Broj postova : 3 Godine : 35 Datum registracije : 01.12.2010
Naslov: Pomoć - dječje izjave o božiću 01.12.10 22:50
Bok! Studentica sam pedagogije i za seminarski rad trebale bi mi izjave što više klinci i klinceza (vrtićanci) što žele za Božić pa bih Vas zamolila za pomoć. Ići od vrtića do vrtića nije se pokazalo kao dobra metoda, tete nisu baš spremne na suradnju tako da sam do sad prikupila malen broj tih izjava. Molim Vas da napišete onako kako oni to kažu, onak slatko, možda i s pokojom greškicom, slatkom, samo Vama i njima poznatom riječi... Uglavnom baš onako kako oni to kažu. Hvala puno unaprijed
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
Naslov: Re: Pomoć - dječje izjave o božiću 03.12.10 14:13
Moja čera je rekla skromno i napisala sma doslovno od rijeći do rijeći . Ona ima 5.5 god.
Bilo što...briga me jel to moja želja ili nešto što za čega je on (djed mraz) imao novaca
Kasnije ju pitam ponovno..mislim da bi mogla promjeniti mišljenje
_pandora_ Početnik
Broj postova : 3 Godine : 35 Datum registracije : 01.12.2010
Naslov: Re: Pomoć - dječje izjave o božiću 04.12.10 21:38
takva su djeca sve rijeđa hvala puno na trudu
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
Naslov: Re: Pomoć - dječje izjave o božiću 04.12.10 21:44
Ma dajj..neki dan ju je pitala moja prijateljica..prvo je rekla..
..A pa i podbočila se ....pa čekaj da razmislim..i rekla...e jel znaš ti onog Šegrta Hlapiče i ima jedna čaša sa slamičicom i njegova slika je na čaši..to bih jako voljela
Onda ju je kasnije pitala..što si ono rekla..što bih htjela ja sma zaboravila..a ona več drugu pjesmu..
.E jel znaš...ima onih gumenih bombona od koka kole..to bih baš voljela
Pa sada vidi..ali to je kod njih normalnoo..oni bi sve i svašta ..a opet neki su svjesni situacije oko njih i ona je zbilja skromna..
Christine von Cahill Totalno relaxiran
Broj postova : 2272 Godine : 79 Datum registracije : 30.10.2010
Naslov: Re: Pomoć - dječje izjave o božiću 17.12.10 20:23
Evo što je moja petogodišnja sestrična izjavila o željenom daru:
-Ja bi za Bodzic dzeljela ono da se moze pravit sladoled,ali da se modze odma jest i sladoled od jagode i slaga.
Eto.Nadam se da je od pomoći i da si skupila još koju izjavu