|
| Dexter | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Dexter 12.10.10 15:11 | |
| Dexter je američka televizijska dramska serija, koja se originalno prikazuje na TV postaji Showtime. Bazirana je na liku iz serije romana Dexter spisatelja Jeffa Lindsaya, a ekranizirao ju je James Manos, Jr. Do sada je snimljeno 4 sezona po 12 epizoda, te je posljednju epizodu 4 sezone izravno pratilo 2.6 milijuna gledatelja, što je rekord za neku originalnu seriju na Showtimeu. Radnja serije odvija se u Miamiju, te prati Dextera Morgana, serijskog ubojicu koji radi u policiju kao forenzičar za krv. Zbog tragedije koju je doživio u djetinjstvu, osjeća strast i potrebu za ubijanjem, koju je njegov otac koji ga je posvojio, policijski službenik Harry Morgan, kanalizirao da ubija ljude koji to "zaslužuju". Tako su Dexterove žrtve većinom ostale ubojice koji su izbjegli pravnu osudu, ili nikad nisu ni bili pod istragom. U seriji je prikazano Dexterovo balansiranje između svakodnevnog života, te njegovog tajnog identiteta. izvor: Wikipedija ne podnosim ovu seriju....degutantna mi je... kako se vama sviđa? |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43718 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Dexter 12.10.10 16:55 | |
| Ja ne znam što bih mislila o toj seriji više je se i ne sječam i uopče ne znam jesmo li je i gledali redovno | |
| | | | Dexter | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 15 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 15 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6499. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Lela1301.
Ukupno postova: 942700. in 18013 subjects
|
|