|
| Šest sasvim novih pravila za skidanje kila! | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Šest sasvim novih pravila za skidanje kila! 20.10.10 9:20 | |
| Broj raznoraznih dijeta ne možemo ni pobrojati, a osnovna pravila koja se tiču ukidanja ugljikohidrata i zavaravanja gladi od sada možete zaboraviti! Znanstvenici tvrde da su pronašli nove načine mršavljenja koji ne uključuju ni jedno ni drugo. Zaboravite odricanje od ugljikohidrata i zavaravanje svog apetita, jer novi je program dijete, koju čine šest pravila, tvrde znanstvenici, posve učinkovit i bez toga. Staro pravilo: Odreknite se ugljikohidrata, no takav se režim teško održava i nema smisla. Ustanovljeno je da su oni koji su konzumirali ugljikohidrate u malim količinama u istom razdoblju smršavjeli više nego oni koji su ih potpuno izbacili iz prehrane. Novo pravilo: Umjerena prehrana. Pet manjih obroka žitarica dnevno daje vam dodatnu energiju i potrebna vlakna. Staro pravilo: Izbjegavajte žumanjak. U istraživanju provedenom na britanskom sveučilištu Surrey dokazano je da je postotak kolesterola u njemu potpuno zanemariv. Novo pravilo: Ne odbijajte korisne sastojke, jer upravo žumanjak u sebi sadrži protein i kalcij koji nam je potreban u svakodnevnom životu. Staro pravilo:Jedite cijeli dan u malim količinama. Nova studija provedena u Kanadi dokazala je da nema razlike u gubljenju težine kod žena koje su grickale tijekom dana u odnosu na one koje nisu. Novo pravilo: Jedite obroke kako vama odgovara, ali brojite kalorije, tvrdi Eric Doucet, voditelj studije iz Ottawe. Staro pravilo: Ako želite smršavjeti nije bitno kada jedete, nego što jedete. Ako jedete zdravu večeru u 22 sata, nećete imati nikakvih posljedica. Novo pravilo: Pazite na kalorije, a ne na vrijeme konzumiranja hrane. Ako ne možete odoljeti hladnjaku, smanjite obroke i vodite računa o kalorijama. Staro pravilo: Alkohol je nepoželjan Novo pravilo: Volite alkohol? Čaša vina dnevno ili dvije čaše piva dnevno pomažu u održavanju težine. Samo nemojte pretjerivati. Staro pravilo: Kolači su zabranjeni. Istraživanja su pokazala da odricanje od jedne vrste namirnica potiče želju za njima, pa ćemo kad-tad navaliti na njih. Novo pravilo: Povremeno se počastite i njima, jedite ono što volite, ali u malim količinama. izvor _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Šest sasvim novih pravila za skidanje kila! 20.10.10 11:20 | |
| Novo pravilo: Volite alkohol? Čaša vina dnevno ili dvije čaše piva dnevno pomažu u održavanju težine. Samo nemojte pretjerivati.
e ovo mi se sviđa :kavica: |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Šest sasvim novih pravila za skidanje kila! 20.10.10 14:22 | |
| nije mi ovo sad nest bogzna novo, neke stvari sam i sama znala, bez da mi netko pametuje od takozvanih znanstvenika ko recimo ovo da se jeda kad hoces , vazna je kolicina gledana na cijeli dan. Meni nesta sasvim logicno |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Šest sasvim novih pravila za skidanje kila! | |
| |
| | | | Šest sasvim novih pravila za skidanje kila! | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 419 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 419 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|