Lady Gaga proglašena najgore obučenom ženom u showbizu
5 posters
Autor/ica
Poruka
Dusan Ljubitelj foruma
Broj postova : 5696 Godine : 29 Lokacija : Relax Forum Datum registracije : 10.09.2010
Naslov: Lady Gaga proglašena najgore obučenom ženom u showbizu 26.09.10 13:10
Kontroverzna pevačica Lady Gaga proglašena je najgore obučenom ženom u svetu showbiza. Njena poslednja modna katastrofa – haljina od sirovih šnicli mesa sigurno je imala ulogu u online anketi Wenn.com portala pa je tako pevačica zaradila čak 55 posto svih glasova, ostavivši svu konkurenciju daleko iza sebe.
Drugo mesto najgore odevene zaslužila je Lindsay Lohan. Posrnula glumica dobila je 17 posto glasova dok je s 14 posto sledi pevačica Katy Perry. Četvrta pozicija ovaj je put, na iznenađenje mnogih, pripala Rihanni. Ona je dobila 12 posto glasova.
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
Naslov: Re: Lady Gaga proglašena najgore obučenom ženom u showbizu 26.09.10 14:11
Pa bome..malo tko joj se može prikrpeljiti na tom njenom prijestolju...zbilja ima tj nema smisla za oblačenje
Them Totalno relaxiran
Broj postova : 1267 Lokacija : Merkur Datum registracije : 31.08.2010
Naslov: Re: Lady Gaga proglašena najgore obučenom ženom u showbizu 26.09.10 14:28
Doista nikad nisam pušio kontejner đir oblačenja....................GAGA mi je teško strašilo koje siluje ljude po cijele dane...
Dusan Ljubitelj foruma
Broj postova : 5696 Godine : 29 Lokacija : Relax Forum Datum registracije : 10.09.2010
Naslov: Re: Lady Gaga proglašena najgore obučenom ženom u showbizu 26.09.10 20:30
Ma ona brate se oblaci omg
LaTiTeA Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 286 Godine : 40 Lokacija : Sl.Brod Datum registracije : 11.08.2010
Naslov: Re: Lady Gaga proglašena najgore obučenom ženom u showbizu 27.09.10 20:00
ona je meni odlična... i odlično se oblači!!
Treba razlikovati odjeću za svaki dan i odjeću kao dio scenskog nastupa... posebna je, drugačija, hrabra...ima neki svoj đir i samo naprijed... zašto bi svi trebali biti naperlitane lutkice,...pogotovo kada je riječ o nekom scenskom nastupu, koreografiji...
njezine pjesme zahtjevaju takav look...
da se ja bavim tim poslom kojim se ona bavi mislim da bi isto tako imala neki svoj đir bila drugačija od drugih...
Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
Naslov: Re: Lady Gaga proglašena najgore obučenom ženom u showbizu 13.11.10 9:50
Okej, zna da bude prilicno slatka (sto se tice stajlinga), ali MESO!? Ono...Preterivanje.
Sponsored content
Naslov: Re: Lady Gaga proglašena najgore obučenom ženom u showbizu
Lady Gaga proglašena najgore obučenom ženom u showbizu