|
| Hladno Pivo | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Zgubidan Totalno relaxiran
Broj postova : 1942 Godine : 47 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 13.04.2011
| Naslov: Hladno Pivo 21.04.11 14:26 | |
| Trening za umiranje
Beskrajno prazan jurim prema zalasku brzina mi poklanja zaborav s polupraznom gajbom na zadnjem sjedalu u ritmu muzike dodajem gas
Ludilo me vodi poput starog znanca vjetar miluje mi karoseriju tvoje lice, tvoje oći poput živog mrtvaca sad su zauvijek u retrovizoru
Ref. Tražila si samo odgovor zašto sam to kralj ironije zašto se ne vratim ponovo nastavim trening za umiranje
Ako noćas vijesti jave da sam nestao bez traga smiri se, ne plaći od sreće moj pokvareni osmijeh dobro pogledaj vidjet češ, djubre kao ja ne umire | |
| | | Zgubidan Totalno relaxiran
Broj postova : 1942 Godine : 47 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 13.04.2011
| Naslov: Re: Hladno Pivo 21.04.11 14:57 | |
| Svijet glamura
Na kraju grada, iza trošnih fasada stoji tvornica za poznata lica, tamo se proizvode, tamo se kote novi modeli za vaše živote.
U laboratoriju ugrađuju lice, za Story, Gloriu, i subotnje špice, a ti s tri upravljača, spuštenih gaća, komade pice guraš u lice.
Ko kome gura u svijetu glamura, koliko košta nova frizura.
Dej ga notr, dej ga notr vadi ga van, vadi ga van. (x4)
Dok ocvali tajkun u prime time-u, nudi srce i dušu na pladnju, ti s tri upravljača, spuštenih gaća, komade pice guraš u lice.
Ko kome gura u svijetu glamura, koliko košta nova frizura. (2x)
Otkada sam nabavila ovu novu kremu za ramena osjećam da su mi malo oblija, malo je skuplja, ovaj ali u ovom poslu kojim se ja bavim vrlo je važno, e nisam rekla da je krema na bazi bisera, proteina.
Dej ga notr, dej ga notr vadi ga van, vadi ga van. (x4) | |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Hladno Pivo 21.04.11 15:01 | |
| 101
Dolje me ceka opaki stroj i cakli se, svjeze okupan to je blago spusten Stojadin moj plus alu-felge i kozni volan
Sve nove marke s' pokretne trake samo su bezdusne olupine za moj unikat, sto posto rucni rad od stosdenfera do auspuha
Ti se brzo obuci i ostavi sve i ne pitaj me kuda idemo osjecam potrebu da nekud' odem a i stan mi vec lagano steze vrat
Ref. 2x Ono sto zoves ti spiskati benzin meni je mnogo, mnogo vise cim motor zabruji osjecam da sam ziv i da zivot ovdje sad i nije zadnja rijec
Mnogo mi puta kidao zivce ali za rabljeni auto to je normalno pod njim sam cesto proveo vikend promijenio karoseriju i motor
Al' je inace k'o nov
_________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Hladno Pivo 21.04.11 15:02 | |
| Anoreksik
Usao bi lagano bez pozdrava za ruku drzeci novi model uvijek neka nedodirljiva svaka ista, svaka sisla s modnih pista
Sjeo bi za suprotni stol htio je da ga dobro vidimo i poceo plaziti po njoj kratke prste setat' bijelim bedrima
Ref. 2x Da je barem zgodan bilo bi nam lakse da je barem zgodan bilo bi o.k al' kad po mladom mesu slini anoreksik s karijesom to te baci u depresiju
Pit'o sam ga jednom kako bari da li je tajna il' mi moze rec' rek'o mi je, bitne su dvije stvari jaka karizma i dobar auto strani
Vidjeh, nisam toliko glup da pravi budalu od mene kakva krizma, kakva religija i ja sam krizman pa nemam nikoga
Ref. 4x _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Hladno Pivo 21.04.11 15:03 | |
| Bioloski sat
Precvrsto ga drzis za ruku gledas ga pretjerano zaljubljeno kada vas zajedno sretnem onako odvratno sretne u shopingu nedjeljom
