|
| Pameti moja, zašto me ostavi? | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Pameti moja, zašto me ostavi? 26.10.10 12:57 | |
| Dvojica budalaša iz Ukrajine poželjela su doma napraviti vatromet. I to u kadi! Vatromet u kadi možda nekome može zvučati kao dobra ideja, no, vjerujte, kad vidite kako su prošla ova dva šašavca, sigurno vam nešto slično nikada neće pasti na pamet. Pogledajte video najblesavija ideja ikada! net.hr _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | kala Ljubitelj foruma
Broj postova : 6757 Godine : 45 Datum registracije : 18.10.2010
| Naslov: Re: Pameti moja, zašto me ostavi? 26.10.10 13:04 | |
| Ma budaletine... ovaj video me podsjeti i na ovog idiota, vjerojatno pijan ali idiot sigurno...
https://www.youtube.com/watch?v=FG_CL_XkjRE&feature=related | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Pameti moja, zašto me ostavi? 26.10.10 17:28 | |
| Baš je kretenčina, ima više sreće nego pameti, da je slomio kičmu pamtio bi svoje kretenske akrobacije. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Pameti moja, zašto me ostavi? 06.11.10 9:33 | |
| Ma neču ni da gledam dovoljna je slika..dva kretena polu goli u kadi i očito njih dvojicu nije ni imalo što ostaviti..konja dva | |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Pameti moja, zašto me ostavi? 06.11.10 9:37 | |
| To KikicO ...ni ja ne klikam ... dovoljan mi naslov i pogled na to i sve mi jasno _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Goran Administrator
| Naslov: Re: Pameti moja, zašto me ostavi? 06.11.10 9:39 | |
| Ma kliknite _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Christine von Cahill Totalno relaxiran
Broj postova : 2272 Godine : 79 Datum registracije : 30.10.2010
| Naslov: Re: Pameti moja, zašto me ostavi? 06.11.10 9:44 | |
| neću,nemam vremena,al kužim da na svijetu ima prvoklasnih idiota i kretena na kvadrat! | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Pameti moja, zašto me ostavi? | |
| |
| | | | Pameti moja, zašto me ostavi? | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 513 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 513 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|