|
| Windows 7 verzije | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
bodomiere Ljubitelj foruma
Broj postova : 3910 Godine : 33 Lokacija : Kaštel Sućurac Datum registracije : 30.05.2010
| Naslov: Windows 7 verzije 03.01.11 19:33 | |
| Izgleda da Microsoft voli komplikovati određene stvari, pa će stoga Windows 7 biti dostupan u čak šest verzija: Starter, Home Basic, Home Premium, Professional, Enterprise i Ultimate.
Prva i najjeftinija verzija Windows 7 Starter moći će pokrenuti samo tri aplikacije istovremeno, i pored toga će imati ograničenje rezolucije ekrana, pa će svoju najveću ulogu doživjeti na netbook računarima. Takođe, pomenuta verzija neće imati Aero i još mnogo drugih funkcija (Windows Touch, Live thumbnail...), dok će zadržati novi napredni taskbar.
Home Basic verzija neće imati ograničenja što se tiče broja aplikacija, imaće Live thumbnail i naprednu mrežnu podršku, dok će Home Premium imati sve pomenuto, plus Media Center poboljšanja, Aero izgled, multi-touch podršku, kao i Windows Media Center.
Što se tiče Professional verzije ona će biti Home Premium sa mogućnošću backup-a, Remote Desktop host, plus još nekoliko sitnica. Windows 7 Business i Ultimate će dobit dodatno još BitLocker, DirectAccess, AppLocker i mogućnost boot-anja sa virtuelnog uređaja.
Cijene za verzije će biti objavljene u narednom periodu.
izvor
ko što sam već reko ja koristim 7 ultimate.čuo sam da je najbolja za igre od svih 7-ica,al opet sam čuo i da je enterprise najbolja od svih 7-ica (općenito valjda).koju vi koristite ako ih koristite i kakva su vaša iskustva?znate li šta o ovome da je enterprise najbolja od svih?po čemu? | |
| | | Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Windows 7 verzije 04.01.11 1:28 | |
| Ja korisim windows 7 ultimate...isto su mi stavili taj program radi igrica...valjda ma meni baš svejedno koji je program glavno da mogu na net | |
| | | Bobić Ljubitelj foruma
Broj postova : 3373 Datum registracije : 29.07.2010
| Naslov: Re: Windows 7 verzije 06.01.11 11:22 | |
| Izvor ti je iz 2009 godine objava,,, da malo pojasnimo,,, Ultimate i EnterpriseOve dvije verzije uključuje sve Home PremiumNo BitLocker No boot from VHD No EFS (Encrypting File System) No Support for backup to a network location Client-only Remote Desktop No Offline files support No Domain join Home BasicNo Aero Glass (Aero theme available) No Premium games No BitLocker No boot from VHD No EFS (Encrypting File System) No Support for backup to a network location Client-only Remote Desktop No Media Center support No Tablet PC or Multi-Touch support No built-in support for DVD burning or playback Single procesor support only (unlimited cores) No Offline files support No Domain join No Sticky Notes app No Snipping Tool app No IIS support Starterapp limit (ovo će vjerojatno biti izmjenjeno u finalnoj verziji) No Aero Glass No Aero theme No Live Taskbar Preview support No Premium games No BitLocker No boot from VHD No EFS (Encrypting File System) No Support for backup to a network location Client-only Remote Desktop No Media Center support No Tablet PC or Multi-Touch support No built-in support for DVD burning or playback Single procesor support only (unlimited cores) No Offline files support No Domain join No Sticky Notes app No Snipping Tool app No IIS support No Fast User Switching To je posljednje sto je izaslo,,, moja preporuka (ovisno o dubini dzepa) original po mogucnosti ultimate verzija | |
| | | mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Re: Windows 7 verzije 14.06.11 22:56 | |
| dobar je za grom kompjutere | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Windows 7 verzije | |
| |
| | | | Windows 7 verzije | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 482 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 482 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|