Zar si zaboravila vec il' si mu zaboravila rec' da te on ne pali od prvog dana i da ste zajedno samo da ne ostanes sama
Ref. 2x Nisam ti rekao tad al' cu ti reci sad j**** i tebe i tvoj bioloski sat
Reci mi da li si to na snizenju jer je potraznja bila premala hajde zajebi tu pricu nego ispravi kicmu pa taman se i ne prodala
Kad vas vidim to je domaci film losi glumci i jos gori scenarij pa mogu efekti i biti korektni ali sumnjam, ma cisto sumnjam u happy end
_________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Hladno Pivo 21.04.11 15:03 | |
| Mlohava cuna
Tri kurtona skoro dvadeset kuna zbrajam dok joj ljubim vrat plus pice u gradu i dvije kutije pljuga a meni mlohava cuna
Al' tako mi i treba kad pijem ko smuk rek'o sam sebi vec milijun puta necu pijan forsirati fuk jer ce biti mlohava æuna
Ref. Mlohava cuna, mlohava cuna mlohava cuna, mlohava cuna toliko para i truda, a mlohava cuna
Sad koristim sve druge ekstremitete skrivecki ispod popluna ali nije ona vise dijete ona zna sto je mlohava cuna
Ref. 2x
Ali vratit cu se do trafike jer kutija je jos uvijek puna mozda mi vrate mojih dvadeset kuna kad im sapnem, mlohava cuna
Ref. 2x _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Hladno Pivo 22.04.11 10:07 | |
| Princeza
Nebo se zatvara poput zatvora cujem kako me zovu, znam, moram van stara ne sluti sto se desava sa mnom pa zasto buditi sretnu budalu
Rijeka ljudi prolazi usamljeni starci, voajeri i svi oni znaju gdje ce me naci kao princezu ispod neona
Ref. Poleti cim osjetis moj dah ja sam princeza ispod neona
Svakoga dana od sedam do tri dok me to ne ukroti prazna srca, pune birtije sigurno radjaju olupine
Ispred izloga cekaj me stizem prvim nocnim tramvajem obuci nesto lijepo i ne pitaj iz kog svijeta dolazim
Ref. | |
| Naslov: Re: Hladno Pivo 22.04.11 10:08 | |
| Samo za taj osjecaj
Da sam prazan list, potpuno cist koristio bih puno, puno deblji kist i samo jarke i sarene boje da napisem ime tvoje i moje
Da sam prazna glava, potpuno zdrava ne bih vise nista ucio za badava samo onol'ko kol'ko mi treba da jos ostanem paf od tolikog neba
Oh da se mogu k'o nekad vratiti na pocetak i biti onaj isti bahati djecak ne bih forsir'o neki lezeran stil niti se trudio da uklopim
Ref. 2x Samo za taj, osjecaj
Da sam prazan list, potpuno cist koristio bih puno, puno deblji kist i samo jarke i sarene boje da napisem ime tvoje i moje
Oh da se mogu k'o nekad vratiti na pocetak i biti onaj isti bahati djecak ne bih forsir'o neki lezeran stil niti se trudio da uklopim
Moj svijet u ovaj svijet moje snove u raspored i riskirao bih svaki pokusaj da zadrzim taj osjecaj
Ref. 4x
Samo za taj
Ref. 2x
Samo za taj, taj, taj taj, taj, taj osjecaj (2x) | |
| Naslov: Re: Hladno Pivo 22.04.11 10:08 | |
| Dobri prijatelji
Tvoje lice poput uhode me prati kroz preduge uvode spoticem se nespretno o rijeci koje sam pripremio
Stojim pokraj sebe i s gadjenjem slusam kako te obradjujem pricam ti o vezama, o nama bitangama, princezama
Ref. I krene kao los refren koji te rastuzuje da si ti njezni cvijet a ja probisvjet sto te ne zasluzuje
Reci, zasto ne bi htjela imati mene za prijatelja evo, ja cu biti tvoj najbolji drug pa svrati na kavu ili na fuk
I nikog ne muci pitanje smijesno dok se rastajemo u idili kako cemo samo ostati nesto sto nikada nismo ni bili
Ref. 2x | |
| Naslov: Re: Hladno Pivo 08.06.11 7:53 | |
| 7. noć
Tata kanarinac, pas, mama i ja Cijela se obitelj večeras skupila Složeni ko jedan zurimo u ekran Gdje pozdravlja nas znojni voditelj.
