Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaRegistracijaLogin

Žene su ovisne o spermi

Go down 
+2
bodomiere
Kikica
6 posters
Go to page : 1, 2  Next
Autor/icaPoruka
Kikica
VIP član
Kikica

Female
Taurus Goat
Broj postova : 43764
Godine : 45
Datum registracije : 04.03.2009

Žene su ovisne o spermi Empty
PostajNaslov: Žene su ovisne o spermi   Žene su ovisne o spermi I_icon_minitime05.10.10 16:13

Žene su ovisne o spermi 24790-web2

Kako nagovoriti ženu na seks bez zaštite, glavna je tema nekima. Evo kako. Ali nije da preporučamo.
Većina muškaraca najradije bi da mogu nagovoriti svoju djevojku da preskoče čitavu gnjavažu oko kondoma i krenu nesigurnim, ali, kažu mnogi i mnoge, ugodnijim putem. Razni su pokušaji nagovaranja koje ženski rod dobro poznaje – 'ajde, draga, znaš da te volim, tako nam je ljepše', 'imam alergiju na gumu' i slično, ali koliko mislite da bi ovaj argument palio:'draga, moja sperma je dobra za tvoje mentalno zdravlje'?

Studija koju je proveo State University of New York ispitala je gotovo 300 žena studentica. Što su znanstvenici zaključili?

Žene koje redovito imaju nezaštićene seksualne odnose, sve su depresivnije, što više vremena između odnosa prođe, dok žene koje prakticiraju siguran seks s kondomima ne pokazuju iste znakove depresije.

S druge strane, za one koje prakticiraju nezaštićene odnose na redovitoj bazi, manja je vjerojatnost da će počiniti samoubojstvo ili patiti od depresije, nego ispitanice koje prakticiraju siguran seks.

Kod žena koje su se izjasnile kako imaju nezaštićen seks, bez kondoma, veća je vjerojatnost da će tražiti druge partnere izvan veze i nakon eventualnog prekida inicirati seksualne odnose s drugima.

Možda će neke žene sada ovo istraživanje opasno dovesti u pitanje, zato pitajmo:koji su argumenti ovog istraživanja?

Evo i odgovora:(Napomena:sperma mora u tijelo doći vaginalnim putem). Nakon duljeg vremenskog perioda, žena će biti naviknuta na pozitivne učinke sperme u svome tijelu – tijelo upija sjeme kroz stijenke vagine, na taj način ulazi u krv, a tada djeluje protiv napetosti i depresije, olakšava bol, neugodu i grčeve koji se često pojavljuju prije menstruacije.

Nakon što njezino tijelo dulje vrijeme ne dobije novu dozu sperme, doživjet će ono što znanstvenici nazivaju terminom 'semen withdrawls', biti ljuća, osjetljivija i razdražljivija. To je također jedan od faktora koji parove drži u vezi, kao i hormon oksitocin zbog kojeg se volimo maziti, te seks ima, osim one biološke svrhe, prokreacije, i cilj zadovoljstva za oboje – muškarca i ženu.

Prijevod znanstvenika:žene su biološki ovisne o spermi, koja im poboljšava raspoloženje, a bez nje prolaze teške periode. Nije spomenuto kako sjeme djeluje na muškarce.

Može li se raditi o tome da neke žene jednostavno traže oca svom budućem djetetu, na bilo koji način – u vezi, izvan veze, ili 'slučajno namjerno'? Zapravo, može li biti da je to već biološki predodređeno, i dolazi li kod nekih žena u 'blažem', a kod nekih u 'izraženijem' obliku? Može li nas biološki aspekt zaista toliko odrediti i, imamo li ispričnicu prirode - radi li se o tome da nam je zaista biološki određeno da volimo toliko uživati?

Hm, a što kažete na ideju da budemo malo nervozniji i malo razdražljiviji – ionako nas mora nešto ljutiti, ali sretniji bez neplanirane djece i seksualno prenosivih infekcija i bolesti?

Kakva divna ovisnost respect
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Žene su ovisne o spermi   Žene su ovisne o spermi I_icon_minitime05.10.10 20:14

Ovo vrijedi znati bravo
[Vrh] Go down
bodomiere
Ljubitelj foruma
bodomiere

Male
Sagittarius Horse
Broj postova : 3910
Godine : 34
Datum registracije : 30.05.2010

PostajNaslov: Re: Žene su ovisne o spermi   Žene su ovisne o spermi I_icon_minitime05.10.10 23:25

dobra tema Smile
[Vrh] Go down
http://dzungla-forum.forumcroatian.com/
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Žene su ovisne o spermi   Žene su ovisne o spermi I_icon_minitime06.10.10 9:59

