|
| Gibonni | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Gibonni 10.01.09 21:38 | |
| Libar
U libar svojih dugova Upiši mene Jer odavno te kupujem S onim što si htjela čut'
Od straha da ne potone Tvoja ljubav za mene Kao pčela u žlici čaja dok drži dah Ja nemam razloga za strah
Dajem ti verse i note Sve moje šarene perle na dar Još te mogu pjesmom kupiti Lukavo i slatkorječivo Još uvijek mogu ti podvaliti ljubav
I sve ću ti obećati Baš sve što hoćeš Moju kozu, moju kost I lice koje poželiš
Od straha da ne potone Tvoja ljubav za mene Kao pčela u žlici čaja dok drži dah Ja nemam razloga za strah
Dajem ti verse i note Sve moje šarene perle na dar Još te mogu pjesmom kupiti Lukavo i slatkorječivo Još uvijek mogu ti podvaliti ljubav Ljubav...
(dajem ti verse i note) (sve moje šarene perle na dar) Još te mogu pjesmom kupiti Lukavo i slatkorječivo Još uvijek mogu ti podvaliti ljubav
Još uvijek mogu... Još uvijek mogu ti podvaliti ljubav Ljubav...
Teh mahi seva hilejda Suna heja, sun deja peji Lejsun datuversa unmejola Jom tisela behsuda Lejsun datuversa unmejola hejda.
Zadnja promjena: tana; 10.01.09 21:43; ukupno mijenjano 2 put/a. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Gibonni 10.01.09 21:39 | |
| Kad sam nasamo s njom
Kad sam nasamo s njom To više nije moja muzika Već neki daleki ton, hladan... Kad sam nasamo s njom Nisam siguran što osjećam Kako bih nazvao to, ne znam Možda bezdan?
Znači ovo je tren kada čovjeku postane malo... Kad u svemu što volim na njoj nešto pofali Znači ovo je tren kad sve tuđe mi izgleda slatko I kad sve ono što volim na njoj više ne volim
Kad sam nasamo s njom To više nije moja muzika Kako smo došli do tog zida? Kad sam nasamo s njom Nema ničega u jedrima Polako napuštam brod bez vitra
Zadnja promjena: tana; 10.01.09 21:44; ukupno mijenjano 1 put. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Gibonni 10.01.09 21:41 | |
| Svi moji punti kad se zbroje
Nije najbolje vrime da nosim prid tebe posljednju rič Sve ono šta jesam od sutra ti neću bit I znam te u dušu i znam da ti nećeš progucati bis Bija san čovik za tebe Sad sam kurvin sin
I ne moš me vidit Ne želiš me čut Kad se zapetljam u priču da se ne znam izvuć
I šta mi sad vridi biti svoj Da li primištam zlatno sunce po nebu Sad vidim da to i nije to Kad nemaš sa kime podilit smij i nevoju I svi moji punti kad se zbroje Sve dođe na tvoje
To platit će neko ni kriv ni dužan Kad ruku ti da Samo zbog toga šta te na me podsjeća Pred zidine duše ti stavit ćeš stražu Od sumnje i straja da se nikad više Ovakva ljubav ne ponavlja Nikad više...