Ovo je mala debilana za široki puk Odabrani egzemplari aplaudiraju U gluposti ujedinjeni Svi su tako uljudbeni.
U pomoć, 7. noć Hvata me jeza jer znam da me čeka U pomoć, 7. noć Najveći užas svakoga tjedna.
Neuhranjena publika ceri se na znak Najglasniji gledatalj dobiti će posuđe Iscrpljene djevojke bezvoljno se klatare I konje ubijaju, zar ne !! | |
| Naslov: Re: Hladno Pivo 08.06.11 7:53 | |
| A sto dalje
Treba mi sada bilo tko, Da l' kurva ili anđeo. U mraku ionako ne vidim.
Tad lakše ignoriram Pomalo tupav osjećaj Da još dugo neću naći mir.
Nazovi to odnos bez srca, Perverzija il' fuk romansa , Budi tu, pričaj mi o jutru.
Osvanut ćemo više puta Pripijeni na vrhuncu, A što dalje, vidjet ću.
A što dalje, vidjet ću (samo začepi i budi tu)
Neke ti stvari nikad rekao nisam, (Možda ti klaun više odgovara) Ali kriti se viječno ne može Moja pustoš, moja močvara.
Bezobzirno cinični I dvolični do krajnosti, Ne dostižu nas emocije.
Vrline si uzimamo, Sve drugo ostavljamo, Nešto kao samoposluživanje.
Nazovi to odnos bez srca, Perverzija il' fuk romansa, Budi tu, pričaj mi o jutru.
Osvanut ćemo više puta Pripijeni na vrhuncu, A što dalje, vidjet ću.
A što dalje, vidjet ću, (samo začepi i budi tu) | |
| Naslov: Re: Hladno Pivo 08.06.11 7:54 | |
| Aleksandar Veliki
Na lancu čvrstih karika povijesti i osvete Odveli su pacijenta iz tamnice do samice Zazidali mu horizont pričom o zavjeri Bolesnik sretan oštri nož u sitnoj čeliji
Konačno je shvatio povijesnu mu zadaću Ne pušta nikog u sobu, čuva je i brani Skriva se u zasjedi, čeka da netko naleti Pa da ga tupim predmetom opići po glavi
Aleksandar Veliki u gumenoj ćeliji Aleksandar Veliki u gumenoj ćeliji
Rekli mu da je to narodna nošnja I baš mu je lijepa ova košulja smeđa Stoji mu krasno ali nije mu jasno Što su rukavi svezani s leđa
On je Aleksandar Veliki u gumenoj ćeliji Aleksandar Veliki u gumenoj ćeliji Aleksandar Veliki u gumenoj ćeliji Tuta mu k'o Bukefald Tuta mu k'o Bukefald Aleksandar Veliki u gumenoj ćeliji Tuta mu k'o Bukefald Tuta mu k'o Bukefald | |
| Naslov: Re: Hladno Pivo 08.06.11 7:54 | |
| Šank
Sad stoji ovdje naslonjen na šank Veli mi da nema s kim popričati Ma neka si nabavi nekog psa Samo nek' mi skine, skine ruku s ramena
Suputnik u kutiji, nacionalno prosječan Ujutro pred polazak je progutao "Večernjak" Sa njim lakše podnosi sve sitne poraze Gužve na šalteru i ponižavanje
Ponekad se zapita zašto mu ime ne pamte Kad tridesetak godina gradio je špalire Možda je umoran, možda već prestar Bole ga glasnice od skandiranja.
