | Zgubidan Totalno relaxiran
Broj postova : 1942 Godine : 47 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 13.04.2011
| Naslov: Re: Hladno Pivo 08.06.11 8:23 | |
| Tamburaši
Pogodiše ga tamburaši tamo gdje je najtanji Pa ljudina od sto kila otvorila srce i džep. Pustio je prvu suzu kad ga tuga svladala Sad muzičari lakše muzu zadnju paru iz njega.
Platio je pet-šest rundi članovima orkestra Sad ga već desetak ljudi poznaje iz djetinstva. Dok pjevaju mu gradski dečki o širokim poljima Krezubi se šanker ceri i tiho podjebava
Tip sa sićušnom tamburicom Masira mu srce ranjeno Pjeva mu tiho na uho Pjesmu o skorom povratku.
Tip sa sićušnom tamburicom Masira mu srce ranjeno Pjeva mu tiho na uho Pjesmu o domu dalekom.
Platio je pet-šest rundi članovima orkestra Sad ga već desetak ljudi poznaje iz djetinstva. Dok pjevaju mu gradski dečki o širokim poljima Krezubi se šanker ceri i tiho podjebava
Tip sa sićušnom tamburicom Masira mu srce ranjeno Pjeva mu tiho na uho Pjesmu o skorom povratku.
Potrošio je cijelu plaću, drži se na nogama Čim slomio je prvu čašu, bacili ga hladno van | |
| Naslov: Re: Hladno Pivo 08.06.11 8:24 | |
| Tema je žena
Čim se pojavi i zine Točno znam koje su rime Nakon prve kitice Slutim ostatak i refren
Iznenađenja ovdje nema Tužna sudbina je žena Majko mila u daljini Čuješ sina kako slini
Mi smo sjebani ljudi I zato nam godi Kad druge pizde Mjesto nas cmizdre
Tema je žena I tu nema dilema Nego ritam je bitan Bez tog nema hita
Tema je žena I tu nema dilema Nego ritam je bitan Bez tog nema hita
I dok on pije u toj noći Konobar mu vino toči Al on zna da njene oči Zaboravit neće moći
Mi smo sjebani ljudi Kojima godi Kad druge pizde Mjesto njih cmizdre
Tema je žena I tu nema dilema Nego ritam je bitan Bez tog nema hita (x4) | |
| Tesko je ful biti kul
Nije lako kad si mamino zlato Izgledati ovako opako Nije lako ali možda baš zato Prođu te trnci kad nabildani crnci repaju
Kose te riječi, kratki rafali Osjećaš se tako mali Jer di nači jake rime Kraj ovakve male domovine
Imaš sample, imaš beat Samo riječi su ti loše Misliš da bi imao hit Da imaš drugu boju kože
Teško je ful biti kul kad si tu Teško je ful biti kul kad si tu Teško je naći prave rime Kraj ovakve male domovine (2x)
Nije lako kad si mamino zlato Izgledati ovako opako Nije lako ali možda baš zato Prođu te trnci kad nabildani crnci repaj
Rafalna paljba, inflacija riječi I ti bi htio nešto reći O svom mraku, o svom kvartu I gangovima na Pantovčaku
Teško je ful biti kul kad si tu Teško je ful biti kul kad si tu Teško je naći prave rime Kraj ovakve male domovine (2x)
Zato obilaziš kafiće, da bi načuo priče O borbi kvartova, uličnih ratova Skupih drolja i skupih satova I svemu što se rimuje na atova
Dobro je, ne laprdaj!! Prihvatit' nove stvari ljudi nekad ne žele Najbolji igrač im Pele, a muzičar Zele Ljudi šišaju, peru kosu, druge su navike A ti si ost'o inventar Jabuke Tvoji ne kuže, vers traje duže Cijeli album ima teksta k'o jedna moja pjesma I znaš napisat' pjesmu, ne gubiš niti Ja je sempliram, napravim hit Al' ti možeš zaradit' , stari hit obradit Nije lako treba znat', umotat' plagijat Kad se isprazni kasa bit' ćete četri asa I za sve seljake radit' narodnjake!!!!!!!!
Teško je ful biti kul kad si tu Teško je ful biti kul kad si tu Al' je lako naći rime Kraj ovakve domovine (2x) | |
| Tišina
Tišina leži mi na plućima Mada znam da pokraj mene budna si Sat sve glasnije otkucava Teško da ću brzo zaspati
Sumnja kao da me skinula Ogoljela me sve do kostiju Sad iza svakog osmijeha Slutim podsmjeh i prevaru
Sve dok u meni Živi sumnja i nemir Budi tu i dokaži mi Da imam zaklon u tebi Kada me niski udarci Zabiju duboko u zemlju
Sve dok u meni živi sumnja i nemir Budi tu i pomozi mi Kad mi bliske osobe pokažu tamno naličje I otkriju budalu naivnu.