''Evo i odgovora:(Napomena:sperma mora u tijelo doći vaginalnim putem). Nakon duljeg vremenskog perioda, žena će biti naviknuta na pozitivne učinke sperme u svome tijelu – tijelo upija sjeme kroz stijenke vagine, na taj način ulazi u krv, a tada djeluje protiv napetosti i depresije, olakšava bol, neugodu i grčeve koji se često pojavljuju prije menstruacije.''

looool looool

e pa idemo ju u bočicama prodavati kao lijek
mogle bi lijepo zaraditi
[Vrh] Go down
bodomiere
Ljubitelj foruma
bodomiere

Male
Sagittarius Horse

PostajNaslov: Re: Žene su ovisne o spermi   Žene su ovisne o spermi I_icon_minitime06.10.10 20:33

a ja budala u bankama sperme...opljačkajte koju banku sperme i imate za početak Laughing
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Žene su ovisne o spermi   Žene su ovisne o spermi I_icon_minitime07.10.10 11:02

ne trebam ja ništa pljačkati, imam je toga i ovako :kavica:
[Vrh] Go down
Kikica
VIP član
Kikica

Female
Taurus Goat

PostajNaslov: Re: Žene su ovisne o spermi   Žene su ovisne o spermi I_icon_minitime07.10.10 18:19

Tako je Yano..nismo mi toliko ovisne..imamo koliko nam treba.. respect
[Vrh] Go down
bodomiere
Ljubitelj foruma
bodomiere

Male
Sagittarius Horse

PostajNaslov: Re: Žene su ovisne o spermi   Žene su ovisne o spermi I_icon_minitime08.10.10 18:33

Yana je napisao/la:
ne trebam ja ništa pljačkati, imam je toga i ovako :kavica:

pa ćeš to prodavat jel? Laughing
[Vrh] Go down
IIFausTII
Početnik
Početnik
IIFausTII

Broj postova : 92
Datum registracije : 12.08.2010

PostajNaslov: Re: Žene su ovisne o spermi   Žene su ovisne o spermi I_icon_minitime08.10.10 21:28

Ja sam morao da prokomentarisem ovo istrazivanje mojih kolega. Naime radi se o tome da će u bliskoj budućnosti u apotekama ili ljekarnama stojati muskarci koji imaju određenu dozu sjemena, klasificiranu po miligramima. Recimo za dozu od 1.5 miligrama stojat cu ja, za dozu od 50 mg ce biti Tarik Filipovic, doza od 100 mg George Clooney, 200 mg Leni Kravic, 500 mg Johnny Depp. Za sve nus pojave i kontraindikacije obratite se vasem ljekarniki ili apotekaru.
Ne bih vise da vas zadrzavam, hvala lijepo na pažnji Smile
[Vrh] Go down
bodomiere
Ljubitelj foruma
bodomiere

Male
Sagittarius Horse

PostajNaslov: Re: Žene su ovisne o spermi   Žene su ovisne o spermi I_icon_minitime08.10.10 21:39

IIFausTII ljepo opisa kolega svaka čast...samo si zaboravio još cjenu napisat...il će ić po receptima looool
[Vrh] Go down
IIFausTII
Početnik
Početnik
IIFausTII

PostajNaslov: Re: Žene su ovisne o spermi   Žene su ovisne o spermi I_icon_minitime08.10.10 21:44

zaboravio sam napisati da svi koji imaju zdravstvene knjizice ti su lijekovi ne esencijalnoj listi, što znači da država plaća, jer se ti lijekovi ubrajaju u prijeko potrebne lijekove za žensku populaciju od 18 do 50 godina Smile
[Vrh] Go down
bodomiere
Ljubitelj foruma
bodomiere

Male
Sagittarius Horse

PostajNaslov: Re: Žene su ovisne o spermi   Žene su ovisne o spermi I_icon_minitime08.10.10 21:50

looool a u hrvatskoj looool
[Vrh] Go down
IIFausTII
Početnik
Početnik
IIFausTII

PostajNaslov: Re: Žene su ovisne o spermi   Žene su ovisne o spermi I_icon_minitime08.10.10 21:51

u Hr će Kosorka usvojiti taj zakon nadam se i javno uporabiti taj lijek Smile
[Vrh] Go down
bodomiere
Ljubitelj foruma
bodomiere

Male
Sagittarius Horse

PostajNaslov: Re: Žene su ovisne o spermi   Žene su ovisne o spermi I_icon_minitime08.10.10 21:58

kosor je prešla 50u tako da čisto sumnjam looool
[Vrh] Go down
IIFausTII
Početnik
Početnik
IIFausTII

