|
| Nives: Volim u guzu i još puno više | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Nives: Volim u guzu i još puno više 27.09.09 8:45 | |
| Nives je odlučila svoje obožavatelje počastiti vrućim fotografijama, te im odgovoriti na pitanja je li ikada prevarila Dinu, kada ne nosi donje rublje, voli li analni seks... Nives Celzijus svojim je obožavateljima servirala pravu seksi poslasticu s okusom sado-mazo tematike. Mogu se poslužiti svi koji navrate na njezinu službenu stranicu. Jedino pitanje koje se povlači je tko je ta druga žena koja je na nekim fotografijama vodi vezanu kao psa. Ali, to nije sve! Inače, na njezinoj službenoj stranici svi fanovi mogu Nives postavljati i pitanja. Evo nekih zajedno s odgovorima: Josip: Koji ti je bio najveći penis koji si imala prilike rabiti? Nives: Nama je isključivo bitno da nije mali. Što veće to bolje, za nas vrijedi samo pri odabiru dijamanta. Marko: Jesi li ikad prevarila Dinu? Nives: U snovima da, u stvarnom životu nije bilo potrebe. Joza: Predobra si i preseksi bomba, također bih te ispljuskao po guzi i po tim cicama, vjerujem da lijepo izgledaju uživo. Ima li prigoda kada ne nosiš donje rublje? Nives: Hvala. Divno. Drago mi je što budim takve osjećaje kod tebe. Ima puno prigoda gdje ne nosim rublje. BBB: Nives voliš li seks u guzu??? Nives: Volim i puno više od toga. matko_kirić: Nives koja je tvoja omiljena poza??? Nives: 69 naravno. jelena: Kako nakon rođenja dva djeteta izgledaš prezgodno i daj mi neki savjet u vezi s nekom pozom u seksu? Nives: Mi žene blistamo kada smo voljene i zaljubljene. S obzirom da imam dvoje djece i supruga koji me obožava, podarena sam ogromnom količinom ljubavi i moja sreća isijava iz mene. Naravno, bitno mi je da se osjećam lijepom i poželjnom i zato nastojim maksimalno slobodnog vremena uložiti i u svoju tjelesnu formu. Što se poza tiče, meni su one manje bitne. Najbitnije je da iskreno uživate u onom što radite i seks će biti fenomenalan. Net.hr _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Nives: Volim u guzu i još puno više 27.09.09 15:10 | |
| Jooj sva je puna pameti..tko joj samo tekst piše da mi je znati | |
| | | goc Ljubitelj foruma
Broj postova : 4354 Godine : 33 Lokacija : daleko od svih.. Datum registracije : 21.07.2009
| Naslov: Re: Nives: Volim u guzu i još puno više 27.09.09 15:12 | |
| svašta | |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Nives: Volim u guzu i još puno više 27.09.09 15:27 | |
| goc ...na sta mislis .. sa... svasta ... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | goc Ljubitelj foruma
Broj postova : 4354 Godine : 33 Lokacija : daleko od svih.. Datum registracije : 21.07.2009
| | | | Sponsored content
| Naslov: Re: Nives: Volim u guzu i još puno više | |
| |
| | | | Nives: Volim u guzu i još puno više | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 496 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 496 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|