Sad stoji ovdje naslonjen na šank Veli mi da nema s kim popričati Me neka si nabavi nekog psa Samo nek' mi skine, skine ruku s ramena.
Odozgo ga redovno tješe i dokazuju Da njegov život i sav trud nisu bili uzalud. Ako već i nema para, pripadnik je svetog stada Pa što ga muče onda stvari zemaljske?
Sad stoji ovdje naslonjen na šank Veli mi da nema s kim popričati Ma neka si nabavi nekog psa Samo nek' mi skine, skine ruku s ramena
Sad stoji ovdje naslonjen na šank, šank, šank, šank Veli mi da nema s kim popričati Ma neka si nabavi nekog psa Samo nek' mi skine, skine ruku s ramena | |
| Naslov: Re: Hladno Pivo 08.06.11 7:55 | |
| Čekaonica
Da pokucam, možda je ipak prerano Zurit ću još malo u sivi pod I prebrojat pločice Fino piše, molimo ne kucati A ja bih htio nekoga upucati Il' skočit pod tračnice
Oprostite što dišem Neću nikad više Samo mi pomozite Kroz šumu formulara Bez malenoga dara Jako slabo prolazim
Potrebno je donijeti dvije sličice Osobnu i kopiju domovnice I pričekat' satima
Oprostite što dišem Neću nikad više Samo mi pomozite Kroz šumu formulara Bez malenoga dara Jako slabo prolazim | |
| Backizagre stuhpa seja
diosero u lojma ćiku u đupredgra gamo dagra u lisko su svi ga klitu nije imo mofonagra
kadot je dogle jevozma zdognje stopo je gaman stopo je danga rafu đicekole i kserbo Gatsby čehla i nicukru
bačkizagre stuhpa seja mojne mu se stavljatsupro mai vulo, mai lako, mai gudro
mofonagra das mai damse koni stani dani cnezu gupman sto mu live jok tonskebe zmeči čenavu mas
bačkizagre stuhpa se mojne ga stani ni tatpi mai vulo mai lako mai ljedro | |
| Bila je
Bila je tako lijepa kao tog jutra dan
Bila je tako lijepa Uvijek se sjećam nje Bila je tako lijepa Kad ju je odnio dan
Divna je ona bila Kada sam ostao sam Više se nismo sreli Jer ju je odnio dan
Bila je Bila je Bila je Bila je
Sve je kao tajna Ostalo na kraju tom Oči i njene ruke Plačni pogled njen
Možda je i tako bolje Zaborav troši sve Ali ipak pak se često Često se sjetim nje
Bila je Bila je Bila je Bila je
Danima već kiša lije Uz prozor stojim sam Prošlo je već mnogo dana Obuze me tada san
Sjetih se onog jutra našega rastanka Sjetih se tihe rijeke Kojom je otišla
Bila je Bila je Bila je Bila je | |
| Blagdanska pjesma
Atmosfera blagdanska za praznik Mira i ljubavi Na vrata kuca djeda mraz potpuno Naoružan S njim višecijevni orkestar od Pištolja do uzija Brine se za sutrašnju prazničku Crnu kroniku Anđeli s krilima u maskirnim bojama Kažu razdragani će rafali nekom zastati u glavi Atmosfera blagdanska za praznik mira i ljubavi Na vrata kuca djeda mraz Potpuno naoružan Vidim već jasno debeli naslov: Dragog je boga pogodila zolja Zbog preniskog leta nad šupkom Svijeta Otišao je od nas veliki teoretičar | |
| Naslov: Re: Hladno Pivo 08.06.11 7:56 | |
| Buba svabe
Poslije svakog dobrog fuka Ogladnim k'o zvijer, Utrčavam u kuhinju, Otvaram frižider. Uzimam tri jaja,margarin i sol, Pogledam salamu,kad na salami ON!
