|
| S koliko godina ste prvi put prespavali kod cure/dečka? | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: S koliko godina ste prvi put prespavali kod cure/dečka? 29.09.10 17:27 | |
| Dakle, s koliko godina ste prvi put prespavali kod partnera/ice, jesu vi vam roditelji znali točno gdje ste? Ja sam prvi put prespavao kod cure s 15, otišli k njoj poslje tuluma, roditelji mi mislili da se tulum odužio kad sam došao ujutro doma. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Firefly Totalno relaxiran
Broj postova : 1149 Godine : 35 Lokacija : Među oblacima Datum registracije : 06.07.2010
| Naslov: Re: S koliko godina ste prvi put prespavali kod cure/dečka? 29.09.10 17:29 | |
| s 19 .. gledali smo neki film i nije nam se dalo doma pa smo prespavali imao je prazan stan u koji smo često se znalu zavuči i gledati filmove roditelji su znali i vjerovali su mi | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: S koliko godina ste prvi put prespavali kod cure/dečka? 30.09.10 10:06 | |
| sa 20 godina. moji roditelji nisu znali, ali njegovi jesu, jer su bili u susjednoj sobi. i ujutro mi je njegova mama napravila doručak |
| | | Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Re: S koliko godina ste prvi put prespavali kod cure/dečka? 30.09.10 19:02 | |
| Meni moji ne daju da spavam kod drugarice, a ne kod dečka (da ga imam) Inače, nikad im ne bih sakrila gde sam. Bolje mi je da im sve kažem, da znaju s kim sam i gde i da mi veruju i puste me i sledeći put, nego da lažem. | |
| | | LaTiTeA Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 286 Godine : 40 Lokacija : Sl.Brod Datum registracije : 11.08.2010
| Naslov: Re: S koliko godina ste prvi put prespavali kod cure/dečka? 03.10.10 20:22 | |
| prvi put sam spavala kod dečka kad sam imala 20god.... oboje smo bili u unajmljenom stanu...u drugom gradu...tako da se nisam niti morala opravdavati gdje sam | |
| | | Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: S koliko godina ste prvi put prespavali kod cure/dečka? 03.10.10 22:42 | |
| Kad sam imala 17 godina... i moji su znali gdje sam i s kim sam | |
| | | cassia Totalno relaxiran
Broj postova : 2455 Lokacija : Greenwood Datum registracije : 07.08.2010
| Naslov: Re: S koliko godina ste prvi put prespavali kod cure/dečka? 04.10.10 7:46 | |
| Bila sam punoljetna i zaposlena.... | |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: S koliko godina ste prvi put prespavali kod cure/dečka? 18.01.11 8:46 | |
| Nisma prespavala kod njega dok se nisam udala...seljačko dijete..iako je živio sam u kući, ali nisma htjela svaki put bih došla kuući bilo to 2 ujutro 3-4 svejedno | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: S koliko godina ste prvi put prespavali kod cure/dečka? | |
| |
| | | | S koliko godina ste prvi put prespavali kod cure/dečka? | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 94 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 94 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|