Jeste li radosni? Nosite li radost sa sobom? Što vas čini radosnima?
Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
Naslov: Re: Radost 08.02.11 11:26
Naravno da sam radosna. Mislim da svaki čovjek u sebi nosi radost,razlika je samo u tome dali ju primjenjuje ili potiskuje Sve me čini radosnom ...najviše moje dijete.
Gost Gost
Naslov: Re: Radost 08.02.11 11:34
skeptična sam prema tome da svaki čovjek uvijek nosi radost sa sobom, ili u sebi, svejedno... mislim da pojedini ljudi u sebi nose tugu, a ne radost... i to samo zato jer im je tako lakše...kolikogod to paradoksalno zvuči, lakše im je biti tužan, nego radostan
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
Naslov: Re: Radost 05.05.11 21:03
normalno da ne mogu svi ljudi nositi u sebi radost ..svako je prica za sebe ..neko mozda uziva da bude tuzan da bi mu drugi posvecivali vise paznje nego sto je imaju .....neko voli da ga sazaljevaju ...neko se rodi da bi bio citav zivot tuzan ..ne zeleci da se mijenja ...
Radosna sam uvijek ...u svim situacijama naci cu nesto sto ce me uciniti radosnim ..pa samo cinjenica da ima gorih stvari od tih sto mi se dese jest radosna ...nosim uvijek radost sa sobom..i to svi osjete....a sta me moze uciniti jos radosnijom nego sto jesam ..to su uvijek male sitnice ...koje me tako razvesele ...to moze biti i samo jedno lijepo veselo "Dobro jutro"..ili jednostavno osmijeh na necijem licu i odmah sam i ja jos radosnija ..
_________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo
mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011