Brzo sam se vratio sa čizmom 42, Kastrirao sam bastarda sa dva-tri udarca. Zamotah mrtvaca u WC papir I ostalo prepustio kanalizaciji.
Buba švabe traže, grabe, buba švabe svud.
Bezbrižno i sretno uključih gramofon, I sve bi bilo lijepo da ne vidjeh plafon. Na plafonu gužvaju se dvadeset i dva, Bože moj,šta je ovo, cijela armija?
Zatvorio sam prozore i odvrnuo plin, A za svaki slučaj otrčah po benzin. Veliki spektakl, sjajna predstava, Uz veliki vatromet leti sve u zrak
Buba švabe traže, grabe, buba švabe svud.
U hladnom znoju okupan gledam kako gore Čim cigaretu pripalim, osjećat ću se bolje. Pretražujem džepove, tražim upaljač, A u džepovima..... Pogodite šta!?
Buba švabe traže, grabe, buba švabe svud. | |
| Naslov: Re: Hladno Pivo 08.06.11 7:56 | |
| Buntovnik
Povratak kasno, nema pitanja. U stanu ista žabokrečina. Starom bazde noge ispod popluna, Stara puna pilula.
Ja sam oholi buntovnik bez razloga, Redovno kradem, ležim, ispijam. Stara za mene ne vidi izlaza, Moj nazivnik je dosada.
Pred mojim vratima teška depresija, Pred tvojim vratima crknuti pas. Tebe ne zanima kako se osjećam. Mene još uvijek pitaju za nas. | |
| Naslov: Re: Hladno Pivo 08.06.11 7:57 | |
| Carstvo pasea
Ti znaš da slika ne laže Na kauču leži mladi tata Nosi majicu boje stalaže Nosi oči u tonu laminata
A njihov sin prigodno lijep Nikad neće dobit' po turu Nije k'o tvoj da vadičep zabija Ravno u kožnu garnituru
Tamo gdje boje ne bodu oči Živi božica IKEA Pitaš se da l' ćeš ikada moći U dvobojno carstvo pasea
Kad ti muž ne paše uz ruž Kad ti sin ne paše uz kamin Da li postoje šanse da ćeš ikad uz njih uskladit nijanse? Kad ti muž ne paše uz ruž Kad ti si sin ne paše uz kamin Dala bi sve,i sebe i muža i malog da možeš ući u katalog
Uzalud ti muž lupa i zvoni Na vratima je nova brava Sin je zaključan u kupaoni Odluka teška ali prava
Letjelo je danas ujutro U velikom luku s balkona Sve što nije plavo il' žuto Sad je u paseu prazna soba
I dok ležiš gola i sama Imaš super ideju Da se baciš i sama Pa da bude sve u paseu
Kad ti muž ne paše uz ruž Kad ti sin ne paše uz kamin Da li postoje šanse da ćeš ikad uz njih uskladit nijanse? Kad ti muž ne paše uz ruž Kad ti si sin ne paše uz kamin Dala bi sve,i sebe i muža i malog da možeš ući u katalog | |
| Celicne zavjese
Kući se obićno vraćam kasno Negdje u zoru poslije noćne smjene Skidam se onda i ljubim strasno Tijelo svoje vjerne žene. Tijelo svoje vjerne žene.
Onog tipa u krevetu našem Nikad ja zaboraviti neću, Sigurno sam trebao Da mu poželim sreću Poželim sreću.
Ujutro ti si spavala, Mladića svog pozivala u san A ja ti nožem mila moja Presjekoh grkljan Presjekoh grkljan.
