|
| Postajemo li bolji kad nas zadese problemi i nesreće? | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Postajemo li bolji kad nas zadese problemi i nesreće? 07.01.09 3:18 | |
| Znamo li tek tada kad nas zadese problemi i nesreće cijeniti ono što imamo? Postajemo li tada bolje osobe i trudimo se pozitivno riješiti problem? Mnoge situacije i iskustva ljudi govore tome u prilog, ljudi ćesto u teškim situacijama zazivaju Božju pomoć, postaju vjernici, totalno se mijenjaju. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Postajemo li bolji kad nas zadese problemi i nesreće? 07.01.09 11:09 | |
| Ima dosta istine u tome. Ljudi se promjene kad se nađu u teškoj situaciji pogotovo jer tek tad vide ko su im pravi prijatelji, a to nekad znaju biti ljudi kojih se najmanje nadaju. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Postajemo li bolji kad nas zadese problemi i nesreće? 07.01.09 11:27 | |
| - Teofil je napisao/la:
- Ima dosta istine u tome. Ljudi se promjene kad se nađu u teškoj situaciji pogotovo jer tek tad vide ko su im pravi prijatelji, a to nekad znaju biti ljudi kojih se najmanje nadaju.
Ovako bi ja napisala od riječi do riječi... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Postajemo li bolji kad nas zadese problemi i nesreće? 07.01.09 14:00 | |
| da jer nažalost tek tad shvatimo koliko nam je stalo do određenih stvari i osoba.. to je tužno, al istinito, jer malo ljudi danas nas svijetu ne cijeni nešto dok to ne izgubi, i tek onda kukamo i želimo za tim, i na taj način činimo sve da dobijemo ono nešto što smo imali prije i sve radimo, pa čak i mijenjamo sebe, da nam bude super... a slažem se da se pravi prijatelji u nevolji poznaju.. bar sam ja sam vidjela ko su moji... |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Postajemo li bolji kad nas zadese problemi i nesreće? 09.02.09 11:13 | |
| Sretan sam jer smo svi na ovom forumu uvijek prijatelji! Jutos baš malo razmišljam o ovoj temi, listao sam neke albume i odlučio da moram više pažnje posvetiti starijim članovima obitelji jer ih već sutra možda neće biti, a ćesto smo takvi da shvatimo koliko nam neka osoba znaći kad je izgubimo. A i odlučio sam dodatan napor učiniti u prevenciji bolesti i očuvanju zdravlja, jer i zdravlje najviše cijenimo kad obolimo. Uvijek treba cijeniti ono što imamo, jer uvijek može biti i puno gore. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Postajemo li bolji kad nas zadese problemi i nesreće? 09.02.09 11:19 | |
| slazem se, ali naj bitnije je zdravlje tek kad ga izgubis znas ga cijeniti, a kazu najbolji je prijatelj koji ti pomogne u nevolji a i ne nadas se,u koga se uzdas taj te najprije iznevjeri _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Lux Totalno relaxiran
Broj postova : 1417 Godine : 59 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 03.02.2009
| Naslov: Re: Postajemo li bolji kad nas zadese problemi i nesreće? 09.02.09 11:54 | |
| Kad ljude zadese nesreće, onda se pokaže da su u biti dobri. Dok smo ovako otuđeni i živimo svatko u svom svijetu, ne obaziremo se toliko na druge. No u trenucima muke i nevolje većina ljudi je spremna nesebično pomoći, zato to ponekad djeluje toliko neočekivano. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Postajemo li bolji kad nas zadese problemi i nesreće? 09.02.09 14:10 | |
| Slažem se, kad krenu problemi i nesreće postanemo svijesni koliko nam je zapravo bilo dobro prije tog razdoblja. Trebali bi prestat kukat zbog svega i počet uživat |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Postajemo li bolji kad nas zadese problemi i nesreće? 23.02.09 17:06 | |
| obično je tako.....iako bi trebali cijeniti svaki trenutak,a ne samo kad su problemi pokušavati nešto ispraviti......treba sada nešto poduzeti gledati na stvari malo vedrije i uživati......... |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Postajemo li bolji kad nas zadese problemi i nesreće? 10.10.09 13:16 | |
