|
| Nestašni duhovi | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
bodomiere Ljubitelj foruma
Broj postova : 3910 Godine : 33 Lokacija : Kaštel Sućurac Datum registracije : 30.05.2010
| Naslov: Nestašni duhovi 06.04.11 23:11 | |
| Duhovi i poltergeisti su vec izvan mode, jer su ih potisnuli alieni (vanzemaljci) Ali opet se nade poneko ko u njih vjeruje i redovno ih saziva. · London, 5. 3. 1998: Jedan bracni par obratio se sudu s molbom da ne plati posljednju ratu za kucu: bivši vlasnik nije ih upozorio da u njoj borave duhova! Gospoda je cak tvdrila da ju je jedan i obešcastio. Sudija joj nije povjerovao. · Jerusalem, 10. 3. 1998: Dvije djevojke zatražile su pomoc egzorciste ili rabina koji se bavi istjerivanjem davola jer svaki put kada bi otvorile frižider, u njemu bi ugledala lice jedne starice. · Madrid, 31. 3. 1998: Duh kralja Ataulfa redovno se pojavljuje u dvoranama muzeja Reina Sofia. To je tvrdnja jednog cuvara koji je bio toliko zastrašen da je zatražio pomoc policije. Nakon tog dogadaja, cuvar je dobio premještaj. · Legnano, 13. 7. 1998: Papir koji se sam zapali, telefon koji sam od sebe zazvoni, kompjuter koji sam od sebe proradi – ovo se dešava u uredu jednog komercijaliste. Iako je poduzela temeljitu istragu, policija nije otkrila racionalno objašnjenje ovih dogadaja. · Pariz, 15. 10. 1998: Vec duže vremena u crkvici u jednom francuskom mjestašcu u unutrašnjosti, dešavaju se veoma cudne stvari: statue padaju uz tresak, a svijece se same dižu iznad oltara. Intervenisali su i egzorcisti i francuski mediji, ali dogadaji nisu prestali. Doduše, sada se rjede dešavaju.
Izvor | |
| | | Rubin Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 233 Godine : 27 Lokacija : Zagreb/Trnje Datum registracije : 10.11.2011
| Naslov: Re: Nestašni duhovi 13.11.11 14:01 | |
| Ne kužim zar ti duhovi to rade samo iz užitka zajebavanja ljudi ili koji k. Pa valjda imaju svoje razloge zašto to rade? | |
| | | | Nestašni duhovi | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 77 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 77 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943559. in 18087 subjects
|
|