Zadnja promjena: tana; 10.01.09 21:44; ukupno mijenjano 1 put. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Gibonni 10.01.09 21:43 | |
| Judi, Zviri I Beštimje
S kojim imenom S kojom besidom Bi ovu jubav krstija I ko bi normalan Ko bi nasmijan Ovakvu tebe trpija I to triba znat Ti daješ prazno tilo Ali dušu nemoš dat I nije lako bit I svetica i kurba Sve po potribi Kako se namisti U taj čas
Među jude, Među zviri i beštimje Me stavi leć Ako za te ja ne vridim Ništa lipo Nimam reć
Svojom mladosti Svojom liposti Nadi ješku za mene I pa bi ka škarpun Bez daha u tvoj sić Grubo ka gruba rič I to triba znat Ti daješ prazno tilo Ali dušu nemoš dat I nije lako bit I svetica i kurba Sve po potribi Kako se namisti U taj čas
Među jude, Među zviri i beštimje Me stavi leć Ako za te ja ne vridim Ništa lipo Nimam reć |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Gibonni 12.01.09 1:04 | |
| Gibonni
Cinim pravu stvar
Mozda i dogodi se cudo i onda uspijem presutjeti teske rijeci i sve grubo sve sto ljudi govore kad se vise ne vole
Mozda se jednom rodi nada i onda uspijem ti priznati da si najbolja do sada da sa tobom nijedna ne moze se mjeriti nema pravila, tu nema pameti kad nastupi tisina mi smo dvoje ljudi sto se ne mogu razumjeti
Ref. I cinim pravu stvar, ne spominjem te ja jezik pregrizem da ne bih opsovao da ne bih opsovao ovaj zivot sto ga dijelim na pola i kada pozelim te ja jezik pregrizem da ne bih opsovao da ne bih opsovao ovaj zivot sto ga dijelim na pola
Sto je moje, sto je tvoje ja tako ne mogu razmisljati sve smo gradili u dvoje i sve iz temelja sad cemo podijeliti kome noc, a kome dan ne, tu nema pameti kad nastupi tisina mi smo dvoje ljudi sto se ne mogu razumjeti |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Gibonni 12.01.09 1:06 | |
| Ovo mi je skola
Ref. Ovo mi je skola i drugi puta cu pametnije jer falis mi do bola i znam da bice jos i bolnije jer svaka ljubav nova rusi vjeru u tebe ovo mi je skola i drugi puta cu pametnije
Koje su to rijeci sto su meni sisle s usana ne poznajem ni jednu sto bi kazni ovoj bila jednaka jer su osveta i ponos dvije sestre blizanke, rodjene u ponoc jedna malo prije, druga kasnije
Ako ikad vratim vjeru u tebe i onda lazna nada nikne za mene na poljima od snova ne pusta se korijenje ovo mi je skola i drugi puta cu pametnije
Ref.
Ako ikad vratim vjeru u tebe i onda lazna nada nikne za mene na poljima od snova ne pusta se korijenje ovo mi je skola i drugi puta cu pametnije |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Gibonni 29.01.09 14:25 | |
| Anđeo u tebi.....
Pod njegove plahte kako si to zalutala neki ljudi ne smiju se sresti ne postoji slamka da bi se za nju držala dok mu nosiš nenadane vijesti
Ljudi se kvare, valjda si to naučila ni on nije kakav ti se čini potonulu lađu sakrit ćeš ispod jezika usidrena tajna u tišini
Šta on ima sa ditetom u tebi da se stidi, da ga skriva kad zavolio ga ne bi šta on ima s ditetom u tebi šta ti vridi da ga prizna kad zavolio ga ne bi
U javnom wc-u flomasterom ispisan je zid to brodolomci šalju poruke u boci to ne vidi nitko, čita ih samo dragi Bog koji moze ovo ludilo zakočit
Toliko ljudi vuku se u kolonama u svojim urnama na cesti ti ne vidiš nikoga na koga bi sad računala bar jednog kojeg vridilo bi sresti
Šta on ustvari ima sa anđelom u tebi šta ti vridi da ga prizna kad zavolio ga ne bi |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Gibonni 29.01.09 14:25 | |
| Hodaj.....
Naučila si živit, tico lijepa od svakoga ne primit ruku pomirenja i počinješ razumit' prvi puta da jedno smo vani, a drugo smo iznutra
Hodaj! Nebo strpljive voli Hodaj! Možda se ipak sve u dobro pretvori i tko će to izvagat svaki puta koje riči vratit', a koje ćeš progucat
I straj te izgovorit nakon svega da godinama živiš s nekim koga ne znaš Hodaj! Nebo strpljive voli Hodaj! Možda se ipak sve u dobro pretvori
Zašto nosiš oblak iza lipog lica viruj, bit će sve u redu, i za svako slovo ti ne traži krivca u sebi il' u meni u svemu jer slomit' će nas to
Hodaj! Nebo strpljive voli Hodaj! Možda se ipak sve u dobro pretvori |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Gibonni 29.01.09 14:26 | |
| Oslobodi me....
