|
| Gibonni | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Gibonni 10.01.09 21:38 | |
| First topic message reminder :
Libar
U libar svojih dugova Upiši mene Jer odavno te kupujem S onim što si htjela čut'
Od straha da ne potone Tvoja ljubav za mene Kao pčela u žlici čaja dok drži dah Ja nemam razloga za strah
Dajem ti verse i note Sve moje šarene perle na dar Još te mogu pjesmom kupiti Lukavo i slatkorječivo Još uvijek mogu ti podvaliti ljubav
I sve ću ti obećati Baš sve što hoćeš Moju kozu, moju kost I lice koje poželiš
Od straha da ne potone Tvoja ljubav za mene Kao pčela u žlici čaja dok drži dah Ja nemam razloga za strah
Dajem ti verse i note Sve moje šarene perle na dar Još te mogu pjesmom kupiti Lukavo i slatkorječivo Još uvijek mogu ti podvaliti ljubav Ljubav...
(dajem ti verse i note) (sve moje šarene perle na dar) Još te mogu pjesmom kupiti Lukavo i slatkorječivo Još uvijek mogu ti podvaliti ljubav
Još uvijek mogu... Još uvijek mogu ti podvaliti ljubav Ljubav...
Teh mahi seva hilejda Suna heja, sun deja peji Lejsun datuversa unmejola Jom tisela behsuda Lejsun datuversa unmejola hejda.
Zadnja promjena: tana; 10.01.09 21:43; ukupno mijenjano 2 put/a. |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Gibonni 03.06.10 0:37 | |
| Tebe nisam bio vrijedan
Priznaj, ja nisam bio Bog zna sto prema tebi ni pravedan ni blag priznaj, koliko truda uzalud da u meni prepoznas svoje ljubavi bar trag
Ref. Da l' bi te rastuzio kad rekao bih da nije te zasluzio covjek k'o ja, kao ja da l' bi te rastuzio kad rekao bih da tebe nisam bio vrijedan, nisam ja
Boze, noc mi nosi kajanje a ja sam preslab da ponesem taj kriz za nas oboje, za nas za tebe i mene
Ref.
Nisam te zasluzio, nisam te zasluzio covjek kao ja da l' bi te rastuzio kad rekao bih da tebe nisam bio vrijedan, nisam ja |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Gibonni 03.06.10 0:37 | |
| Sve ce biti k'o nekada
Hodala je bijelim hodnikom, teska koraka nosila je tajnu sa sobom krijuci od pogleda, grijeh bez imena za kojeg groba nema nijedna utjeha ni rijec, i nista kao
Ref. Sve ce biti k'o nekada kad budes daleko odavde sve ce biti k'o nekada da ima i ti malo pravde
Sve bi bilo k'o nekada i on bi bio tu kraj tebe da s tobom podijeli bol
Dosla je pred bijelu postelju k'o pred Gospoda prije nego legla je na nju jednom se prekrstila jednom bar za ono sto ce doci za jednu utjehu i rijec, za nesto kao
Ref.
Ref.
Sve ce biti k'o nekada da podijeli bol sve ce biti k'o nekada da ima i ti malo pravde
Sve bi bilo k'o nekada on bi bio tu kraj tebe da s tobom podijeli bol sve ce biti k'o nekada |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Gibonni 03.06.10 0:38 | |
| Posoljeni zrak i razlivena tinta
Ponekad sam pjan, do uha nasmijan i dusa mi je otvorena knjiga moje nebo je posoljeni zrak, a moje more razlivena tinta kome biti zahvalan, zivote moj
Krenem obalom koju dobro znam samo dva minuta pjesice do luke gdje se djeca igraju, pred nama skrivaju kriju iglom izbodene ruke
Pa opsujem da ne mogu prostije mada odavno sam pobjeg'o iz geta i mjesec iznad nas ima okus hostije a cesta miris izgubljenog svijeta
Ref. Moje nebo sad je posoljeni zrak, a moje more razlivena tinta zato pjevam da ne pojede me mrak jer da nisam ovo ja bih bio biljka kome biti zahvalan, grade moj
Ponekad sam pjan, do uha nasmijan i zivot mi je otvorena prica ja se cesto spotaknem, al' se uvijek docekam ja sam covjek koji nema briga
Ponekad sam pjan, do uha nasmijan i dusa mi je otvorena knjiga moje nebo je posoljeni zrak, a moje more razlivena tinta kome biti zahvalan, zivote moj
Krenem obalom koju dobro znam samo dva minuta pjesice do luke gdje se djeca igraju, pred nama skrivaju kriju iglom izbodene ruke
Pa opsujem da ne mogu prostije mada odavno sam pobjeg'o iz geta i mjesec iznad nas ima okus hostije a cesta miris izgubljenog svijeta |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Gibonni 03.06.10 0:38 | |
| Ozdravi mi ti
Ja ti donosim smijeh na napuklim usnama dug sam presao put da ga dijelimo na pola pa se spustam na pod kraj tvojega jastuka a ti mi zelju pokazi da ustat ces k'o nekada
Ref. Samo ozdravi mi ti to je sve sto sam od neba trazio i svaki korak tvoj sto ga napravis ja bih usnama nagradio
Samo ozdravi mi ti to je sve sto sam od neba trazio i svaki osmijeh tvoj sto mi poklonis kao zastavu bih razvio samo ozdravi mi ti
Ja cu cekati na tebe kada ustanes i kada krenes zelim vidjeti tvoj smijeh i zelim da se ponosim sa tobom
Ref.
