|
| Aca Lukas | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Aca Lukas 12.10.10 16:03 | |
| A kada odem
Nocas je bila lepa tvoja bela haljina a sto ti dusa crna mene bas ne zanima
Dala si sebe samo da mi bude najlepse sad mirno spavaj jer te moje misli vise ne plase
Ref. 2x A kada odem, nek' te probude podigni glavu kad mene ne bude za tvoje grehe ja cu pastati al' tebi vise necu prastati
Ja vise nemam nerava za neke price pametne zato je najbolje da odem da se trag zametne
Da ti se pravdam, duso nemoj da ocekujes sad mirno spavaj ja se gubim, ti pobedjujes
_________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Blizanka Administratorica
| Naslov: Re: Aca Lukas 12.10.10 16:04 | |
| Ako mislis da sam
Primakni se, pridji mi blize da osetim miris tvoje koze i telo tvoje dok mi se dajes slatki poraz dok priznajes
Primakni se bez ijedne reci ovu bol samo dodir leci a onda idi iz mojih snova za mene ce se vec naci neka nova
Ref. Ako mislis da sam sam i tuzan veruj da si sve pogodila ako mislis da sam tebi nesto duzan nek' ti plati neko drugi
Ako mislis da sam sam i tuzan veruj da si sve pogodila ako mislis da sam tebi nesto duzan nek' ti plati Bog al' necu ja
Primakni se, zasto se stidis sto slepac vidi, samo ti ne vidis nocas mi je dusa crno, bela sve boje proleca druga je odnela
_________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Aca Lukas 12.10.10 16:05 | |
| Ako su tvoja usta otrov sipala
Samo je srce jos svedok da sam ziv ove noci u meni lako ubila si sve al' ljubav ne
Sad samo idem ali ne stizem sad samo zivim ali ne disem samo je srce jos svedok da sam ziv ove noci
Ref. Ako su tvoja usta otrov sipala sto mi je ljubav s tobom tako prijala o noci moje crne noci besane zar njene usne zivog da me sahrane
Ako su tvoje usne melem nudile sto su mi dusu trovale i ubile o noci moje crne noci besane zar njene usne zivog da me sahrane
Kad bi me iz pakla pozvala ja bih dosao vrata raja da mi zatvoris ja bih prosao
Samo je srce jos svedok da sam ziv ove noci u meni lako ubila si sve al' ljubav ne
Sad samo idem ali ne stizem sad samo zivim ali ne disem samo je srce jos svedok da sam ziv ove noci
Ref.
Kad bi me iz pakla pozvala ja bih dosao vrata raja da mi zatvoris ja bih prosao _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Aca Lukas 12.10.10 16:06 | |
| Amajlija
Jos jedan dan od poraza nije bilo teze bez tebe sto put' pao sam jer sam bez ravnoteze jos vrtim se u krug tako Bogu vracam dug
Jos uvek tebi dolazim kad' od drugih gubim putevi kojim prolazim za tvoja stopala su grubi ko me prati trazi bol nisi rodjena za to
Ref. Tuga preko reda opet srce ujeda moja dijagnoza neizleciva djavo mira ne da, pa me tebi otera tvoj maler sam sto ti srecu uzima a moja si ti amajlija
Tisina me okruzuje ma, lazem da mi prija jer kada covek cuti je isto k'o pas kad' zavija tako zelim da si tu kada krene sve po zlu
Ref. 2x _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Aca Lukas 12.10.10 16:06 | |
| Balkan Express
Hajde nocas snadji se po mirisu nadji me a ja cu ti pevati da te zaduzim, da te zasluzim
Ispod moga prozora sve su ruze plakale dok su sa mnom pevale sa mnom pevale, tebe cekale
Strast me nocas opija kao ljuta rakija
Ref. Nocas porusicu sve da ne uvenem k'o cvet kao Balkan krv mi vri bas sam gladan ljubavi
Dodji, mraci mi se um ja cu ispraviti drum upucacu meseca zato sto je nocas pun
Strast me nocas opija kao ljuta rakija _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Aca Lukas 12.10.10 16:07 | |
| Bele ruze
Ne pitaj me druze moj ne pitaj o zeni toj nemoj drugu srce slomiti kada znas da, da se ona meni nikad nece vratiti
Ref. 2x Bele ruze, bele ruze bele ruze opet cvetaju a u mome srcu, druze crne kise opet padaju
Kafana je prepuna a ja nigde nikoga nemam para nemam drugova
Samo stari cigani moju pesmu sviraju bele ruze opet cvetaju
Ref. 2x _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Aca Lukas 12.10.10 16:07 | |
| Bila si odlicna
Pricas mi lazi, sapces na uho slusam te, kazi, a sta cu drugo od prvog trena to moje srce zna bila i ostala dusa prodana
Pricas mi lazi, ma nikad ne stati vise ne vazi, ne mogu slusati isteklo vreme, pala kazaljka ma bez dileme pronadji drugoga
Ref. Bila si odlicna, malo romanticna za krevet dvolicna do svitanja bila si poslusna, nikako suvisna a sada odlazim bez puno pitanja
Pricas mi lazi a bas se primeti previse vina a malo pameti ma vec odavno bas me nerviras umesto dorucka price serviras
Ref.