PostajNaslov: Re: Žene su ovisne o spermi   Žene su ovisne o spermi I_icon_minitime08.10.10 22:02

LOL Laughing
[Vrh] Go down
Ary
VIP član
Ary

Female
Pisces Rooster
Broj postova : 16291
Godine : 43
Datum registracije : 16.04.2009

PostajNaslov: Re: Žene su ovisne o spermi   Žene su ovisne o spermi I_icon_minitime08.10.10 22:08

ovisnice... aj dobro...

znači zato sam luda ak se ne seksam tri dana Laughing
[Vrh] Go down
bodomiere
Ljubitelj foruma
bodomiere

Male
Sagittarius Horse

PostajNaslov: Re: Žene su ovisne o spermi   Žene su ovisne o spermi I_icon_minitime08.10.10 22:12

pa normalno šta si ti mislila Laughing
[Vrh] Go down
Ary
VIP član
Ary

Female
Pisces Rooster
Broj postova : 16291
Godine : 43
Datum registracije : 16.04.2009

PostajNaslov: Re: Žene su ovisne o spermi   Žene su ovisne o spermi I_icon_minitime08.10.10 22:14

nisam ništa mislila...znam samo sam živčana ak ne dobijem dozu na vrijeme looool
[Vrh] Go down
bodomiere
Ljubitelj foruma
bodomiere

Male
Sagittarius Horse

PostajNaslov: Re: Žene su ovisne o spermi   Žene su ovisne o spermi I_icon_minitime09.10.10 19:06

a koja teb doza treba looool

Citat :
1.5 miligrama stojat cu ja, za dozu od 50 mg ce biti Tarik Filipovic, doza od 100 mg George Clooney, 200 mg Leni Kravic, 500 mg Johnny Depp
[Vrh] Go down
Blizanka
Administratorica
Administratorica
Blizanka

Female
Gemini Broj postova : 74186
Godine : 174
Datum registracije : 21.01.2009

PostajNaslov: Re: Žene su ovisne o spermi   Žene su ovisne o spermi I_icon_minitime09.10.10 19:12

Nije spomenuto kako sjeme djeluje na muškarce.

Laughing dobrovoljci prijavite se ..bas me interesuje kakva bi bila vasa raspolozenja kad bi dobili odredene doze sperme Laughing Laughing

Žene su ovisne o spermi Admin10
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-po
bodomiere
Ljubitelj foruma
bodomiere

Male
Sagittarius Horse

PostajNaslov: Re: Žene su ovisne o spermi   Žene su ovisne o spermi I_icon_minitime09.10.10 19:31

neka blizz hvala imam dovoljno svoje Laughing Laughing Laughing
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Žene su ovisne o spermi   Žene su ovisne o spermi I_icon_minitime09.10.10 19:33

nije Vegeta da su ovisne...sta necu sve procitati...sreca da sam glup...inace bih postao... :kavica:
[Vrh] Go down
bodomiere
Ljubitelj foruma
bodomiere

Male
Sagittarius Horse

PostajNaslov: Re: Žene su ovisne o spermi   Žene su ovisne o spermi I_icon_minitime09.10.10 19:38

možda jest da poboljšava zdravlje i to,al ko što sumrak kaže
Citat :
nije Vegeta da su ovisne
znači da svaka žena svakodnevno treba dobit određenu dozu inače se počnu ruke trest i preznojava se po čelu
[Vrh] Go down
Kikica
VIP član
Kikica

Female
Taurus Goat

PostajNaslov: Re: Žene su ovisne o spermi   Žene su ovisne o spermi I_icon_minitime13.10.10 15:07

blizanka je napisao/la:
Nije spomenuto kako sjeme djeluje na muškarce.

Laughing dobrovoljci prijavite se ..bas me interesuje kakva bi bila vasa raspolozenja kad bi dobili odredene doze sperme Laughing Laughing

Moramo naći neki gey forum pa tamo sprovesti istraživanje Laughing
[Vrh] Go down
Wall-e
Ljubitelj foruma
Wall-e

Male
Aquarius Buffalo
Broj postova : 6188
Godine : 38
Datum registracije : 04.06.2010

PostajNaslov: Re: Žene su ovisne o spermi   Žene su ovisne o spermi I_icon_minitime13.10.10 15:08

To su gluposti. bljuv
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Žene su ovisne o spermi   Žene su ovisne o spermi I_icon_minitime

[Vrh] Go down

Žene su ovisne o spermi
[Vrh] 
Stranica 1 / 2.Go to page : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Žene, samozadovoljavajte se!
» Žene i vlaženje...
» Sta privlaci zene
» Erotske fotografije žena
» Žene za volanom