I zelim se pomoliti sa tobom kad prepoznas pobjedu u sebi i pobjedu u meni i kad ozdravis mi ti |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Gibonni 03.06.10 0:39 | |
| Sta ce meni moja dica rec'
Sta ce meni moja dica rec kada sidnem pored njih na rub od posteje i sta ce kad ih stavis medju nas da nam budu taoci od ovog ludila sta bi andjeli s nama ljudima
Ref. Imas cime da me mrvis imas cime da me satjeras u kut nit' te volim, niti mrzim ja te samo jasno vidim ovaj put
I onda kad ih pustis do mene imam cudan osjecaj, k'o da ih posudjujem znaju dica sve sto triba znat' znaju nista ne vidit', znaju nista ne pitat' znaju andjeli s nama ludima
Ref. 2x
Ja te samo jasno vidim ovaj put prid mojon dicon |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Gibonni 03.06.10 0:39 | |
| Sebi dovoljna
Nemoj se cudit', andjele sto necu te prepoznati ako te sretnem bilo kad i bilo gdje s tobom necu
Sad imas moju rijec da necu ti olaksati ako zbog mene cutis stid i sve sto pricas samo govoris u zid jer s tobom necu
Ref. Jer imali smo kad govoriti i isplakat' se, i oprostiti al' ti si bila sama sebi dovoljna pa za cime zalis
Nemam volje uvijek sve razumijeti stalno boriti se, a ne uspjeti ti ces uvijek biti sebi dovoljna za cim cu zaliti, za tobom necu
Ako zbog mene cutis stid i sve sto pricas samo govoris u zid s tobom necu ti mozes reci bilo sta s tobom necu |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Gibonni 03.06.10 0:40 | |
| Divji cvit
Nije mi potriba sad ka sempja gubiti mir jer ja sam proguca kost za jubav nimam lipu ric
I zali Boze i trud i ludu glavu s kojom ne mislim ko me je natira da je provan da je 'vako zavolim
Ref. U srce me potocaj ka divji cvit pusti dazd iz oka da okripi naciklu jubav u meni
A da je coviku bit ka raspa i da je u dusi zal i grub ja ne bi se da' do kraja i ne bi vako ginija za nju
Da je coviku bit ka raspa da nista ne cuti ka i zvir ja ne bi se da' do kraja ko me tira da je 'vako zavolim
Ref. 2x
Nije mi potriba sad ka sempja gubiti mir ko me tira da je 'vako zavolin jer ja sam proguca kost za jubav niman lipu ric
I zali Boze i trud i ludu glavu s kojom ne mislim ko me tira, ko me tira ko me je natira da je provan da je 'vako zavolim
Nije mi potriba sad ka sempja gubiti mir jer ja sam proguca kost za jubav nimam lipu ric
I zali Boze i trud i ludu glavu s kojom ne mislim ko me je natira da je provam da je 'vako zavolim |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Gibonni 03.06.10 0:40 | |
| Bit cu kao ti
Sutnja prekrila je stazu vidio sam gdje tvoji svati kuci odlaze a ti si kasnila na svadbu jer nisi htjela da ostaris kraj takva covjeka
I mada sutis ja te razumijem jer tvoji nisu znali tko je on i da je srce dragi kamen sto sto put' vise vrijedi nego svo njegovo blago, njegovo zlato i ako stvarno nemas nista ti sa njim
Ref. Bit ces bijela vrana, al' ti nista ne mogu bit ces pjesma moja koju gluhi ne cuju draga ja sam na to spreman i bit cu sve sto treba bit cu kao ti
Bit cu bijela vrana koju crne kljucaju bit cu pjesma tvoja, gluhi u nju pucaju draga ja sam na to spreman i bit cu sve sto treba bit cu kao ti, bit cu kao ti
Prstom prekrit ces mi usne lagali su te, ptice ipak sutke umiru, ne pjevaju i kad te hvale, slave ili ljube svaki drugi je Juda koji s tobom trguje
