|
| Žene su ovisne o spermi | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Žene su ovisne o spermi 05.10.10 16:13 | |
| Kako nagovoriti ženu na seks bez zaštite, glavna je tema nekima. Evo kako. Ali nije da preporučamo. Većina muškaraca najradije bi da mogu nagovoriti svoju djevojku da preskoče čitavu gnjavažu oko kondoma i krenu nesigurnim, ali, kažu mnogi i mnoge, ugodnijim putem. Razni su pokušaji nagovaranja koje ženski rod dobro poznaje – 'ajde, draga, znaš da te volim, tako nam je ljepše', 'imam alergiju na gumu' i slično, ali koliko mislite da bi ovaj argument palio:'draga, moja sperma je dobra za tvoje mentalno zdravlje'? Studija koju je proveo State University of New York ispitala je gotovo 300 žena studentica. Što su znanstvenici zaključili? Žene koje redovito imaju nezaštićene seksualne odnose, sve su depresivnije, što više vremena između odnosa prođe, dok žene koje prakticiraju siguran seks s kondomima ne pokazuju iste znakove depresije. S druge strane, za one koje prakticiraju nezaštićene odnose na redovitoj bazi, manja je vjerojatnost da će počiniti samoubojstvo ili patiti od depresije, nego ispitanice koje prakticiraju siguran seks. Kod žena koje su se izjasnile kako imaju nezaštićen seks, bez kondoma, veća je vjerojatnost da će tražiti druge partnere izvan veze i nakon eventualnog prekida inicirati seksualne odnose s drugima. Možda će neke žene sada ovo istraživanje opasno dovesti u pitanje, zato pitajmo:koji su argumenti ovog istraživanja? Evo i odgovora:(Napomena:sperma mora u tijelo doći vaginalnim putem). Nakon duljeg vremenskog perioda, žena će biti naviknuta na pozitivne učinke sperme u svome tijelu – tijelo upija sjeme kroz stijenke vagine, na taj način ulazi u krv, a tada djeluje protiv napetosti i depresije, olakšava bol, neugodu i grčeve koji se često pojavljuju prije menstruacije. Nakon što njezino tijelo dulje vrijeme ne dobije novu dozu sperme, doživjet će ono što znanstvenici nazivaju terminom 'semen withdrawls', biti ljuća, osjetljivija i razdražljivija. To je također jedan od faktora koji parove drži u vezi, kao i hormon oksitocin zbog kojeg se volimo maziti, te seks ima, osim one biološke svrhe, prokreacije, i cilj zadovoljstva za oboje – muškarca i ženu. Prijevod znanstvenika:žene su biološki ovisne o spermi, koja im poboljšava raspoloženje, a bez nje prolaze teške periode. Nije spomenuto kako sjeme djeluje na muškarce. Može li se raditi o tome da neke žene jednostavno traže oca svom budućem djetetu, na bilo koji način – u vezi, izvan veze, ili 'slučajno namjerno'? Zapravo, može li biti da je to već biološki predodređeno, i dolazi li kod nekih žena u 'blažem', a kod nekih u 'izraženijem' obliku? Može li nas biološki aspekt zaista toliko odrediti i, imamo li ispričnicu prirode - radi li se o tome da nam je zaista biološki određeno da volimo toliko uživati? Hm, a što kažete na ideju da budemo malo nervozniji i malo razdražljiviji – ionako nas mora nešto ljutiti, ali sretniji bez neplanirane djece i seksualno prenosivih infekcija i bolesti? ____________________________________ Kakva divna ovisnost | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Žene su ovisne o spermi 05.10.10 20:14 | |
| Ovo vrijedi znati |
| | | bodomiere Ljubitelj foruma
Broj postova : 3910 Godine : 34 Lokacija : Kaštel Sućurac Datum registracije : 30.05.2010
| Naslov: Re: Žene su ovisne o spermi 05.10.10 23:25 | |
| dobra tema | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Žene su ovisne o spermi 06.10.10 9:59 | |
| ''Evo i odgovora:(Napomena:sperma mora u tijelo doći vaginalnim putem). Nakon duljeg vremenskog perioda, žena će biti naviknuta na pozitivne učinke sperme u svome tijelu – tijelo upija sjeme kroz stijenke vagine, na taj način ulazi u krv, a tada djeluje protiv napetosti i depresije, olakšava bol, neugodu i grčeve koji se često pojavljuju prije menstruacije.'' e pa idemo ju u bočicama prodavati kao lijek mogle bi lijepo zaraditi |
Broj postova : 3910 Godine : 34 Lokacija : Kaštel Sućurac Datum registracije : 30.05.2010
| Naslov: Re: Žene su ovisne o spermi 06.10.10 20:33 | |
