|
| Devojčica od tri godine pobedila rak dojke | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Devojčica od tri godine pobedila rak dojke 10.01.11 15:38 | |
| Ališi Hanter iz Toronta otkriven rak dojke kada je imala tri godine, godinu dana kasnije bolest je pobeđena Ališina majka Melani otkrila je čvorić na prsima svoje ćerke, a ispostavilo se da je u pitanju rak. - Imala je mali čvorić, veličine graška. Mislila sam da je bezopasna cista. Bila sam šokirana kada su mi rekli o čemu se radi. Nisam mislila da tako malo dete može da ima rak dojke - rekla je Melani. Ališa je odmah poslana na mazektomiju, gde su joj uklonili 16 limfnih čvorova ispod pazuha kako bi bili sigurni da se rak nije proširio. Srećom, sve je bilo u redu pa nije bilo potrebe za hemoterapijom ili radioterapijom. - Šokirali smo se kada smo uspostavili dijagnozu. Bavim se rakom dojke već 25 godina, ali nikada nisam naišla na ovako mladu pacijentkinju. Ona je najmlađi slučaj raka dojke na svetu - izjavila je hirurg lokalne bolnice Nensi Daun. Do sada je najmlađa obolela od raka dojke bila Hana Pauel Oslam iz Kalifornije, kojoj je bolest otkrivena kada je imala deset godina. izvor |
| | | mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Re: Devojčica od tri godine pobedila rak dojke 25.04.11 21:41 | |
| hvala bogu da je pobedjena bolest nek je ziva i zdrava. | |
| | | | Devojčica od tri godine pobedila rak dojke | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 531 korisnika/ca online; 1 registriran/a, 0 skrivenih i 530 gostiju. :: 2 Bots GerillaNajviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59. |
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|