|
| Web dizajn | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Web dizajn 24.10.10 22:36 | |
| Web dizajn je vrsta dizajna, u mnogim segmentima srodna grafičkom dizajnu - također kombinira tipografiju, ilustraciju, fotografiju, multimediju, te, kao i u grafičkom dizajnu poruku je potrebno oblikovati tako da je prepoznatljiva i razumljiva namijenjenoj publici. No, bitna značajka koja web dizajn distancira od grafičkog dizajna jest u izvedbenom dijelu: osim što je potrebno poznavati tehničku prirodu Interneta, web dizajn je specifičan zbog svoje dinamičke strukture: web stranice su "žive", granaju se i neprestano obnavljaju. Da li se netko od vas ikad bavio web dizajnom, što znate o tome? _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Web dizajn 19.12.10 17:23 | |
| Ja nemam pojma. Probala sam stranicu si napraviti vidjela da znam i odustala | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Web dizajn 06.02.11 11:41 | |
| Koji kontradiktoran post. Nemaš pojma, vidjela da znaš i odustala, o moj Bože... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Ketica Ljubitelj foruma
Broj postova : 4357 Godine : 34 Lokacija : zagreb Datum registracije : 10.12.2010
| Naslov: Re: Web dizajn 06.02.11 11:46 | |
| baš gledam kaj je to kikić provalila.... ma ja u sve guram nos pa bi i u tom bez sumnje uspjela | |
| | | Goran Administrator
| Naslov: Re: Web dizajn 06.02.11 11:47 | |
| Kikić svako malo nadmaši samu sebe u izjavama. Naravno da bi uspjela, ti si sposobna za svašta Kety _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Web dizajn | |
| |
| | | | Web dizajn | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 275 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 275 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|