Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaRegistracijaLogin

S koliko godina ste prvi put prespavali kod cure/dečka?

Go down 
+3
Rokerka
Firefly
Goran
7 posters
Autor/icaPoruka
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster
Broj postova : 80666
Godine : 43
Datum registracije : 24.09.2008

S koliko godina ste prvi put prespavali kod cure/dečka? Empty
PostajNaslov: S koliko godina ste prvi put prespavali kod cure/dečka?   S koliko godina ste prvi put prespavali kod cure/dečka? I_icon_minitime29.09.10 17:27

Dakle, s koliko godina ste prvi put prespavali kod partnera/ice, jesu vi vam roditelji znali točno gdje ste? Ja sam prvi put prespavao kod cure s 15, otišli k njoj poslje tuluma, roditelji mi mislili da se tulum odužio kad sam došao ujutro doma. cerekalo

Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/CarpeDiemCitatiMisliPoezija
Firefly
Totalno relaxiran
Firefly

Female
Scorpio Snake
Broj postova : 1149
Godine : 35
Datum registracije : 06.07.2010

PostajNaslov: Re: S koliko godina ste prvi put prespavali kod cure/dečka?   S koliko godina ste prvi put prespavali kod cure/dečka? I_icon_minitime29.09.10 17:29

s 19 .. gledali smo neki film i nije nam se dalo doma pa smo prespavali
imao je prazan stan u koji smo često se znalu zavuči i gledati filmove
roditelji su znali i vjerovali su mi Smile
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: S koliko godina ste prvi put prespavali kod cure/dečka?   S koliko godina ste prvi put prespavali kod cure/dečka? I_icon_minitime30.09.10 10:06

sa 20 godina. moji roditelji nisu znali, ali njegovi jesu, jer su bili u susjednoj sobi. i ujutro mi je njegova mama napravila doručak Smile
[Vrh] Go down
Rokerka
Ljubitelj foruma
Rokerka

Female
Cancer Rat
Broj postova : 4199
Godine : 28
Datum registracije : 31.12.2009

PostajNaslov: Re: S koliko godina ste prvi put prespavali kod cure/dečka?   S koliko godina ste prvi put prespavali kod cure/dečka? I_icon_minitime30.09.10 19:02

Meni moji ne daju da spavam kod drugarice, a ne kod dečka (da ga imam) S koliko godina ste prvi put prespavali kod cure/dečka? 12363
Inače, nikad im ne bih sakrila gde sam. Bolje mi je da im sve kažem, da znaju s kim sam i gde i da mi veruju i puste me i sledeći put, nego da lažem. S koliko godina ste prvi put prespavali kod cure/dečka? 765814
[Vrh] Go down
LaTiTeA
Zagrijao tipkovnicu
LaTiTeA

Female
Scorpio Rat
Broj postova : 286
Godine : 40
Datum registracije : 11.08.2010

PostajNaslov: Re: S koliko godina ste prvi put prespavali kod cure/dečka?   S koliko godina ste prvi put prespavali kod cure/dečka? I_icon_minitime03.10.10 20:22

prvi put sam spavala kod dečka kad sam imala 20god.... oboje smo bili u unajmljenom stanu...u drugom gradu...tako da se nisam niti morala opravdavati gdje sam Smile
[Vrh] Go down
Ary
VIP član
Ary

Female
Pisces Rooster
Broj postova : 16291
Godine : 43
Datum registracije : 16.04.2009

PostajNaslov: Re: S koliko godina ste prvi put prespavali kod cure/dečka?   S koliko godina ste prvi put prespavali kod cure/dečka? I_icon_minitime03.10.10 22:42

Kad sam imala 17 godina... i moji su znali gdje sam i s kim sam Smile
[Vrh] Go down
cassia
Totalno relaxiran
cassia

Female
Broj postova : 2455
Datum registracije : 07.08.2010

PostajNaslov: Re: S koliko godina ste prvi put prespavali kod cure/dečka?   S koliko godina ste prvi put prespavali kod cure/dečka? I_icon_minitime04.10.10 7:46

Bila sam punoljetna i zaposlena.... cerekalo
[Vrh] Go down
Kikica
VIP član
Kikica

Female
Taurus Goat
Broj postova : 43764
Godine : 45
Datum registracije : 04.03.2009

PostajNaslov: Re: S koliko godina ste prvi put prespavali kod cure/dečka?   S koliko godina ste prvi put prespavali kod cure/dečka? I_icon_minitime18.01.11 8:46

Nisma prespavala kod njega dok se nisam udala...seljačko dijete..iako je živio sam u kući, ali nisma htjela svaki put bih došla kuući bilo to 2 ujutro 3-4 svejedno Smile
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: S koliko godina ste prvi put prespavali kod cure/dečka?   S koliko godina ste prvi put prespavali kod cure/dečka? I_icon_minitime

[Vrh] Go down

S koliko godina ste prvi put prespavali kod cure/dečka?
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
»  S koliko ste godina prvi put prespavali kod dečka/cure?
»  Prvi dolazak cure u stan – što je važno, a što ne
» Zbog dosade ostavila dečka nakon 14 godina, a on dobio jackpot na lotu
» Prvi čovek je rođen pre 200.000 godina?
» Grupa Blur objavljuje prvi singl nakon sedam godina