A sto da cinim u ovoj noci kad su znali da nas vezu zicama ja cupam srce iz ovih grudi pa ga kroz prozor nudim gladnim pticama one se smiju, one se smiju znaju da nikad nismo bili dio njih
Ref. 2x
Jer svaki drugi je juda koji sa mnom tuguje |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Gibonni 03.06.10 0:41 | |
| Andjeo u tebi (duet Goran Bare)
Pod njegove plahte kako si to zalutala neki ljudi ne smiju se sresti ne postoji slamka da bi se za nju drzala dok mu nosis nenadane vijesti
Ljudi se kvare, valjda si to naucila ni on nije kakav ti se cini potonulu ladju sakrit ces ispod jezika usidrena tajna u tisini
Ref. 2x Sta on ima sa ditetom u tebi da se stidi, da ga skriva kad zavolio ga ne bi sta on ima s ditetom u tebi sta ti vridi da ga prizna kad zavolio ga ne bi
U javnom wc-u flomasterom ispisan je zid to brodolomci salju poruke u boci to ne vidi nitko, cita ih samo dragi Bog koji moze ovo ludilo zakocit
Toliko ljudi vuku se u kolonama u svojim urnama na cesti ti ne vidis nikoga na koga bi sad racunala bar jednog kojeg vridilo bi sresti
Sta on ustvari ima sa andjelom u tebi sta ti vridi da ga prizna kad zavolio ga ne bi |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Gibonni 03.06.10 0:41 | |
| Dvije duse
Previse sam gresan da bih bistrom vodom ruke umio da sakrio bih lice pred tvojim okom sto me bodrilo i mislit cu na tebe onda kad mi svane sudnji dan a mislit cu na ljubav koje nikad nisam bio dostojan
Ref. Nisam bio dostojan ni ove dvije duse sto nam je Bog povjerio, povjerio mjesto da se ljube ja sam i to iznevjerio
I izdao sam te i izdala si me i bolje nismo ni zasluzili ni ove dvije duse sto nam je Bog povjerio
I koliko sam blesav, toliko sam spreman gubiti nauci se od mene to sto nikad ne smijes postati jer previse sam gresan i onda kad mi svane sudnji dan ja mislit cu na ljubav koje nikad nisam bio dostojan |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Gibonni 03.06.10 0:42 | |
| Bolje da sam sutio
Sta, sta da popravim sad kad dobro znam da ispalo bi sretnije samo da sam pricao pametnije
Sta, sta da popravim sad kad ja sam tebe dobro iznervirao s time sto sam drugu zenu dirao
Ref. Bolje da sam sutio ne bih te naljutio ne bih te naljutio, znam
Ali jezik prljavi uvijek sve zabrljavi bolje da sam sutio ja da sam sutio ja
Sta, sta da popravim sad kad ja sam cijele noci s drugom bludio i s time nasoj ljubavi presudio |
| | | Gost Gost
| Nemoj mala reci ne ako ne moras
Kad mi oslabi vid i vise ne budem mlad kad zaboravim imena i mjesta gdje sam te vodio ja kad mi oslabi njuh i budem pospan i spor i ako vidis da kradem ti rublje sa susila tvog
Tada cu ti doci na prag da vidim da l' sam ti jos uvijek drag i tada nemoj mala reci ne ako ne moras nemoj mala reci ne ako ne moras
Ref. Ljudi drz'te lopova vikat ces sa prozora podivljala skroz jer sam dos'o gol i bos da ti svoje srce dam ljudi drz'te lopova vikat ces sa prozora podivljala skroz jer sam dos'o gol i bos sjeo na tvoj prag nemoj mala reci ne ako ne moras
Kad mi ponestane dah kada budem i kilav i zilav poput starog jastoga kad mi oslabi njuh i budem pospan i spor i ako vidis da kradem ti rublje sa susila tvog
Tada cu ti doci na prag da vidim da l' sam ti jos uvijek drag i tada nemoj mala reci ne ako ne moras nemoj mala reci ne ako ne moras |
| | | Gost Gost
| Suvise sam njen
