Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaRegistracijaLogin

Jedno dravsko jutro

Go down 
2 posters
Autor/icaPoruka
Olimp
Zagrijao tipkovnicu
Olimp

Libra Pig
Broj postova : 739
Godine : 65
Datum registracije : 15.12.2010

Jedno dravsko jutro Empty
PostajNaslov: Jedno dravsko jutro   Jedno dravsko jutro I_icon_minitime25.03.11 20:04

Godine 2006. u julu mjesecu nemirni duh me potjerao da svoj kanu umocim u rijeku Dravu oko 2 km nizvodno od hidrocentrale kod Donje Dubrave na 247. km rijeke. Cilj puta je 1170.-ti km rijeke Dunav, odnosno ušce rijeke Save u Dunav, gdje san planirao osušiti dno kanua.

Jedno dravsko jutro Img00301b

Predvideno vrijeme puta je otvoreno, odnosno bitno se malko odmoriti od ove sadašnje tekovine, citaj civilizacije, a kada stignem, stigao sam. Vremena je dovoljno i jedan ili dva dana ovamo ili onamo ne igraju ulogu.

Plovuckam tempom oko 70 km dnevno u prosjeku.

Jedno dravsko jutro Img00251c

Drugog dana puta u kasno popodne ulazim u dravsku krivinu kod sela Gornje Predrijevo na 115.-tom km rijeke. Vidim na desnoj strani rijeke splav za pristajanje, par camaca i cujem žagor ljudi (uz površinu rijeke zvukovi se dalje i jasnije cuju).

Jedno dravsko jutro Img00261t

Pridem bliže, a ono dobro raspoloženo društvo, zovu me da se pridružim. U takvim prilikama kod mene proradi ono "teško žabu u vodu natjerati". Pridružio sam im se, predstavio se tko sam i kamo putujem, upoznao prisutne i uz cašicu poceo se razgovor.

Do duboko u noc smo razgovarali uz picence i mezicu. Jedva sam ih ubjedio da mi je šator sasvim dovoljan jer su mi htjeli ostaviti kljuceve od vikendice da u njoj prespavam, jer je društvo moralo poci kuci.

Još za dana postavio sam šator tako da se po njihovom odlasku uvukoh u njega i zaspah...

Jedno dravsko jutro Img00291r

Ujutro me probudila priroda. Razgalamile se kojekakve pticice svojim pjevanjem, ribe u rijeci se pocele pruckati. Ustadoh svjež i odmoran. Niti traga sinocnjim "ljekovima" protiv dehidracije.

Jedno dravsko jutro Img00271

Jutro me docekalo u najljepšem izdanju. Uživao sam u radanju novoga dana. Nije da se hvalim, ali pogledajte...

Jedno dravsko jutro Img00281m

chirio chirio chirio
[Vrh] Go down
http://www.panoramio.com/user/2299965?comment_page=1&photo_p
mobile
VIP član
mobile

Male
Virgo Horse
Broj postova : 17288
Godine : 34
Datum registracije : 23.04.2011

Jedno dravsko jutro Empty
PostajNaslov: Re: Jedno dravsko jutro   Jedno dravsko jutro I_icon_minitime28.04.11 7:35

ovo odes u prirodu bez icega samo hrana stvari kamp kucica ovo sve kuci
[Vrh] Go down

Jedno dravsko jutro
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Šabačko jutro
» Jutro u Tišini Kaptolskoj
» Dunavsko jutro kod Čerevića
» Pjesma za dobro jutro , dobar dan ..
» Otkrivajte jedno drugo