|
| Tuži BBC jer je njen porod emitirao u sapunici | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Tuži BBC jer je njen porod emitirao u sapunici 06.10.10 8:32 | |
| edna Britanka prilično je ljuta zbog odluke BBC-ja da snimku njenog poroda emitira u jednoj od epizoda sapunice EastEnders. Žena je dopustila snimanje proda, kao i korištenje snimke u popularnoj seriji, ali joj se nije svidjelo kako je to ispalo… Emma Bailey dopustila je da se rođenje njenog sina snima u obrazovne svrhe, ali se zgrozila kada je vidjela da je snimka njenog poroda završila u sapunici, u sklopu kontroverzne priče o tinejdžerskoj trudnoći i abortusu. U epizodi jedne od najdugovječnijih sapunica na svijetu prikazano je kako jedan od glavnih likova, otac Beale, tjera svoju maloljetnu kćer Lucy da gleda DVD o porodu kako bi je nagovorio da prekine trudnoću. U sapunici se čuje kako Emma Bailey usred pravog poroda viče: 'Ne mogu ovo više izdržati', te je prikazan kadar u kojem drži svog sina Dominica dok mu babica briše krv s lica. 'Oni su to htjeli prikazati kao strašan događaj, ali to je rođenje mog sina. Nikad ne bi pristala na audiosnimku poroda. To je jako intimna stvar i svi su me zapravo čuli kako rađam.' Bailey je pristala da se snimka njenog poroda iskoristi u seriji, ali nakon što je producent izjavio da je žele koristiti u obrazovne svrhe. Bailey se žalila agenciji za monitoring medija Ofcom, koja je presudila u korist BBC-ja, pa se žalila i na njihovu odluku. izvor _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | | Tuži BBC jer je njen porod emitirao u sapunici | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 525 korisnika/ca online; 1 registriran/a, 0 skrivenih i 524 gostiju. :: 1 Bot GerillaNajviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59. |
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|