S bezbroj nepoznatih boja vrijeme crta bore na licu mom ko brod zaboravljen od mora Boze lud sam za njom
I sve je tako kako treba sve na svome mjestu isto je ko prije samo fali ljubav njena da me vrati bar na tren
Ref. Boze suvise sam njen o, Boze, suvise sam njen dodjoh da te zamolim daj mi da je ne volim bar na tren
Bol je stvorena od nota I zato nocas necu pjevati o njoj Nisam grana s bezbroj kora Boze lud sam za njom
I sve je tako kako treba Sve na svome mjestu isto je ko prije Samo fali ljubav njena Da me vrati bar na tren |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Gibonni 03.06.10 0:43 | |
| Zavezanih ociju (evo me doma)
Zavezanih ociju ja mogu priko pazara do krizanja od Smojine i Bebica Tome do trafike sa lutrijom, kroz grozdove sandala i pistolje na vodu, salatu i pome i eto me doma
Blueseri od kolina, moji andjeli cuvari srasli su za gajbe isprid njene butige i sva domaca spica, babe i dica sa stekama duvana i cila moja ulica drzi mi fige da mi uspije
Ref. Judi, evo me doma ne dan se ovi put nigdi od ovog stola jebate, ti si lud
Sve moje zelje i grijesi najbolje godine jos su na istoj adresi tu kraj nje
I k'o da vuce me i noge me same nose tko ce zivog covika prisadit i sjecanje ka i sibice kad se smoce jedna mora na kraju upalit |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Gibonni 03.06.10 0:43 | |
| Zrno radosti
I mada zelim ja ne znam pravi nacin da ti kazem zao mi je sad i poslije svega ne mogu mirne duse u oci da ti pogledam
Ref. A sta mogu sta jos mogu da ti pruzim samo dva-tri osmijeha i tebi neke drage rijeci sta jos da ti dam zrno radosti na dlan
Sa kraja svijeta sve do tvoga praga vodili su moji putevi i sad na tvojoj postelji od neba nauci me opet sanjati |
| | | Heroj Totalno relaxiran
Broj postova : 1493 Godine : 30 Datum registracije : 24.07.2012
| Naslov: Re: Gibonni 01.08.12 18:01 | |
| Zedjam
Tražim previše od ovih rima Od riječi što ne prilaze Kao uplašena jata riba
Tražim previše od ovih žica Da ti svaka nota pristaje I da ima tvoje crte lica Da tvoja je
I uvijek ću te voljeti I gorjeti Od prvog trena Za tobom žeđam I uvijek ću te voljeti I gorjeti Od prvog trena Za tobom žeđam
Tražim previše od tebe mila Da me tvoje usne pomlade I da ljubav tvoja nema stida Nema predaje
Tražim previše od ovih žica Da ti svaka nota pristaje I da priča ova nema krivca Nema izdaje
Uvijek ću te voljeti I gorjeti Od prvog trena Za tobom žeđam
Kako napraviš da nisam običan? I da me ne vidiš sa gore strane? I kako napraviš kad ti nisam običan Koliko uzimam a koliko dajem?
Tražim previše od tebe mila
I uvijek ću te voljeti I gorjeti Od prvog trena Za tobom žeđam I uvijek ću te voljeti I gorjeti Od prvog trena Za tobom žeđam
Za tobom Za tobom Za tobom Žeđam
Zadnja promjena: Heroj; 01.08.12 18:20; ukupno mijenjano 1 put. | |
| Naslov: Re: Gibonni 01.08.12 18:06 | |
| Vrata moje sestre
Povedi me tamo na vrata moje sestre nasloni me ledjima na zid oci su nase usamljene zvijezde stavljam dlanove na njih
I opet sam dijete opet idem u duboko tu gdje ne vidi se dno i ceznja je moja dokle seze oko dok se pozdravljam sa njom
Ref. Dusom prolaze tihe jeseni draga proljeca zlatnih boja blagoslovi me i dozvoli mi da se oprosti dusa moja
Dozvoli mi
Ceznja je moja s' ove strane ceste pod jastukom ostavljeni zub i neka joj jutro nesto dobroga donese kada ne bude me tu
Ref.
