|
| Izvor | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Olimp Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 739 Godine : 65 Datum registracije : 15.12.2010
| Naslov: Izvor 28.01.11 18:28 | |
| Da od izvora pocinje "život" rijeke svima je znano. Na izvoru je voda najbolja za pice. U injemu se pivce najbolje ohladi i taman, kao najbolji lijek, lijeci grlo za ljetnih vrucina, kada ga pijemo... Pri svojim putovanjima rijekama, naišao sam na desnoj obali rijeke Kupe, uzvodno oko 3 km od mjesta Novi Farkašic i jedan nesvakidašnji izvor. Nalazi se tik uz rijeku, svega par metara od vode na obali. Za vrijeme velikih voda on je potpuno poplavljen, ali cim velike vode odteku dodu ljubitelji rijeke, ociste ga i prilagode sebi za upotrebu. Prema prici koju sam cuo na putu, ljudi iz okolnih mjesta i vikend naselja dolaze svojim camcima krcatim karnisterima po vodu sa toga izvora. Toce je direktno na camcu i odvoze u obližnja sela ili vikendice. Takoder kažu, a osobno sam provjerio, da je voda sa izvora izuzetne kvalitete. Potvrdujem da je tako, a vas pozivam ako plovite tim predjelima sa puno povjerenja slobodno konzumirajte tu vodu. Kako izgleda taj izvor pogledajte... | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Izvor 30.01.11 18:14 | |
| Nekada davno sam često bila na Kupi, obišla ju cijelu, no nisam znala za taj izvor... Baš šteta... |
| | | Olimp Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 739 Godine : 65 Datum registracije : 15.12.2010
| Naslov: Re: Izvor 30.01.11 18:48 | |
| Koji dio Kupe ti je poznat? | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Izvor | |
| |
| | | | Izvor | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 460 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 460 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|