|
| DEBELE ŽENE! | |
|
+8dannylikes2 Kikica Dita von Teese len Blizanka Zlatko Goran Lajka 12 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Lajka Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 719 Datum registracije : 02.11.2008
| Naslov: DEBELE ŽENE! 19.01.09 17:55 | |
| First topic message reminder :Imam jedno pitanje za naše forumaše Biste li mogli imati za curu ogromnu žensku,tj.debelu žensku? Da li bi vam smetala njezina težina? Da li bi vam bilo neugodno pojaviti se s njom negdje na nekom mjestu? Može li vam biti privlačna debela ženska? Naime,mene zanima samo jedno,zašto je većini muškaraca debela cura manje vrijedna od mršave cure? Ispada da je svaka deblja cura manje važna. Ova me tema podsjetila na jednu emisiju što sam nedavno gledala...debela cura koji nitko nije želio,a cura je bila lijepa,meni bar je imala prelijepo lice!! Zašto većina muškaraca kad vidi debelu curu reagira s nekim "zgražanjem"? U čemu je razlika između debele i mršave cure,što jedna ima a druga nema?(molim tu bez komentara tipa ova ima 50 kila ova ima 150 i sl.jer me takvi komentari ne zanimaju). Kakvo je vaše mišljenje? | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Dita von Teese Ljubitelj foruma
Broj postova : 3308 Godine : 114 Datum registracije : 12.02.2010
| Naslov: Re: DEBELE ŽENE! 30.06.10 23:37 | |
| Pojma nemam sta bih rekla na ovu temu..Da li bih bila sa izrazito debelim muskarcem??Ne.Zasto??Zato sto njegova gojaznost govori dosta o njemu,pod uslovom naravno da se ne radi o osobi koja je zbog bolesti gojazna.Nekako znam da steknem los utisak o ljudima koji ne umiju da kontrolisu svoje nagone za hranom,nesto tu hvali u karakteru..Umjerenost je majka svega. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: DEBELE ŽENE! 02.07.10 0:25 | |
| Slažem se sa ditom,znam bit okrutna prema osobama koje kukaju o svojoj debljini a ne zanju se suzdžat u hrani.htjeli mi priznat ili ne izgled je jako važan i ja osobno imam svoj stav o osobama koje ne vode računa o svom izgledu |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: DEBELE ŽENE! 02.07.10 10:05 | |
| Ja jučer u domu zdravlja i dolaze curke nekih 16-17 godina i od njih 4 tri su bile deblje. I ja kontam kako su se tako zapustile i kako se s tim ponose. Na sebe navuku premale majice pojasevi vise sa svih strana i ja kontam pa kako im to ne smeta. A okolina njihova ih štedi jako i sigurno se frajeri ljepe na njih. I nema šanse da će me uvjeriti u to da ih ne smeta što sve curičke oko njih imaju neke dečkiće i simpatišu ih frajeri i one njih ..a njima da je dobro jer ih se izolira iz društva i odbacuje i da im to ne smeta uopče. I da okolini ne smeta što su tako deblje. | |
| | | dannylikes2 Početnik
Broj postova : 87 Godine : 41 Lokacija : on the sand Datum registracije : 09.07.2010
| Naslov: Re: DEBELE ŽENE! 10.07.10 9:59 | |
| a cujes ako se oblace kao drolje i neka su debele bit ce sexa | |
| | | jocAGM Početnik
Broj postova : 43 Godine : 30 Datum registracije : 13.07.2010
| Naslov: Re: DEBELE ŽENE! 14.07.10 16:17 | |
| ak je dobra osoba,ajd onda prolaz...do 6 kg viška | |
| | | Wall-e Ljubitelj foruma
Broj postova : 6188 Godine : 38 Lokacija : Bejha Datum registracije : 04.06.2010
| Naslov: Re: DEBELE ŽENE! 14.07.10 16:20 | |
| Gdje ti pronalaziš ove teme?? | |
| | | teaa Totalno relaxiran
Broj postova : 2415 Godine : 54 Lokacija : Split Datum registracije : 05.02.2010
| Naslov: Re: DEBELE ŽENE! 15.07.10 0:06 | |
| Hm...sa nekih 18 gledali smo i kritizirali i gram viška.Sad...su važnije neke druge stvari.S vremenom se čovjek locira na važne stvari.
