| Ne klikajte na reklame! | |
|
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Ne klikajte na reklame! 19.12.08 15:45 | |
| Forumotion je odlučio na sve stranice staviti reklame, što mi se nikako ne sviđa. Prema nekim informacijama rijeć je o nesigurnim stranicama, pa ne preporučam da klikate na te reklame! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
Zadnja promjena: Goran; 28.01.09 13:22; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Ne klikajte na reklame! 19.12.08 23:28 | |
| ja sam slučajno kliknula i guess what... virus.. :oblak: to savjetujem i ja.... |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Ne klikajte na reklame! 19.12.08 23:42 | |
| Žao mi je što ti se to desilo minchy, nadam se da će forumotion brzo riješiti taj problem. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Ne klikajte na reklame! 20.12.08 18:17 | |
| ma sve je ok.. imam kasperskog... |
|
| |
Goran Administrator
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Ne klikajte na reklame! 20.12.08 22:51 | |
| |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Ne klikajte na reklame! 20.12.08 23:03 | |
| Žao mi je zbog onog mina, ali mi drago kad vidim koja si pozitivka, mogu ti reći da sam upravo nešto naučio od tebe... : : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Ne klikajte na reklame! 20.12.08 23:38 | |
| hvala... |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Ne klikajte na reklame! 20.12.08 23:45 | |
| To se cijeni, pokazuješ kako u svakoj situaciji treba ostati smiren i biti cool! : :queen: _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Ne klikajte na reklame! 21.12.08 0:40 | |
| da.. da.. al ne mogu baš u svakoj ostati smirena, nađe se ponekad i neka koju ne mogu riješiti.. nisu reklame neki bed, kao i virusi, sve se da riješiti.... |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Ne klikajte na reklame! 21.12.08 12:56 | |
| Minaaaa legendoooo! :queen: _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Ne klikajte na reklame! 21.12.08 16:21 | |
| |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Ne klikajte na reklame! 21.12.08 23:23 | |
| _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Ne klikajte na reklame! 22.12.08 10:21 | |
| tek toliko... forum je zaražen... iz_spaman svim i svačim... KAJ SE DEŠAVA?????? |
|
| |
boomba Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 782 Datum registracije : 12.10.2008
| Naslov: Re: Ne klikajte na reklame! 22.12.08 10:27 | |
| na svim forumotion stranicama su takve reklame | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Ne klikajte na reklame! 12.01.09 20:45 | |
| Aha iritantno zar ne...
na mom ih nema |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Ne klikajte na reklame! 12.01.09 20:52 | |
| Daj ne seri s tim glupim forama, ako ne možeš privući članove kvalitetom, nemoj mi prodavati takve fore tu jer ćeš odletiti kako si i došao! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Ne klikajte na reklame! 12.01.09 20:55 | |
| Nisma doletio da bi odleio ali me boli briga.
Ja sam vama lijeo rekao a vi meni tako.
BTw ovo ti je off topic tako da bolje obriši |
|
| |
boomba Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 782 Datum registracije : 12.10.2008
| Naslov: Re: Ne klikajte na reklame! 22.01.09 11:55 | |
| totalno nebitno, nema ih kad se logiraš | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Ne klikajte na reklame! 14.11.10 11:36 | |
| Postoje načini za svaki browser posebno da se uklone reklame koje se sad pojavljuju i kad smo logirani na žalost, tko ima znanja o tome neka nam piše ovdje o tome. I dalje ostaje uputa da ne klikate na reklame jer ti sajtovi u reklamama nisu sigurni, možda na nekom ima virusa. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Re: Ne klikajte na reklame! 16.05.11 18:12 | |
| | |
|
| |
bodomiere Ljubitelj foruma
Broj postova : 3910 Godine : 33 Lokacija : Kaštel Sućurac Datum registracije : 30.05.2010
| Naslov: Re: Ne klikajte na reklame! 19.05.11 20:46 | |
| | |
|
| |
mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Re: Ne klikajte na reklame! 19.05.11 23:18 | |
| mislim mogu oni koji znaju da rade sistem oni koji neznaju i nije im moja preporuka. | |
|
| |
bodomiere Ljubitelj foruma
Broj postova : 3910 Godine : 33 Lokacija : Kaštel Sućurac Datum registracije : 30.05.2010
| Naslov: Re: Ne klikajte na reklame! 19.05.11 23:32 | |
| istina.i sa tim reklamama mogu upast dialeri (koji onda ljepo nabiju fin račun) | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Ne klikajte na reklame! | |
| |
|
| |
| Ne klikajte na reklame! | |
|