|
| Nives Celzijus: Poševila sam se sa Dinom na centru Maksimira | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Nives Celzijus: Poševila sam se sa Dinom na centru Maksimira 21.01.09 19:21 | |
| First topic message reminder :SUPRUGA Dine Drpića, 27-godišnja Nives Celzijus, svoju knjigu "Gola istina" promovirala je i u talk showu Ami G na srpskoj televiziji Pink. Dok za hrvatske medije traje njezin status "do daljnjega bez komentara" zbog Dininog izgona iz Dinama, na srpskoj televiziji otkrila je mnoge zanimljivosti iz svoje intime. Nives bi se mazila s Ksenijom Pajić Na pitanje koji je najneobičniji seks koji je doživjela, Nives je odgovorila kako uprava kluba njezinog supruga ne bi to možda trebala znati, ali Drpić joj je, otkrila je, priuštio seks na centru maksimirskog stadiona. Dodala je da joj bilo jako lijepo. Od srpskih javnih osoba, Nives bi najradije vodila ljubav s predsjednikom Borisom Tadićem. "O da, on mi je baš onako zgodan i markantan muškarac", ispričala je Nives. Za seks sa svjetskim zvijezdama, Nives je odabrala dvije glumice - Angelinu Jolie i Kseniju Pajić. "U životu sam imala samo dvojicu muškaraca" "Ljubila sam se sa ženama jer me zanimalo kako je to", rekla je Nives i dodala da je u životu imala samo dvojicu muškaraca - Dinu Drpića i njegov alter ego. Objasnila je kako djevojke danas drukčije računaju broj partnera od muškaraca. "Ako su s nekim imale oralni seks, to ne računaju, već samo dečke s kojim su spavale", rekla je Nives. index.hr Nikad više gledanje tekme sa Maksimira neće biti u istom svjetlu, odmah ću se toga sjetiti kad krenu sa centra! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
Zadnja promjena: Goran; 21.01.09 21:14; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Nives Celzijus: Poševila sam se sa Dinom na centru Maksimira 23.01.09 13:14 | |
| Tko li bi ih znao više, dokazali su da su spremni na svakojake egzibicije! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Nives Celzijus: Poševila sam se sa Dinom na centru Maksimira 31.01.09 1:02 | |
| zašto me to ne čudi.. ionako mi ide na živce... |
| | | Goran Administrator
| Naslov: Re: Nives Celzijus: Poševila sam se sa Dinom na centru Maksimira 31.01.09 11:20 | |
| Čim čujem onaj njen preseratorski glas odmah mi se _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Nives Celzijus: Poševila sam se sa Dinom na centru Maksimira 20.02.09 10:48 | |
| Drpićka je brzo postala zvijezda u Njemačkoj, proglasili su je za Miss Bundeslige. : Članak _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Nives Celzijus: Poševila sam se sa Dinom na centru Maksimira 20.02.09 11:12 | |
| kad otvori usta, i pocne se uvijat bas kako li ce, onakva pametna, djecu odgojiti, da mi je samo zunati... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Nives Celzijus: Poševila sam se sa Dinom na centru Maksimira 20.02.09 12:01 | |
| Zaista mi je zbog tog svog kreveljenja i prepotencije totalno antipatična. Ali danas očito što si bizarniji lik to su ti veče šanse da postaneš slavan. Meni je ipak draže da sam normalan i nepoznat. : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Blizanka Administratorica
| Naslov: Re: Nives Celzijus: Poševila sam se sa Dinom na centru Maksimira 20.02.09 13:03 | |
| _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Nives Celzijus: Poševila sam se sa Dinom na centru Maksimira 21.02.09 15:57 | |
| Vidiš blizanko, nisam na to tako gledao - sad bi mi još i forumska slava mogla udariti u glavu... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Lux Totalno relaxiran
Broj postova : 1417 Godine : 59 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 03.02.2009
| Naslov: Re: Nives Celzijus: Poševila sam se sa Dinom na centru Maksimira 21.02.09 16:01 | |
| Pa stavi kacigu | |
| Naslov: Re: Nives Celzijus: Poševila sam se sa Dinom na centru Maksimira 21.02.09 16:07 | |
| _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Nives Celzijus: Poševila sam se sa Dinom na centru Maksimira 21.02.09 16:39 | |
| neče ti udariti slava u glavu........nisi ti taj tip čovijeka........... |
| Naslov: Re: Nives Celzijus: Poševila sam se sa Dinom na centru Maksimira 21.02.09 17:11 | |
| Istina Ana! : : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Nives Celzijus: Poševila sam se sa Dinom na centru Maksimira 21.02.09 18:14 | |
| Ma vidiš da ja znam...................... |
| Naslov: Re: Nives Celzijus: Poševila sam se sa Dinom na centru Maksimira 19.03.09 11:18 | |
| Drpićki se mora priznati da je snalažljiva i sposobna, sad je postala i kolumnistica njemačkog Bilda. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Niky VIP član
Broj postova : 13469 Godine : 40 Datum registracije : 07.07.2009
| | | | Blizanka Administratorica
| Naslov: Re: Nives Celzijus: Poševila sam se sa Dinom na centru Maksimira 18.11.09 10:16 | |
| Nives Celzijus zna pravi razlog raspada braka Nine Badrić Nives Celzijus jedina je Hrvatica koja tačno zna pravi razlog rastave braka Nine Badrić i Bernarda Krasnića, a to je rok trajanja ljubavi od tri godine, koji je njima istekao.
"Vječna ljubav je mit, ne postoji. Ljubav ima rok. Traje tri godine", napisala je Nives Celzijus u svojoj kolumni u Areni. Upravo taj veliki zaključak iskoristila je kao objašnjenje za razvod braka Nine Badrić i Bernarda Krasnića, koji su, podsjetimo, bili tri godine u braku, ali nakon dugog niza sretnih godina u vezi, piše Tportal. Kako prebroditi nestanak ljubavi? Nives kaže da ona i Dino to rade, vrlo uspješno, sitnim ljubomorama. Tako nju jako napaljuje kad se Dini upucavaju cure preko Facebooka i šire. Međutim, Nivesica ne ostaje dužna svom suprugu te mu uzvraća vlastitim verbalnim uspjesima i nerealizovanim ljubavnim reckama. _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Nives Celzijus: Poševila sam se sa Dinom na centru Maksimira | |
| |
| | | | Nives Celzijus: Poševila sam se sa Dinom na centru Maksimira | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 405 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 405 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|