|
| Kako se osjećate? | |
|
+19Bonnie vanja mayeer boomba _plavusa_ Alba Blizanka king_in_crimson Stella Lux Fickey DJ Tea Zlatko malla ludaaaa DaRkAnGeL Lajka mala_djevojka mala mazica Slavonac 23 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Kako se osjećate? 09.10.08 19:27 | |
| First topic message reminder :
mene upravo nešto steže u grudima... |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| | | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Kako se osjećate? 21.01.09 22:12 | |
| _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| | | | boomba Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 782 Datum registracije : 12.10.2008
| Naslov: Re: Kako se osjećate? 22.01.09 10:38 | |
| super kad vidim da mi je i seka na forumu | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kako se osjećate? 22.01.09 10:44 | |
| |
| | | boomba Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 782 Datum registracije : 12.10.2008
| Naslov: Re: Kako se osjećate? 22.01.09 10:57 | |
| Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!! | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kako se osjećate? 22.01.09 12:44 | |
| |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Kako se osjećate? 22.01.09 17:33 | |
| | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Kako se osjećate? 22.01.09 17:38 | |
| Kad god dođeš dobro si nam došla blizanko! : : I meni je dojadilo to o čemu ti pričaš na drugim forumima, pa sam i otvorio ovaj forum s idejom da se svi opušteno zabavljamo, bez ikakvih svađa ili nečije prepotencije, dobro si primjetila, nije bitna kvantiteta nego kvaliteta. Jel čuvaš brace i seke ili radiš s djecom? _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Kako se osjećate? 22.01.09 20:32 | |
| ni jedno ni drugo ,iako relativno mlada imam dvoje djece ,pa kad sve poslove zavrsim najveci mi je gust sjest za kom ali ja najmlada :P pa bi nekad trebala uciniti ovo :ljutt: kazu mi gdje cu ja za kom... pa kad ukradem eto mene s vama dok me ne otjeraju | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kako se osjećate? 22.01.09 20:49 | |
| i mislila sam da je to u pitanju ... ajde bravo, nema ljepšeg od dječice (iako znaju izludit čovjeka) ... a mogu pitat koliko imaš god? i da ne budem skroz off topic ... osjećam se skoro pa odlično |
| Naslov: Re: Kako se osjećate? 22.01.09 20:54 | |
| Draga naša blizanko, reci dječici da su ih pozdravili tvoji prijatelji forumaši! : : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Kako se osjećate? 22.01.09 21:25 | |
| nije tajna imam 39 god, kcerka mi ima 18, a sin 16. pa kad se nas troje sastanemo.... odmah pocne borba za komp, i ne ohladi se stolica odmah drugo sjeda evo vec me kcerka tjera hahaha eto sad se osjecam otjerano | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kako se osjećate? 22.01.09 21:36 | |
| :P svaka čast ... ma vidim ja da si se ti odma uklopila među nas : : ...baš mi je drago da si došla na naš forum ... e ovo je sad već postalo pozdravi i poruke osjećam da je vrijeme da prestanemo biti :lightning: |
| Naslov: Re: Kako se osjećate? 22.01.09 21:38 | |
| hahahaha slazem se odletili smo s teme znaci kako se osjecam.... trenutno sareno | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kako se osjećate? 22.01.09 22:05 | |
| Fenomenalno |
| Naslov: Re: Kako se osjećate? 23.01.09 0:54 | |
| _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kako se osjećate? 23.01.09 13:26 | |
| hmmm ... Gogy interesantno si ti stvorenje :P osjećam je umorno ali sretno jer je petak |
| Naslov: Re: Kako se osjećate? 23.01.09 13:31 | |
| Imam neku volju da se napijem danas što ću uskoro i realizirati, nisam već dugo... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Zlatko Totalno relaxiran
Broj postova : 2586 Godine : 44 Lokacija : Sesvete Datum registracije : 15.10.2008
| Naslov: Re: Kako se osjećate? 23.01.09 13:41 | |
| | |
| Naslov: Re: Kako se osjećate? 23.01.09 14:04 | |
| Sve bolje! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kako se osjećate? 23.01.09 14:26 | |
| |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kako se osjećate? 23.01.09 14:32 | |
| nema na čemu |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Kako se osjećate? | |
| |
| | | | Kako se osjećate? | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 50 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 50 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943559. in 18087 subjects
|
|