| Nogometna liga prvaka | |
|
+11Wesley Zoki goc DjBjelovarcanin boomba Blizanka Kikica Axis king_in_crimson Slavonac Goran 15 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Nogometna liga prvaka 21.12.08 22:53 | |
| Novosti iz nogometne Lige prvaka _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
Zadnja promjena: Goran; 07.08.15 14:38; ukupno mijenjano 5 put/a. | |
|
| |
Slavonac Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 201 Godine : 37 Lokacija : Pleternica Datum registracije : 11.11.2008
| Naslov: Re: Nogometna liga prvaka 23.12.08 19:05 | |
| kad će jedan hrvatski klub u osminu finala lige prvaka??? od Hajdukovog četvrtfinala ništa nismo uspjeli | |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Nogometna liga prvaka 11.03.09 18:43 | |
| Jučer su me Bayern i Liverpool fascinirali! Redsi su zgazili goste s čak 4:0, dok je Chelsea u Torinu izborio plasman u četvrtfinale zahvaljujući 2:2 remiju. Bayern je ponovo ponizio Sporting, ovog puta 7:1, a dalje se plasirao i Villarreal. Engleski klubovi ponovo će imati najmanje dva predstavnika u četvrtfinalu Lige prvaka nakon što je u utorak Liverpool izbacio madridski Real, a londonski Chelsea Juventus. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
king_in_crimson Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 395 Godine : 66 Lokacija : Hrvatska Datum registracije : 21.10.2008
| Naslov: Re: Nogometna liga prvaka 11.03.09 19:18 | |
| Nema mi Milana pa ne pratim... | |
|
| |
Axis Početnik
Broj postova : 29 Datum registracije : 10.03.2009
| Naslov: Re: Nogometna liga prvaka 11.03.09 20:32 | |
| Danas je trebalo nešto uplatiti. Pogotovo na Barcelonu i Man.United | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Nogometna liga prvaka 11.03.09 21:00 | |
| To bi moglo biti finale; Barca i Manchester. Možda im jedino Bayern može pomrsiti račune. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Nogometna liga prvaka 11.03.09 21:04 | |
| Moji su Topnici držim palčeve, ali ne vjerujem da će proći dalje od polufinala, ako stignu do tamo. | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Nogometna liga prvaka 11.03.09 21:10 | |
| I meni je Arsenal najdraži engleski klub, možda ih Dudu u punoj formi dogura daleko. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Kikica VIP član
| Naslov: Re: Nogometna liga prvaka 11.03.09 21:18 | |
| | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Nogometna liga prvaka 11.03.09 21:25 | |
| Večeras je Barca na tragu Bayernovog jučerašnjeg rezlutata, vode 3:0 protiv Lyona. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Nogometna liga prvaka 11.03.09 21:30 | |
| ne volim Engleze...pa zato ne volim ni Arsenal... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Nogometna liga prvaka 11.03.09 21:35 | |
| U timu Arsenala ne možeš pronači previše Engleza. : I meni engleski nogomet prije nije bio simpatičan, ali nakon Duduovog dolaska u Arsenal oni su mi postali simpa ekipa. A i liga im se profilirala u najjaču ligu svijeta. Barca rastura Lyon - 4:1 na poluvremenu. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Kikica VIP član
| Naslov: Re: Nogometna liga prvaka 11.03.09 21:37 | |
| Ja ih volim pogledati, a najviše su mi se dopali zbog imena. Po meni je ipak najbolji klub Man. United, ali moje uvijek navijam. | |
|
| |
Axis Početnik
Broj postova : 29 Datum registracije : 10.03.2009
| Naslov: Re: Nogometna liga prvaka 11.03.09 21:41 | |
| Ja nekako isto ne volim engleze zato što su oni po meni nepredvidivi. Na njih se najgore kladiti,zato što u većini slučajeva znaju sjebati. No dobro. Ja sam za Barcu i Juve...pa čemo vidjeti. | |
|
| |
| Naslov: Re: Nogometna liga prvaka 11.03.09 21:52 | |
| gogy znam da nema Engleza ali sama cinjenica da kazes Arsenal ..engleski klub...za mene su Englezi _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Nogometna liga prvaka 11.03.09 21:58 | |
| Istina blizanko. : : : Znači ne voliš baš ništa englesko? : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
| Naslov: Re: Nogometna liga prvaka 11.03.09 22:08 | |
| zavisi...ako trebam ...onda volim... ma salim se volim pogledat dobre utakmice : : _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Nogometna liga prvaka 11.03.09 22:13 | |
| Pokazalo se da englezi imaju i brdo sreće, jučer se Chelsea provukao, danas bi i MU mogao, vode 2:0. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Nogometna liga prvaka 11.03.09 22:17 | |
| Ima li ovdje torcidaša,ima ima...al ćemo vas pokidati u nedjelju mi ULTRASI : |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Nogometna liga prvaka 11.03.09 22:28 | |
| Jel to Cibalija i Hajduk igraju u ligi prvaka Kate? _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Nogometna liga prvaka 11.03.09 22:31 | |
| Ne,ali moram malo provocirati... |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Nogometna liga prvaka 11.03.09 22:38 | |
| Svejedno Cibalija nema šanse, jedino ako ne nastupi Mirko i počne mlatiti sve oko sebe! : : : Barca rasturila Lyon 5:2, Man. Utd. pobjedio Inter 2:0. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Nogometna liga prvaka 11.03.09 22:39 | |
| Znam ja da si ti hajdukovac,ali ništa od toga...pokidat ćemo vas : |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Nogometna liga prvaka 11.03.09 22:58 | |
| : Teško Kate. : : Sad bi bilo lijepo da Eduardo u produžetku zabije za prolaz Arsenala... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Nogometna liga prvaka 11.03.09 23:39 | |
| Eduardo je fulao penal, ali je Arsenal ipak prošao Romu! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Nogometna liga prvaka | |
| |
|
| |
| Nogometna liga prvaka | |
|