Da se oprosti dusa moja
Dozvoli mi (2x)
Zadnja promjena: Heroj; 01.08.12 18:19; ukupno mijenjano 1 put. | |
| Naslov: Re: Gibonni 01.08.12 18:11 | |
| Toleranca
Opet se skripje zubima i s' ove i s' one strane i opet se zuri ljudima da sidju na niske grane
I ko me to stavlja u red veze mi zvonce za vrat i kaze: "ili si njihov, ili si nas druge nemas"
Ref. Drzi me, ljube, za rijec ja ne dizem ruke od nas jer treba mi ljubav da ostanem zdrav druge nemam
Ain’t no matter where you’re from, cause you’re here with me Ain’t no matter how you got here – air or sea See, we’re all here together now, hand in hand And we’re trying to make it better now, man to man Face to face, can we erase the racism, with one voice chase the rhythm And all VIPs will need to give Cause we’re all tryin’ to eat, sleep, breathe and live Spread love
Kako da ljudi nauce i da im pod kozu udje kada se ljubi domace da se ne mrzi tudje
U meni ne postoji bijes u tebi ne postoji strah treba mi ljubav da ostanem zdrav druge nemam
Ref.
Druge nemam
Treba mi ljubav da ostanem zdrav druge nemam
Spread love
Druge nemam
Spread love
| Naslov: Re: Gibonni 01.08.12 18:15 | |
| Zamoli me (Mozda ti je ispod casti)
Odmorit' ces oci od moga pogleda na svijet od svih stvari s' kojim' zivis koje ne vidis, a vidis ih sve
I nasa jedra u oluji navucene zavjese slutim sta ce se dogodit' i nista ne trebam govorit', jer ona ce
Rekla je: "hej, zamoli me, zamoli me mozda ti je ispod casti ja nestat' cu, zamoli me i gdje me stavis, tu cu rasti
Zamotaj se u novine kao staklo sto ga treba bacit' jer sve sto dotaknes ces upropastit', sve"
Rekla je, rekla je: "Odmorit' cu prste od stalnog gledanja kroz njih pa se ne trebas zanosit' da cu ikada oprostit'"
Ja poznajem, prepoznajem nasa jedra u oluji, prepoznajem navucene zavjese slutim sta ce se dogodit' i nista ne treban govorit' jer ona ce, ona ce
Zamoli me,zamoli me mozda ti je ispod casti ja nestat' cu, zamoli me i gdje me stavis tu cu rasti
Zamotaj se u novine kao staklo sto ga treba bacit' jer sve sto dotaknes ces upropastit', sve
Rekla je: "hej..."
"Zavoli me,zavoli me gdje me stavis, tu cu rasti zavoli me il' me upropasti"
Rekla je: "voli me"
| Naslov: Re: Gibonni 01.08.12 18:18 | |
| Vesla na vodi
Ovo nije vise tvoja briga tvoja vesla su na vodi i kuca ti je puna svitla puna ljudi koje volis
Jer, kad' ti nebo dusu sinja pa te svome krilu vuce ja sakrivam te iza stiha jer je tamo sve moguce, sve
Ref. Ovo si ti po necemu znam da jesi i tako me stid sto sam pustio da se desi
Ovo si ti po necemu znam da jesi i bit' cu ti stit sa sobom me ti ponesi
Ti ces uvijek biti moja briga koju moram sobom nosit' i dokle si bez mene stigla ko ce sebi to oprostit'
Jer, ti ces uvijek biti moja briga sta o tebi smim govorit' sa dzepovima punih stina u casi vode se utopit'
Ref.
Bit' cu ti stit sa sobom me ti ponesi
Ovo si ti po necemu znam... | |
| Naslov: Re: Gibonni 01.08.12 18:24 | |
| Slavim ove dane sto si tu
S kojom bojom želiš da oslikam vrime s tobom, dobrom mojom Svaka boja se smije i ostaje
Vratit ću ljuske ribama, strgane strane knjigama Neznajući, ja od tebe učim Da svaki put je kao prvi put Neznajući, oduvijek pjevajući Slavim ove dane što si tu
S kojom rukom želiš da premistim more, nasrid sobe tvoje Gradim otok za dvoje
I ostajem
Vratit ću ljuske ribama, strgane strane knjigama Neznajući, ja od tebe učim Da svaki put je kao prvi put Neznajući, oduvijek pjevajući Slavim ove dane što si tu!
Sun is always shining Sun is always shining
Slavim ove dane što si tu!
