|
| Nudizam - za i protiv | |
|
+6Kikica californiamen Blizanka Lajka Goran vanja 10 posters | |
Nudizam je: | Sasvim ok i prirodno ponašanje | | 100% | [ 2 ] | Bolesno i neprimjereno ponašanje | | 0% | [ 0 ] | Nemam stav o tome | | 0% | [ 0 ] |
| Ukupno glasova : 2 | | |
| Autor/ica | Poruka |
---|
vanja Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 185 Godine : 35 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 12.10.2008
| Naslov: Nudizam - za i protiv 17.01.09 14:29 | |
| Što mislite o nudizmu i jeste li kad bili na nudističkoj plaži? Koje su pozitivne, a koje negativne strane nudizma? | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Nudizam - za i protiv 17.01.09 15:15 | |
| O nudizmu ništa loše ko voli neka izvoli,ali me malo iritira šema roditelji i djeca zajedno :x to mi je malo gnjusno... Osobno nikada nisam bila na nudističkoj plaži niti ću...
Zadnja promjena: Kate; 18.01.09 17:48; ukupno mijenjano 1 put. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Nudizam - za i protiv 17.01.09 18:53 | |
| Tko voli nek izvoli ... ja ne |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Nudizam - za i protiv 17.01.09 19:01 | |
| Neman ništa protiv nudizma no nisam nudist |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Nudizam - za i protiv 17.01.09 23:35 | |
| Nudizam je ok, zašto bi se sramili vlastitog tijela? _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Nudizam - za i protiv 18.01.09 14:45 | |
| slažem se...tko voli, nek izvoli.... bio sam jednom na nudističkoj plaži kao manji...samo, upali smo na tu plažu iako nismo ni znali da je nudistička...nama klincima je bilo to zanimljivo.... i meni je isto gnjusno vidjeti da su roditelji i djeca zajedno... pozitivna strana nudizma je da je cijelo tijelo lijepo pocrnjelo, a negativne... :scratch: ..nikada ne znaš na koju web stranicu možeš dospijeti..... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Nudizam - za i protiv 18.01.09 15:15 | |
| nikad ne bi otišla na nudi-nudi plažu... nemam nish protiv toga, al to nikad ne bi uradila, a moje mišljenje o onima koji to rade... hm... pa neki ko šta hoće... |
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Nudizam - za i protiv 18.01.09 19:07 | |
| - minchy je napisao/la:
- nikad ne bi otišla na nudi-nudi plažu... nemam nish protiv toga, al to nikad ne bi uradila, a moje mišljenje o onima koji to rade... hm... pa neki ko šta hoće...
Zbog čega konkretno nikad ne bi otišla na nudističku plažu; zbog srama ili nećeg drugog? _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Nudizam - za i protiv 18.01.09 20:24 | |
| - Goran je napisao/la:
- Nudizam je ok, zašto bi se sramili vlastitog tijela?
znači li to da si ti nudist |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Nudizam - za i protiv 19.01.09 17:32 | |
| - Goran je napisao/la:
- minchy je napisao/la:
- nikad ne bi otišla na nudi-nudi plažu... nemam nish protiv toga, al to nikad ne bi uradila, a moje mišljenje o onima koji to rade... hm... pa neki ko šta hoće...
Zbog čega konkretno nikad ne bi otišla na nudističku plažu; zbog srama ili nećeg drugog? ne zbog srama... nemam se čega sramiti.. jednostavno to mi se ne sviđa i nikad tamo ne bi otišla... a ti zapeo za to.... haj ti!!!! |
| Naslov: Re: Nudizam - za i protiv 19.01.09 18:09 | |
| _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Nudizam - za i protiv 19.01.09 18:10 | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Nudizam - za i protiv 20.01.09 17:23 | |
| |
| | | Lajka Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 719 Datum registracije : 02.11.2008
| Naslov: Re: Nudizam - za i protiv 20.01.09 18:58 | |
| Nemam ništa protiv tko voli nek izvoli. Ništa novo,ništa čudno. | |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Nudizam - za i protiv 21.01.09 18:34 | |
| Omg... |
| Naslov: Re: Nudizam - za i protiv 30.01.09 13:37 | |
| _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Nudizam - za i protiv 30.01.09 13:43 | |
| pas samo snifa da vidi je li kuja |
| Naslov: Re: Nudizam - za i protiv 30.01.09 13:49 | |
| Ha ha Teo! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Nudizam - za i protiv 22.02.10 9:47 | |
| nisam protiv ...isla ..ne sad ono velike plaze nudisticke ..nego ono male uvale ili osamljena mjesta ..gdje nema mnogo ljudi ili djece ...ako sta ne volim to je kompletne porodice kad idu na nudisticku plazu... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | californiamen Totalno relaxiran
Broj postova : 2464 Godine : 124 Datum registracije : 17.11.2009
| Naslov: Re: Nudizam - za i protiv 22.02.10 10:29 | |
| - blizanka je napisao/la:
- nisam protiv ...isla ..ne sad ono velike plaze nudisticke ..nego ono male uvale ili osamljena mjesta ..gdje nema mnogo ljudi ili djece ...ako sta ne volim to je kompletne porodice kad idu na nudisticku plazu...
