Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
Naslov: Pronalaženje partnera 29.09.10 17:34
Pronađete li lako partnera, jeste li izbirljivi, mijenjate li često partnere ili se zadržavate u dugim vezama?
_________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
Naslov: Re: Pronalaženje partnera 30.09.10 19:25
Nisam do sad imala dečka niti mi je nešto posebno stalo da ga imam. Ne bih volela da imam dečka samo da bih da imala i zato što mi je dosadno. Hoću da kad budem s nekim da to bude zato što mi se stvarno sviđa...i da se ne smuvamo odma posle 5 dana...nego prvo da se upoznamo lepo i sve to. A i sviđa mi se ovo svakodnevno gubljenje po školi s drugaricama, glupiranje, smejanje i to, tako da mi trenutno dečko nije baš potreban. A s obzirom kakvo me je ludilo uhvatilo, sumnjam da bi se zadržala u vezi duže od 2 nedelje