| Naslov: Re: Aca Lukas 12.10.10 16:08 | |
| Blamiras me
Cini mi se k'o da letim a nisam se ni pomakao samo kad se tebe setim a nisam te ni dotakao
Cini mi se svet se rusi kad tvoj pogled kroz mene prodje a samo me malo tesi sve sto prodje, opet dodje
Ref. Blamiras me mala opasno nisam navik'o ti si neka cudna zverka nisam te ukrotio
Blamiras me mala opasno kad ces shvatiti ti si neka cudna bolest tesko te preboleti
Cini mi se grmi, seva kad zakucas stiklicama srce tesko odoleva usnama k'o malinama
Ref.
| Naslov: Re: Aca Lukas 12.10.10 16:08 | |
| Burbon
Odkada si s njim otisla daleko svaki otrov mi klizi ko mleko
Ref. Muzika u mojoj sobi tvoja je tacka koju gledam nocas tvoja je sve je ovde tvoje jer i ja sam tvoj ali ovaj burbon on je samo moj
Odkad nisi tu zivot mi je stao samo pogledaj sta sam postao
Ref. 3x _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Aca Lukas 12.10.10 16:09 | |
| By pass
Taj mali, crni vrag sto je u mene usao po mom telu lomi, haos pravi cini se, o glavi radi mi
Ti si mi ga, slutim, poslala da bi meni dusu uzela moju propast da bi videla
Ref. Gorim, znojim se za svoj zivot bojim se puls mi pipaju gde me boli, pitaju i traze, traze, zariste traze mali vraze, zeno moja
Hoce sad da lece me a ja kazem, necu, ne kad mi kucne zadnji cas ti ces biti moj by pass
Ta mala azdaja sto mi je u snove banula da je zena, predugo je krila zivog me je ona spalila
Ti si mi je, slutim, poslala da bi meni dusu uzela moju propast da bi videla
| Naslov: Re: Aca Lukas 12.10.10 16:10 | |
| Civas
Tri meseca sam trezan, ja sam uspeo to jer tri meseca te, mala, nisam video punim plucima sad disem, kao beba cist okrenuo sam ja drugi list
Otkad sada ta nervoza opet pocinje i taj bol sa leve strane me opominje da bih mozda s tobom bio ponovo da nije gotovo
Ref. Mesto tebe Mesto tebe, nocas pasce civas prvi, drugi, treci mesto tebi, sve sto boli starom drugu ja cu reci
Mesto tebe, on me gleda tebe stavljam mesto leda kako mi je, civas zna civas, druze, volim te ja
Vec tri meseca sam trezan, ne znam sta mi bi da mi se iz cista mira opet desis ti a taman mislio sam da me je proslo sve to ne zavisi od mene, zar ne
I, evo, otkud ta nervoza opet pocinje i taj bol sa leve strane me opominje da bih mozda s tobom bio ponovo da nije gotovo
| Naslov: Re: Aca Lukas 12.10.10 16:10 | |
| Coma
Kad si tezak trista nevolja imas stvari vise od prijatelja kad svaku ljubav unapred prezalis i na svoj zivot tri tacke stavis
Al' s tobom opet ucim sve da hodam i da govorim da zelim i da osecam sa tobom novorodjen sam
Ref. Ti me dizes, ti me dizes iz kome bas si dobra u tome dok me gledas krv mi opet gori i srce mi se bori a vec sam bio hladan i beo ti me dizes iz kome al' mrtav sam vec zivot ceo
Kad je sve pod znakom pitanja i kraj tebe nikog nema vise zaboravis tad da si stvarno ziv u tvom telu samo djavo dise
Al' s tobom opet ucim sve da hodam i da govorim da zelim i da osecam sa tobom novorodjen sam
Ref.
