|
| Preljubničke afere | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Preljubničke afere 09.10.08 22:47 | |
| Žena je bila u krevetu sa ljubavnikom kada je začula muža koji je ulazio u kuću. 'Požuri,' rekla je, 'stani u kut.' Nauljila ga je bebi uljem i potom posula talkom. 'Ne miči se dok ti ne kažem,' rekla je. 'Pretvaraj se da si kip.' 'Šta je ovo?' pitao je muž kada je ušao u prostoriju. 'To je kip,' odgovorila je. 'Petrovićka je kupila jedan, meni se svidjelo pa sam i ja nabavila sličan.' Bez daljeg komentara otišli su u krevet na spavanje. Oko 2 poslije ponoći, muž je izašao iz sobe i nedugo poslije se vratio sa pivom i sendvičem. 'Evo,' rekao je kipu, 'uzmi ovo. Ja sam tako dva dana stajao kod Petrovića, mogao sam crknuti od gladi.' |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Preljubničke afere 09.10.08 22:47 | |
| Oženjen muškarac imao ljubavnicu.
Jednoga dana otišli su u njen stan i vodili ljubav cijelo poslijepodne.
Iscrpljeni, zaspali su i probudili se tek oko 8 navečer.
Muškarac se brzo obukao i zatražio od svoje ljubavnice da iznese njegove cipele van i zaprlja ih travom i prljavštinom.
Obuo je svoje cipele i pošao kući.
"Gde si bio cijeloga dana?" na vratima ga je dočekala žena.
"Ne mogu te lagati" odgovorio je on.
"Imam ljubavnicu i vodili smo ljubav cijelo popodne."
Ona je pogledala dolje u njegove cipele i rekla: "Lažove jedan! Opet si igrao golf cijeli dan!" |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Preljubničke afere 09.10.08 22:49 | |
| Muškarac je ušao u bar i naručio pivu.
'Izvolite gospodine, to će biti 20 lipa.'
'Dvadeset lipa?' ponovio je čovjek.
Pogledao je u jelovnik i pitao: 'A koliko bi koštala bečka i butelja prošeka?'
'Kuna i 10,' odgovorio je barmen.
'Kuna i 10?' ponovio je čovjek. 'A hoćeš da mi reći gdje je vlasnik ovog restorana?'
Barmen ga je pogledao: 'Na katu, sa mojom ženom.'
Čovjek ga je upitao 'A šta radi gore sa tvojom ženom?
'Isto što i ja ovdje sa njegovim restoranom. ' |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Preljubničke afere 21.12.08 13:15 | |
| 7 sati ujutro. Muž dolazi doma i nalazi uznemirenu suprugu u hodniku. Ona:
- Nešto si okasnio, Superman? - Mogu ti objasniti. Draga, žao mi je, ali bio sam s klijentima... - ... i onda si cijelu noć do 7 sati diskutirao, jel da, Superman? - Ma, pusti me da izgovorim. Uspio sam dobiti novog klijenta za tvrtku, odveo sam ga na finu večeru... - ... i to do 7 sati ujutro? Superman, pa kol'ko me glupom smatraš? - Ma priznajem, išli smo poslije u noćni bar nešto popiti, tamo smo bili do 3... - ... da, da, Superman, do 3. A što je bilo do 7? No, Superman? - Paaa, otišli smo u plesni klub, no ja sam samo gledao, bilo je dosadno. - Sve OK, Superman, samo si gledao i čekao. Što još trebam vjerovati? - Ma, pusti me da izgovorim i slušaj. Ma, zašto me stalno zoveš Superman? - Samo Superman nosi gaće preko hlača. |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Preljubničke afere | |
| |
| | | | Preljubničke afere | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 439 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 439 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|