Sama pretjerana debljina...ali baš pretjerana nije dobra za zdravlje općenito.Ali znam ja baš debele ženske koje imaju super muževe i to jako privržene.Tako...u nekim godinama je dobra kuhinja važna...privržena ženica puna pažnje i sve te vrijedne stvari koje su zalog za sreću i zadovoljstvo. | |
| | | jocAGM Početnik
| Naslov: Re: DEBELE ŽENE! 15.07.10 0:20 | |
| imati dobro tijelo,to nije nikakav mit...samo je žalosno da se ljudi znaju zapustiti 90 % ih se zapusti,samo treba srediti prehranu,nacin života i ubaciti tjelovježbu i adekvatno se informirati. Kad bi nekome reko da je debel/a to bi bila svijetska uvreda,pa sami su si krivi | |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: DEBELE ŽENE! 15.07.10 8:36 | |
| Ali jedno je biti punašna u zrelijim godinama več situirana i sređena života.. i drugo je kao klinka cura u srednjoj. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: DEBELE ŽENE! 15.07.10 11:34 | |
| - jocAGM je napisao/la:
Kad bi nekome reko da je debel/a to bi bila svijetska uvreda,pa sami su si krivi zavisi o tome jesu li debeli zbog svoje vlastite pogreške, nemara, kako god hoćeš ili se radi o zdravstvenom poremećaju. dakle, nisu uvijek sami krivi. osobno mi smeta bilo kakvo vrijeđanje, pa i po toj osnovi. primjer je Žak, koji je bolestan, a na njegov račun se zbijaju neumjesne šale. većina ni ne pomisli da bi to čovjeka moglo povrijediti. i ne gledam čovjeka po vanjštini, gledam ga po srcu i duši. |
| | | Wind Totalno relaxiran
Broj postova : 1722 Godine : 42 Datum registracije : 09.12.2009
| Naslov: Re: DEBELE ŽENE! 15.07.10 13:00 | |
| Nije bitno da li je neko debeo zbog nekog psihickog ili fizickog poremecaja, krajnje je ruzno takvu osobu vrijedjati! Vrijedjati druge na osnovu bilo kakve fizicke mane, ili neke druge fizicke osobine koje nam se ne svidja, je akt extremno plitkih i jadnih osoba. To kao prvo, a kao drugo, dozivljaj debelih osoba je velikim dijelom i kluturoloska pojava....u nekim drustvima se debela zena smatra lijenom, zapustenom, ruznom, dok u drugim drustvima, takve zene uzivaju titulu zgodnih i pozeljnih zena A ako se izuzmu razni kulturolosko-socijalni aspekti, zena treba da ima blage obline, jer po prirodi zenskog organizma, to je za nju prirodno stanje. Tip manekenke je cisto madijski ideal zene, a nikako njeno prirodno stanje tijela i organizma. Muskarci i zene koji misle da moraju tijelo tesati po modelima sa TV-a i magazina, su naivno zavedeni marketinskim trikovima I na kraju, najvaznije je nista ne pretjerati.... | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: DEBELE ŽENE! 15.07.10 13:05 | |
| slažem se, uglavnom smo slično napisale. i posebno ovo što se tiče vrjeđanja drugih po bilo kojoj osnovi, pa i po pitanju debljine. upravo zato onu temu o Žaku ne smatram nimalo smješnom. složili se stali s time ili ne. |
| Naslov: Re: DEBELE ŽENE! 15.07.10 13:12 | |
| Iana, malo sam u konfuziji....jel to kazes da ovdje na forumu ima neka takva tema o Zaku, ili? A vrijedjajuci druge, najvise ponizavamo sami sebe.....zalosno je sto to ne znaju oni koji vrijedjaju | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: DEBELE ŽENE! 15.07.10 13:16 | |
| ima temu koja se zove Činjenice o Žaku i pod humorom je.
gledala sam jednu emisiju na televiziji gdje je Žak pričao o tome kako je svjestan da ga ljudi ismijavaju, a da ga to bez obzira što se radi o vicevima, ipak pogađa. i razumijem da ga može povrijediti. |
| | | teaa Totalno relaxiran
Broj postova : 2415 Godine : 54 Lokacija : Split Datum registracije : 05.02.2010
| Naslov: Re: DEBELE ŽENE! 15.07.10 20:35 | |
| Različiti su razlozi nečije debljine.Ali komentirati nečiju debljinu je jako ružno. | |
| | | jocAGM Početnik
| Naslov: Re: DEBELE ŽENE! 15.07.10 22:03 | |
| Ja osobno nikoga ne vrijeđam,nit mu/njoj govorim da je debel/a.Ima baš bolesti,ali u vecini slucaja je zbog vlastitog nemara(usudio bi se reci 90% i više).Kad sam u drušvu osobe s viškom kilograma,normalno da ni ne pomislim da što velim na racun debelih.Jedino što me smeta i to jako,kad deblji ljudi pocinju vrijeđat prek facebook-a ili druge društvene veze,ljude koji isto imaju višak kilograma i to s namjerom da se povrijedi(npr. ženska veli drugoj da je bačva,a sama ne vidi sebe).Pokušao bi pomoci ljudima s nepoželjnim kilogramima,ali svaki savjet koji sam dal jednoj osobi je odbacila(i to kad je pocela govoriti o svojoj dijeti)...po meni je sramota,ovo novo doba di djeca od 5-6 godina su pretila. | |
| Naslov: Re: DEBELE ŽENE! 18.07.10 16:05 | |
| To sto je otvorena tema o Zaku, da bi se ismijavao njegov fizicki izgled, je jadno, i nadam se da je autor topica jako zadovoljan svojim aktom....bravo A za promjenu stila zivota treba ogromna odlucnost i predanost, pa je i malo vjerovatno da ce bilo ko tek tako prihvatiti neki savjet i poceti mijenjati svoje navike. Dzaba je ista ikome pricati ako doticna osoba nije spremna da istinski saslusa i proba nesto promijeniti. O medjusobnom vrijedjanju ne bih vise pricala, to je samo po sebi dovoljno jadno, a najjadnije je sto vecina ljudi to ne shvata Nema puno pateticnijih scena u zivotu nego kada se nadje par ljudi koji se medjusobno časte glupim i plitkim uvredama.... | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: DEBELE ŽENE! | |
| |
| | | | DEBELE ŽENE! | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 393 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 393 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|