| Naslov: Re: Aca Lukas 12.10.10 16:15 | |
| Digla si mi cenu
Svi, sad me odjednom vole svi za mene nesto cuvaju do juce nisam ih ni znao
Sve, odjednom misle da sam lep dzabe mi daju poljupce du juce ljubav sam im krao
Ref. 2x Ti digla si mi digla si mi cenu moja dobra vila si ti o, kad bi znala kakva si budala ja nikad necu reci hvala ti
Svi, sad me odjednom vole svi a sve do ove godine cak mi ni ruku ne bi dali
Sve, nijedna sad da kaze ne kao u Boga gledaju du juce za njih sam bio mali
Ref. 2x
| Naslov: Re: Aca Lukas 12.10.10 16:19 | |
| Deset ruku
S tobom sam zaigr'o nista ili sve i sve izgubio ostali mi snovi
Njih bih prodao ali nemam kome jos jednom, duso s tobom ja bih probao
I neka nista nemam ako nemam tebe probacu jos jednom ugracu u sebe
I sebe nek izgubim a sta cu samom sebi kad vec nisam dobio I pripao tebi
Ref. 2x Deset ruku gubim samo da tebe ljubim ostade jos samo jedna jednostavno da me nema
Posle svega sta ce biti meni nije vazno kad sve prodje i onako sve ce biti lazno
S tobom neka drugi proba ja nemam sa cime sve sam prod'o ostalo je samo moje ime
| Naslov: Re: Aca Lukas 12.10.10 16:20 | |
| Dobro jutro noci
Ref. Dobro jutro moja noci dobro jutro moje oci sanjao sam svoju srecu ja da spavam vise necu
Laku noc, laku noc, sreco moja ubi me, ubi me, lepota tvoja godinama, godinama, samo spavam i o jednoj, i o jednoj, zeni sanjam
Opasno je biti srecan necu da se vratim tamo nesrecan cu uvek biti a sa jednom srecan samo
Laku noc sreco moja
Ref.
Dobro jutro moja noci doletet' cu kao sova da bar umrem od zivota kad ne zivi se od snova
Laku noc, laku noc, sreco moja ubi me, ubi me, lepota tvoja godinama, godinama, samo spavam i o jednoj, i o jednoj, zeni sanjam
Probao sam samo jednom video sam da ne umem govor srece ne poznajem samo tugu ja razumem
Laku noc sreco moja
Ref.
Dobro jutro moja noci doletet' cu kao sova da bar umrem od zivota kad ne zivi se od snova
Ref.
