|
| Ja ne znam - ti znaš, ti ne znaš - ona zna! | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Ja ne znam - ti znaš, ti ne znaš - ona zna! 08.01.09 11:04 | |
| E ovako... Ako nešto ne znaš ili te nešto zanima, il si jednostavno rođeni znatiželjko pitaj..., forumaš poslije tebe ti treba pomoći... kako? savjetovat te :eh,da: ili naučit te ili će se samo sprdat s tvojim neznanjem (hebiga, ko pita ne skita... il nahebe.. ) A zatim... taj forumaš koji pomogne... mora isto nešto pitati što ne zna! Napomena: nema višestukih pomaganja nekom forumašu... jedno pitanje, jedan odgovor... itd. Ako želite o nekom pitanju raspravljati onda otvorite posebnu temu... ovdje ide sve šturo! Pa krenimo... .................................................................................................................................................................... Kako da ispečem one američke palačinke... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ja ne znam - ti znaš, ti ne znaš - ona zna! 08.01.09 11:38 | |
| jaja, mlijeko, malo vode, soda bikarbona, malo soli i šećera, brašno sve zajedno dobro promiješati i pustiti malo da odstoji. ispeći u tavi malo nauljenu onoliko koliko zahvatimo kutljačom dok se smjesa ne potroši. Poslužiti s javorovim sirupom ili pekmezom po želji
Kako se prave tortille (tortilje) |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ja ne znam - ti znaš, ti ne znaš - ona zna! 08.01.09 12:09 | |
| - Teofil je napisao/la:
Kako se prave tortille (tortilje) POTREBNO: 1 šalica brašna 3 žlice maslaca ili margarina sol pola šalice vode NAČIN PRIPREME: Brašnu dodajte sol, pa prstima izmiješajte margarin i brašno u sitne mrvice. Postupno dodavajte vodu tako da se sve poveže. Podijelite tijesto u 10-12 dijelova, svaki dio razvaljajte u krug i pecite na zamašćenoj tavi s obije strane. Koji je najbolji kaladont za zube ako osoba ima fiksni aparatić, tako da gumice ne bi požutile? |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Ja ne znam - ti znaš, ti ne znaš - ona zna! | |
| |
| | | | Ja ne znam - ti znaš, ti ne znaš - ona zna! | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 436 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 436 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|