| a ja budala u bankama sperme...opljačkajte koju banku sperme i imate za početak | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Žene su ovisne o spermi 07.10.10 11:02 | |
| ne trebam ja ništa pljačkati, imam je toga i ovako :kavica: |
| | | Kikica VIP član
| Naslov: Re: Žene su ovisne o spermi 07.10.10 18:19 | |
| Tako je Yano..nismo mi toliko ovisne..imamo koliko nam treba.. | |
| Naslov: Re: Žene su ovisne o spermi 08.10.10 18:33 | |
| - Yana je napisao/la:
- ne trebam ja ništa pljačkati, imam je toga i ovako :kavica:
pa ćeš to prodavat jel? | |
| | | IIFausTII Početnik
Broj postova : 92 Datum registracije : 12.08.2010
| Naslov: Re: Žene su ovisne o spermi 08.10.10 21:28 | |
| Ja sam morao da prokomentarisem ovo istrazivanje mojih kolega. Naime radi se o tome da će u bliskoj budućnosti u apotekama ili ljekarnama stojati muskarci koji imaju određenu dozu sjemena, klasificiranu po miligramima. Recimo za dozu od 1.5 miligrama stojat cu ja, za dozu od 50 mg ce biti Tarik Filipovic, doza od 100 mg George Clooney, 200 mg Leni Kravic, 500 mg Johnny Depp. Za sve nus pojave i kontraindikacije obratite se vasem ljekarniki ili apotekaru. Ne bih vise da vas zadrzavam, hvala lijepo na pažnji | |
| Naslov: Re: Žene su ovisne o spermi 08.10.10 21:39 | |
| IIFausTII ljepo opisa kolega svaka čast...samo si zaboravio još cjenu napisat...il će ić po receptima | |
| | | IIFausTII Početnik
| Naslov: Re: Žene su ovisne o spermi 08.10.10 21:44 | |
| zaboravio sam napisati da svi koji imaju zdravstvene knjizice ti su lijekovi ne esencijalnoj listi, što znači da država plaća, jer se ti lijekovi ubrajaju u prijeko potrebne lijekove za žensku populaciju od 18 do 50 godina | |
| | | | IIFausTII Početnik
| Naslov: Re: Žene su ovisne o spermi 08.10.10 21:51 | |
| u Hr će Kosorka usvojiti taj zakon nadam se i javno uporabiti taj lijek | |
| Naslov: Re: Žene su ovisne o spermi 08.10.10 21:58 | |
| kosor je prešla 50u tako da čisto sumnjam | |
| | | IIFausTII Početnik
| Naslov: Re: Žene su ovisne o spermi 08.10.10 22:02 | |
| LOL | |
| | | Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Žene su ovisne o spermi 08.10.10 22:08 | |
| ovisnice... aj dobro... znači zato sam luda ak se ne seksam tri dana | |
| Naslov: Re: Žene su ovisne o spermi 08.10.10 22:12 | |
| pa normalno šta si ti mislila | |
| | | Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Žene su ovisne o spermi 08.10.10 22:14 | |
| nisam ništa mislila...znam samo sam živčana ak ne dobijem dozu na vrijeme | |
| Naslov: Re: Žene su ovisne o spermi 09.10.10 19:06 | |
| a koja teb doza treba - Citat :
- 1.5 miligrama stojat cu ja, za dozu od 50 mg ce biti Tarik Filipovic, doza od 100 mg George Clooney, 200 mg Leni Kravic, 500 mg Johnny Depp
| |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Žene su ovisne o spermi 09.10.10 19:12 | |
| Nije spomenuto kako sjeme djeluje na muškarce. dobrovoljci prijavite se ..bas me interesuje kakva bi bila vasa raspolozenja kad bi dobili odredene doze sperme _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Žene su ovisne o spermi 09.10.10 19:31 | |
| | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Žene su ovisne o spermi 09.10.10 19:33 | |
| nije Vegeta da su ovisne...sta necu sve procitati...sreca da sam glup...inace bih postao... :kavica: |
| Naslov: Re: Žene su ovisne o spermi 09.10.10 19:38 | |
| možda jest da poboljšava zdravlje i to,al ko što sumrak kaže - Citat :
- nije Vegeta da su ovisne
znači da svaka žena svakodnevno treba dobit određenu dozu inače se počnu ruke trest i preznojava se po čelu | |
| | | Kikica VIP član
| Naslov: Re: Žene su ovisne o spermi 13.10.10 15:07 | |
| | |
| | | Wall-e Ljubitelj foruma
Broj postova : 6188 Godine : 38 Lokacija : Bejha Datum registracije : 04.06.2010
| Naslov: Re: Žene su ovisne o spermi 13.10.10 15:08 | |
| To su gluposti. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Žene su ovisne o spermi | |
| |
| | | | Žene su ovisne o spermi | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 13 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 13 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943714. in 18090 subjects
|
|