|
| Adastra (najbolji bend) | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Adastra (najbolji bend) 15.09.10 10:41 | |
| Miris tvoje kose Nikad nije bio ponosan moj andjeo nikad nije bio ponosan al' bit' ce jednom sjecam se da sam znao voljeti, sjecam se Jos ti nije more donijelo moju bocu s' tajnom porukom ti si tajna koja ceka me da je otkrijem, da je dotaknem Ref. 2x Dolazim, hodam na drugoj strani ulice dolazim, vjeruj mi sve cu uciniti samo da dotaknem tvoje lijepo lice dlanom jednom da udahnem miris tvoje kose Ref. | |
| | | Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Re: Adastra (najbolji bend) 15.09.10 10:41 | |
| Nabujala rijeka
Ona ustaje u zoru dok jos nitko nije budan zeli ostvariti zacrtani san
Sa svoje dvije male ruke radi od jutra do noci skrivajuci da je umorna
Za svakog' uvijek ima osmijeh ali ne da nikom da joj pridje blize nego sto im dozvoli
Kad stigne kasno kuci tad iz svijeta se iskljuci pocne radit' sto joj je najmilije
Ref. 4x Nek ponese me daleko nabujala rijeka
Bila je ostra zima kada sam je prvi puta ugledao Nova Godina je pucala
Pruzio ruku da je dotaknem jer toliko je zracila dobrotom iz ociju joj sjaj
Toliko dugo sam joj dosadjivao da mi je dala mali poljubac da me otjera
Ne ide to tako lako to je bol sto odmara
Ref. 3x
Nabujala rijeka
| |
| Naslov: Re: Adastra (najbolji bend) 15.09.10 10:42 | |
| Samo da znas
Tako cudno se dogadja sudbina kroz gusto trnje je ruke nam spojila tako spora i troma je istina kada zavist caruje ljudima
Rijetko koga sam sreo da ne trazi nekog' s' kime sve zeli podijeliti tko te zeli razdvojiti od mene nahraniti u meni bijes
Ref. 2x Samo da znas koliko te volim i koliko to boli samo da znas, znas
Tko to pravi te beskrajne hodnike koji vode u srca svih nas u daljini kad cujes mi korake budi mi svijetlo i spas
Cija sjena se nadvija nad nama iz cijih ustiju tece ta laz reci kako da ne budem nemiran kada o tebi ne cujem glas
Ref. | |
| Naslov: Re: Adastra (najbolji bend) 04.11.10 8:34 | |
| Ti si sa neba
Ti, ti si sa neba kao cisti zrak, pitka voda sad, sad se osjecam cudno kao pripitomljena zvijer sto ti jede s dlanova
Prestaju vjecne oluje koje vezale su me za hladnu stijenu stijena je postala pijesak opet sam djecak zbog tebe
Ref. 2x Zima je ohladila sve ulice i hladno je ne pustam te iz zagrljaja kisa se pretvorila u snijeg
Slusaj kako drhtis dok smo sami samo svjetla oko nas sad prkose tami ne boj se, nisi sama iako svuda oko nas caruje tama
Ti, ti si sa neba kao svjezi zrak, pitka voda prestaju vjecne oluje koje vezale su me za hladnu stijenu
Ref. 2x
Zima je
Ref. | |
| Naslov: Re: Adastra (najbolji bend) 04.11.10 8:35 | |
| Ja se kajem
Kako rijetko nam' se dogodi ta iskra koja odvodi na drugu stranu onog' sto se smije a sto ne smije
Kao rijeka koja nosi me u nepoznato more tvoj osmijeh skriva ceznju koju cuvas za mene
Ref. Ja se kajem sto nisam tvoj | |
| | | Metalac999 Početnik
Broj postova : 38 Godine : 36 Datum registracije : 30.09.2010
| Naslov: Re: Adastra (najbolji bend) 04.11.10 15:21 | |
| neznam ko ih mozes lusat...meni bez veze...sad cete opet rec da serem po bandovima, al stvarno mi nevaljaju...gledo sam ih u zg jednom prilikom uzivo, sasvim slucajno...pjevac/gitarist je skroz mulav i boji se publike..neznam zas drzi gitaru ak ju ne svira solo je bio ok, bassista mutav do jaja, a bubnjaru je dosadno usred svirke...meni su losi.. | |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Adastra (najbolji bend) 04.11.10 15:23 | |
| A jesi dobar..sada si me podsjetio na mog muža. Tako je i on opasan kritičar. Ali ako su zbilja takvi kakvih si ih opisao..onda sam bez komentara...ma zapravo i nisam..od cijelog albuma jedna i pol pjesme su ok i ne gnjave me | |
| Naslov: Re: Adastra (najbolji bend) 04.11.10 18:14 | |
| Pa dobro, ukusi su razliciti. Meni se svidjaju, tebi ne...takav ti je zivot. ^_^ | |
| | | Metalac999 Početnik
Broj postova : 38 Godine : 36 Datum registracije : 30.09.2010
| | | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Adastra (najbolji bend) 04.11.10 20:27 | |
| A blues je blues..ja bih blues uvijek prije izbirala kada bi birala između njega i bilo koje naše pop grupice | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Adastra (najbolji bend) | |
| |
| | | | Adastra (najbolji bend) | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 110 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 110 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|