|
| Konačno završio Big Brother | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Konačno završio Big Brother 19.12.08 23:15 | |
| Ni ovaj put nije pobjedila žena, Ornela je bila u finalu, ali je Krešimir odnio 1135000 kuna. Konačno taj užas od emisije nestaje s ekrana. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Konačno završio Big Brother 19.12.08 23:28 | |
| A jbte,lovator odnese pare...pare na pare |
| | | D_DoLL Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 356 Godine : 35 Datum registracije : 18.11.2008
| Naslov: Re: Konačno završio Big Brother 19.12.08 23:47 | |
| A lik je primitivac do boli.. omg.. strava.. | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Konačno završio Big Brother 19.12.08 23:49 | |
| Mislim da su to namještaljke, od njih četvoro baš da takav lik pobjedi... Nevjerojatno! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Konačno završio Big Brother 20.12.08 1:12 | |
| O hvala ti Bože da je svršilo ... ovo je sveukupno bilo za |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Konačno završio Big Brother 20.12.08 14:43 | |
| Svršeno je s BB. Iako ga nisam ni gledao napokon ću moći gledati nešto normalno na RTL-u. :popcornes: |
| | | Goran Administrator
| Naslov: Re: Konačno završio Big Brother 20.12.08 14:55 | |
| Mislim da je RTL-u besmisleno da ide u nove sezone BB, gadno su se obrukali do sad. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Konačno završio Big Brother 20.12.08 15:42 | |
| - Goran je napisao/la:
- Mislim da je RTL-u besmisleno da ide u nove sezone BB, gadno su se obrukali do sad.
Mislim da hoće...masa ljudi je gledala to sranje |
| | | malla ludaaaa Početnik
Broj postova : 13 Datum registracije : 06.01.2009
| Naslov: Re: Konačno završio Big Brother 07.01.09 21:57 | |
| bili su tako jadni i niko nije gleda bb pa su opet morali ubacit onu rinu da bi kao bila veca gledanost...ugl to je sranje sa njon i bez nje | |
| | | Jas Početnik
Broj postova : 22 Godine : 36 Lokacija : Ivanić Grad Datum registracije : 18.11.2008
| Naslov: Re: Konačno završio Big Brother 07.01.09 22:16 | |
| Sve je to bio biznis. Lik otišao u kuću, i koji je bio problem uložiti u njega neku svotu novaca na telefone da ga se spasi i na kraju da pobjedi, a on će dobiti više od milijun kuna. Starci kažu prijateljima, samo vi zovite, mi cemo platiti račune i eto.... A lik se još provede i zabavi u kući.... Muka mi je od ovoga BB-a.... Ovo je samo pretpostavka, ali ne bi se začudio.... | |
| | | D_DoLL Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 356 Godine : 35 Datum registracije : 18.11.2008
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Konačno završio Big Brother 08.01.09 0:41 | |
| završio.... bilo mu je vrijeme....... |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Konačno završio Big Brother | |
| |
| | | | Konačno završio Big Brother | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 516 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 516 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|