Ovako počinje, ja ću te pokušat zamrzit' i neko vrijeme ću se budit' kraj tvoje kopije ovako počinje ova nada koju trpim u sebi rasiveno krpim i očekujem
Oslobodi me, ako znaš o čemu govorim tvoja me snaga vrijeđa taj pogled sa visoka skini mi to sa leđa to da si bolja
Tvoja me snaga vrijeđa i taj pogled sa visoka ja ne zavrijeđujem skini mi to sa leđa taj kamen da si bolja bez mene da si bolja
Ja ću te pokušat zamrzit' i neko vrijeme ću se budit' kraj tvoje kopije oslobodi me
Tvoja me snaga vrijedja taj pogled s visoka ne zavrijeđujem za kog se tako mijenjaš za ljude do sebe koje jedva poznaješ |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Gibonni 29.01.09 14:26 | |
| Ej, vapore....
Ej vapore Nisan tamo di je meni misto S dračon sa kojeg san poteka I di san davno isćupa Po ditinjstva svojega Pa ga u svit misto šoldi odnija
Ej vapore Ti odriši sidra i konope Pa me vrati do ditinjstva mog Di san davno isćupa Pola srca svojega Pa ga ispod njenih skala zakopa Sad me vodi jer će duša skončat Bez jubavi moje Usne žedne nek mi liči kapja njezine lipote Ej vapore, ej vapore |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Gibonni 29.01.09 14:27 | |
| Ozdravi mi ti....
Ja ti donosim smijeh na napuklim usnama Dug sam prešao put da ga dijelimo napola Pa se spuštam na pod kraj tvojega jastuka A ti mi želju pokaži Da ustat ćeš ko nekada
Samo ozdravi mi ti To je sve što sam od neba tražio I svaki korak tvoj što ga napraviš Ja bih usnama nagradio Samo ozdravi mi ti To je sve što sam od neba tražio I svaki osmijeh tvoj Što mi pokloniš Kao zastavu bih razvio Samo ozdravi mi ti
Ja ti donosim smijeh na napuklim usnama Da te zagrnem s njim u prohladnim noćima Pa se spuštam na pod kraj tvojega jastuka A ti mi želju pokaži Da ustat ćeš ko nekada
Ja ću čekati na tebe Kada ustaneš i kada kreneš Želim vidjeti tvoj smijeh I želim da se ponosim sa tobom I želim se pomoliti sa tobom Kad prepoznaš pobjedu u sebi I pobjedu u meni I kada ozdraviš mi ti. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Gibonni 29.01.09 14:27 | |
| Ovo mi je škola....
Ovo mi je škola I drugi puta ću pametnije Jer fališ mi do bola I znam da bit će još i bolnije Jer svaka ljubav nova Ruši vjeru u tebe Ovo mi je škola I drugi puta ću pametnije
Oooo ooo
Koje su to riječi Što su meni sišle s usana Ne poznajem ni jednu Što bi kazni ovoj bila jednaka Jer su osveta i ponos Dvije sestre blizanke Rođene u ponoć Jedna malo prije, a druga kasnije
Ako ikad vratim vjeru u tebe Oooo ooo I onda lažna nada nikne za mene Na poljima od snova Ne pušta se korijenje Ovo mi je škola I drugi puta ću pametnije
Ovo mi je škola I drugi puta ću pametnije Jer fališ mi do bola I znam da bit će još i bolnije
Jer su osveta i ponos Dvije sestre blizanke Rođene u ponoć Jedna malo prije, a druga kasnije. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Gibonni 02.06.09 19:15 | |
| Cijele noći molio sam nebo
Noćas sam po nebu nad gradom Kao po staklu Napisao prstom Gdje je sad ona? A gdje li je? U noći bez zvijezda, I bez mira i bez sna Sve me tjeralo opet Da mislim na tebe I kad mi je teško Da mi bude još teže Da bude teze još
Cijele noći molio sam nebo Molio da pošalje mi nekog Jer po mom blatu ja ne mogu Ja ne mogu sam Ja ne mogu sam To znam
Noćas je stotinu kiša palo u srcu I tekla je voda ulicom tvojom To znam Kroz tisuće riječi i kroz samo jedno ime I sve me tjeralo opet Da mislim na tebe I kad mi je teško Da mi bude još teže Da bude teže još
Cijele noći molio sam nebo Molio da pošalje mi nekog Jer po mom blatu ja ne mogu Ja ne mogu Ja ne mogu sam Oooo, ja ne mogu sam. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Gibonni 02.06.09 19:15 | |
| Ispod moga pramca (Tempera)
Ispod moga pramca Jutro zapleteno u dubinama Kao lice stranca Naboralo se more u daljinama
