|
| Gdje si bio?! S kim si bio?! | |
|
+4Kikica mobile slavena Blizanka 8 posters | Autor/ica | Poruka |
---|
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Gdje si bio?! S kim si bio?! 27.02.11 19:12 | |
| Iako je na početku sve djelovalo idealno, uskoro vas je sustigla surova realnost. Vaša draga vas redovito kontrolira i postavlja bezbroj nepotrebnih pitanja. Uvijek se sve vrti oko istih pitanja i istih ili sličnih odgovora koje već nesvjesno imate unaprijed pripremljene u glavi. Čemu sve to? Pa ni vlastita mama vas nije toliko tlačila dok ste bili u fazi prištavog pubertetlije koji je iz vikenda u vikend „tražio svoju osobnost“ pod stolom neke diskoteke u ranim jutarnjim satima. Naravno, komunikacija u vezi je važna, no gdje je granica između običnog povremenog razgovora i redovitog polaganja računa svojoj boljoj polovici? Jedno je spontani „kako je bilo na poslu“ razgovor, a drugo ispitivanje. Uostalom, svaka osoba osjeti razliku. Zdrava veza bi se trebala bazirati na povjerenju. Ako pak konstantno morate opisivati gdje ste i s kim bili, vjerojatno je komponenta povjerenja poljuljana i nedovoljno jaka. Ono što mnoge osobe u vezi zaboravljaju jest činjenica da postoji život i izvan veze. Postoje prijatelji, hobiji i interesi koji nužno ne uključuju osobu s kojom ste u vezi. Tko bi uopće izdržao posvećujući sve slobodno vrijeme iz dana u dan istoj osobi? Jedino što ćete time postići jest zasićenost. Svatko od nas treba i vremena i prostora za sebe. Ako se vaš odnos ne bazira na povjerenju, onda se trebate pitati na čemu počiva veza i kako će uopće ista dugoročno opstati. Ljubav i posesivnost ne idu zajedno. To što vas netko voli, ne znači da vas i posjeduje. Pomalo je ponižavajuće i iscrpljujuće opisivati što ste s kime radili dok vas ona pozorno sluša preko stola ne bi li detektirala nešto sumnjivo u vašoj priči. Posesivne žene obično vrše konstantnu verbalnu agresiju na partnera koja nije nužno primjetna, već poprilično suptilna i promišljena. Posesivni muškarci verbalnoj agresiji često dodaju i fizičko zlostavljanje. To što je naočigled sve „posloženo“ u životu ne znači da su temelji čvrsti. Mnoge veze su se srušile poput kule od karata jer su iz emotivnog odnosa prerasle u posesivni. Budimo realni, ako nekog želite prevariti, to ćete učiniti bez obzira kontrolira li vas ta osoba ili ne, tako da u suštini propitkivanje i pokušaj hvatanja nekoga u laži i nije neko rješenje. Ako trpite ovakav oblik agresije, a da za to niste dali nikakav realni povod, na vama je potez… izvor _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | slavena Totalno relaxiran
Broj postova : 1510 Godine : 124 Lokacija : sever Datum registracije : 26.02.2011
| Naslov: Re: Gdje si bio?! S kim si bio?! 02.03.11 14:49 | |
| Ta dva glupa pitanja , nikada ne postavljam. Dobro znam koliko vredim. Ali i lepe stvari desavaju se samo kad se dobro osecamo u svojoj kozi. I na prvom mestu - volim sebe - a sve ostale " kockice " same ce se sloziti. | |
| | | mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Re: Gdje si bio?! S kim si bio?! 04.05.11 9:54 | |
| | |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Gdje si bio?! S kim si bio?! 28.11.11 10:26 | |
| ..nema teorije da pitam, pošto mrzim kada me to netko pita ni sama to ne pitam. Ako je odnos dobar i uredan oboje će reći ono što je potrebno i što misle da bi bilo u redu da drugi to zna. Niti ga zamaram sitnicama i govorim mu svaku stotinku u svom životu isto tako i on meni. | |
| | | LuckyM5 Ljubitelj foruma
Broj postova : 3859 Godine : 45 Datum registracije : 25.10.2011
| Naslov: Re: Gdje si bio?! S kim si bio?! 28.11.11 11:20 | |
| Ako će mi sam reći OK, nekad pitam, nekad ne, tu sam opuštena. Ja volim slobodu i ne volim da me pitaju di idem ni kad ću se vratiti, pa onda nastojim da i ja tako postupam. Sve je ok dok svatko zna što je red a što nije. Normalno da ode na popodnevnu kavu a vrati se ujutro da bi ga pitala ali sve ostalo po volji . | |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Gdje si bio?! S kim si bio?! 28.11.11 13:53 | |
| Normalno da ode na popodnevnu kavu a vrati se ujutro da bi ga pitala ali sve ostalo po volji ...a to sam zaboravila napomenuti..bilo bi mu jel se ti ne možeš javiti bla bla bla | |
| | | TArtis Početnik
Broj postova : 50 Godine : 34 Datum registracije : 17.09.2012
| Naslov: Re: Gdje si bio?! S kim si bio?! 12.10.12 22:30 | |
| Ta dva pitanja su najgora ...Dakle ma nezz u glavnom da to mrzim | |
| | | sejdo77 Početnik
Broj postova : 4 Godine : 47 Datum registracije : 26.10.2013
| Naslov: Re: Gdje si bio?! S kim si bio?! 26.10.13 23:13 | |
| Jedne veceri, vratio se Adam kasno kuci, ustade Eva i pocne da mu broji rebra!! | |
| | | Sumrak VIP član
Broj postova : 34131 Godine : 57 Lokacija : šuma Datum registracije : 31.03.2011
| Naslov: Re: Gdje si bio?! S kim si bio?! 09.08.15 10:24 | |
| gdje si bio... kod nje...s kim si bio... s njom...i mir u kući...što god drugo da kažeš lažeš, pa sad nek provjerava...ako je pametna skužiti će što si kazao, a ako nije, ima noge da provjeri, pa kad se uvjeri da si je zeznuo, onda će skužiti da ne pita više nikada... ta pitanja ne postavljam, a niti me zanima...ne bavim se MUP poslovima, a ako me baš zanima, saznam vrlo brzo i lako... | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Gdje si bio?! S kim si bio?! | |
| |
| | | | Gdje si bio?! S kim si bio?! | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 502 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 502 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|