Dobro jutro moja noci doletet' cu kao sova da bar umrem od zivota kad ne zivi se od snova _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Aca Lukas 25.03.11 15:28 | |
| Dijabolik
Belo, oko mene sve je belo sat na ruci, kosulja, cipele, odelo na celo, stavljam prst na celo glava mi aterira i drhti mi telo
Ref. 2x Hej sta je meni sto ja idem uvek drugoj zeni hej stani malo ni do jedne tebi nije stalo
Zrelo, nekad razbilo se celo na milion delova na tanko i debelo smelo, nekad otiso sam smelo i od prave ljubavi stvorio obelo
Ref. 2x
Dijabolik, to sam sada ja alkoholik, to me ubija melanholik, to me razbija
Dijabolik, to sam sada ja alkoholik, to me ubija melanholik, to sam sada ja
| Naslov: Re: Aca Lukas 25.03.11 15:29 | |
| Hiljadu puta
Jos uvek osmeh tvoj uzdah mi zaledi a tebe nasmeje sve sto me povredi i vise nisam svoj, dusu mi otimas i svaki pogled moj u poraz pretvaras
Ref. Hiljadu puta sam ust'o i pao gubio tebe, al' nisam znao da si sa drugim dok si kraj mene spavala
I hiljadu puta cu slagati sebe da jos je meni mesto kraj tebe a ti jos lutas da bi se meni vratila
Jos uvek ne mogu sebe da probudim iz ovog ruznog sna o tvojoj ljubavi i vise nisam svoj, dusu mi otimas i svaki pogled moj u poraz pretvaras
| Naslov: Re: Aca Lukas 25.03.11 15:29 | |
| Imate li dusu, tamburasi
Imate li dusu, tamburasi nisu svake pjesme za sve sate imate li neke sto bi mogle i godine prosle da mi vrate
Ref. 2x Zenicu se jos sto puta kad vec nazad nemam puta kad ne mogu mladost vratiti napicu se jos sto puta nek mi dusa vjecno luta svako svoje mora platiti
Imate li pjesmu, tamburasi koja ume da zavara tugu da me izda i okrene ledja godinama svom najboljem drugu
Ref. _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Aca Lukas 25.03.11 15:30 | |
| Ista kao ja
Mislio sam mogu sam niko meni ne treba uzalud te nebo salje srce rece pokusaj makar jedan zagrljaj ziv si covek moras dalje
Al' nesreca ko i pice uvek drustvo trazi nekog da ti poveruje kad mu pricas lazi od suprotnih dusa jace jednake se vise privlace
Ref. Sama pijana i ne upotrebljiva ko avion al' bez krila na mene si me podsetila sama pijana imala si ukus dna zar si morala da budes ista kao, ista kao ja
Zeleo sam draganu veselu i laganu zenu koju sreca prati da me malo nasmeje da me malo zagreje da mi dan u zivot vrati
Al' nesreca ko za inat ne dolazi sama ona bira ono sto je najgore u nama od suprotnih dusa jace jednake se vise privlace
Ref. 3x _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Aca Lukas 25.03.11 15:31 | |
| Istina je da te lazem
Subota je, pijem sam u kafani ceo dan kiselu vodu, kiselu vodu kad od nekud evo ti Boze hteli bi te svi ides pravo za moj sto pitas je li slobodno
Samom sebi kazem ja a ti lepa ko iz sna pored mene sedis tu a ja pijem samo nju kiselu vodu, kiselu vodu a ti me gledas ko znacajno
Pitas jasno ko dan hocemo li u stan ili u auto moj mene obliva znoj ti bi hotel zar ne ili motel zar ne voleo bih te, razbio bih te
Ali je pijem ceo dan kiselu vodu, kiselu vodu nisam los, nisam zao ali sebe mi je zao koji hotel koji stan
Gde cu sada s tobom ja sta cu sada s tobom ja kad je sve na meni lazno dok se lice pravi vazno i ovaj Rolex je fals i moja prica da sam bogat sve je fol
A ti mislis volim nju volim ovu otmenu kiselu vodu, kiselu vodu a ja volim Viski i rado ga se secam
Kad bi znala ko sam ja (4x)
Ref. Ne prilazi, ne prilazi sa mnom u noc ne odlazi ni kelneri ni devojke ne vole takve momke nije ovo stol za dvoje skloniste je ovo moje zato se okreni i ne prilazi
Tri na karte uvek dodam kada hocu da se prodam kradena su moja kola sobu delim pola, pola ne lazem te kad ti kazem istina je da te lazem
