|
| Korisnici Facebooka otplovili u svijet mašte i djetinjstva | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Korisnici Facebooka otplovili u svijet mašte i djetinjstva 19.11.10 15:30 | |
| Kada uđete na Facebook nemojte se iznenaditi ukoliko ugledate Toma i Jerryja, Duška Dugouška, Homera i Barta Simpsona, Pepeljugu, Pink Pantera, Nindža kornjače, Mickeya i Minnie Mouse, Teletabise, Strippyja, Štrumfove, Leteći medvjediće... Korisnici popularne društvene mreže otplovili su u svijet mašte i sada glavni likovi crtića oživljavaju uspomene na razdragano djetinjstvo. Vjerovatno se pitate zbog čega su svi vaši prijatelji svoju fotografiju profila zamijenili slikom lika iz nekog crtanog filma. Pa, jednostavno su odlučili priključiti se akciji pokrenutoj na toj društvenoj mreži i od 16. do 22. novembra fotografiju profila zamijeniti slikom najdražeg lika iz animiranih filmova. Cilj je da na sedam dana nestanu fotografije ljudi i da svi otplove u svijet mašte i djetinjstva. Akciji se za samo nekoliko dana priključio veliki broj korisnika iz cijelog svijeta. Naravno, djetinjstvo je najbezbrižniji period života kojeg se gotovo svi rado sjećaju, tako da i ne čudi što su Facebook "zaposjela" bića iz bajki i crtanih filmova. Naravno, i veliki broj Bosanaca i Hercegovaca, ali i korisnika iz susjednih zemalja se priključio akciji. Neprestano se akciji priključuju i drugi likovi poput Baltazara, Spužva Boba, Tomice, Pokemona, Paja Patka, Gusztava, Aladina, Johnnyja Brava, Popeyea... Ukoliko i vi imate Facebook profil, otplovite u svijet mašte... (Sarajevo-x.com) _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Korisnici Facebooka otplovili u svijet mašte i djetinjstva 19.11.10 15:56 | |
| Eto mirno more im onda želim | |
| | | Arsenalovka Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 738 Godine : 36 Datum registracije : 17.09.2010
| Naslov: Re: Korisnici Facebooka otplovili u svijet mašte i djetinjstva 19.11.10 21:09 | |
| I ja sam već tamo Svi mi frendovi iz crtića | |
| | | Bobby Totalno relaxiran
Broj postova : 2068 Godine : 68 Datum registracije : 06.11.2010
| Naslov: Re: Korisnici Facebooka otplovili u svijet mašte i djetinjstva 19.11.10 21:32 | |
| Ja nisam stavljala... Dosadno mi je to xD | |
| | | Arsenalovka Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 738 Godine : 36 Datum registracije : 17.09.2010
| Naslov: Re: Korisnici Facebooka otplovili u svijet mašte i djetinjstva 19.11.10 22:04 | |
| I meni je bilo glupo - uspjeli me nagovorit | |
| | | mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Re: Korisnici Facebooka otplovili u svijet mašte i djetinjstva 04.05.11 8:53 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Korisnici Facebooka otplovili u svijet mašte i djetinjstva | |
| |
| | | | Korisnici Facebooka otplovili u svijet mašte i djetinjstva | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 339 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 339 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|