|
| Tajni plan EU-zatvaranje bankovnih šaltera i blokada bankomata ! | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
cassia Totalno relaxiran
Broj postova : 2455 Lokacija : Greenwood Datum registracije : 07.08.2010
| Naslov: Tajni plan EU-zatvaranje bankovnih šaltera i blokada bankomata ! 06.12.10 19:32 | |
| -------------------------------------------------------------------------------- HRsvijet otkriva tajni plan Europske unije – Zatvaranje bankovnih šaltera i blokada bankomata - Angela Merkel naredila medijima cenzuru u vezi EU krize Saznajemo da u Republici Njemačkoj i još nekoliko vodećih europskih država, vlade pripremaju zaustavljanje sve izglednije navale svojih građana s ciljem masovnog podizanja novca s banaka. Stanovnici tih zemalja su, međutim u velikoj zabludi ako misle da na banci imaju novac, jer njihov novac je pretvoren u raznorazne vrijednosne papire i virtualne vrijednosti. Europska Unija je prije nekoliko dana uputila poruku na adresu velikih medijskih kuća, u kojem se urednike „mainstream medija“ moli da o ovoj mogućnosti ne izvještavaju stanovništvo, jer bi se u svim zemljama Eurozone moglo dogoditi ono što se proteklog tjedna dešavalo u Irskoj, gdje je zabilježen pravi „stampedo“ na bankomate i šaltere tamošnjih banaka. Samo u dvije vodeće irske banke, “AngloIrish bank” i “Bank of Ireland”, podignuto je tijekom prošlog tjedna čak 23 MILIJARDE EURA!! Za jednu zemlju veličine Irske, koja broji oko 5 milijuna stanovnika, riječ je o zaista astronomskoj svoti novca. Vodeće novine i televizijske kuće o tome ne izvješćuju javnost, jer se EU diplomacija boji slične reakcije i u drugim zemljama Eurozone. Građani europskih zemalja sve više gube povjerenje u transparentno poslovanje svojih matičnih banaka, a sve više jača svijest o pravoj prirodi novca, koji realno više ne postoji, već je pretvoren u raznorazne vrijednosne papire, hipoteke i zajmove. Ljudi polako shvaćaju da njihov novac ne leži u bankovnom trezoru te da bi cjelokupan bankarski sustav propao, u slučaju da svi ljudi u kratkom roku zatraže novac koji im pripada. U mogućem scenariju raspada Europske unije i povratka na stare državne valute, vlade etabliranih europskih država su svjesne da će reakcija građana biti upravo ovakva kao i u Republici Irskoj te su stoga i donijele ovaj tajni plan, kojim će u tom slučaju na neodređeno vrijeme blokirati mogućnost podizanja novca od strane korisnika bankarskih usluga. Plan europskih političara je jasno definiran: U slučaju raspada Eurozone, koji je sve izgledniji, sve bankarske institucije će zatvoriti svoje šaltere za isplatu novca te blokirati bankomate, a i rad burze će se privremeno prekinuti. Postignut je i dogovor sa vodećim društvenim mrežama na internetu, koje će u tom slučaju onemogućiti chat i privatne poruke, da bi se spriječila organizirana interakcija građana te mogući prosvjedi i nemiri. Njemačka policija je i službeno potvrdila da ovi planovi postoje te da uključuju i angažman vojske u mogućem spriječavanju masovnih prosvjeda i eskalacije nasilja na ulicama velikih europskih gradova. U slučaju pokušaja nasilnog ulaska građana u banke, njemačka vojska je primjerice već dobila jasne upute i naređenja, u kojima stoji da moraju bezuvjetno štititi banke i njihove interese. Izvor informacija je ugledni njemački novinar Udo Ulfkotte koji je preko 16. godina radio za novine Frankfurter Allgemeine. Dugo godina je bio i korespondent za Afriku i Saudijsku arabiju te je stručnjak za obavještajne službe. Dodjeljeno mu je više nagrada. Cenzura Ulfkotte tvrdi kako je Angela Merkel već dva puta pozvala sve zastupnike većih medija u Njemačkoj kako bi ih zamolila da ne pišu previše o Europskoj krizi kako se nebi proširila panika. __________________ Rekoh ja da Hrvatska neće u EU,da će se prije raspasti nego mi uđemo,al mi nitko nije vjerovao,samo nitko,ama baš nitko neće spriječiti neminovno da ovaj svijet kakav je ide svome kraju,a vi vjerujte u to ili ne,samo savjetujem ovu Novu godinu provedte najbolje moguće i sa svojim najdražima pošteno se proveselite,nisam sigurna da ćemo i iduću tako dočekati... | |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Tajni plan EU-zatvaranje bankovnih šaltera i blokada bankomata ! 06.12.10 19:39 | |
| Poalko cass nisi sama koja tako razmišlja....samo što ja ne vjerujem da će to baš tako brzvo sve otiči kvragu. Još će mo se mi napatiti da debelokožcima kese napunimo lovom samo zanima me što će s njom kada riknu...sv Petar ne prima našu valutu | |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Tajni plan EU-zatvaranje bankovnih šaltera i blokada bankomata ! 06.12.10 19:47 | |
| hej Cass bez obzira što situacija nigdje nije sjajna, ja još uvijek vjerujem da čemo još mnoge Nove godine dočekivati veselo sa svojim najdražima. A maloprije sam sa svojima pričala koji su u Irskoj tačnije u Dublinu i ne jure u banke i ne vide redove i stampeda. Činjenica je da nigdje nije ok i da sve ide polako k vragu ali mislim da će ipak biti još lijepih dana. _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gerilla VIP član
Broj postova : 10970 Godine : 43 Datum registracije : 28.04.2010
| Naslov: Re: Tajni plan EU-zatvaranje bankovnih šaltera i blokada bankomata ! 06.12.10 19:55 | |
| Pitanje je sta ce biti sa prijemom bivsih republika SFRJ i EU...?! Samo nas uslovljavaju...a narod ovde i nije nesto za ulazak,to nas drzavni aparat gura! Sa prijemom novih clanica ne verujem da ce EU da ojaca,naprotiv. | |
| | | cassia Totalno relaxiran
Broj postova : 2455 Lokacija : Greenwood Datum registracije : 07.08.2010
| Naslov: Re: Tajni plan EU-zatvaranje bankovnih šaltera i blokada bankomata ! 07.12.10 20:19 | |
| Naravno i ja bih htjela da se sve to odgodi na što je dulji mogući rok,ali ljudi moji činjenica je da sve puca po šavovima i da je sve umjetno održavano.Zašto su nas doveli do ruba kad tako nije trebalo biti? Kad pogledam Hrvatsku,pa ljudi nema što nemamo,kazati ćete pohlepa i korupcija,istina,ali meni to izgleda kao da je namjerno uništeno i popljačkano,kao da se sve znalo vani ali su to prešutno odobravali i sad samo čekaju da nas do kraja zgrabe.Sve su to povezane igre moćnika za koje ni ne znamo, na žalost...rečeno je u proročanstvima da će novac biti bezvrijedna hrpa papira a djeca će se draguljima igrati na cesti, i kad čujemo ovakve vijesti da je to početak kraja svijeta ovakvoga kakvog znamo..sve više vjerujem da je to istina...to je samo moje mišljenje. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Tajni plan EU-zatvaranje bankovnih šaltera i blokada bankomata ! | |
| |
| | | | Tajni plan EU-zatvaranje bankovnih šaltera i blokada bankomata ! | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 533 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 533 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|