Kao tempera Kiša nebo oboji Takve je boje srce moje Otkad me ne voliš
Kada krenu zime I nakupe se alge na koritu I na moje ime U zaboravu tvome duboku |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Gibonni 02.06.09 19:16 | |
| Judi, zviri i beštimje
S kojim imenom S kojom besidom Bi ovu jubav krstija I ko bi normalan Ko bi nasmijan Ovakvu tebe trpija I to triba znat Ti daješ prazno tilo Ali dušu nemoš dat I nije lako bit I svetica i kurba Sve po potribi Kako se namisti U taj čas
Među jude, Među zviri i beštimje Me stavi leć Ako za te ja ne vridim Ništa lipo Nimam reć
Svojom mladosti Svojom liposti Nadi ješku za mene I pa bi ka škarpun Bez daha u tvoj sić Grubo ka gruba rič I to triba znat Ti daješ prazno tilo Ali dušu nemoš dat I nije lako bit I svetica i kurba Sve po potribi Kako se namisti U taj čas
Među jude, Među zviri i beštimje Me stavi leć Ako za te ja ne vridim Ništa lipo Nimam reć |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Gibonni 02.06.09 19:17 | |
| Kad sam nasamo s njom
Kad sam nasamo s njom to vise nije moja muzika vec neki daleki ton, hladan
Kad sam nasamo s njom nisam siguran sto osjecam kako bih nazvao to, ne znam mozda bezdan
Znaci ovo je tren kada covijeku postane malo kad u svemu sto volim na njoj nesto pofali znaci ovo je tren kad sve tudje mi izgleda slatko i kad sve ono sto volim na njoj vise ne volim
Kad sam nasamo s njom to vise nije moja muzika kako smo dosli do tog zida
Kad sam nasamo s njom nema nicega u jedrima polako napustam brod bez vitra bez vitra |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Gibonni 02.06.09 19:18 | |
| Kao časna riječ
Dobar i glup ista je stvar tu ništa promijenit ne mogu i sve što sam činio da bi nas održao sad ide na moju sramotu i na obraz moj
Podigni zid bezbroj godina dug učini mi uslugu tako jer lijepo govoriš samo da mi ugodiš (sa figom u srcu je lako dati časnu riječ)
Ako te pokušam sačuvati sam ću sebi se narugati a to je prevelika cijena za nešto čega nema što u tebi ne postoji
Podigni zid bezbroj godina dug tako da ne vidim preko da te ne vidim i da ne osjetim da za tebe ima još netko meni nepoznat. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Gibonni 02.06.09 19:19 | |
| Lipa moja
Lipa moja načelo me vrime Kao mladu lozu u polju A na škure zakucale zime pa se tvoja mladost ruga Ovim neverama s juga ča nam prite
Lipa moja najlipša od sviju Ponudi mi ljubav prid zoru I pusti da se divim tvome tilu dok se tvoja mladost ruga Ovim neverama s juga ča nam prite
Lipa moja da te zvizde ne vide Ne bi znale s kim bi nebo dilile Lipa moja ti mi budi nevista Budi krijesnica na mojim putima
Lipa moja. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Gibonni 02.06.09 19:20 | |
| Kad mi nebo bude dom
Upoznat ćeš slobodu kao vijest iz novine i sve što ljudi čine u njeno ime, a protiv nje pobrkani lonci čine svijet kume moj držim glavu iznad mutne vode predugo.
I što se penjem više, dalje ove grane sve su tanje poda mnom i čak po cijenu ako padnem stić ću tamo kad mi nebo bude dom.
Podivljali ljudi krče put barutom i s tom neslobodom u sebi sve što čine je slično njoj.
I što se penjem više, dalje ove grane sve su tanje poda mnom i čak po cijenu ako padnem stić ću tamo kad mi nebo bude dom. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Gibonni 02.06.09 19:20 | |
| Mirakul
Miti, miti, miti Miti, miti, miti Miti kelo yom cwin Tango poto iwi lobo Tango poto iwi lobo Kul matye iwi lobo Lutuwa we
Divno je kad žena ima petlju Da te uzme k sebi Onda kad si slab
Divno je kad ćutiš snagu njenu Koja vadi me iz moga blata van Divno je...
Divno je kad izlaziš na svjetlo Dok priviknu se oči Znam da nisam sam
Divno je i ne događa se često Taman toliko da sam o njoj ovisan Divno je...