Nedavno mi je pričao prijatelj kako je s obitelji išao na jednu skrivenu plažu pola-pola ( dakle nudizam je prihvatljiv..). No, ono što je njega frapiralo ( i na kraju natjeralo da napusti plažu..) jeste da su u jednom trenu parovi bili toliko napaljeni da su počeli voditi ljubav ( pred očima ostalih..djece itd.). Osobno, ako roditelji smatraju da žele svojoj djeci dati poduku iz anatomije - ne vidim ništa posebno loše ako odu na plažu tog tipa i objasne modele ponašanja. No, " make love" mi je previše intimni čin da bi se vodio pred očima svih na nudističkoj plaži.. Bio sam na nudističkoj plaži i ne vidim nikakav problem - jednostavno neki ljudi uživaju u toj ( svojevrsnoj) opuštenosti pri kupanju golog tijela. Ako to žele pružiti cijeloj obitelji - why not? To je stil odgoja i ne mora biti problematičan, ako je umjereno.Kontrapunkt toga je puritanizam i glorificiranje "stida" i "srama" pred golim tijelom, što također izaziva traume kod djece.. | |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Nudizam - za i protiv 22.02.10 12:55 | |
| - Citat :
- ako roditelji smatraju da žele svojoj djeci dati poduku iz anatomije - ne vidim ništa posebno loše ako odu na plažu tog tipa i objasne modele ponašanja.
ja nisam od ovih ..jer ima za poduku i drugih nacina nego ih voditi po nudistickim plazama ... i objasnjavali sta je sta ....a sto se tice vodenja ljubavi ...to nije samo na tim plazama ...svjedok sam na gradskoj plazi i mnogi su sa smijeskom gledali ..bilo je i koji su negodovali i djeci oci pokrivali ...a djeca zbunjena...ne znam meni barem nije bio lijep osjecaj vidjeti i prisustvovati tome _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Nudizam - za i protiv 22.02.10 14:12 | |
| Ni ja nisam za to da se djecu vodi na nudističke plaže..nikako..jer dijete se odgaja u svom domu.. jasno ne samo u domu ..ali odgaja ga se tako da mu se od malena tijelo prezentira kao nešto potpuno prirodno sa svim manma i ljepotama, a ne sakrivajući se od pogleda djeteta i galameći ako se zabuni, pa nam uleti u kupatilo. Usađuješ mu prave vrijednosti od malena, a kada odraste ono će svojom slobodnom voljom izabrati želi li takav oblik zabave ili ne. Nisam nikada bila ni na jednoj nudističkoj plaži manjoj ili onoj malo večoj ..i da se skidam pred desetcima nepoznatih da me se odmjerava to ne dolazi u obzir...ali neka manja plažica što B kaže ili uvala s par hrabrih nas što da ne..jasno bez djece. Što se tiće sexa na plaži..to je mi odvratno i nebih voljela da moram prisustvovati nečijem takvom činu. | |
| Naslov: Re: Nudizam - za i protiv 26.04.10 23:38 | |
| I dalje stojim kod mišljenja da je golo tijelo nešto sasvim prirodno i da je sramiti se vlastitog tijela u društvu neprirodno - dakle za nudizam _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Nudizam - za i protiv 26.04.10 23:42 | |
| da je sramota biti go, ljudi bi se rađali obučeni...tako da nudizam je sasvim Ok.. |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Nudizam - za i protiv | |
| |
| | | | Nudizam - za i protiv | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 80 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 80 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943559. in 18087 subjects
|
|