| Mijenjaju se oni koji imali puno toga za promijeniti prije problema i životnih nedaća.. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Postajemo li bolji kad nas zadese problemi i nesreće? 27.06.10 18:16 | |
| Zavisi od coveka do coveka...neki postaju bolji izvuku neku poruku iz toga..uciniti svoje najblize i sebe sretnima jer zivot je tako kratak... proslost ne mozemo promeniti ali buducnost mozemo...treba iz srca izbaciti zavist ,mrznju, uciniti svaki dan najlepsim jer sreca je u malim stvarima..jedno hvala,izvini,zagrljaj, nekoliko kuna udeliti prosjaku,radovati se novom danu, pomoci prijateljima, familiji... sitnice koje ce vas svakako uciniti boljim.. jednostavno biti covek
Dok drugi pocnu mrzeti sudbinu ,Boga.. postaju jos ogorceniji Mislim da bog ima svoje razloge zasto nam se neke stvari desavaju..a mi trebamo izvuci najbolje iz toga Sto bi rekli svako zlo za neko dobro.... |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Postajemo li bolji kad nas zadese problemi i nesreće? 27.06.10 18:23 | |
| - Citat :
- Mislim da bog ima svoje razloge zasto nam se neke stvari desavaju..a mi trebamo izvuci najbolje iz toga Sto bi rekli svako zlo za neko dobro....
Barem sto se mene tice ..ovo se potvrdilo vise puta ..iz svega loseg nazovimo losim ono sto mi se desi uvijek izvucem nesto i dobro ..i ne mrzim ni sudbinu ni Boga ..cak sta vise uvijek nadem jos vise vjere u sebi ... a sad da li postajem bolja ne znam ... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | len Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 470 Datum registracije : 23.06.2010
| Naslov: Re: Postajemo li bolji kad nas zadese problemi i nesreće? 27.06.10 18:36 | |
| Nakon krize ljudi se cesto nađu na raskrsnici, sta dalje? Razlike među ljudima nestaju tako da se mnogi odluce za drugaciji zivot. | |
| | | teaa Totalno relaxiran
Broj postova : 2415 Godine : 54 Lokacija : Split Datum registracije : 05.02.2010
| Naslov: Re: Postajemo li bolji kad nas zadese problemi i nesreće? 27.06.10 18:39 | |
| Zavisi od osobe.Nije se loše okrenuti u vjeru...samo nisam za nikakvu vrstu isključivosti. Neke životne nedaće promijene čovjeka i postave mu na pravilan način listu prioriteta u životu. Uvijek se može izvući nešto dobro... Ja se sama trudim biti bolja...što se mene tiče...sad...koliko uspjevam...ne znam...dajem sve od sebe | |
| | | Dita von Teese Ljubitelj foruma
Broj postova : 3308 Godine : 114 Datum registracije : 12.02.2010
| Naslov: Re: Postajemo li bolji kad nas zadese problemi i nesreće? 27.06.10 18:50 | |
| Nikada covjek nije toliko njezan,kao kad mu je tesko. | |
| | | teaa Totalno relaxiran
Broj postova : 2415 Godine : 54 Lokacija : Split Datum registracije : 05.02.2010
| Naslov: Re: Postajemo li bolji kad nas zadese problemi i nesreće? 27.06.10 18:54 | |
| Čini mi se nekad ...da za sve ima razlog.Samo je pitanje...hoće li nesreća slomiti čovjeka i načiniti ga gorim od onog što jeste...ili će nakon toga postati i bolji i primjer drugima.
Stvar je izbora kod svakoga...itekako čovjek i nakon svega može život i oplemeniti. | |
| | | len Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 470 Datum registracije : 23.06.2010
| Naslov: Re: Postajemo li bolji kad nas zadese problemi i nesreće? 27.06.10 19:00 | |
|
Zadnja promjena: len; 07.07.10 17:26; ukupno mijenjano 1 put. | |
| | | Gost Gost
| | | | Sponsored content
| Naslov: Re: Postajemo li bolji kad nas zadese problemi i nesreće? | |
| |
| | | | Postajemo li bolji kad nas zadese problemi i nesreće? | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 253 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 253 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|