Čeliene zavjese u mom manastiru Počivala u miru, počivala u miru Čeliene zavjese u mom manastiru Počivala u miru, počivala u miru
(Na zidu moje ćelije piše, metak u čelo i nema te više) | |
| Cirkus
Tigar kroz obruč, da Slon je na slonu, da Pas je na konju, da Šamara akrobat
Lav plete mrežu, da A deva pleše, da Glasno uživaju Debela dječica
I svi se smiju, da Jedu i piju, da Završna točka je Tuča majmuna
Mjesto da slonovi slonaju Mjesto da lavovi lavaju Mjesto da foke se fukaju
Mjesto da deve se devaju Mjesto da mace se macaju Mjesto da lavovi lavaju U kavezu spavaju
Tigar kroz obruč, da Slon je na slonu, da Pas je na konju, da I opet akrobat
I mačke laju, da Miševi ržu, da Krave zavijaju Odlična predstava!?
Mjesto da slonovi….. | |
| Naslov: Re: Hladno Pivo 08.06.11 7:58 | |
| Country (Will the circle be unbroken)
Will the circle be unbroken By, by, Lord, by, by There's a better home a-waiting in the sky, Lord, in the sky
I was standing by my window, On one cold and cloudy day When I saw that hearse come rolling For to carry my mother away
Will the circle be unbroken By, by, Lord, by, by There's a better home a-waiting In the sky, Lord, in the sky
Oh, by the house, my home was lonesome For my mother, she was gone All my brothers and sisters crying For the home so sad and lone
Oh, will the circle be unbroken By, by, Lord, by, by There's a better home a-waiting In the sky, Lord, in the sky
Undertaker, o, undertaker Undertaker would you please, please drive slow For the body that you are carrying Oh, I hate to see here go
Oh, will the circle be unbroken By, by, Lord, by, by There's a better home a-waiting In the sky, Lord, in the sky
Oh, will the circle be unbroken By, by, Lord, by, by There's a better home a-waiting In the sky, Lord, in the sky | |
| Džepni bog
Večeras je meč svih mečeva To je meč koji obečava Tribine drhte k'o životinja bijesna Dva Boga u ringu kojima je zemlja pretijesna
Gledam te vjerske huligane Kako nam broje zadnje dane Kliču svome Übermenschu Da digne cijeli svijet u benchu
Moj je Bog jači od tvog Moj je Bog jači od tvog S obje tribine čuju se iste himne Moj je bog jači od tvog Moj je bog jači od tvog U njegovo ime se lakše gine
Pokušavam skužit' što ih fura Kroz taj svijet karikatura Sve što im se u glavi vrti Su pakao, raj i strah od smrti
Ja i tom strašnom junaku Gore na oblaku skidam kapu Ali mi duša nije toliko plaha Da ću ga voljet' iz straha
Tvoj je Bog jači od mog Tvoj je Bog jači od mog U njegovo ime se lakše gine Tvoj je Bog jači od mog Tvoj je Bog jači od mog Moj nije visok, snažan, nabildan ni lijep ali mi fino stane u džep
Moj džepni Bog je uvijek uz mene On prati me, i to na duge pruge On je samo moj, samo moj heroj Pa nema potrebe da s njime gnjavim druge Moj džepni Bog će Bogu tvom pokazati Boga!! | |
| Debeli
nema vise okolišanja ogledalo je okrutno nisi jači niti punašan nego debel naprosto dok se bijelo salo preljeva preko gaća kupaćih dojam koji ostavljaš i nije jebački ti si debeli, debeli,debeli,debeli tu ni očajna dijeta 2 dana prije ljeta neće ništa promijeniti ti si debeli debeli debeli debeli tijelo ne laže kada dođe do plaze kad tad moraš udahnuti pa si debeli debeli debeli debeli | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Hladno Pivo | |
| |
| | | | Hladno Pivo | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 71 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 71 gostiju. :: 3 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943559. in 18087 subjects
|
|