Kad bi znala ko sam ja da su dzepovi mi prazni da me jure ljudi razni i da samo cekam bruku i sebe mi je zao i tebe mi je zao
Pitas jasno ko dan da li idemo u stan ili u auto moj mene obliva znoj ti bi neki hotel sa vodenim krevetom koji hotel, koji stan
Ama gde cu s tobom ja kad je sve na meni lazno dok se lice pravi vazno i Rolex je fals i maska je sve ja bih te voleo, ja bih te razbio ali ja pijem ko za sram kiselu vodu kad bi znala ko sam ja ubila bi se, ubila bi se
Ref. _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Aca Lukas 25.03.11 15:31 | |
| Iza tvojih koraka
Lepo je da gledam te da pamtim i da secam se trebas mi za starost i za mladost slabosti to si ti, to si ti
Bojim te u zeleno da budes moje prolece o, neverno mi znamo da je tako odavno, a
Ref. Iza tvojih koraka moji su posustali a iz tvoga pogleda ljubav su potrosili, o
Tu u mojim rukama pun je kofer bolova odkada si njegova bas se tesko zatvara
Tamo gde si spavala tu sreca nije svanula o, trebas mi bez tebe nije isto slabosti to si ti
| | | Riječanka Zlatni VIP član
Broj postova : 78494 Godine : 45 Lokacija : Relax Datum registracije : 17.07.2010
| Naslov: Re: Aca Lukas 15.11.21 16:31 | |
| Aca Lukas
Nisam dobar bio
Gle, ko bi rek'o, ja sedim sasvim sam ko zatocenik svoje savesti svestan da bez nje ja propadam i nestajem brzinom svetlosti
Uzalud zaborava vino ispijam uspeo sam da te od sebe oteram
Nisam dobar bio prema tebi ja bisere u blato ti si bacila nisam dobar bio, prokleto zao mi sto talenat za ljubav Bog mi ne podari
Ja vredan nisam tvoje ljubavi i tvojih godina jer da prepoznam, nisam umeo u tebi andjela
Na zidu placa zivot bih proveo al' nema koristi nikad ti sebi necu oprostiti prokleto zao mi | |
Broj postova : 78494 Godine : 45 Lokacija : Relax Datum registracije : 17.07.2010
| Naslov: Re: Aca Lukas 15.11.21 16:32 | |
| Aca Lukas
Rođendan
Da li ti je jos u zivotu sat sto sam ti ga kupio da l' te i dalje dobro sluzi ko sto sam ti ja posluzio
Meni je ovde lepo bez tebe vreme mi brzo prolazi poroka nemam a svako vece druga mi devojka dolazi
Lazem, lazem sve grozno sam ko pre
U pet popodne pijan sam u pola osam gotov sam ja svako vece spavam sam ko da sam zarazan
Za ime Boga smiluj se ne bih te zvao kunem se al' danas mi je tezak dan meni je rodjendan
Da li ti je jos u zivotu sat sto sam ti ga kupio da l' te i dalje dobro sluzi ko sto sam ti ja posluzio
Meni je ovde lepo bez tebe vreme mi brzo prolazi poroka nemam a svako vece druga mi devojka dolazi
Lazem, lazem sve grozno sam ko pre | |
| Naslov: Re: Aca Lukas 15.11.21 16:33 | |
| Aca Lukas
Upali svetlo
Volela si svece,da palis po stanu Navuces roletne cak i po danu Beznadezna romanticna dusa Tek sada te slike u secanju hvatam I bojim se onog sto lagano shvatam Ne vidim ti oci dok te slusam Zvala si me nocas ,kazes vazno je za nas Samo jedna sveca treperi,kao i tvoj glas
Upali svetlo da se gledamo u oci Kao u staroj decijoj igri ko ce duze moci Sudbinu niko ne moze da spreci 2x Sta ce nam reci oci ce nam reci
Od tvojih reci,tesko se bezi Predugo sam bio u toj zlatnoj mrezi Ali znas da suze svaki sistem ruse Ziveo sam tvoje besove i stresove Ucio tvoje mejlove i esemesove Al samo su oci ogledalo duse Zvala si me nocas kazes kasno je za nas Samo jedna sveca treperi kao i tvoj glas
Upali svetlo da se gledamo u oci
| |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Aca Lukas | |
| |
| | | | Aca Lukas | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 252 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 252 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|