| Što ste dobro danas učinili? | |
|
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
ajmeivana Ljubitelj foruma
Broj postova : 3690 Godine : 43 Datum registracije : 09.03.2009
| Naslov: Što ste dobro danas učinili? 02.06.09 9:42 | |
| Da li ste ikada učinili dobro djelo?
Ako jeste, pišite!!
Jeste nekome danas pomogli, razveselili nekoga, uljepšali nekom dan??
Zadnja promjena: Goran; 23.09.09 15:52; ukupno mijenjano 1 put. (Reason for editing : Preimenovao sam naslov teme kako bi je proširili i jasno naznačili o ćemu se radi u njoj. Goran) | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što ste dobro danas učinili? 02.06.09 10:04 | |
| Već 5 godina na badnjak nosim igračke u dom za nezbrinutu djecu... |
|
| |
ajmeivana Ljubitelj foruma
Broj postova : 3690 Godine : 43 Datum registracije : 09.03.2009
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što ste dobro danas učinili? 02.06.09 10:12 | |
| Pomognem nekome ako vidim da treba, nisam škrt. Nekad znam ići na humanitarne koncerte i sl. |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Što ste dobro danas učinili? 23.09.09 15:51 | |
| Evo danas sam svom psu učinio jako dobro djelo, izveo ga u dugu šetnju i dao klincima susjedima da tipkaju koliko žele na kompu, to je sve od mojih današnjih dobrih djela. : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Što ste dobro danas učinili? 27.09.09 15:19 | |
| JA skoro svako jutro napravim dobro djelo, spravim kavu na daljinu....usrećim nekog dragog,a meni se vrati duplo | |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Što ste dobro danas učinili? 22.11.09 13:44 | |
| Nahranio psa i mačke i dao susjedu da tipka na kompu.... : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Što ste dobro danas učinili? 22.11.09 13:48 | |
| Ništa | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Što ste dobro danas učinili? 22.11.09 13:49 | |
| Ma nije moguće Ary... : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što ste dobro danas učinili? 02.03.10 19:56 | |
| danas bas obrnuto svojom gluposcu i sumljom pokvarila nesto najlepse sto mi se desilo u zivotu....... |
|
| |
Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Re: Što ste dobro danas učinili? 02.03.10 20:10 | |
| pomogla sam drugu da uradi kontrolni | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Što ste dobro danas učinili? 23.04.10 18:04 | |
| Bravo Mimi, to je pravo dobro djelo i solidarnost na djelu : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Što ste dobro danas učinili? 23.04.10 19:57 | |
| Ja sam usrećila i podigla dan mojoj staroj učiteljici..sačekala ju pred školom i popričala s njom..žena se rastoplia..sigurno je onim svojim prvaščićima pričala cijeli sat o starim učenicima. I nije me prepoznala na prvu..ali kada je shvatila tko sma oduševila se.. vidimo se u prosijeku svakih 4-5 godina..žena ima 70 i nešto godina i radi kao učiteljica u osnovnoj školi..mene se sječa od malena . ..mora da sam ostavila dobra dojam..ili se sječa svih onih packi koje mi je podijelila..jer sam si svaki odmor znala produžiti za 5-10 minuta... U svakom slučaju bila je presretna jer sam ju sačekala.. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Ostavi trag u vremenu 05.05.10 1:08 | |
| Da li ste nekada razmišljali šta ostavljate,zapisujete u vremenu koje provodite na planeti Zemlji? Na koji ćete način ostaviti trag u vremenu ? |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što ste dobro danas učinili? 05.05.10 1:13 | |
| Kad dobro činiš, dobrom ti se vraća i samim tim ostaju tragovi, sećanja koja čine da čovek živi i posle fizičke smrti...
U zaboravu umire sve...sve...kao da nisi ni postojao... |
|
| |
Niky VIP član
Broj postova : 13469 Godine : 40 Datum registracije : 07.07.2009
| Naslov: Re: Što ste dobro danas učinili? 05.05.10 10:58 | |
| Ostaviti trag u vremenu, možemo djelima koje činimo, način života koji živimo. Možemo u svakom danu ostaviti trag, bitno je potruditi se . Početi od malih stvari , činit sretnim ljude oko sebe , pokloniti nekome pažnju , osmjeh , ne košta nas ništa, a nekoga smo u tom trenutku učinili sretnim , i ostavili trag. Samo jedan osmjeh, jedno dobro dijelo , ostavlja zapisan trag u vremenu. | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Što ste dobro danas učinili? 05.05.10 20:23 | |
| Razmjenu bannera _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što ste dobro danas učinili? 29.05.10 21:28 | |
| Nahranila golubove u parku |
|
| |
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Što ste dobro danas učinili? 30.05.10 19:51 | |
| glumila mamu mom piletu _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što ste dobro danas učinili? 31.05.10 22:42 | |
| odmorila se ko covek |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Što ste dobro danas učinili? 02.06.10 20:59 | |
| Generalno počistio dnevni boravak. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Što ste dobro danas učinili? 02.06.10 21:02 | |
| kuhala supe i cajeve za troje bolesnih _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što ste dobro danas učinili? 02.06.10 21:03 | |
| Vidi ti njega... ..dodi kod mene generalno spremiti dnevni boravak |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što ste dobro danas učinili? 02.06.10 21:04 | |
| popravio drugaru računar, uradio nešto oko struje...valjda dosta ako ne iskrsne nešto.. : |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što ste dobro danas učinili? 07.08.10 22:29 | |
| ponela kisobran |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Što ste dobro danas učinili? | |
| |
|
| |