Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaRegistracijaLogin

Vjera

Go down 
3 posters
Autor/icaPoruka
Blizanka
Administratorica
Administratorica
Blizanka

Female
Gemini Broj postova : 74186
Godine : 174
Datum registracije : 21.01.2009

Vjera Empty
PostajNaslov: Vjera   Vjera I_icon_minitime09.04.11 9:58

Ovo je priča o planinaru, koji se želio popeti na najvišu planinu. U tu se pustolovinu upustio nakon dugih godina pripremanja. Pošto je svu slavu želio samo za sebe, odlučio je, da će se na planinu popeti sam.
Počeo se uspinjati. Vrijeme je prolazilo, spuštao se mrak.
Umjesto da potraži utočište gdje bi prespavao, nastavio je s uspinjanjem, sve dok se nije posve smračilo. Neprozirna noć je zagrlila planinske vrhove. Svud oko njega bila je gusta tama. Nebo i mjesec su bili prekriveni teškim crnim oblacima, nije se vidio ni prst pred nosom.
Dok se uspinjao, samo nekoliko koraka prije vrha poskliznu se i poče padati strahovitom brzinom. Mogao je vidjeti samo crne točke i osjećati silu teže koja ga je vukla prema dolje. U trenutku očajničkog straha, pred očima mu se počeše odigravati svi lijepi i ružni trenuci njegovog života. Zastade mu dah.
Kada je već pomislio da će umrijeti, osjeti iznenada kako ga zaustavlja uže za koje je bio privezan. Njegovo je tijelo visilo u vazduhu. Sve što ga je držalo bilo je uže. U tom je trenutku povikao:
“Bože, pomozi mi!”
Odjednom se sa neba začu dubok glas koji mu odgovori:
“Što želiš da učinim?”
“Spasi me, Bože!”
“Zaista vjeruješ da te mogu spasiti?”
“Naravno da vjerujem!”
“Onda prereži uže za koje si privezan.”
“Molim?!”
“PREREŽI UŽE ZA KOJE SI PRIVEZAN.”
Nastala je duga tišina. Čovjek je na kraju ipak odlučio, da će se ipak držati za uže svim svojim snagama.

Spasioci pričaju, kako su sljedećeg dana pronašli planinara mrtvog, smrznutog. Njegovo je tijelo visilo na užetu, za koje se grčevito držao… SAMO TRI METRA OD ZEMLJE!

Vjerujete li da vas Bog moze spasiti i izvuci iz nevolje ..kolika je vasa vjera u Boga?

Vjera Admin10
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-po
Kikica
VIP član
Kikica

Female
Taurus Goat
Broj postova : 43764
Godine : 45
Datum registracije : 04.03.2009

Vjera Empty
PostajNaslov: Re: Vjera   Vjera I_icon_minitime09.08.11 14:45

Nikada nije bila veća iako ne odlazim u crkvu kao nekada. tada sam dolazila u crkvu, jer sam morala, pa onda više nisma morala ali odlazila bih iz navike i to je sve bilo tako uće te od malena i prihvatiš sve i tako je kako je. Bog je Bog i točka.
Danas imam dijete i dogodilo mi se u životu toliko puno situacija u kojima mi je prvi na pamet On pao, dal da Mu se zahvalim ili tražim snagu u težim trenutcima, nebitno, ali vjerujem tek sada pravo, da je tu.
[Vrh] Go down
ruki2
Početnik
Početnik

Female
Libra Tiger
Broj postova : 10
Godine : 62
Datum registracije : 28.09.2012

Vjera Empty
PostajNaslov: Re: Vjera   Vjera I_icon_minitime28.09.12 15:11

Blagoslovljen je svak ko Mu vjeruje...........
[Vrh] Go down
Sponsored content

Vjera Empty
PostajNaslov: Re: Vjera   Vjera I_icon_minitime

[Vrh] Go down

Vjera
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Vjera, nada i ljubav