Sumnja kao da me skinula Ogoljela me sve do kostiju Sad iza svakog osmijeha Slutim podsmjeh i prevaru
Možda je vrijeme konačno Umiriti se Uz novine i večeru Čekat lutrije
Sve dok u meni Živi sumnja i nemir Budi tu i dokaži mi Da imam zaklon u tebi Kada me niski udarci Zabiju duboko u zemlju
Sve dok u meni Živi sumnja i nemir Budi tu i pomozi mi Kad' mi bliske osobe Pokažu tamno nalieje I otkriju budalu naivnu.
| |
| Naslov: Re: Hladno Pivo 08.06.11 8:25 | |
| U ritmu moje dlakave guze
U ritmu moje dlakave guze Kombi se ljulja, zagušljivo je Otvaram prozor i udišem duboko A ti me grliš i ne pustaš me
Poslije ležimo i gledamo zvijezde Čuju se lavež i zrikavci Dok vjetar mete opustjele ceste Mi se pitamo tko će prvi zinuti
Jutarnji zrak ulazi, hladi nam glave U njima savjest nas optužuje A mi se vrlo mudro branimo šutnjom Smišljamo laži za najdraže
Istinske perverzije zapravo tek počinju Kad trijezna sad kretena dva Počinju tražiti izgovor Isprika za jelena, laštimo skupa rogove A nakon runde još jedna Pa neće biti veći grijeh
Osjećam se kao govno u zraku A mene to uzbuđuje Ne bi bilo ovako mi slatko Da mi tvoj dragi nije prijatelj | |
| U sobi on i brat
Tri su banke mu na grbi Al' još uvijek se on drži Kao s 15 godina jos pije, psuje, puši Analizira U sobi on i brat Spava u krevetu na kat Mama kuha, a tata radi, A on po cijeli dan Trkelja na gitari Sad stoji mi na putu Žica me za kunu Tu je gdje god se okrenem U Jabuci na šanku, u Prolazu Cibone Po cijelom gradu k'o da prati me A moj odgovor je isti gdje god me uhvati "kasni mi plaća" U potrazi za sobom Ne žuri mu se s jobom Bolje i tata nego lopata A valjda će i stari jednom odapeti Nikad rob profita Nikad štopat karticu Prosegnuo je svečano Za pivo i upad Uvijek će se naći A sve ostalo je nevažno | |
| Usamljeni u gomili
Iz tramvaja se čini Da tvoj neboder već spava. Pitaš me da li ću te Otpratiti do stana Noću je kažeš opasno Prolaziti hodnikom Sve se rjeđe upomoć Otvaraju vrata.
Nervoznim prstima na radiju tražiš stanicu Glas koji će šapnuti da nisi jedina Ali sve što čuješ je hipnoza, uljuljkivanje Kastrati u modi, buka strojeva Zato ne pitaj me
Kako smo to postali Usamljeni u gomili Kako smo to postali Usamljeni u gomili
Pričaš mi o strahu Da budeš živa zakopana U zlatnoj sredini Između katova Gdje kroz tanke zidove Cijelu noć odjekuje Smijeh napušenih klinaca I škripa liftova
Nervoznim prstima na radiju tražiš stanicu Glas koji će šapnuti da nisi jedina Ali sve što čuješ je hipnoza, uljuljkivanje Kastrati u modi, buka strojeva Zato ne pitaj me
Kako smo to postali Usamljeni u gomili Kako smo to postali Usamljeni u gomili
Pomozi mi vjerovati Da ovdje nisam jedini Pomozi mi vjerovati Da ovdje nisam jedini
| |
| Naslov: Re: Hladno Pivo 08.06.11 8:26 | |
| Utjeha kose
Gledao sam te sinoć. U snu. Tužnu. Mrtvu. U dvorani kobnoj, u idili cvijeća, Na visokom odru, u agoniji svijeća, Gotov da ti predam život kao žrtvu.
Nisam plako. Nisam. Zapanjen sam stao U dvorani kobnoj, punoj smrti krasne, Sumnjajući da su tamne oči jasne Odakle mi nekad bolji život sjao.
Sve baš, sve je mrtvo: oči, dah i ruke, Sve što očajanjem htjedoh da oživim U slijepoj stravi i u strasti muke, U dvorani kobnoj, mislima u sivim.
Sve baš, sve je mrtvo: oči, dah i ruke, Sve što očajanjem htjedoh da oživim Samo kosa tvoja još je bila živa, Pa mi reče: Miruj! U smrti se sniva. | |
| Zakaj se tak` oblacis
Sitna čarka cipelarka, Započinje destrukcija lubanje. Stari, nemoj se ljutiti, Al' dečki su me prebili.
Sad znam, sad znam, sad znam što to znči
Zakaj, zakaj, zakaj se tak' oblačiš?
Jednog dana će naći mene, Moj inkvizitor strpljivo čeka Tad zasigurno neću biti brži, Al' kad krv potekne granice nema
Samo bijes, želja za osvetom Stvorit će od mene životinju
I zato... Samo u jaja, samo u jaja, Pokaži malom šta je tehnika, Samo u jaja, samo u jaja, Milost je čista patetika.
Zakaj, zakaj, zakaj se tak' oblačiš? | |
| Zimmer frei
kad jednoga dana turizam procvjeta i navale švabe u rekordnom broju cijela će zemlja samo od ljeta živjeti kao bubreg u loju
samo će vječni rekreativci radit na polju ili biti vojnici slavonija će biti golf teren a tko previše radi - uhapšen
to će biti taj dan to će biti taj dan objesi zimmer frei lezi pod palmu i uživaj
debele švabe će se tući za vize da dođu do nas i potroše devize plaćat će carine i skupe vinjete da vide to more i kupe vegete
posebni zakoni za vrijeme sezone sa naše će plaže micati one zaraćene, napaćene, izluđene, otuđene i ostale blamaže sa naše lijepe plaže
to će biti taj dan to će biti taj dan objesi zimmer frei lezi pod palmu i uživaj | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Hladno Pivo | |
| |
| | | | Hladno Pivo | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 375 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 375 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|