Sun is shining Sun is always shining Sun is always shining over you Sun is shining
U moju pjesmu uđi, to ti ne bi bilo prvi put
Sun is shining Sun is always shining
Sun is shining Sun is always shining Sun is always shining over you Sun is shining Sun is always shining
Shining over you Sun is shining Sun is always shining Sun is always shining over you Sun is shining Sun is always shining
Sun is shining Sun is always shining Sun is always shining over you | |
| Naslov: Re: Gibonni 01.08.12 18:29 | |
| Vrata do nas
S kim si na ti, vrata do nas? Ja ne znam ko je taj svit, tako vedar i blag. I sve što ne smije bit’ ima čudesnu draž, al’ ako smo tim, e onda pravila znaš.
Stavi srce u snig i sačuvaj čast jer znaš da postoji dil, dil, između Boga i nas. I sve što ne smije biti uvijek ostavi tag, al’ ako smo tim, e onda pravila znaš. Pravila znaš
Pronesite glas da ljubav u nama teče, pronesite glas, ej, o tom. Pronesite glas Između nas, između nas da ne postoji ništa treće, pronesite glas, ej o tom.
Pronesite glas
I šta ćemo sad ako ode na van i ako postane stih sve što o tebi znam. I sve sto ne smije bit uvijek ostavi tag za sobom, al’ ako smo tim, e onda pravila znas. pravila znaš ooo
Pronesite glas da ljubav u nama teče, pronesite glas, ej, o tom. Pronesite glas Između nas, između nas da ne postoji ništa treće, pronesite glas, ej o tom.
ireo,ireo
Pronesite glas, pronesite glas da ne postoji niko da ne postoji niko Pronesite glas, pronesite glas I niko i niko Pronesite glas, pronesite glas između nas da ne postoji niko da ne postoji niko
Pronesite glas između nas | |
| Naslov: Re: Gibonni 01.08.12 18:33 | |
| Opet si Bogu drag
Za koji dan biće godine dvije Na istom prozoru se naginjem I čekam čudo, čudo ne zna put
Za koji dan biće godine dvije Da njeno ime se ne spominje Kao neviješto prikriveni tattoo
Dom, to nije dom već pod i krov i ništa između
Njen, sad nisam njen I trebam smjer da ne skrenem pameću
Pa kažem: Opet si Bogu drag i opet je sve OK I nebo je tu di bilo je prije nje, prije nje Opet si Bogu drag i opet su ljudi fer Nek ode pola od onog što bilo je … pronađi dom i put i krov i sreću između
Sad nisam njen I trebam smjer da ne skrenem pameću pameću
Opet si Bogu drag i opet je sve OK I nebo je tu di bilo je prije nje, prije nje Opet si Bogu drag i opet su ljudi fer Nek ode pola od onog što bilo je bilo je Opet si Bogu drag i opet su ljudi fer Nek ode pola od onog što bilo je
Nebo je tu di bilo je prije nje, prije nje, prije nje | |
| Naslov: Re: Gibonni 01.08.12 18:35 | |
| Cemu se nadas, srce moje ( feat. Maya Azucena )
Da bi izašlo na dobro neke stvari triba proć Sve su riči na svom mistu ka i svićice na torti, kad smo zajedno
Možda ne triba se kladit i biti sigurna u to Da se neću s prvom kišom izmaknit ka i dite kad se sakrije pod stol Možda ne triba se kladit bez da pogledaš u pod
Valjda znam šta činim
My heart is always running, My heart is always running back to you …
I čemu se nadaš srce moje? Ja nisam dovoljno taj Od ovoga stvarno ne znam bolje Niti mogu da dam
Valjda znam šta činim
My heart is always running, My heart is always running back to you …
Jel se primilo za srce? Jel ljubav daje plod? Da li osjećamo trnce?
Svaki dan ti dajem odgovor Kada gledaš prema naprijed A ne gledam u pod
My heart is always running, My heart is always running back to you … My heart is always running, My heart is always running back to you …
Valjda znam
I čemu se nadaš srce moje? Ja nisam dovoljno taj Od ovoga stvarno ne znam bolje Niti mogu da dam
I čemu se nadaš srce moje? Ja nisam dovoljno taj Od ovoga stvarno ne znam bolje Niti mogu da dam Niti mogu
Valjda znam šta činim Valjda znam šta činim | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Gibonni | |
| |
| | | | Gibonni | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 417 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 417 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|