Je te donne ma liberte A to ne sliči na mene
Jer sve je moje njeno Kao zapleteno Prokleto i sveto za mene
Something in my bones Something under skin Something in her words It's miracle for me It's a miracle
Je te donne ma liberte
She makes me a better man
Odakle joj pravo Znati me ovako I ući mi pod kožu zauvijek? Odakle joj pravo?
Something in my bones Something under skin Something in her words It's miracle for me It's a miracle She makes me a better man. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Gibonni 02.06.09 19:21 | |
| Oslobodi me
Ovako pocinje, ja cu te pokusat zamrzit' i neko vrijeme cu se budit' kraj tvoje kopije ovako pocinje ova nada koju trpim u sebi rasiveno krpim i ocekujem
Oslobodi me, ako znas o cemu govorim tvoja me snaga vrijedja taj pogled sa visoka skini mi to sa ledja to da si bolja
Tvoja me snaga vrijedja i taj pogled sa visoka ja ne zavrijedjujem skini mi to sa ledja taj kamen da si bolja bez mene da si bolja
Ja cu te pokusat zamrzit' i neko vrijeme cu se budit' kraj tvoje kopije oslobodi me
Tvoja me snaga vrijedja taj pogled s visoka ne zavrijedjujem za kog se tako mijenjas za ljude do sebe koje jedva poznajes |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Gibonni 02.06.09 19:22 | |
| Za ljubav izgorit
A što su zame ove bisne hridi (u more pomočen kruh) i grom ča cipa priko nas i škrip je zubima je samo svića na nebu
Jer sve se da izdurat kad stavim sumnju pod ključ jer more samo želi čut i vidit koliko sam lud i da li idem do kraja, sa tobom do kraja
I opet sam oživija imam force se borit sad živim za taj osjećaj za ljubav izgorit
Šta su jidra dok se tuku s vitrima
Ka fete sira kad ih lomiš prstima ali ja sam bolji i samo sada postojim dok se borim i primam vitar prsima (to bi tribala vidit i sa mnom podilit, ljubav)
I opet sam oživija imam force se borit sad živim za taj osjećaj za ljubav izgorit. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Gibonni 02.06.09 19:23 | |
| Život me umorio
Na meni je red da se dignem u pet I u redu za crni kruh da čekam svitanje. Na tebi je red za riječ ili dvije Da ih pokloniš meni umjesto utjehe.
Život me umorio, a moje svjetlo nosiš ti. Za što bih se borio sam bez tvoje ljubavi? Život me umorio, a moje svjetlo nosiš ti
Iz noći u noć, iz dana u dan Pola žlice hladne juhe našim usnama. A ti, ti reći ćeš da još uvijek sam ja Sve ono što si u meni tražila.
Ako kažem da ne mogu Ako posrnem ti ja Ako saviju me kiše Bez obzira na sve molit ću se za tebe. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Gibonni 03.06.10 0:35 | |
| U ljubav vjere nemam (duet Oliver Dragojevic)
Dusu sam potrosio zbog toga ne zalim sve sam svoje prosao bezbroj precica do sna bezbroj slijepih ulica
Srce se umorilo i ne znam sta cu s njim u sto sam se pretvorio sretan ili nesretan ja samo jedno znam
Ref. Nju da sam zenio ne bih tako uvenuo starim ja, a u ljubav vjere nemam svoju djecu sam sanjao, njenim ih imenom nazvao starim ja, a u ljubav vjere nemam
Dusu sam potrosio zbog toga ne zalim u sto sam se pretvorio sretan ili nesretan ja samo jedno znam |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Gibonni 03.06.10 0:36 | |
| Zlatne godine
Noc bez zvijezda, gradovi bez imena i moja sjecanja tragovi kocenja na cestama sto vode do neba a bio sam na kraju svijeta sam bez tebe korak do dna sam protiv svih na kraju vremena a gdje si ostala ti
Ref. 2x Zlatne godine i duge sjene pomoli se za nase vrijeme jednu svijecu ljubavi zapali za mene
Hladna kisa moje noci umiva tvojim suzama nije zivot posuo sa ruzama sva moja sjecanja a bio sam na kraju svijeta sam, bez tebe korak do dna sam protiv svih na kraju vremena, a gdje si ostala ti |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Gibonni | |
| |
| | | | Gibonni | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 413 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 413 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|