|
| Čudne stvari se događaju | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
lagrime Početnik
Broj postova : 1 Godine : 43 Datum registracije : 19.04.2011
| Naslov: Čudne stvari se događaju 19.04.11 12:10 | |
| Vec preko 6 mjeseci ja i muz primjecujemo neke cudne stvari koje nam se događaju a nemozemo ih sami objasniti,... mozda se među vama nađe netko tko je imao slicna iskustva. Vec 7 godina spavamo u istom krevetu na istom mjestu no poceli smo se buditi jako umorni,... ceste glavobolje, obamrlost ruku i nogu te smo ove zime imali jako oslabljen imunitet pa su nas napadale sve moguce viroze koje postoje. Inace ja sam osoba koje je u bolnici bila samo onda kad sam rađala djecu i imala sam 2 puta gripu,... a ove godine sam cijelu zimu prelezala bolesna,... No to nije ono neobicno,.. Svako nekoliko tjedana budimo se ujutro sa bolovima u jednom od prstiju na rukama. Na tom prstu se jasno vidi rupica i kapljica sasusene krvi. Bol traje taj dan i jos malo sutra. Zanimljivo je to da nam se to ne događa obadvoma iste veceri vec jednu noc njemu, pa onda meni (ili obrnuto) i onda opet nekoliko tjedana nista. Također smo obadvoje primijetili da nam se u zadnje vrijeme jako pojacao osjecaj intuicije i značenja snova. Bilo je jos nekih neobjasnjivih situacija ali eto ove kapljice krvi su ono sto me najvise muci i zanima sto bi to moglo biti. Please help ako itko zna sto bi to moglo biti... p.s. Nadam se da mi se necete smijati i smatrati da smo ludi | |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Čudne stvari se događaju 19.04.11 15:17 | |
| Neče vam nitko reći da ste ludi, a i da vam kaže tko vam garantira da taj isti nije lud. Što se tiće bolesti isto sam i ja primjetila kod mog muža i djeteta, ali i kod mene. Pošto su oni jako rijetko prvo bolesni, on je ove zime četiri puta završio u krevetu s lijekovima, što se njemu ne događa. A ona jednom. I to je baš imala 3-4 dana visoku temp. Ja nisam niti jednom tako jako i sve sam prehodala. Ja tj. mi za to okrivljujemo, tu neku kilavo dugu zimu. Jer od 9 mjeseca se grijalo i zima je baš bila podložna za stvaranje virusa i bolesti. O bolovima, pa ne znam meni je tako i njemu od kada smo skupa, jer su nam kreveti blagi užas, a i jastuci i madraci. Svako jutro se budimo pokočeni, ali to pridodajemo i godinama nemamo više 22 i nismo puni snage. Stari se. A ovo o snovima. On jako rijetko zapamtim san, tako se naučio. Ali sam zato ja imala par neobičnih snova s meni bliskim ljudima, da sam ostajala bez teksta i pitala se kako je to moguće i tražila razloge za takve podudarnosti u snovima. Nisam našla ništa logično. I Lagrime dobrodošla..nadam se da će vam proći te neobjašnjive dogodovštine što prije. | |
| | | bodomiere Ljubitelj foruma
Broj postova : 3910 Godine : 33 Lokacija : Kaštel Sućurac Datum registracije : 30.05.2010
| Naslov: Re: Čudne stvari se događaju 24.04.11 1:33 | |
| lagrime moj prijedlog trazite pomoc nekogaa tko se bavi duhovima...ALI DA ZNA STO RADI...!!!te kapljice krvi bol u jednom prstu...to mi e sumnjivo...sa foruma o tome najvise zna Wall-e...ja dosta znam al ne mogu ceato na forum dolazit i sad sam s mobitelom...mozea me na fejsu uvjek nac jer mi je besplatan xD tamo sam Bodo TheManimal i mozes mi se obratit s punim povjerenjem .pomocu koliko znam | |
| | | Rubin Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 233 Godine : 27 Lokacija : Zagreb/Trnje Datum registracije : 10.11.2011
| Naslov: Re: Čudne stvari se događaju 15.11.11 12:33 | |
| lagrime, nisam dobro shvatio, ti to možda pripisuješ nekim vandimenzijskim silama. Pa postoje puno gori i misteriozniji slučajevi pa onda ipak na kraju završe sa racionalnim objašnjenjem. A ti odmah u paniku. Ma znaš što ti ja preporučam, budući da je tvoj slučaj jako ozbiljan(moš mislit)stavi ga ti ipak u novine, bolje će ti bit | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Čudne stvari se događaju | |
| |
| | | | Čudne stvari se događaju | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 367 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 367 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|