Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaRegistracijaLogin

Mađioničarski trikovi

Go down 
5 posters
Autor/icaPoruka
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster
Broj postova : 80666
Godine : 43
Datum registracije : 24.09.2008

Mađioničarski trikovi Empty
PostajNaslov: Mađioničarski trikovi   Mađioničarski trikovi I_icon_minitime15.01.09 19:16

Bilo da priređujete rođendansku proslavu ili provodite vrijeme u obiteljskim aktivnostima, izvođenje mađioničarskih trikova zabavit će djecu i odrasle. Kad naučite trik, dobro ga izvježbajte kako biste stekli sigurnost. Tada ćete lakše moći improvizirati i zabavljati publiku. Trik s olovkom koja se pretvara u gumu osobito će se svidjeti djeci.
Stavite olovku između palca i srednjeg prsta desne ruke. Primite je lagano. Držite je vrhovima prstiju na trećinu od kraja štapa. Pomičite cijelu ruku gore-dolje. Optička iluzija koju dobivate je savijanje olovke kao da je od gume.
Dajte nekome iz publike špil karata da ih promiješa i odabere jednu. Kad vam ga vrati, pospite nekoliko zrna soli po stražnjoj strani karte. Recite mu da stavi svoju kartu na vrh špila, presiječe i stavi donju polovicu preko gornje polovice. Stavite špil na stol, koji lagano protresite. Polovice špila će se odvojiti zbog soli na mjestu odabrane karte.
Uzmite tanjur, napunite ga vodom te posipajte suhim peršinom. Pokušaje ga jednoliko nanijeti na površinu vode. Objasnite gledateljima kako zahvaljujući čaroliji možete mislima pomicati peršin po površini. Na vrh kažiprsta stavite malo deterdženta za posuđe i zatim stavite vrh prsta na vodu. Sav suhi peršin će se razmaknuti s površine vode.

Ako znate neki trik, objavite ga ovdje!

Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/CarpeDiemCitatiMisliPoezija
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Mađioničarski trikovi   Mađioničarski trikovi I_icon_minitime12.02.09 19:52

jel kupio tko onaj mađioničarski set Luke Vidovića? Smile
razmišljam da ga kupim za nećaka...pa da vidim ako ima tko iskustva sa tim...Smile
[Vrh] Go down
Rokerka
Ljubitelj foruma
Rokerka

Female
Cancer Rat
Broj postova : 4199
Godine : 28
Datum registracije : 31.12.2009

PostajNaslov: Re: Mađioničarski trikovi   Mađioničarski trikovi I_icon_minitime26.04.10 18:11

Ja sam se bas iznenadila....super je, a jednostavno Mađioničarski trikovi 765814
[Vrh] Go down
Mo0nFox
Početnik
Početnik

Libra Pig
Broj postova : 2
Godine : 29
Datum registracije : 22.01.2011

PostajNaslov: Re: Mađioničarski trikovi   Mađioničarski trikovi I_icon_minitime22.01.11 20:27

samo malo je trikova ... mislim kupite cd jovana ratkiča tamo ima sto puta više trikova i djeca ga obožavaju odličan je inače ja sam njegov veliki fan sigurno ste čuli za njega....cerekalo...uživajta...:DDDDD
[Vrh] Go down
Christine von Cahill
Totalno relaxiran

Female
Virgo Rooster
Broj postova : 2272
Godine : 79
Datum registracije : 30.10.2010

PostajNaslov: Re: Mađioničarski trikovi   Mađioničarski trikovi I_icon_minitime22.01.11 22:18

onda ima da mi za sljedeći rođ nešto prirediš XDD
[Vrh] Go down
Bobby
Totalno relaxiran

Female
Gemini Monkey
Broj postova : 2068
Godine : 68
Datum registracije : 06.11.2010

PostajNaslov: Re: Mađioničarski trikovi   Mađioničarski trikovi I_icon_minitime22.01.11 22:19

Kiki, dovoljno je on danas priredio. looool

E stvarno mi se piša od smjeha. Laughing
[Vrh] Go down
Christine von Cahill
Totalno relaxiran

Female
Virgo Rooster
Broj postova : 2272
Godine : 79
Datum registracije : 30.10.2010

PostajNaslov: Re: Mađioničarski trikovi   Mađioničarski trikovi I_icon_minitime22.01.11 22:29

bobby-ne spominji,ako još jednom nešt tako napravi,ima da ga izbacim van kroz prozor!!
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Mađioničarski trikovi   Mađioničarski trikovi I_icon_minitime

[Vrh] Go down

Mađioničarski trikovi
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Xp trikovi
» Savjeti i trikovi u domaćinstvu